haha opet masakr... Divine, BKB, Shadow , Power Trade, Boca itd.. u 17 min i jos pun k golda :D
Na kraju uletim u fontanu, ultra kill i zaginem haha
8/9 prvih towera ubio :D
haha opet masakr... Divine, BKB, Shadow , Power Trade, Boca itd.. u 17 min i jos pun k golda :D
Na kraju uletim u fontanu, ultra kill i zaginem haha
8/9 prvih towera ubio :D
Ne shvatam zašto bi sa Fiendom stackao anciente, ali ok.
I Perceto je u pravu, imaš levele, Winse, sve.
Danas sam s botovima igrao, ako nekog interesuje šta se može s Lone Druidom u jungli (s tim da sam srušio 3 towera, a da su moji srušili jedan dok sam jungleao):
2 Midasa, Monkey King Bar, Basher, Boots of Travel, Phase Boots, Stout i Quelling (jos sam i kurira kupio), level 18.5.
BTW. kad se svi hvale, prvi meč večeras. Malo lutao po mapi, pobijedili. Dobar tim.
http://dotabuff.com/matches/151532770
Analizirao meč i shvatio zašto smo pobijedili:
Njihova Mirana maxala Arrow i Leap (maxa se Starfall jer je to jedini Miranin reliable nuke), pola tima je imalo Blademail, Phantom Assassin je kupila Vladimir's Offering, Necro nije skillao Sadist (bread and butter skill), Mirana išla Midas (a ja sam na početku meča rekao da idemo na early push strat) i S&Y.
Sad sam bio protiv Urse s Ghost scepterom (drow)
Dok ga nisam pretvorio u Ethereal. Iz nekog razloga Orbovi ne prolaze kroz nju.
Uglavnom, rasturili nas, uzeli mid rax. Ja sam imao tupave iteme jer nikad ne igram Drow (klasični build Phase>Drums>Yasha>Ghost>Manta>Ethereal>Deadalus>BoT).
http://www.twitch.tv/crazymadmax/new
Neki naš tip, igra sa 5stack-om i picka Batridera nakon što su Pudge, Puck i Troll pickani. Nemaju wardova, a kaže da je igrao sa SingSingom danas.
...
All pick normalno, pa tko to igra? I DotA je na njemačkom btw., a tek muzika.... Zašto ovo gledam uopšte?
mentalist nisi u pravu svi ti igraju ap ...
bar bolji igraci
bar bolji igraci
A smijem i ja ispasti glup.
Nekako, ako igraš All pick ništa te ne sprečava da instapickaš: Drow, Magnus, Warlock, Nyx i KotL (s izmjenama: PL, Batrider, Seer, Wisp).
Svi OP heroji na jednom mjestu.
bar bolji igraci
A smijem i ja ispasti glup.
Nekako, ako igraš All pick ništa te ne sprečava da instapickaš: Drow, Magnus, Warlock, Nyx i KotL (s izmjenama: PL, Batrider, Seer, Wisp).
Svi OP heroji na jednom mjestu.
ae reci mi kako bi ti ovo lejno? sta si reko sad...
Rekao sam da možeš pickati bilo kojeg OP heroja, a ako želiš i sve. Nisam uopšte mislio o lejnovima, ali valjda je bilo jasno:
Drow, Nyx, KotL na safe lane, Warlock mid, Magnus solo suicide.
Ako Puppey može randomati četvrtog protiv Fnatica, prilično sam siguran da nikakvi timovi mogu eksperimentirati van mete...
Rekao sam da možeš pickati bilo kojeg OP heroja, a ako želiš i sve. Nisam uopšte mislio o lejnovima, ali valjda je bilo jasno:
Drow, Nyx, KotL na safe lane, Warlock mid, Magnus solo suicide.
Ako Puppey može randomati četvrtog protiv Fnatica, prilično sam siguran da nikakvi timovi mogu eksperimentirati van mete...
op heroji sta pricas ti eto igrat cemo mi protiv tebe ti meni reci koje cu ja heroje pikat a ti pikaj koje god oces
moze?
Jel mi mozete preporuciti neku amtersku ligu i kako one funkcioniraju, mozete malo to pojasniti sve skupa ?
op heroji sta pricas ti eto igrat cemo mi protiv tebe ti meni reci koje cu ja heroje pikat a ti pikaj koje god oces
moze?
A recimo da ti u timu imaš Treanta, Morphlinga, Slarka, Necroa, Brooda, Razora, Baru i slične užasne heroje.
http://www.twitch.tv/crazymadmax/new
Neki naš tip, igra sa 5stack-om i picka Batridera nakon što su Pudge, Puck i Troll pickani. Nemaju wardova, a kaže da je igrao sa SingSingom danas.
...
All pick normalno, pa tko to igra? I DotA je na njemačkom btw., a tek muzika.... Zašto ovo gledam uopšte?
haha kao igra u Teamu AMG, njih smo riješili :D
http://dotabuff.com/matches/125493970
btw. to je neki "Auslender" lik živi u Švicarskoj
zato i može streamat, sa našim internetom nemožeš :D
moze?
A recimo da ti u timu imaš Treanta, Morphlinga, Slarka, Necroa, Brooda, Razora, Baru i slične užasne heroje.
warlok je toliko op da kad kupis diff da vise nicem ne sluzi
To sa 2 Midasa je čista glupost na Sylli. Da ti to uspije trebaš igrat protiv super easy botova, sat vremena u šumi. Ma glupost je i jedan, opće se ne isplati. Treba ti teoretski 17 minuta za jednog da si na nuli, a kolko ti za zbilja treba. Sylla je, istina, lagan u šumi i dobar za početnike jungleanja, al to ide presporo s njim. Puni potencijal mu je kod toga da može soloati bilo koji lane, al kad igraš s supportom na safe nema boga koji će te zaustavit. Ja trenutno igram Syllu ovako (a igram ga dosta u zadnje vrijeme jer mi je krenulo mikroanje pa sad uživam i najdraži mi je heroj definitivno): Tranquil Boots, Cloak i Wand na Syllu, na medu Orb Of Venom, Stout Shield, Phase Boots. Onda Maelstorm na medu prvo (tu završava Core), pa Basher, onda Basher na Syllu. Ak dođeš do ovog, vjerojatno je GG, al ak nije kraj, onda AC il Pipe, ovisi. Pa Mjollnir na medu... Dalje od toga nisam stigel dojti. Tu bi krenul na Heart il Halberda. Jednom smo dobili kad je njihov BH imal 13-0, ja 0-2. Uzel Gem i frajer se rastopil. Na kraju 11-3-10, on 13-2-6. To je odlično kod Sylle kaj se mogu kupovati jeftini itemi i možeš ih imati brijeg (Cloak, Vanguard, Vlads, Maelstorm, Basher, Blademail, samo Hyperstone na medu...). Treba ići s jeftinim itemima, Radiance rush mi je glupost, kolko put sam igral prije tak i prečesto sam se razočaral. Jedino je dobro za split push, al mislim da u ovoj meti nema mjesta tome. Velim vam, double Basher radi čuda + Entangle. Teško će vam neko pobjeći, a ko se ostane borit je jednostavno uništven.
P.S. Slark nije OP, samo IMBA žešća.
btw. to je neki "Auslender" lik živi u Švicarskoj
zato i može streamat, sa našim internetom nemožeš :D
Mogu vam ja nekad igrati u timu umjesto Stratovalea.
Nisam toliko gad koliko se nekad činim, a nekad uhvatim i više od 2 u RP.
Ako nemate Wispa, a radi vam se, mogu ja (nakon par mečeva bi se uskladili).
warlok je toliko op da kad kupis diff da vise nicem ne sluzi
Diffusal košta 3300Golda i ima ograničen broj charge-ova. Fatal Bonds su također opasne. BTW. lvl1 heala toliko da Pudge roth i ult na lvl 1 ne mogu ništa.
To sa 2 Midasa je čista glupost na Sylli. Da ti to uspije trebaš igrat protiv super easy botova, sat vremena u šumi. Ma glupost je i jedan, opće se ne isplati. Treba ti teoretski 17 minuta za jednog da si na nuli, a kolko ti za zbilja treba. Sylla je, istina, lagan u šumi i dobar za početnike jungleanja,
P.S. Slark nije OP, samo IMBA žešća.
Slark je možda jedan od 5-10 najgorih heroja u igri, odakle ti to da je IMBA? Leap je skillshot, Q je neefikasan nuke koji je kasnije dobar jedino kao purge, krade statse pa je dobar za Ethereal, ali je to heroj nizašta. Puno boljih gankera, puno boljih carrya. Ne snalazi se na midu, ne može sam offlane, preloš da bi bio farming easy.
Sylla je offlane solo i maloprije sam ga igrao tako. Ali igrao sam ga protiv Slarka (on je bio njihov easy solo s potporom Furiona). Fazon je samo što s medom možeš sebi povući creepove čak i u najgoroj situaciji.
Ownan. 0 deaths. EZ. Zapravo je moj tim dosta uradio, ali eto...
Da nije imba stavili bi ga u CM, pa pogle kako su mi skillovi devistirajući. Imaš pasivni heart na ultoj (možebitno aktivni) uz brijeg MS, Dark Pact na prvoj koji miče negativne debuffove, a opet radi dosta damagea u early game, pounce koji nije teško pogoditi, a radi pristojan damage i uhvatiš lika, pasivnom im stealaš i puniš Agi. Može sfarmat Skaadi samo tak. Igram ga prvi put u životu 16-3, bilo je 13-0 al postah greedy. S dosta heroja prvi put sam teško u pozitivi, a s ovim čudom diveam DK-a ko budala na lvl 6 s pol HP-a i izvučem se s killom. Ima 2 escapea. Ne znam stari, ak on nije imba nije niko.
Kako sam počeo igrati isključivo support heroje, broj pobjeda mi je porastao za 200% :) a čak mi je sada i gušt supportat, uopće se ne zamaram killovima :)
Blago se tebi.
Jučer sam dobio invokera koji je kupio quelling blade.
Last pick ursa na 3 kerija. Očajan DK. Random Meepo. Ne možeš ti to izsupportat da si Puppey.
Kako sam počeo igrati isključivo support heroje, broj pobjeda mi je porastao za 200% :) a čak mi je sada i gušt supportat, uopće se ne zamaram killovima :)
E da. Tako je kad si solo queue igrač, meni jednostavno dosadi igrati support pa uzmem nekog tko ima mid game impact i supportam. Najbolja tehnika je roamanje:
najbolji heroji za to su mi
Znam da DotAbuff neće baš reći da to radim u zadnje vrijeme, jer u zadnje vrijeme igram cocky i sa ekipom pa preuzmem bitniju poziciju, a i odigrao sam milion Gyro mečeva. Jako malo sam imao problema sa Gyro midom. Najviše zato što sam igrao protiv loših mid igrača, pušao lane koliko sam mogao s flakom, uzimao tower jako rano i imao rune control.
Blago se tebi.
Jučer sam dobio invokera koji je kupio quelling blade.
Last pick ursa na 3 kerija. Očajan DK. Random Meepo. Ne možeš ti to izsupportat da si Puppey.
All pick je poseban jer uvijek ima onaj što ne zna šta bi igrao, propusti 2 levela u lejnu, randoma peti i dobije heroja koji se nikako ne uklapa ni u šta.
moze?
SD-ova ulta takodjer 1shoota golema.. DS nemoze samo tako pogodit cijeli tim u ultu trebaju se ipak malo kockice poslozit.. na papiru izgleda op ,ali u igri i nije bas tako
moze?
SD-ova ulta takodjer 1shoota golema.. DS nemoze samo tako pogodit cijeli tim u ultu trebaju se ipak malo kockice poslozit.. na papiru izgleda op ,ali u igri i nije bas tako
SD SS SF SS SK SK ND TP BH CM CW ES CG MR LD PL TW
Jel sad kuzite kako je retano pisat skracenice? Napisite skracenmo ime al ne sa 2 slova da se moramo mislit 6 godina.
Ja ne kužim samo zašto me naš pro Mentalist više ne accepta na steamu da odigramo jedan game.
Ja ne kužim samo zašto me naš pro Mentalist više ne accepta na steamu da odigramo jedan game.
Stvarno više ne znam tko je tko. 23 pending.
BTW.
Ako pročitam 2 rečenice dnevno o DotA i ponešto prepišem na BUG forum, ne znam zašto se vi toliko ljutite. Nije čak ni da trollam, samo onako pišem.
Loš sam igrač, pogledaj mi history, fail za failom. Ultanje creepova, blinkanje u 5 ljudi i permastun, feedanje. Sve sam to ja.
Stvarno više ne znam tko je tko. 23 pending.
BTW.
Ako pročitam 2 rečenice dnevno o DotA i ponešto prepišem na BUG forum, ne znam zašto se vi toliko ljutite. Nije čak ni da trollam, samo onako pišem.
Loš sam igrač, pogledaj mi history, fail za failom. Ultanje creepova, blinkanje u 5 ljudi i permastun, feedanje. Sve sam to ja.
Nemoj da te slava udre u glavu.
tražim trojicu igrača za team igram sa drow i witch docom pretežito može nck da va dodam na steam hvala i po mogučnosti 18+ godina