Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Perceto kaže...

daleko najbolji video!!

Ta ista ekipa je igrala turnir prije 7 dana u srbiji ali kao Matrix Gaming (osvojili su 1 mjesto), evo i intervju sa gogijem legendom:

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 9:41 (Arxi).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ovih dana igram uglavnom samo s random ljudima i stalno neki rusi u timu.

Jučerašnji primjer:

ja clinkz, moj rus sniper. Kupio sam gem jer me je njihov riki živcirao i mislio sam da mene traže sa sentry wardovima.

Pošaljem magarca da mi nosi gem i sniper mi uzme.

Kažem mu, molim te vrati mi gem. On neće.

Za 2 min on izgine, riki uzme gem. Od tada ne vidimo rikija, a on nas redom sve ubija. 

GG

Mrzim ruse

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

molim pomoc! Sto je fade time?? npr kad igram s rikijem kad i kak on postane nevidljiv. Cito sam o tome i nemrem skuzit kak i kad on postaje nevidljiv.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Riki je nevidljiv stalno od 6. levela (ako skillaš ulti tad), a fade time ti je kad udreš creepa/heroja pa koliko vremena treba da ponovno postaneš nevidljiv. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala! {#}

13 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Jučerašnji primjer:

ja clinkz, moj rus sniper. Kupio sam gem jer me je njihov riki živcirao i mislio sam da mene traže sa sentry wardovima.

Za 2 min on izgine, riki uzme gem. Od tada ne vidimo rikija, a on nas redom sve ubija. 

GG

Mrzim ruse

Moraš da shvatiš da su pubovi takvi, pogotovo solo Q. Ako budeš igrao i 5 stack običnot treba netko da vodi. Zato ja obožavam kad uletim u nekakav EPC stack kad njima nema jednog člana. Uvijek se zna šta ljudi rade, igraju svoje heroje i obično pobijedimo.

Po danu će ti uvijek biti Rusi zato što mnogo Rusa igra ovu igru. Dalje:

• Ako je u protivničkom timu Nyx, gubite, pub nema koordinaciju niti resurse da se nosi s Nyxom
  • Ako je protivnički tim sastavljen od igrača koji imalu znaju igrati, gubite
  • Dual lanes, ne mogu naglasiti koliko je ovo loše
  • Ne priča mi se dalje, uglavnom, shvati da kad si sam da je to kao da igraš s botovima koji te mogu prijaviti i deru se na ruskom
13 godina
neaktivan
Dota 2

IXDL liga je otvorena, moj san je ostvaren.

CM mode, EU serveri, timski rad, štićenje jungle na 00:00, CM draft i ljudi se ne deru na tebe, push strat spremni... Wardanje, suportanje, egzekucija, svi znaju engleski.

Ofenzivni trilane protiv našeg defanzivnog, ne deru se na mene što sam offlane prophet, a ne jungle.

Čovječe.

...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

CM mode, EU serveri, timski rad, štićenje jungle na 00:00, CM draft i ljudi se ne deru na tebe, push strat spremni... Wardanje, suportanje, egzekucija, svi znaju engleski.

Ofenzivni trilane protiv našeg defanzivnog, ne deru se na mene što sam offlane prophet, a ne jungle.

Čovječe.

...

Malo objasni ja nikad cuo za ovo.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Čovječe.

...

neki dan bio 10-ti u ligi, i restartiraju peone..

i da, ipak ima noobova u IXDL-u, najmanje 1 od 10

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

A jbg, liga je bukvalno otvorena, trebas 55% winrate ili trial match. Na kraju ti se to svodi na bolji tier public matchmakinga gdje igras samo cm mode.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
sweeth kaže...

Jučerašnji primjer:

GG

Mrzim ruse

Moraš da shvatiš da su pubovi takvi, pogotovo solo Q. Ako budeš igrao i 5 stack običnot treba netko da vodi. Zato ja obožavam kad uletim u nekakav EPC stack kad njima nema jednog člana. Uvijek se zna šta ljudi rade, igraju svoje heroje i obično pobijedimo.

Po danu će ti uvijek biti Rusi zato što mnogo Rusa igra ovu igru. Dalje:

• Ako je u protivničkom timu Nyx, gubite, pub nema koordinaciju niti resurse da se nosi s Nyxom
  • Ako je protivnički tim sastavljen od igrača koji imalu znaju igrati, gubite
  • Dual lanes, ne mogu naglasiti koliko je ovo loše
  • Ne priča mi se dalje, uglavnom, shvati da kad si sam da je to kao da igraš s botovima koji te mogu prijaviti i deru se na ruskom

Ovo! Baš komentiram sa ekipom kako su u pubovima ljudi sve bolji i bolji i onda mi se svaki iščuđava kad forsam trilane bot/top. Ne znam što bi disruptor trebao raditi sa windicom offlane, ali dobro.

I tko je mislio da je ona communication ban dobra ideja svaka mu čast. Dobijem taj kvazi ban koji traje 24 isusova sata i onda ako igram solo: ne mogu se dogovorit s ljudima, ne mogu reć "bara ima gem", ne mogu crtat na mapu, ne mogu pitat hoće xy heroj mid/bot/top, hoće netko uppat coura, kupit ward, stvarno vrhunska ideja.

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Nije mi jasno.

Gledao sam ti Lanaya meč u kojem nisi spamao Refraction pa si gubio last hitove na midu. (Samo sam ljubomoran.)

Jonja kaže...
Onjegin kaže...

Čovječe.

...

Malo objasni ja nikad cuo za ovo.

Ne znam točno šta ti je nejasno, najvjerovatnije liga. Skineš programčić i nađeš 9 ljudi koji bi igrali, dobiješ kod i nađeš lobby i igrate CM (najbolji mode).

Dalje, jungle se štiti od wardanja (koje se eventualno i desi, ali kad pratiš inventory i poziciju igrača lakše je dewardati. 

Ofenzivni trilane je trilane koji je smješten na longlane/hardlane i cilj mu je ometati farm suportova u jungli i carryja u lanu. Pickovi moraju biti dominantniji i jaki, kao i snalaženje igrača da ovo uspije.

Offlane Prophet je Furion koji je otišao na longlane/hardlane, a ne u jungle. 

Glupo je da Furion ide u jungle, ostanu ti slabiji lejnovi. Pogotovo na Radiant zbog smeštaja hard campova. Između 2 hard campa kojeg supportovi ne koriste nalazi se small camp i zbog toga su jako udaljeni pa je neefikasno Furionu da leta okolo. Pull camp i onaj kod warda koriste supportovi pa ih Furion ne može koristiti. Ako je KotL u igri onda će se koristiti i mali camp.

13 godina
protjeran
Dota 2

znaci po tebi je bolje stajat sa furionom gori na toweru i nedobijat lvl ni gold nego otic farm u wood?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

znaci po tebi je bolje stajat sa furionom gori na toweru i nedobijat lvl ni gold nego otic farm u wood?

Ako će te uništiti u lejnu, valjda trebaš preći u jungle.

Ali to je samo kompromis. Valjda je kompromis kad se abandona lane (i njihov carry dobije free farm i odjednom Radiance na desetoj minuti).

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 22:55 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Uglavnom, što se lige tiče, nije sve tako bajno.

Feedam, ruinam i još mi u petom meču nestane Interneta. Prekoračio 3 minute pauze.

FML.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

sinoć 3 puta za redom 3 rusa odaberu snipera kao last carry pick....

rejđo sam cijela tri fajta, četvrti nisam ni htio pokretati od straha da opet ne dobijem snipera pa razbijem računalo :)

pa do bedastoća da lion zahtjeva da mu se kupi currier, pa CM da wardamo jer nas razbijaju zbog 0 wardova cijeli gejm, do tipa da jedinu korisnu stvar koju je sniper napravio u 3 igre je ta sto je kupio gem i naravno nije ga htio nikome dati te ga je izgubio citave 3minuta nakon sto ga je kupio...

po meni se pug je dobar za kidanje zivaca, gdje ti padne mrak na oci kod samog pickanja heroje gdje se ocito vidi da nemamo apsolutno nikakve sanse :) 95% pugova se riješava kod pickanja :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

po meni se pug je dobar za kidanje zivaca, gdje ti padne mrak na oci kod samog pickanja heroje gdje se ocito vidi da nemamo apsolutno nikakve sanse :) 95% pugova se riješava kod pickanja :)

misliš na pub(lic) game ili nešto drugo?

15 godina
neaktivan
Dota 2

Elder Titan u novom patchu

0 1 hvala 0
15 godina
sweeth kaže...
smiglcro kaže...

yep na pub mislim, ne znam otkud mi pug :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
smiglcro kaže...
sweeth kaže...
smiglcro kaže...

yep na pub mislim, ne znam otkud mi pug :)

I taj izraz se cesto koristi public game

16 godina
neaktivan
Ramo kaže...

I taj izraz se cesto koristi public game

pub znaci public, dok pug je termin koji se koristi u WoW-u i drugim mmorpg igrama i znaci pick-up group tj, grupa ljudi koju ne poznajes a grupiran si sa njima da igras instancu ili neki raid.

13 godina
Onjegin kaže...

Feedam, ruinam i još mi u petom meču nestane Interneta. Prekoračio 3 minute pauze.

FML.

sto si usao u tu ligu..??
jel tesko uc mislim taj mec nakon sto skupis 55% win ratio..?? 

13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
Onjegin kaže...

FML.

sto si usao u tu ligu..??
jel tesko uc mislim taj mec nakon sto skupis 55% win ratio..?? 

Liga je otvorena, treba ti client i registracija. Ja nemam pozitivan Winrate uopšte.

U šta sam ja potrošio sve sate i dane života.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Čovječe.

...

Jel treba imat team od petero ljudi za igrat ligu ili mogu ako nas 2-3. I moze neki link da bacim pogled kad dodjem doma

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Jel treba imat team od petero ljudi za igrat ligu ili mogu ako nas 2-3. I moze neki link da bacim pogled kad dodjem doma

Ne trebaš imati tim, svakako sistem randoma timove.

Izvoli link.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Igrao sam gejm s rikijem, pola gejma nisam bio nevidljiv (a nisam napadao). Ima li netko teoriju zašto je to tako? Ili je riki bugovit pa treba prijaviti negdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sweeth kaže...

Igrao sam gejm s rikijem, pola gejma nisam bio nevidljiv (a nisam napadao). Ima li netko teoriju zašto je to tako? Ili je riki bugovit pa treba prijaviti negdje?

Sentry Wardovi, Gem of True Sight i/ili Dust of Appearance.

Swedish latin super funk.
15 godina
Dota 2

http://www.gamersbook.com/scene/news/dota-allstars-678-and-678b-coming-in-june-or-july/

"Heroes such as Magnus, Morphling, Phantom Lancer and Nerubian Assassin might receive a remake"

Sta mislite da li je moguce? Ja mislim da bi super to bilo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice