Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ToMisLaW kaže...
@Onjegin - mislis gledo si stream na twitchu kako oni pricaju :D

Ja sam bio tu s njima.

Jesi li gledao Pandemicov channel?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 2:22 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Ne.. i jesi ih samo stalko ili si nesto i prico s njima?
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Ne.. i jesi ih samo stalko ili si nesto i prico s njima?

Samo "I can only whisper my parents are sleeping" svakih 5 minute kad netko pita što šutim.

Tuga.

12 godina
neaktivan
Dota 2

ovaj 6.78 update,jel to sam za dota 1 il ce doc i u dota 2 ti balance changes?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Onjegin, jesi naučio igrat il još uvijek quitaš u pola gamea?

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Quitam.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

rofl

Sad sam bio na TeamSpeaku s Kawom, Purgem, Blitzom, Cyborgmatom, Epicentre gamingom i prijateljima.

My life is complete.

pics or didnt happend

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

rofl

Sad sam bio na TeamSpeaku s Kawom, Purgem, Blitzom, Cyborgmatom, Epicentre gamingom i prijateljima.

My life is complete.

Koji su to likovi?

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

BURNNNNNNNNNNNN BURNNNNNNNNNNNN
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
medozg366 kaže...

ovaj 6.78 update,jel to sam za dota 1 il ce doc i u dota 2 ti balance changes?

Vjerojatno u Dotu 2 dolaze ovaj četvrtak/petak.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina
Dota 2

Jel DOTA 2 cisti LoL?

Ili ima neke razlike?

Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jel DOTA 2 cisti LoL?

Ili ima neke razlike?

WoT: GuntherPrien
12 godina
Dota 2

Lol zasto stupid?

Pa ista je igra kao LoL.

Biras chara odigras partiju

opet sve na novo.Imas one minione i

te fore.Usporedba je ocigledna,jer su iste igre.

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
odjavljen
Endymon kaže...

Lol zasto stupid?

Pa ista je igra kao LoL.

Biras chara odigras partiju

opet sve na novo.Imas one minione i

te fore.Usporedba je ocigledna,jer su iste igre.

Ne znam da li trolas ali dopusti da ti objasnim.

Igre imaju slicnosti. Dota ne moze sliciti lolu, jer je dota starija od lola. Tacnije, LoL je nastao od Dote. Sad mnogi ce reci da je lol kopija, ali posto ja igram obe igre, recu da su ogromno razlicite po gameplayu. Samo im je princip isti, kule, kripovi itd. Lol je prilagodjeniji pocetnicima, medjutim na visem nivou skilla to dodje isto. Dota je izasla 2003 ili 2004, dok lol 2009. Dota 2 je izasla 2011. medjutim to je bolja verzija od obicne dote, ista je igra, samo su popunjeni nedostatci koji nisu mogli biti uradjeni u obicnom blizardovom warcraft enginu.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 21:25 (DarkoKwon).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Kako mogu znat dal imam communication ban?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

Kako mogu znat dal imam communication ban?

Probas nesto napisati ikojim slucajem u chatu? 

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Pupo kaže...

Sve mi je jasno osim sedam TU-ova.

Budući da sam na 1129 mečeva abandonao 30 iz raznih razloga, ali nisam rejdžao. I kad sam s njim igrao morao sam ručati i opet sam dolazio nekoliko puta, TP-ao se do creepova da dobijem XP tako ne abandonam zbog idle-anja, ali nisam uspio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 1:34 (Onjegin).
13 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
Pupo kaže...

Budući da sam na 1129 mečeva abandonao 30 iz raznih razloga, ali nisam rejdžao. I kad sam s njim igrao morao sam ručati i opet sam dolazio nekoliko puta, TP-ao se do creepova da dobijem XP tako ne abandonam zbog idle-anja, ali nisam uspio.

Ja nemam pojma koliko ti godina imas pa kad stracima ne mozes reci da pricekaju, jer radis nesto ?

Darko
15 godina
neaktivan

Pa na početku gejma mi jedanput odgovori frajer i onda kasnije pišem i derem se po chatu, po team chatu, niko ništa. Al kasnije sam dobio ban, ne mogu pingat, pisat, niš. I još dobim u ekipu frajere koji su svi ispod lvl 11. Phantom Lanceru je to bio prvi game u Doti. FU solo matchmaking.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Igra li ko stare dote na gareni  mozda? Fali techiz u pm {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2
jel Mitch jos uvijek igra za Empire ? prije par dana gledam stream i vidim nema niti njega ni Twiste ?!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Meni je vec uslo u naviku sa igram sa Dragon Knight, pa jel ima ko nekih savjeta {#}

Winter is coming !!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mslv41 kaže...

Meni je vec uslo u naviku sa igram sa Dragon Knight, pa jel ima ko nekih savjeta {#}

dota nije igra gdje cijelo vrijeme igras sa jednim herojem.... Go back to lol

15 godina
MegaTheJohny kaže...
jel Mitch jos uvijek igra za Empire ? prije par dana gledam stream i vidim nema niti njega ni Twiste ?!

Ne.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
Pupo kaže...

Pa u tome i je stvar, ako moraš abandonat, onda izađeš iz gamea i diskonektaš se da tim nedobije lose zbog tebe, a ne ovako da si kao u igri, a zapravo si afk. Em se kraj partije odgađa bar pola sata, em u većini slučajeva tvoja, odnosno moja ekipa dobije lose jer si ti bio afk. Stvar  i je ako znaš da nemožeš igrat kako treba, da abandonaš, i još bitnije da to kažeš a ne da te mi ko kreteni čekamo, pauziramo i sl.

Mslv41 kaže...

Počni igrat AR, il bilo koji drugi mod od AP. Nije stvar toliko što si ti ili pokušavaš biti tryhard DK, već u tome što trebaš igrat i s ostalima herojima da shvatiš mehaniku svih i da se znaš postavit protiv njih sljedeći put kad budeš igrao sa DK. Ovo je općenito, neznam koliko dugo igraš dotu. Da sad neulazimo u raspravu oko CM gamea, DKa i ostalog.

Skupi si neku ekipu, makar tu sa foruma pa igrajte malo CM, bit će vam zanimljivije {#}

@ 6BoosteR9

Poanta i je da sad igraš obični matchmaking jer su sve njubare(ustvari bolje rečeno kreteni, jer početnici nisu isto što i kreteni) prešle na solo, i puno su bolje partije sad dok igram sam nego prije. Još samo da ruse rješe i bit će sve super.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 13:06 (Pupo).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ima itko bilo kakav ward skin za trade?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mslv41 kaže...

Da, DK je ok heroj. Mid ili safelane farmer. Pogotovo je dobar zbog eksperimentisanja s buildovima. Jako je fleksibilan što se toga tiče.

Možeš ga igrati bez nukea, dakle bez ijednog levela Breathe Fire-a. Stats heavy build s maksanjem pasiva tj. Dragon Blooda. 2 itema su core: Armlet i Helm of the Dominator (HotD). Ako imaš dobre supporte HotD ti uopšte ne treba. Ostali buildovi su manje-više jednostavni.

Ustvari, neovisno o buildu Dragon Knighta (pogotovo sad u v6.78, kad će Corrosive Breath ostajati na drugom levelu Elder Dragon Forma zajedno uz splash) HotD je core na Dragon Knightu budući da je stackanje Ancienta jedna od njegovih najvećih prednosti. Jedna do glavnih osobina heroja (eksploatacija stackanja na ovaj način moguća je još na Gyrocopteru i Luni). U slučaju da igraš s prijateljem koji će se sjetiti stackati, u early gameu džaba trošiš 1850 golda na item koji ti ne daje DPS jer već si prilično izdržljiv zbog pasiva.

Kasnije želiš napraviti Satanic zbog toga što Dragon Knight ima lifesteal na splash damage.

Možeš graditi i Drumse kao što se radi na svim herojima u sadašnjoj meti. Mnogi rade Daedalus, ali ja nemam običaj. 

Interesantna je još stvar u tome što je ovaj heroj zapravo counter najboljem carryju sadašnje mete -Naixu, zbog toga što je Feast physical dmg. 

Valjda smo ti pomogli.

Pupo kaže...

Poanta i je da sad igraš obični matchmaking jer su sve njubare(ustvari bolje rečeno kreteni, jer početnici nisu isto što i kreteni) prešle na solo, i puno su bolje partije sad dok igram sam nego prije. Još samo da ruse rješe i bit će sve super.

Mislim, znam da je moj matchmaking rank loš i da zato dobijem loše igrače u Solo Matchmakingu, ali meni je ono nepodnošljivo. Uvijek je tu neki tip koji je mutean, kreten ili picka Spirit Breakera/Pudgea/Phantom Assassin.

Pojma nemam kako toliko igrača može biti muteano (jako je teško reći nešto toliko glupo da te ljudi prijave), a nije mi jasno zašto je dozvoljeno da igračima koji su muteani igraju u solo matchmakingu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 14:21 (Onjegin).
17 godina
neaktivan
Dota 2

A u kojem matchmakingu bi trebali igrat?

To što si ti u lošem, to je samo tvoja krivica. Jebiga, moraš naučit igrat i ponašat se. A dok kvitaš i isprobavaš buildove od dendija i pušiš, igrat ćeš s takvim igračima. Jebiga, ja sam pokušao igrat s tobom, da si bio koliko toliko ok, igrali bi i dalje. No livanje, bijesni pro buildovi i slično netoleriram ni ja, ni frendovi s kojima igram cm. I ovo sve govorim iz pozicije prosječnog igrača kakvim se smatram.

Ako si hoćeš popravit statse, igraj si safe pickove tipa warlock, tide, dirge il još bolje igraj suporta u pubu, jer u većini partija (dobar)suport uglavnom donese prevagu.

Da se nadovežem na ovo što si napisao o DK-u, sve to stoji u nekom ozbiljnijem gameu, u pubu to nema toliko smisla. Neću reć da je krivo, al ak nemaš suporta uz sebe što u većini slučajeva u pubu nemaš, maksaš prvu i treću, level stuna. Uzmeš soul ring i sam spamaš i kripaš s tim, uzmeš si dominatora a kasnije sve ovisi o partiji i protivnicima. Možeš ić od BKB-a do Mjolnira, sve je dobro, al najbitnije prilagodit se protivnicima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Pupo kaže...

Ako si hoćeš popravit statse, igraj si safe pickove tipa warlock, tide, dirge il još bolje igraj suporta u pubu, jer u većini partija (dobar)suport uglavnom donese prevagu.

Da se nadovežem na ovo što si napisao o DK-u, sve to stoji u nekom ozbiljnijem gameu, u pubu to nema toliko smisla.

Supporta u pubu je skroz pogresno igrati, jer u pocetku su uglavnom likovi nubovi i ne kontaju sta je uloga kerija i onda ce taj neko poceti da autoattacka i ti kao support budes useless. Jos ako nemas itema, pocece te flame, nemaju pojma da si ti stavio wardove, kupio kokos itd. Suporta je dobro igrati u pubu samo ako imas druga koji ce igrati kerija.

Darko
15 godina
Pupo kaže...

A u kojem matchmakingu bi trebali igrat?

To što si ti u lošem, to je samo tvoja krivica...

Da se nadovežem na ovo što si napisao o DK-u, sve to stoji u nekom ozbiljnijem gameu, u pubu to nema toliko smisla.

Par dobrih stvari si ovdje istaknuo.

Ako imaš ručak za sat vremena = ne igraš. Igrao sam tj, pokušao igrat s nekoliko novijih igrača (neki su i s foruma), i svi su totalno ignorantni po pitanju bilo čega. Vide neki yt clip gdje dendi farma radiance u 13 minuta i onda bi svi igrali balanare, snipere, a još neznaju ni kada se rune stvaraju.

Obično to bude: pick neki random carry, pa 0-5 u 10 minuta i onda ga mama zove na ručak, uletio mu šišmiš u sobu.. pa afk u bazi.

Ima dosta super heroja (lich, leoric, warlok, venomancer, tide,...) s kojima se može igrat odmah, imaju jasne spellove, ako i failaš nikom ništa (manja je šteta), ali treba slušat ove što nekog vraga znaju. A to još nisam doživio. Svi znaju najbolje, igrali 5 ili 500 partija, i nedaj bog da nekome nešto kažeš, odmah se svi uvrijede.

Matchmaking mi je po tom pitanju super, ako stalno livaš, igraj s onima koji stalno livaju, ako gubiš, igraj s onima koji gube.

Što se itema tiče, kada izgubite partiju a ownate u scoreu killova za +30, onda se pitajte zašto je u nekim situacijama bolje napravit recimo hex na npr magini umjesto nekog agi dps itema (butterfly), nije da je buterfly loš item, kao što ni sange yasha na lionu nije loš item, ali možda u toj partiji za te golde možete kupit bolji.

Ovo što kažeš prilagoditi se.. da, prilagoditi se partiji tako da se protivnici ne stignu tebi prilagoditi. Ako igrate licha i imate 15-0 score, nemojte bit tulavi pa radit radijaciju, aganima ili bkb (iako su to dobri itemi) nego napravite urnu, jango, meku, force stuff, kupujte wardove, i pustite killove nekom carriju. Kada bacite heal na sve oko sebe, pa carry ne mora nakon teamfighta ici doma, možete nastaviti push, uključiš jango, dobijete tower i lagano back.

Drugim riječima, možete i miranu igrat kao suporta, samo zato što je to agi heroj ne znači da mora farmat do divinea, može i ona kupit ward. Što prije skontate svoju ulogu u partiji brže će te i lakše napredovati.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice