Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.155.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
toxic kaže...

rugaš se njemu a ti konstantno na Jugera rokaš scepter .. omfg..

4 puta od 18 igara.

Sve više (ako sada ne i svi) igrača u profesionalnim mečevima pravi Aghanim's kao prvi item, a ako ne kao prvi onda poslije Drumsa...

Pogotovo zato što je potrebna mana da se održava healing ward (kao najjači Yurnerov spell u pushing lineupovima), a osim rushanja Mante ništa drugo neće dati manu (Diff 2 daje 130 mana pointsa).

Po meni n1 item kojeg moraš prvo ubrat je battle fury daje ti puno više, jaca farma, jaci dmg 150% mana regen što ti daje dovoljno za tvoje potrebe. Early još dodaš ring of aquila i rock fest..

Probaj igrat sa difusal blejdom ako npr. igraš protiv omnija zabava :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:04 (toxic).
14 godina
neaktivan

Izbjeći se teoretski može lako sa force staffom. U praksi taj item često ne odgovara tvom heroju. A i kada koristiš force staff i imaš prijateljsku jedinicu u blizini, jugg bi mogao skočiti s tebe na prijateljsku jedinicu i opet na tebe. Nije baš lako za izbjeći i često neko bude mrtav bilo od omnislasha ili 1-2 udarca nakon omni-a.

17 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Izbjeći se teoretski može lako sa force staffom. U praksi taj item često ne odgovara tvom heroju. A i kada koristiš force staff i imaš prijateljsku jedinicu u blizini, jugg bi mogao skočiti s tebe na prijateljsku jedinicu i opet na tebe. Nije baš lako za izbjeći i često neko bude mrtav bilo od omnislasha ili 1-2 udarca nakon omni-a.

ghost scepter - mislim na auto att? silence ? za ulti, imaš tonu toga kako ga eliminirat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:10 (toxic).
13 godina
toxic kaže...

Po meni n1 item kojeg moraš prvo ubrat je battle fury daje ti puno više, jaca farma, jaci dmg 150% mana regen što ti daje dovoljno za tvoje potrebe. Early još dodaš ring of aquila i rock fest..

Kad si se rugao mom Aghanim's buildu mislio sam da se razumiješ u heroja.

Najgori item na njemu je Battlefury, pickup za najgore noobove.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Kad si se rugao mom Aghanim's buildu mislio sam da se razumiješ u heroja.

Najgori item na njemu je Battlefury, pickup za najgore noobove.

baš obrnuto scepter za Jugera je noob pick.. naveo sam onako kako je.. Nemoš ti sa Scepterom odnjet prevagu u matchu. sa battlefury bar možeš farmat kao čovjek..

i sam Juger je noob pick 2 click hero i sa njime failat trebaš imat skilla za to

13 godina
toxic kaže...

baš obrnuto scepter za Jugera je noob pick.. naveo sam onako kako je.. Nemoš ti sa Scepterom odnjet prevagu u matchu. sa battlefury bar možeš farmat kao čovjek..

i sam Juger je noob pick 2 click hero i sa njime failat trebaš imat skilla za to

Ovako. Juggernaut nema vremena za farmanje baš zato što je njegova snaga u early game-u.

Juggernaut gubi bitku protiv svih carry heroja poslije 30-te minute zato se i ne igra kao pozicija broj 1 (možda u hard pushing lineupovima s 3 jaka heroja na svakom laneu). Ali opet ne uzimaš Battlefury, zašto? Battlefury usporava farm na Juggernautu. To je 5k golda koje si bacio u vjetar (Manta i Diff2 su toliko bolji da ti nećeš povjerovati).

Yurnero je jako osjetljiv heroj zato jer ne dobija farm pa mora paziti na poziciju i inicijaciju baš kao i svaki ostali support. 

Ok ult se lako da izbjeći, ali koliki retard moraš biti da ultaš tipa s Ghost Scepterom? Ult prolazi na svim low armour herojima i low HP herojima i jako je dobar za 2 stvari: za instantno uklanjanje jednog heroja s mape i za pravljenje velikog dmga u fightovima.

Zašto si to radiš? Bfury...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:52 (Onjegin).
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Ovako. Juggernaut nema vremena za farmanje baš zato što je njegova snaga u early game-u.

Juggernaut gubi bitku protiv svih carry heroja poslije 30-te minute zato se i ne igra kao pozicija broj 1 (možda u hard pushing lineupovima s 3 jaka heroja na svakom laneu). Ali opet ne uzimaš Battlefury, zašto? Battlefury usporava farm na Juggernautu. To je 5k golda koje si bacio u vjetar (Manta i Diff2 su toliko bolji da ti nećeš povjerovati).

Yurnero je jako osjetljiv heroj zato jer ne dobija farm pa mora paziti na poziciju i inicijaciju baš kao i svaki ostali support. 

Sve ovo je jedna velika glupost ali sve što si naveo.. a i ja se čudim ko zadnji bedak, pogledavši tvoj stats i gluposti koje pričaš znao sam da nemaš ništa pametnog za reci.

Scepter = kolko golda?

BattleFury = kolko golda ?

kako to BattleFury osporava farm a Scepter ga podiže ili ne?

Poanta je da je Build gdje prvo radiš Scepter velika glupost.

13 godina
toxic kaže...

Scepter = kolko golda?

De mi reci, za šta će ti farm na Juggernautu? 

Ne mogu vjerovati...

Napraviš Scepter i to je to. Nećeš valjda krasti svoj jungle carryju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 14:59 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Dota 2

izgleda da lik igra samo pubove gdje 4-5 lika pickaju agilitije i samo farmaju in da wooodz

2 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Scepter = kolko golda?

De mi reci, za šta će ti farm na Juggernautu? 

Ne mogu vjerovati...

Ja ne mogu vjerovati da si tako loš.. Veliš Scepter radi većeg Hp-a warda a onda krepaš najviše puta u teamu.

17 godina
neaktivan
alscaul kaže...

izgleda da lik igra samo pubove gdje 4-5 lika pickaju agilitije i samo farmaju in da wooodz

ne ja uopce ne igram Carry-e ili jako rijetko. Ali oni koji igraju znaju, i ja ih vrlo dobro Supportam zato i imam više od 51% winrate..

Ovakve tipove sa Scepterom nebih niti supporto useless.

48% pff...

13 godina
toxic kaže...
alscaul kaže...

ne ja uopce ne igram Carry-e ili jako rijetko. Ali oni koji igraju znaju, i ja ih vrlo dobro Supportam zato i imam više od 51% winrate..

Ovakve tipove sa Scepterom nebih niti supporto useless.

48% pff...

Lol supportaj ti carryja, ostavi Yurnera na miru.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Lol supportaj ti carryja, ostavi Yurnera na miru.

Nemoj ti meni pričat Yurnero jer ti prvu dotu vidio nisi..  a to znam jer znam da sam igrao sa tobom i nisi znao igrat, a da si igrao dotu pravu dotu znao bi, nisi igrao niti jednu moba igru i sad odjednom imaš pro priče sa pro buildovima i ostalim glupostima.

Previše gledaš a premalo radiš.

15 godina
neaktivan
Dota 2

imaš win rate od 51% wau, pa ti si specijalni igrač, daleko iznad prosjeka

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alscaul kaže...

i penje se. nisam specijalan samo sam prosječan igrač. prosječan igrač ima 50+% winrate malo bolji 60% winrate.

ustvari reko bih da nisam niti prosječan igrač ali za razliku od nekih niti tome naginjem.

ja nemam pro buildove i pro priče pa opet igram SOLO imam pozitivan winrate kako je to moguće? 

17 godina
neaktivan
Dota 2

Hajde vas dvojica to riješiti jednim 1v1 Mid only mečem. Ti uzmi bilo kojeg support-a, a on Yurnera. U pravu je onaj koji pobjedi. Tvoji potioni vs njegov Agh's.

Mi svi ćemo radoznalo i sa sjajem u očima spec-ati.

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
protjeran
4ucker kaže...

Hajde vas dvojica to riješiti jednim 1v1 Mid only mečem. Ti uzmi bilo kojeg support-a, a on Yurnera. U pravu je onaj koji pobjedi. Tvoji potioni vs njegov Agh's.

Mi svi ćemo radoznalo i sa sjajem u očima spec-ati.

pocepala bi ga venge like np i rhasta i jos puno heroja ...

12 godina
neaktivan

haha, mid or feed, juggeru radi ti lotare to ti je win, ili dagger

13 godina
toxic kaže...

ja nemam pro buildove i pro priče pa opet igram SOLO imam pozitivan winrate kako je to moguće? 

Ja ne mogu bolje pa šta sad? Da li si govorio djeci koja prolaze tricom u školi da su retardi kad god otvore usta?

Ja ne znam kako je to moguće jer sam svaki Bfury Juggernaut koji je do sad sa mnom igrao je dobio Abyssal po nosu od Antimage-a, izgubio manu u sekundi i bio ultan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:37 (Onjegin).
14 godina
protjeran

0 0 hvala 0
15 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Ja ne mogu bolje pa šta sad? Da li si govorio djeci koja prolaze tricom u školi da su retardi kad god otvore usta?

Ja ne znam kako je to moguće jer sam svaki Bfury Juggernaut koji je do sad sa mnom igrao je dobio Abyssal po nosu od Antimage-a, izgubio manu u sekundi i bio ultan.

Ne zelim se umijesti u vasu raspravu ali ova usporedba nema smisla jer jugger nema nikakve šanse vs antifun u late gameu

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:54 (dad0r).
17 godina
toxic kaže...
alscaul kaže...

i penje se. nisam specijalan samo sam prosječan igrač. prosječan igrač ima 50+% winrate malo bolji 60% winrate.

ustvari reko bih da nisam niti prosječan igrač ali za razliku od nekih niti tome naginjem.

ma ti si neki pro igrac jbt... sta zahebavas ljude ovdje i solis pamet. nabavi si tim i postigni nesto ako si toliko bolji od ljudi sa ovog foruma pa onda dodi i pricaj nesto. zaboli me za tvoj win rate i ostale statistike, dota je timska igra i koliko ti je tim dobar toliko si dobar i ti, a to sto imas win rate ne znaci nista, mozda si cijelo vrijeme igrao sa drugim igracima iako pises ovdje da igras solo... mozda si imo dobar matchmaking ili si jedan od onih koji igraju 50 gamova sa istim herojem da slucajno ne bi imali losiji win rate... 

17 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Ne zelim se umijesti u vasu raspravu ali ova usporedba nema smisla jer jugger nema nikakve šanse vs antifun u late gameu

Ne samo on, nego i većina tih nazovi-kerija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 22:40 (4ucker).
17 godina
4ucker kaže...
dad0r kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

pa zbog toga imas tim neces ici protiv njega 1vs1... pickas vise stunera i neki disablera i cao AM... 

16 godina

http://www.dota2wiki.com/wiki/Juggernaut

Izvoliš toxic, kad već očito nisi videl Juggera u gameu sa Agh'som. Dva supporta skine bez problema. I to ti mogu reći iz prakse, al nek bude i teoretski dokaz.

P.S. Ne zovem ga Yurnero jer nisam igral DotA 1

17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
4ucker kaže...

pa zbog toga imas tim neces ici protiv njega 1vs1... pickas vise stunera i neki disablera i cao AM... 

A stvarno?

Ne znam zbilja, ja igram samo 1v1 protiv botova i imam 50,14% win rate.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Fnatic bootcampa u srbiji... Od tolko zemalja oni u srbiju HAHA

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
toxic kaže...
alscaul kaže...

ma ti si neki pro igrac jbt... sta zahebavas ljude ovdje i solis pamet. nabavi si tim i postigni nesto ako si toliko bolji od ljudi sa ovog foruma pa onda dodi i pricaj nesto. zaboli me za tvoj win rate i ostale statistike, dota je timska igra i koliko ti je tim dobar toliko si dobar i ti, a to sto imas win rate ne znaci nista, mozda si cijelo vrijeme igrao sa drugim igracima iako pises ovdje da igras solo... mozda si imo dobar matchmaking ili si jedan od onih koji igraju 50 gamova sa istim herojem da slucajno ne bi imali losiji win rate... 

ja sam nešto propustio? pa ne hvalim se ja nego mentalist sa svojim pro pričama ja velim da Scepter juger ne valja i to je to..

A niti jedno od ovog navedenog nije točno, najviše puta sam odigrao silencera i to svega 20 puta, sve ostale negdje izmedu 10 i 15 puta, svakog heroja igram ali apsolutno svakog a preferiram support. Ali već zadnjih 3 mjeseca i više igram random... ja ne mislim niti igrat u timu jer namam vremena za to odigram dnevno 1 ili 2 matcha i to je to.. Prošlo meni vrijeme kad sam mogao igrat po 10 partija dnevno a to je bilo prije cca 5-6 godina..

Bio je meni loš winrate i znam da ako igram solo može biti dobar jedino ako igram Supporta, realno gledano ako si Carry i ostalih 2 ili 3 možda i svi ce pikat Carry-a to ej tako kada igraš public ali eto vidiš prilagodio sam se situaciju jer ne volim gubit svaki ili svaki drugi match... To nije nikakvo znanje samo malo upotrebljen mozak.. Ja sam naveo za sebe da nisam niti proječan igrač. Ali bogami niti 70% Vas pojma nema a to što Vas boli istina je druga priča.

17 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

http://www.dota2wiki.com/wiki/Juggernaut

Izvoliš toxic, kad već očito nisi videl Juggera u gameu sa Agh'som. Dva supporta skine bez problema. I to ti mogu reći iz prakse, al nek bude i teoretski dokaz.

P.S. Ne zovem ga Yurnero jer nisam igral DotA 1

A to je kao bilo moje pitanje? i to se dovodi pod upitnik? {#} Pa fala bogu da će skinut, igrao sam i ja Sceptera na Jugeru kada mi je bilo dosadno, može svašta ali u pitanje se dovodio da li je Scepter dobar item za njega ili ne a ja tvrdim ovo drugo znači NE.

Reko sam da mi je bf bolji pick i tad se onjegin zvani Mentalist obrušio na mene sa pro pričama i kako ja ustvari pojma nemam i da je to noob pick itd..

Na što ja necu sutjet jer znam da prica suvisle stvari..

No neću reči da možda i ja ne griješim a za to je bitna kvalitena rasprava? A ne odmah sa noob pick pro priče itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 8:08 (toxic).
13 godina
toxic kaže...

No neću reči da možda i ja ne griješim a za to je bitna kvalitena rasprava? A ne odmah sa noob pick pro priče itd...

Stvar je u tome što sam ja za tebe veteran i meni treba puno više pobijeda da promijenim winrate već tebi, a onda si još krenuo vrijeđati ustaljeni build, a zatim i moj ratio. Zar se i ti ne bi osjećao loše?

Nešto si spomenuo DotA 1 i Yurnero. Nisam dobro razumio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice