Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

Većinom igram sa venomancerom koji itemi mi ko0riste?{#}

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dota 2
mali ivica86 kaže...

Vladmir i Battle Fury su najbolji za njega {#}

Ovisno koju ulogu si odredio heroju: support, pusher, dmger... Phase/energy boots, meka, pipe, force, eul ili shadowblade, manta, bilo koji dmg...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 7:13 (kuleee).
15 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...

Shadow blade glavni item, ostali po izboru, mos supportat, semi kerijat, pushat...

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
mali ivica86 kaže...

Shadow blade glavni item, ostali po izboru, mos supportat, semi kerijat, pushat...

Ma kakav shadow blade, kupi mekanism i budi koristan timu.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Kad vidim Veno-e sa Shadow Bladeom najrađe bi im pucao u glavu.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
Dota 2

svi pricate o tim wardovima daj mi objasnite kak se koriste i koja uloga?
sry za noob pitanja..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

Meni pomoglo.

Swedish latin super funk.
14 godina
tomislavivic kaže...

Uloga warda je da ti daje vision na mapi, da vidiš što se u određenom sektoru događa. Jedan ward nakon postavljanja traje 6min. Također postoje i Sentry wardovi koji nemaju gotovo nikakav vision, ali otkrivaju nevidljive/smokeane/iluzije i traju 3min po komadu

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
neaktivan
Dota 2

za noob pitanja posjetite ubuduce ovu stranicu

također video guides

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 14:43 (pepelko).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dota 2

Pitanje, Dota 2 trade je dolje, koju stranicu sada koristite?
I ima li netko novi Phantom Lancer set, kad smo kod toga već. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio da je netko pickao Drow. A kad smo kod toga ni Rikija već dugo nisam vidio. Ni Bountya i Huskara. Snajper je sve rjeđi. Eventualno ak ih netko dobije u AR-u. A kad sam počinjao Dotu 2, jbte, bili su u apsolutno svakom meču.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZC_Someone kaže...

Ja se ne sjećam kad sam zadnji put vidio da je netko pickao Drow. A kad smo kod toga ni Rikija već dugo nisam vidio. Ni Bountya i Huskara. Snajper je sve rjeđi. Eventualno ak ih netko dobije u AR-u. A kad sam počinjao Dotu 2, jbte, bili su u apsolutno svakom meču.

To i ja primjećujem, nisam baš visoki level (10) ali sve rijeđe viđam Drow i Rikija, Snipera doduše ima.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Odlican za gank, initiate i tako to, super item za venomancera.

LoL acc THCJoshi
13 godina
protjeran
Jonja kaže...
Slash 666 kaže...

je super je retardima ko ti zato necete nikad ni izac iz normala

15 godina
neaktivan
kuleee kaže...
mali ivica86 kaže...

Vladmir i Battle Fury su najbolji za njega {#}

Ovisno koju ulogu si odredio heroju: support, pusher, dmger... Phase/energy boots, meka, pipe, force, eul ili shadowblade, manta, bilo koji dmg...

14 godina
ton7 kaže...

Not sure? {#}

13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Slash 666 kaže...

Nikad ne kupujem Shadow Blade.

Stvar je u tome što je to item koji ćete za 3000 Golda jednom izvući i fighta i to je to. Svaki sljedeći put sentry će biti postavljen ili ćete netko dustati. Bolje kupiti Armlet i komad Drumsa. Na bilo kojem heroju. Kad vidim da netko ima SB, pogotovo Sniper ili Drow, zapitam se, da li ta Drow zna da je za taj gold mogla imati 2/3 Manta Style-a. 

Da ne kažem da Veno za te novce može imati Mek ili biti 1200 kratak za Agh's...

Armlet toggle je imba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 23:04 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

U meču koji je toliko low lvl da je Riki išao na Vlad's i Basher kao prvi item.

13 godina
Dota 2

Evo jedan životni tutorial koji je ostavio najveci utisak na mene kao igraca dote!! {#}

tutorial o veni krece oko 02:40 {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dota 2

ajde tko hoce game brzo u lobby, password: game

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Perceto kaže...
DarkoKwon kaže...
tomislavivic kaže...

tko je od i jedno pitanje jel vama glupo kad neko igra sa drow rangerom ili phantom assassinom meni su to skroz noob likovi..

Drow ranger je useless heroj, samo je forirajte u mass fightu, kupite ward ili dust, gem sta god hocete i nema je, ako ne bude uzimala wind walk jos bolje. Ako znas pudgea igrati samo je ganjas preko mape ili ursa, samo mora je neko stun na sec. Nju je najlakse kontrirati jer nema escape mehanizma, osim sa wind walkom koji kupi, ali ja je rejpam da to ne stigne kupiti :)

Za phantom assasina, znaci ako imas frienda na team speaku, samo posjetite jungle i nadjete je, ne na pocetku vec kasnije malo, uglavnom dok ona kupi life steal. Uvijek provjeravajte jungle, tu cete uvijek naci free kill.  Nubovi uvijek napadaju midom, cjeli game idu midom, samo treba skrenuti u sumu i ubiti jednog vidjeces kako ostali dolaze da ginu jedan po jedan :) tako ti je to na malom lvlu :)

daj nepravi se pametan ae sta ako traxa ode na safe lane sa 2 suporta i do 20 min ufarma mantu i bkb kako je ti mislis ubit?

Vidis da je covjek tek krenuo igrati igru ti vec pricas e da su mu dva supporta, dendi i puppey na laneu, ne znam kakve gluposti pricas. On last hit ne zna sigurno, ubice 5 kripova sa traxexom i pokvarice game ljudima. Carry nije za nubove! tebi je logika ko mojim prijateljima, kada im odgovoris oni odma "a sta da je njemu ovo, a da je ono", znaci pomiri se da pricas gluposti.

Darko
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

U meču koji je toliko low lvl da je Riki išao na Vlad's i Basher kao prvi item.

Ja ne znam zašto mi je netko thumbdownovao ovaj komentar? Pa očito je da je ovo lvl1 meč.

Prvo, CK je već imao Vlad's, DP je napravila BoT prije Bloodstonea. Dva su Urna u igri (WTF?). Razor je krenuo praviti Mek u 32. minuti umjesto u 12.

Dalje, pogledajte njegov tim.

Skeleton King je napravio Mek (WTF?), Spirit Breaker je išao na Agh's kao prvi item, lagano preskočivši BKB do 32. minute.

Ovo je jedan od onih mečeva u kojem svi puste heroje da autoattackaju creepove pa pobjedi onaj koji bolje autoattacka. U ovom slučaju to je bila Drow.

14 godina
neaktivan
Dota 2

ako nekome treba imam 18 dota 2 keyeva viska

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 15:49 (cogito_ergo_sum).

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Jel tko ima problem sa novim ati catalyst version 13.1 jer meni dota uopce ne radi a graficka je gigabyte HD 6750OC

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Jel tko ima problem sa novim ati catalyst version 13.1 jer meni dota uopce ne radi a graficka je gigabyte HD 6750OC

Meni kursor na ATI kartici često nestane, a ponekad se pretvori u jednu crtu.

15 godina
Dota 2
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Dota 2

Tusk(ar)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo jedan od mojih gameplayova koji je prošao prilično dobro, kritike i savjeti su dobrodošli pošto sam još uvijek frižak igrač (2 tjedna)
Ako neko stvarno želi pogledat neka gleda na youtubeu u kvaliteti 720 ili 1080 jer ovako ništa nećete raspoznat. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 14:31 (Tox2401).

0 3 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ako ima ljudi koji se jos uce igrat i voljeli bi igrat u timu gdje nece biti rage quita, ragea opcenito i sl stvari neka me addaju pa da napravimo nekakv team samo za zabavu. steam nick: MadeInCroatia {#} 

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice