Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.934.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
4ucker kaže...

Dakle sušta suprotnost mom iskustvu kad igram s njim.

Ovo zadnje - njegova glavna osobina, lol.

Njegova glavna osobina je da kaže IDEMO MOMCI, STAN, BACI STAN, IDEMO FIGHT.

I uđemo u Black Hole, Calldown i Reversed Polarity.

{#}

"A jesi ga bacio njube, nema veze, idemo bek..."

13 godina
protjeran
4ucker kaže...
Perceto kaže...
Onjegin kaže...

Na'Vi osvaja.

Uz No Tidehunter (ne priznajem novo ime) i FnaticEU meni najdraža ekipa.

Ali pobijedili su samo one 2 u kojima su imali Phantom Lancera. Jednostavno su outdraftali RoX.KIS.

Ok, Magnus, Nyx, Wisp, PL, KOTL, Batrider, Warlock, Silencer.

Većina broken heroja je prošla, pa čak i jednom najgori od svih Wisp (ukida mapu iz jednadžbe). Banovanje je uvijek bilo čudno, ne znam šta da kažem.

kako mos bit navi fanboy ... sa onim sugavim papijem kako je arogantan i sugav ....

a za fnatic nemozes nikako navijat oni imaju zidova u ekipi ...

Jesu l' tebi Mousesports najdraži?

Kako ne uživaš u mečevima i totalnim penetracijama kao onim od sinoć?

mouz FTW!!!!!

13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

mouz FTW!!!!!

Sreća pa je Mouz užasan.

16 godina
neaktivan
Perceto kaže...
4ucker kaže...

Jesu l' tebi Mousesports najdraži?

Kako ne uživaš u mečevima i totalnim penetracijama kao onim od sinoć?

mouz FTW!!!!!

Mouz WTF*

Kako oni ono pobjediše NTH pred neki dan?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 0:40 (4ucker).
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Kako oni ono pobjediše NTH pred neki dan?

Loš dan za NTH.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Bok! Molim vas mozete mi poslati key za dotu 2??? mail: bruno.turk44@gmail.com.

Bio bih vam jako zahvalan. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno44 kaže...

Bok! Molim vas mozete mi poslati key za dotu 2??? mail: bruno.turk44@gmail.com.

Bio bih vam jako zahvalan. {#}

poslano....

14 godina
neaktivan
Dota 2

Pozz, takodjer ako netko ima key za dotu 2 full nek šalje na fabmann89@gmail.com, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fabijan89 kaže...

Pozz, takodjer ako netko ima key za dotu 2 full nek šalje na fabmann89@gmail.com, hvala!

poslano

12 godina
neaktivan
Dota 2

Kolko odigranih/pobjeda imate? Ima neka ekipa mozda?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
medozg366 kaže...

Broj pobjeda je različit svakom forumašu tako da nije prikladno da ih pišemo ovdje (samo bi spamali). Ne, nema ekipa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 19:07 (Onjegin).
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
medozg366 kaže...

Broj pobjeda je različit svakom forumašu tako da nije prikladno da ih pišemo ovdje (samo bi spamali). Ne, nema ekipa.

ima neko da bi htio igrat? nisam najbolji (53/100),al kuzim igru

Steam: Medozg , Dota name: Medo

nisam dugo nikog dodavao na steam,neznam kaj treba

16 godina
neaktivan
Dota 2

One koji su osmislili i uveli ovaj chat ban, i sve što on za sobom povlači treba zatvoriti u gulag i vrelim skalpelom im guliti kožu da pate.

Ajde dobro, chat ban, ali da ne mogu napisati "Missing lane" je zaista, zaista retardirano. I zato što to ne uradim, ne mogu objasniti ljudima da jednostavno ne mogu pisati u chat, jerbo sam, logično - banovan, pa me sve iz tima prijave i fino budem u LP otprilike jedan milenij.

Šta trebam ako sam banovan, pododavati sve iz tima i onda preko Steam chat-a komunicirati... Fuck this shit.

GG Valve, ako ne poprave, razmislit ću o daljnjem igranju DotA-e.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 0:48 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Popravili su.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ova poruka da su poduzeli akciju protiv nekoga kog si reportao novo ili tek sad vidim? jer jucer mi je 2 puta bila

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

sinoc mi pao neki mithycal za necrolitea neki njegov schyte pa me sad zanima jel mi moze neko objasnit kak stavim trade na dota 2 loungeu i dali je to sigurno, te kaj da trazim za to ima sanse da dobijem kljuc + jos nekaj..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tomislavivic kaže...

sinoc mi pao neki mithycal za necrolitea neki njegov schyte pa me sad zanima jel mi moze neko objasnit kak stavim trade na dota 2 loungeu i dali je to sigurno, te kaj da trazim za to ima sanse da dobijem kljuc + jos nekaj..??

nemozes se kladiti u mithycal iteme, samo do 4 rare ili 4 uncommon ili 4 common, sigurno nije, jedino ako pratis rezultate i postotke racunas mozes povecat sigurnost. mozes trazit kljuc i jos mozda neki rare.

15 godina
neaktivan
medozg366 kaže...

Jel ova poruka da su poduzeli akciju protiv nekoga kog si reportao novo ili tek sad vidim? jer jucer mi je 2 puta bila

to je več jako dugo... ja dobim svaki put kad pokrenem dotu takvu poruku :D

15 godina
Dota 2

Poz ekipa molim vas da mi pomognete malo :D

Ovako sad vrtim LoL na medium postavkama(vysnc je on, te native rezolucija 1600*900), mogao bi staviti i high, ali posto me smeta svaki frame drop, jer bi mi onda varriralo od 50-60, na medium je konstanto uvijek 60.

Kad sam dobio Dota 2 key, odmah sam skinuo igru jer mi se DotA stavrno svidja i mislim preći na nju, no pojavili su se prvi problemi.

Kao prvo DotA je na steamu, a steam klijent i nije bas nesto na mojoj konfi pa me zivcira...

Trenutacno vrtim DotU na low i onaj "graphic" render mi je ispod 50 % pa mi je tak slika onda zblurana, a i osjeti se da nije konstant 60 fps.

Tako da je nije baš igrivo, i sad mi je žao, no čudim se kako je takva velika razlika u performansi izmedju te dvije igre.

Sad imam samo 2gb rama( windows 32 bit), bi li pomogao upgrade na 4gb rama, jer znam da je steamu uzasno bitan ram, jer otkad sam presao sa xp na win7 igre poput L4D2, CSS, TF2 imaju ogromni pad u performancu.

Znam da mi je procesor slab, no ja sam tražim 60 fps konstant na medium postavkama, hoće li mi 2 dodatna gb rama to omogućit?

konfa: Windows 7 32 bit( Ljudi savjetuju za gaming 64 bit, nekuzim se bas u taj dio win, jer to ovisi o proc? Jel bi ja mogao imati 64 bit)

Dual Core E6300 2,8ghZ

Nvidia Geforce 9500 GT 1gb

Kingstom 2gb rama

Na official requirments pod recommended se trazi procesor E6600, pa mislim da mi je proc slaba karika, no ima li i ram veliki utjecaj posto se radi o Vavle igri i steamu kao klijentu.

Molim vas za pomoć jer mi se stvarno DotA 2 sviđa.

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dota 2 je sve osim graficki optimizovana, da pomoci ce rama, sigurno. Mada ni ta grafa nije neko ludilo za Dotu, jer kao sto sam rekao igra je sve osim otpimizovana da radi kako treba i na slabijim racunarima.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

2gb rama ti nece utjecati na performanse ko novi proc i grafa. Imaj na umu da dota ima multithreading, dakle pozeljno je da imas barem quada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Popravili su.

Nisu baš popravili.

• Još uvijek se može reportat osoba koja je muteana (možeš reportati za Communication Abuse iako osoba nema načina da komunicira).
  • Još uvijek si mutean ljudima s friendliste
  • Još uvijek si mutean nakon 3 reporta
  • Još uvijek nemaš opciju da abandonaš igru ako ti je teammate mutan
  • Još uvijek nemaš opciju da unmuteaš
  • Još uvijek nemaš opciju da vidim da li su ljudi u partiju muteani
  • Još uvijek Captain u CM-u može biti mutean

Nisu ništa popravili

Bera kaže...

Meni je FPS cijeli vrijeme super iako nemam superjaku konfu, 19-25FPS konstantno na High, isključene samo najnaprednije stvari, Anti-Aliasing uključen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 15:33 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Dota 2 je sve osim graficki optimizovana, da pomoci ce rama, sigurno. Mada ni ta grafa nije neko ludilo za Dotu, jer kao sto sam rekao igra je sve osim otpimizovana da radi kako treba i na slabijim racunarima.

Hahaha. Kako nije optimizovana?

Pa vidi na čemu ja igram. Prastari Core 2 Duo sa najjeftinijom grafičkom koja se mogla kupiti prije DVIJE godine.

Na čemu želiš igrati, ENIAC-u?

13 godina
Bera kaže...

Ovako sad vrtim LoL na medium postavkama(vysnc je on, te native rezolucija 1600*900), mogao bi staviti i high, ali posto me smeta svaki frame drop, jer bi mi onda varriralo od 50-60, na medium je konstanto uvijek 60.

Kad sam dobio Dota 2 key, odmah sam skinuo igru jer mi se DotA stavrno svidja i mislim preći na nju, no pojavili su se prvi problemi.

Kao prvo DotA je na steamu, a steam klijent i nije bas nesto na mojoj konfi pa me zivcira...

Trenutacno vrtim DotU na low i onaj "graphic" render mi je ispod 50 % pa mi je tak slika onda zblurana, a i osjeti se da nije konstant 60 fps.

Tako da je nije baš igrivo, i sad mi je žao, no čudim se kako je takva velika razlika u performansi izmedju te dvije igre.

Sad imam samo 2gb rama( windows 32 bit), bi li pomogao upgrade na 4gb rama, jer znam da je steamu uzasno bitan ram, jer otkad sam presao sa xp na win7 igre poput L4D2, CSS, TF2 imaju ogromni pad u performancu.

Znam da mi je procesor slab, no ja sam tražim 60 fps konstant na medium postavkama, hoće li mi 2 dodatna gb rama to omogućit?

konfa: Windows 7 32 bit( Ljudi savjetuju za gaming 64 bit, nekuzim se bas u taj dio win, jer to ovisi o proc? Jel bi ja mogao imati 64 bit)

Dual Core E6300 2,8ghZ

Kingstom 2gb rama

Na official requirments pod recommended se trazi procesor E6600, pa mislim da mi je proc slaba karika, no ima li i ram veliki utjecaj posto se radi o Vavle igri i steamu kao klijentu.

nezz jesi li mozda probao ocat proc(ako moze) mozda to pomogne..:)

13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
Bera kaže...

Dual Core E6300 2,8ghZ

Kingstom 2gb rama

nezz jesi li mozda probao ocat proc(ako moze) mozda to pomogne..:)

Iz vlastitog iskustva znam da je procesor dovoljno jak, doduše grafička je slaba, a RAM u principu nebi trebao biti problem (win 7 na idle sa svim potrebnim servisima trosi malo manje od gige, a dota oko 500 mb).

Ja sam vrtio dotu sa malo slabijim procesorom i dosta jacom grafickom sa 4 gige rama sa vecinom opcija na max (core 2 duo e5200, gf gt250) na nekih 40-ak fps bez znacajnih framedropova, jedini problem kod graficke je bio sto bi se pregrijala svako malo (prasina).

EDIT: I ako mislis staviti jos 2 gb rama obavezno prijedi na 64 bita, neda mi se sad objasnjavat zasto, imas po internetu objasnjenje pa guglaj malo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 19:10 (pepelko).
14 godina
neaktivan
Dota 2

nov sam u Dota-i (i općenito cijelom tom žanru MOBA igara), pa mi nemojte zamjeriti na glupom pitanju. zanima me hoće li u budućnosti postojati nešto tipa ranked mečeva kao u LoL-u? nije da sam igrao LoL, ali stalno čitam o tim nekakvim ligama - bronze, gold, silver i to. :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

nov sam u Dota-i (i općenito cijelom tom žanru MOBA igara), pa mi nemojte zamjeriti na glupom pitanju. zanima me hoće li u budućnosti postojati nešto tipa ranked mečeva kao u LoL-u? nije da sam igrao LoL, ali stalno čitam o tim nekakvim ligama - bronze, gold, silver i to. :)

I sad su ti ranked mecevi,al nigdje ne vidis ranking svoj ... nadam se da ce stavit lige

13 godina
protjeran
Dota 2
pa imas prioritete u kojima igras

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

dobio sam trasure key sad me zanima jel svaki key vrijedi isto ili i tu ima razlika?
i zanima me ovo sto mi pise na steamu sell znaci li to da mogu prdoati taj kljuc i dobit novce na steam walletu(ne trebam imat paypal) i isplati li se otvarat kutije..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

dobio sam trasure key sad me zanima jel svaki key vrijedi isto ili i tu ima razlika?
i zanima me ovo sto mi pise na steamu sell znaci li to da mogu prdoati taj kljuc i dobit novce na steam walletu(ne trebam imat paypal) i isplati li se otvarat kutije..?? 

ma da prodaj ga za 4,5 kune i isplati si preko western uniona...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice