Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Dota 2
goodye kaže...

Ili, neku vecer, igram sa nasim ljudima i 3 supporta su u igri, + mid + carry i ja moram kupiti couriera + wardove, stavise i 2. wardove sam morao sam kupiti i jos s tim da sam supportao carrya, znaci nista od farme i onda 10 min nemam cizama i ispadam los igrac....

Misliš na onu kad smo mi igrali? {#}

Dobro da smo i dobili taj match jer sam i ja bio jedan od 3 supporta u našem timu, a inače nisam predobar support, igram najviše mid lane.

Sniping is my job.
12 godina
neaktivan
Dota 2

Kolko vrijedi  Strange rare sexy uncommon hair za invoker?

Dal taj item vrijedi 10 common itema? Strange hair of the dark magic.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Pupo kaže...
slobodno nabaci link do svog profila na bufu :)

http://dotabuff.com/players/84069041

S tvojih 1300gpm se nikako nemogu mjeriti :D Jesi bio na wallu u doti prošli tjedan il je netko imao više?

PS Mislim da te imam na friendslisti pa se javi nekad za game.

Nitko nekomentira novi changelog?

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 11:25 (Pupo).
12 godina
neaktivan
Pupo kaže...
ToMisLaW kaže...
Pupo kaže...
slobodno nabaci link do svog profila na bufu :)

http://dotabuff.com/players/84069041

S tvojih 1300gpm se nikako nemogu mjeriti :D Jesi bio na wallu u doti prošli tjedan il je netko imao više?

PS Mislim da te imam na friendslisti pa se javi nekad za game.

Nitko nekomentira novi changelog?

Lako je imati 1300 gpm kad igra protiv lowbobova ;), da igra very high skilled gameove imao bi 30 gpma

15 godina
neaktivan
preparepls kaže...

Lako je imati 1300 gpm kad igra protiv lowbobova ;), da igra very high skilled gameove imao bi 30 gpma

haha, a tko kaže da nisam igrao very high skilled gameove?

NPR. igram IXDL ligu, ali vouched, igrao sam sa ixmikeom, korokom itd..  

Scrim Mouz-a : http://oi41.tinypic.com/5x0jux.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 18:02 (ToMisLaW).
14 godina
ToMisLaW kaže...
preparepls kaže...

haha, a tko kaže da nisam igrao very high skilled gameove?

NPR. igram IXDL ligu, ali vouched, igrao sam sa ixmikeom, korokom itd..  

Scrim Mouz-a : http://oi41.tinypic.com/5x0jux.jpg

nvm..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 18:10 (dad0r).
15 godina
neaktivan
Dota 2

haahah cemu TD ? {#}

Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

haahah cemu TD ? {#}

Evo ti jos jedan.

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam nedavno poceo igrati i mislio sam da je community los samo unutar igre. Ali izgleda i ovdje na forumu nije nista bolje, svi su gnjevni i pametniji od ostalih.

Ako neko ima volje za igranje sa nekim tko nema ambiciju postati iduci dota2 prvak nek me doda. Uglavnom igram popodne i iza 23h.

http://steamcommunity.com/id/arpadex/

http://en.dotabuff.com/players/62672805

6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Panta_rei kaže...

Ja sam nedavno poceo igrati i mislio sam da je community los samo unutar igre. Ali izgleda i ovdje na forumu nije nista bolje, svi su gnjevni i pametniji od ostalih.

Ako neko ima volje za igranje sa nekim tko nema ambiciju postati iduci dota2 prvak nek me doda. Uglavnom igram popodne i iza 23h.

Ni ja nemam ambicije postati dota2 prvak, ali volim igrati dobre gameove protiv dobrih igraca(ukljucujuci dota 2 prvake)....

12 godina
neaktivan
Dota 2

Imam 30 giftova dote pa ako nekom treba nek se javi na pm

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Panta_rei kaže...

Da bi bio dota prvak moras igrati minimalno 8 sati na dan, sve se praksom stice, sta mislis da je neko u necemu dobar postao sto nekad baci game poslije 23h ?

Darko
15 godina
Panta_rei kaže...

Bravo kralju!!!!!!  {#} Added ;D

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 21:55 (Ghost777).
12 godina
neaktivan
Perceto kaže...

ako imalo znas igrat dotu neces nikad bit ispod 50 posto win ...

Meni je 49.85% ,oh, idem se ubit

I po toj tvojoj logici samo 50% igraca zna igrat ??{#}

Winter is coming !!
14 godina
Mslv41 kaže...
Perceto kaže...

ako imalo znas igrat dotu neces nikad bit ispod 50 posto win ...

Meni je 49.85% ,oh, idem se ubit

Ma ajde molim te sta se obazirete na okvakve gluposti , ja sam imal 51 skoro 52% sve super sve pet igral sam sa frendovima,

cak i random ekipa koju sam dobival sve bilo super i onda odjednom svaki put kad se solo queam dobimo takvo (rusko) smece

da neznam dal bi se smijal i plakal i nanizal pun kur*c looseva za redom jer mi je team bil koristan ko govno u travi..

Treba imati i malo srece pogotovo kaj se tici team-a kakvog dobis ako se solo queas.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Panta_rei kaže...

Da bi bio dota prvak moras igrati minimalno 8 sati na dan, sve se praksom stice, sta mislis da je neko u necemu dobar postao sto nekad baci game poslije 23h ?

Upravo si unistio moje snove. Ja sam samo zelio biti poput Asha Ketchuma.

14 godina
neaktivan
Dota 2

ja neznam kakav je match making sitem u doti ali čini mi se da je katastrofalan. U pubovima je inače 2-3 solidnih igrača koji pickaju farmaere i onda svi potamane, kad ostale ovce samo feedaju i nemaju blage veze niti ne kuže koncept dote.

Tražim ekipu koja je voljna ono causal igrati, ništa harcore ali barem da kuže osnovne koncepte igre

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

ja neznam kakav je match making sitem u doti ali čini mi se da je katastrofalan. U pubovima je inače 2-3 solidnih igrača koji pickaju farmaere i onda svi potamane, kad ostale ovce samo feedaju i nemaju blage veze niti ne kuže koncept dote.

Tražim ekipu koja je voljna ono causal igrati, ništa harcore ali barem da kuže osnovne koncepte igre

dodaj slobodno darocro1994

13 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Kako ne shvaćaš? 90% igrača DotA-e u našem MM rangu samo dođe da gledaju u mapu.

Fizički im je mrsko išta raditi.

Mslv41 kaže...

1% je magična brojka. Siguran sam da 80% igrača ne zna nabrojati tipove DMG-a i podjeliti unite i spellove u kategorije po DMG-u koji rade.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 13:40 (Onjegin).
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Mslv41 kaže...

1% je magična brojka. Siguran sam da 80% igrača ne zna nabrojati tipove DMG-a i podjeliti unite i spellove u kategorije po DMG-u koji rade.

eh pa te stvari niti ja neznam, ajde kad sam tek sada počeo s dotom nakon par godina. Po ovo znaju samo ono hardcore igraći, npr. kako sam ja u starcraft 2 master liga i kužim tajminge i dobro čitam što protivnik želi postići s limitiranim informacijama te kako to counterat

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
alscaul kaže...

Kako ne shvaćaš? 90% igrača DotA-e u našem MM rangu samo dođe da gledaju u mapu.

Mslv41 kaže...

Dota se igra skillom, a ne ''Ja znam podjeliti unite i spellove u kategorije''.. Zamisli dodjes nekome tako, pa brate...

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Onjegin kaže...
alscaul kaže...

Mslv41 kaže...

Dota se igra skillom, a ne ''Ja znam podjeliti unite i spellove u kategorije''.. Zamisli dodjes nekome tako, pa brate...

E sad zamisli da ti netko prica: ubio sam ga munjom ili sam bacio kuglu na njega i prica da je high skill igrac. Naravno da ces rec da je nabina teza. Mehanike i poznavanje heroja/spellova je neophodno da bi bio dobar.

13 godina
protjeran
Jonja kaže...
Onjegin kaže...
alscaul kaže...

Mslv41 kaže...

znaci jonja ti imas skila?

13 godina
neaktivan
alscaul kaže...
Onjegin kaže...
Mslv41 kaže...

eh pa te stvari niti ja neznam, ajde kad sam tek sada počeo s dotom nakon par godina. Po ovo znaju samo ono hardcore igraći, npr. kako sam ja u starcraft 2 master liga i kužim tajminge i dobro čitam što protivnik želi postići s limitiranim informacijama te kako to counterat

Zato i jesi master liga, a ne bronze.

17 godina
neaktivan
Dota 2

master/bronze šta? :D koja liga? Gdje?

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 19:23 (Pupo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pupo kaže...

pa ste toliko lijeni da ne možete pročitati sve postove na ovoj strani, nema veze s dotom nego je u kontekstu s starcraftom

Pubovi su straaaaaaaaaaaava, lik igra warlocka i levela statse samo, pa onda drugi gejm likovi queueaju istovremeno više accountova i šalju heroje na drugom teamu da ih feedaju... ma daj koji gubitak vremena

ajd ako ima par normalnih ljudi da tu i tamo bacimo koji match, javite na PM

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...
Pupo kaže...

pa ste toliko lijeni da ne možete pročitati sve postove na ovoj strani, nema veze s dotom nego je u kontekstu s starcraftom

Pubovi su straaaaaaaaaaaava, lik igra warlocka i levela statse samo, pa onda drugi gejm likovi queueaju istovremeno više accountova i šalju heroje na drugom teamu da ih feedaju... ma daj koji gubitak vremena

ajd ako ima par normalnih ljudi da tu i tamo bacimo koji match, javite na PM

warlock je op, levelanje stats i shadow word je odlicna strategija, pogotovo ako te harasaju u laneu. fatal bonds kasnije uzmes, recimo to je ako igras solo warlocka.

WoT: GuntherPrien
17 godina
neaktivan
Dota 2

Najjači spel na warlocku i je fatal bonds, i naravno ulti poslje uz fatal bonds. Onda bude većinom gg kad skepter dođe.

@Onjegin

kad ćemo bacit neki game? 5v5?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 0:35 (Pupo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Jeli ima tko key da posalje pa da probam posto mi je lol vise dosadio

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanzu kaže...

Jeli ima tko key da posalje pa da probam posto mi je lol vise dosadio

Hvala!

Imam ja, posalji mi mail u pm pa cu ti poslati...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice