To je pub i tu jednostavno nema pravila, ja imam druga koji ima oko 800-1000 sati i on ti autoattacka. To ti je sve do tebe da li ti zelis napredovati ili ne. Ako zelis biti dobar prati streamove, skupi neku ekipu i igrajte cw-ove ili fw-ove, hvataj fazone po youtube u pubovima neces nista nauciti i uvijek ces se vrtiti u jednom mjestu, docices do jedne tacke kada vise neces moci napredovati.
Recimo s ovim se slazem da je bitno koliko netko želi napredovat ili ne, al to što ti kažes da po pubovima nečeš ništa naučiti to je netočno.. Koliko sam samo puta naletio na igrače koji te mogu mnogo toga naučiti, i pratiš njih i slušas i sve super ispadne.. Neke stvari se itekako mogu naučit na pubu.. S stream-ova i youtube-a se itekako mogu naučiti korisne stvari al večina ljudi koji gledaju to samo gledaju item build, i nabriju se, odu u game pikaju istog heroja kojeg su vidila na youtube-u i pokusaju napraviti isti item build i naravno fail, pa samo rage..
Jednostavne neke stvari trebas naucit i sam a ne samo kopirat od drugih.. Nema koristi od kopiranja.. Mentalist gore kaže da je supportao sa miranom, pogledam mu iteme - dagger.. Isto tako je dendi u jednom mecu igramo dagger mirana, pa koja je to fora, sta ce ti to, bacanje para ako vec supportas mozes druge iteme kupovat koji ce tebi kao supportu bit puno korisniji..
Ja igram dotu vec cca 4 godine.. I naravno da živciram kad dobijem neke debile u timu koji ne slušaju ni vlastitu mamu a kamo li nekog ko im samo pokušava pomoć i traži mal teamplay-a..
Također često igram s frendovima koji dotu jos uce, ono moglo bi se reć da su noobovim jer im je sve novo.. Al ti isti prijatelji također odigraju bolje od većine vas jer SLUŠAJU. Oni ne znaju toliko koncept igre spelove, i iteme, al slušaju.. Ne kopiraju nekog profesionalca sa youtube-a , oni slusaju nekog iskusnijeg ko igra s njima, ko im govori sta im koji spell radi, kako funkcionira i koji item build da rade, i kako da se ponasaju i bitci.. Kad igram s njima ja im uvijek govorim sta da kupuju za pojedinog heroja po prilici koja nam treba u tom gejmu i ispadne sasvim ok..
Jedno je pametovat, drugo je igrat.!