Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.187.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Zodiak kaže...

Sta vi radite sa onim škrnjama za koje je potreban kljuc od 2 eura :)

ja imam jednu od invokera i od axe-a

Ja ih brišem :)

Zodiak kaže...
vidio sam da ljudi se mjenjaju i prodaju te iteme u chat-u,kako ih mogu trade-at?

Na tf2outpost.com možeš naći ljude koji trejdaju s Dota 2, TF2, Portal 2 i Steam inventory itemima. A trejdaš tako da u Stemu klikneš na onoga s kim želiš nešto trejdati i odabereš "Invite to trade".

Zodiak kaže...
dali vama zabloka na par sekundi sve kad otvarate chat?

Ne

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 0:08 (ZC_Someone).
15 godina
Dota 2

ja radim svaki dan do 15h, obično odigram dotu u 16h i navečer oko 21h opet, pa ako je netko u tom razdoblju raspoložen za neki game, neka me doda ne steam, username: kuleee. dota 1: od 2007. dota 2: od veljače. skype je poželjan radi bolje koordinacije

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Sta vi radite sa onim škrnjama za koje je potreban kljuc od 2 eura :)

ja imam jednu od invokera i od axe-a

vidio sam da ljudi se mjenjaju i prodaju te iteme u chat-u,kako ih mogu trade-at?

dali vama zabloka na par sekundi sve kad otvarate chat?

Pa evo ja se udostojio otvorit 2-3 i isplatilo se itekako. 

Dobio sam par rare i zanimljivih itema te unusual couriera cija je optimalna vrijednost oko 80-100$. Ponudio ga na prodaju u prvih 10 minuta javilo mi se 20 zainteresiranih. Sad cekam da si sredim PayPal da mogu i primati lovu, kupca vec imam za 90$ :) 

Tako da nije lose ponekad i riskirati :) 

Inace imas na dota forumu sekciju prodaje i razmjene isto, tamo mozes zavirit i potrazit pomoc. 

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
16 godina
neaktivan
Jooj kaže...

mogli smo se skupit pa odigrat koju..
da ga hebes nemožete bit gori od ovih rusa .. totalni idioti.. neznam koji k idu na euro server ,, valjda se ne zbnaju prebacit na ruski..

ok tu i tamo bude koji dobar rus ali 99,99% kreteni žešći..

ako i izgubimo bar probamo nešto zajednički naucit... :D

Rusi su me kostali zivaca i zivaca... To je nevjerojatno koliko ih ima, a imaju zaseban server. Nije mi uopce jasno. Ako igra jedan onda taj igra neku svoju igru, bez ikakve komunikacije i koordinacije sa timom, ako ih je pak vise onda oni imaju neku svoju taktiku koja nema veze i igra im se svodi na zaletavanje na protivnicke heroje i trollanje. Rusa i kineza na EU serverima koliko hoces, cim dodju popodnevni sati pa na dalje. Ali zanimljivo mi je da im uopce (generaliziram naravno) ne lezi ovakav tip igara. Bilo da se radilo o prvoj doti, honu, lolu i sad doti 2. Uvijek isto. Problem je sto ja imam samo jednog frenda koji posjeduje beta key pa ako ima tko od nasih voljan samnom udruzit snage javite se na Steamu, nick je isti kao i ovdje. 

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ispuno sam onu anketu još 27.7. i još nisam dobio key, to znači da vjerojatno neću ni dobiti? Jel poznat datum izlaska igre?

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
master and commander kaže...

Ispuno sam onu anketu još 27.7. i još nisam dobio key, to znači da vjerojatno neću ni dobiti? Jel poznat datum izlaska igre?

ja sam čekao pol godine skoro, tako da ne očajavaj prijatelju {#}

16 godina
neaktivan

Ah to je samo 2 mjeseca, neki cekaju i po pola godine-godinu :)

A cuj ako si jako nestrpljiv uvijek mozes kupit beta key :)

13 godina
Dota 2

Hej evo i ja tražim neku ekipu za casual igranje. Već mi je dosta glupog matchmakinga i/ili Rusa.  Većinom igram navečer nakon 21h. 

Moji statsi : https://dotabuff.com/players/90433365

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 17:02 (bazingaaa).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kuleee kaže...

ja sam čekao pol godine skoro, tako da ne očajavaj prijatelju {#}

ja sam dobio u roku tjedan dana betu

486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
13 godina
neaktivan
Dota 2

ja sam se prijavio za invite prije prvog internacionala i doso mi je tek ove godine u 4 mjesecu a igra nece jos dosta izac jos nisu ni svi heroji dodani jbg treba bit strpljiv dobit ces kad tad

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ma nisam opet tako nestrpljiv, nego mi je puna racku lol-a i djecice koja kad ih se ubije vicu noob, ur mother, report i slicne kretenluke. a nema nijedne slične igre da mi se dopada, a u prvu dotu sam utukao sate i sate, pa da probam i dotu 2 :D

Potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ma nisam opet tako nestrpljiv, nego mi je puna racku lol-a i djecice koja kad ih se ubije vicu noob, ur mother, report i slicne kretenluke. a nema nijedne slične igre da mi se dopada, a u prvu dotu sam utukao sate i sate, pa da probam i dotu 2 :D

ne manjka flameanja ni u doti, pogotovo od strane igrača koje skužiš po igri da su novi, ali se svejeno naj*bu majke svima

15 godina
neaktivan

evo dodao sam vas dvojic (ByteRat i bazingaaa)pa možemo probat koju zajedno :)

moji statsi: https://dotabuff.com/players/75840715

17 godina

ispunio sam anketu prije manje od mjesec dana. anketu nisam ni znao ispuniti pošto dotu nikad nisam igrao te sam na sve odgovarao sa 0. večeras mi stigao key ;)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 4:03 (dreammaker).
15 godina
neaktivan

Mogli bi se skupit i odigrat koju ako ocete ja  bi rado. Pa da se dogovorimo da skupimo 5 v 5 pocea sam tek al nisan totalni njub znam ponesto i tako to pa ako me oce ko primit rado cu igrat . moje steam ime: budalaowna  Ako nije to onda: ~budalaowna~ . Eto ako ko hoce mozemo bacit koju bez zivciranja :P

14 godina
Dota 2

Ev i mene onda dodajte, samo ja vam vec iman ekipu s kojom igram, al za nas BUGovce ce se uvik nac vrimena {#}

Šiknite me na steamu ovdje:

http://steamcommunity.com/id/potato_magnet

i statsi:

http://dotabuff.com/players/15498333

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Dota 2 stats: https://dotabuff.com/players/41560403

Steam ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198001826131

Uglavnom nam fali za team jedan ili dva igrača, igramo captains mode u većini slučajeva. Ali bilo tko je dobrodošao, mogu rado odigrati i nekoliko matcheva sa botovima sa nekim od početnika, biti će mi drago podijeliti par savjeta :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Bug.hr Inhouse :D

Bilo bi dobro da napravimo channel Bug.hr

0 0 hvala 0
14 godina

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 17:03 (chipina).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Stats:https://dotabuff.com/players/72435576

Steam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198032701304/

Dodajte tko zeli nekad nam fali igrac, a bilo bi mi drago bacit koji game sa bug ekipom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Evo sve sam pododavao i joinao se u grupu..

Zadnja 2 game su mi tak digla živac da sam odlučio više ne igrati s nepoznatima. Rađe ću iskoristiti 1:18 h (moje rekord po duljini matcha od sinoć) na nešto pametnije a ne na idiote koji ne znaju kada treba pushati i što to uopće znači.

Em bauljaju po bazi bezveze, em stalno idu sami kao Rambo 1v5. A najbolje je da kad napravimo team kill, oni svi se pokupe u šumicu na farmicu na lvl 25. Za pop... I spušimo na kraju naravno.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
chipina kaže...

Evo, napravih grupu na steamu:

...

Inače grupa već postoji i ima poprilični broj članova. Ugl, link na grupu.

17 godina
Dota 2

dobio dotu2 na steamu, iz vedra neba, nisam ni invitove trazil niti se prijavljival na giveawayove

zapravo sam i prvi put otvorio na steamu dotu2 i onda vidim You already own Dota 2...

pa si provjerite

edit:

bezveze

You are running a spectator-only version of Dota 2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 17:14 (Ante).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dota 2

Btw. Meepo je došao u Dota 2 Test build. Znači da uskoro dolazi i u službenu verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

da mislim da je dns navecer update

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ja sam se sabskrajbao na dotacinema, pa sam ga vidio u najavi jutros. Čekirajte

, sad će se pokazati pravi skill i snaga micromanagementa

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Posto imam srece dobio sam po cetvrti put beta key

Javite se na PM ako zelite kupit

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jučer ispunih anketu i danas dobijem key. Tell me about luck.

A mislio se dignit u 5 ujutro da dobijem key sa ove stranice.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
15 godina
kuleee kaže...

Ja sam se sabskrajbao na dotacinema, pa sam ga vidio u najavi jutros. Čekirajte

, sad će se pokazati pravi skill i snaga micromanagementa

Muku mučim sa jednim težim herojem...meppa nemogu ni zamisliti. Gledao sam dečka koji snjim boguje...jednostavno ti mozak mora raditi na par frekevncija više nego nama običnim smrtnicima :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:35 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Jučer ispunih anketu i danas dobijem key. Tell me about luck.

A mislio se dignit u 5 ujutro da dobijem key sa ove stranice.

Jesi dovio na mail, ili na onaj inbox u steamu?

Potpis.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice