Mislim da to nije više napeto kad smo vidjeli kako iG underperforma u turniru :D
EDIT: Ovo je odg na Tomislawov post
Mislim da to nije više napeto kad smo vidjeli kako iG underperforma u turniru :D
nebi reko da su underpeforma, nego oni su igrali svoju dotu prije 1-2 godine, sada su ih ostali timovi sustigli , a neki cak i prestigli ;)
ali kako NTH igra to je cudo :)
Lol koji escape od strane SS-a.
Ovaj Korok nije normalan.. 5 team Roshan od strane DK-a, ulazi sa SS-om, ubija Roshana, uzima Aegis, bježi nazad.
Da, vrhunski play. Iako su kasnije throwali fight bolesno (ixmike samo ušetao među njih i umro, Korok skočio bez bkb-a), ali gogo Alliance.
Finale G-1 Lige veceras u 5 ujutro
HUH
Dali cu to docekati? :D
Finale G-1 Lige veceras u 5 ujutro
HUH
Dali cu to docekati? :D
ja hoću... došao doma baš mrtav pijan... kad si legnem mi se vrti pa gledam gejmove kako igraju :D :D :D
možda se otrijeznim :D
GG, wp NoTidehunter, LGD go home, you're drunk.
Nisu oni drunk, Alliance je jednostavno odigrao skoro pa savršeno :D
Imal' ko sta itema za silencera za neki trade?
I da vrijede li ovi chestovi ista, imam ih tonu.... :|
ja imam neki glaive
Možeš ih otvoriti i dobiješ item.
Možeš ih otvoriti i dobiješ item.
Ozbiljno?
Ozbiljno?
Otvaras je sa kljucem koji se nazalost placa..
Jel ima jos netko problem u doti 2 kad ste u glavnom meniju i da vam dole ona lista sa prijateljima blinka, poprilicno zivcira, al kad igra krene toga vise nema..?
Ima netko mozda invite za Dotu?
Ima netko mozda invite za Dotu?
Imam ja 86 komada, posalji mi mail u poruci.
Jel ima jos netko problem u doti 2 kad ste u glavnom meniju i da vam dole ona lista sa prijateljima blinka, poprilicno zivcira, al kad igra krene toga vise nema..?
Mislim da to svi tako imaju.
Sve sam pokusavao, igra i dalje nemoze na moj komp, msm da je ovo malo cudno, trebali bi mozda malo optimizirati za slabije kompove, bez problema vrtim LoL na medium, vsync on.
Sve sam pokusavao, igra i dalje nemoze na moj komp, msm da je ovo malo cudno, trebali bi mozda malo optimizirati za slabije kompove, bez problema vrtim LoL na medium, vsync on.
pa kakvo ti racunalo imas koje ne moze vrtjeti d2? 2005godiste?
Scepter efekt na omnia izgleda zanimljivo, steta sta se heroj jako rijetko igra. Konaco su fixali armet na lone druidovom medi
Veliki patch....
inače
navi vs fnatic
http://www.twitch.tv/d2l/new?utm_campaign=frontpage_player_click&utm_content=d2l&utm_source=http%3A%2F%2Fwww.twitch.tv%2F
počinje za par min
rofl
Sad sam bio na TeamSpeaku s Kawom, Purgem, Blitzom, Cyborgmatom, Epicentre gamingom i prijateljima.
My life is complete.
gg wp gj
rofl
Sad sam bio na TeamSpeaku s Kawom, Purgem, Blitzom, Cyborgmatom, Epicentre gamingom i prijateljima.
My life is complete.
wauuuu....sad moš umrijet sretan? xD