Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ako imate account creairan prije 17.12.2011 na playdota.com možete se prijavit na natjecaj,ja sam čekao mjesec dana i napokon dobio key.P.S dođu s 2 invita jedan sam dao bratu jedan frendu tako da me ne moljakate.

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dota 2
Unimatrix 007 kaže...
smiglcro kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ja još uvijek trebam key... očito je većina već dobila, ali nitko neće udijelit jedan key....

pogledaj zadnjih par stranica i koliko ljudi traži i moli za ključ pa opet dođi i provali kako je "očito" većina dobila samo tebi jadnome nitko da udjeli jedan...

Ti ga sigurno već imaš pa ti je lako zajebavati, ajd odšetaj...

nista te zahebavao nego kazem da upadneš tu s marsa i tvrdiš gluposti, jer svi očito imaju key osim tebe a 8 od 10 postova u ovoj temi je moljakanje za key...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 8:20 (smiglcro).
17 godina
smiglcro kaže...
Unimatrix 007 kaže...
smiglcro kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ja još uvijek trebam key... očito je većina već dobila, ali nitko neće udijelit jedan key....

pogledaj zadnjih par stranica i koliko ljudi traži i moli za ključ pa opet dođi i provali kako je "očito" većina dobila samo tebi jadnome nitko da udjeli jedan...

Ti ga sigurno već imaš pa ti je lako zajebavati, ajd odšetaj...

nista te zahebavao nego kazem da upadneš tu s marsa i tvrdiš gluposti, jer svi očito imaju key osim tebe a 8 od 10 postova u ovoj temi je moljakanje za key...

Wtf?.... pratim ovu temu od početka, stoga ne pričaj gluposti, a poruku sam poslao u slučaju da netko ima key, da vidi da i ja trebam jednog.

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
13 godina
neaktivan
Dota 2

haha taj valve je tako razocarao sa ovom betom, signam se prvi dan i jos nista od keya nakon 5 mjeseci cekanja :D glavno da totalni noobovi igraju u beti te time je njihov feedback ekvivalentan nuli, a da ne spominjem na ovu farsu od ankete :DDDDD trebao sam stavit 0/10 rating pa bi mozda dobio invite kao i ostali kreteni koji se hvale sa 10000 keyeve ovdje, takav los beta skill playpool je potpuni promasaj jer se nemoze nista testirat ovdje osim tko ce napravit vise killova sa ursom protiv hrpetine botina - eto toliko od mene, sve je to rigged jer ako se signam prvi dan po nekoj logici bilo bi lijepo da dobivjem key barem 2011. a ne da mi se neki glupan signa u 11. mjesecu i dobije key 3 dana kasnije

e i da, ako netko ima viska beta key ja sam zainteresiran iako sumnjam na bilo kakav uspjeh ove molbe,mislim, prava je svinjarija da igrac poput mene nema key dok neki LoL qrac koji je dobio key jos uvijek uci deny i nema boots nakon 15 minuta igre gg valve

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ccoinflip kaže...

haha taj valve je tako razocarao sa ovom betom, signam se prvi dan i jos nista od keya nakon 5 mjeseci cekanja :D glavno da totalni noobovi igraju u beti te time je njihov feedback ekvivalentan nuli, a da ne spominjem na ovu farsu od ankete :DDDDD trebao sam stavit 0/10 rating pa bi mozda dobio invite kao i ostali kreteni koji se hvale sa 10000 keyeve ovdje, takav los beta skill playpool je potpuni promasaj jer se nemoze nista testirat ovdje osim tko ce napravit vise killova sa ursom protiv hrpetine botina - eto toliko od mene, sve je to rigged jer ako se signam prvi dan po nekoj logici bilo bi lijepo da dobivjem key barem 2011. a ne da mi se neki glupan signa u 11. mjesecu i dobije key 3 dana kasnije

e i da, ako netko ima viska beta key ja sam zainteresiran iako sumnjam na bilo kakav uspjeh ove molbe,mislim, prava je svinjarija da igrac poput mene nema key dok neki LoL qrac koji je dobio key jos uvijek uci deny i nema boots nakon 15 minuta igre gg valve

Neko je frustriran. Valve nije obavezan tebi dat key, key se dobije na sreću. U igri ima igrača svih skill levela, a tako i treba bit u beti da se matchmaking može usavršit.

Potpis
14 godina
neaktivan
Dota 2

ima ko key za dotu2? dam guze đabe, majke mi, samo mi dajte key, oću da igram :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2
Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 3:26 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uglavnom si u pravu hellraiser, osim dijela gdje u igri ima igraca svih levela, potpuno krivo, ima ofc nekolicina ljudi koji znaju igrat a ostali nemaju pojma ili su jako losi, daj ajde cuo sam i vidio screenshotove svojim ocima da je svaki game najmanje 2-3 bijednika koji nemaju veze o igri - kakvi su to sugavi beta testeri..

Stovise, cak i danas kad odes na garenu igrat dotu 1 i odes u random europe room garant ces dobit u prosjeku 4 losa igraca u smislu da a) neznaju denyat i igrat sa timom nego samo svak za sebe a i tako su losi vec, b) pocinju sa boots na laneu c) igraju stalno jedne te iste heroje i neznaju prilagodit iteme situaciji i d) neznaju gankat i branit niti pushat niti nista  - jos ima gro stvari ali svaku partiju ALI bas svaku koju odigram uvijek ce bit barem 3 kretena koji imaju iskrivljenu verziju razumijevanja igre, koliko puta sam vidio glupe gondare koji igraju za sebe a kad ih flame-as pitaju te oces li 1v1????? u smislu da su oni super pro i super cool... to je dota a ne quake arena i da zivcira me sto takvi igraci ulaze u betu dok oni koji razumiju i duze igraju igru ostaju zakinuti - tak da nemoj pricat o skill levelima jer je cak i doti 1 vecina igraca na iccup garena itc katastrofalno losa i dosadno je uopce igrat tako bez neke ekipe jer je dovoljan jedan debil koji ce sjebat tim i partiju

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 16:15 (ccoinflip).
14 godina
neaktivan
Dota 2

totalno si pogriješio ima stvarno svih vrsta lvl igraca, nisi tester koliko vidim tako da nemoj se mijesat, tester sam i ukoliko imas sve vise pobjeda i odigranih meceva, igras sa bolji igracima.

i jedan igrac moze dobiti igru sam ako se prijavljuje solo u igru,ako nevjerujes pogledaj na twitch tv moonmeandera Hon pro player

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ccoinflip kaže...

Uglavnom si u pravu hellraiser, osim dijela gdje u igri ima igraca svih levela, potpuno krivo, ima ofc nekolicina ljudi koji znaju igrat a ostali nemaju pojma ili su jako losi, daj ajde cuo sam i vidio screenshotove svojim ocima da je svaki game najmanje 2-3 bijednika koji nemaju veze o igri - kakvi su to sugavi beta testeri..

Stovise, cak i danas kad odes na garenu igrat dotu 1 i odes u random europe room garant ces dobit u prosjeku 4 losa igraca u smislu da a) neznaju denyat i igrat sa timom nego samo svak za sebe a i tako su losi vec, b) pocinju sa boots na laneu c) igraju stalno jedne te iste heroje i neznaju prilagodit iteme situaciji i d) neznaju gankat i branit niti pushat niti nista  - jos ima gro stvari ali svaku partiju ALI bas svaku koju odigram uvijek ce bit barem 3 kretena koji imaju iskrivljenu verziju razumijevanja igre, koliko puta sam vidio glupe gondare koji igraju za sebe a kad ih flame-as pitaju te oces li 1v1????? u smislu da su oni super pro i super cool... to je dota a ne quake arena i da zivcira me sto takvi igraci ulaze u betu dok oni koji razumiju i duze igraju igru ostaju zakinuti - tak da nemoj pricat o skill levelima jer je cak i doti 1 vecina igraca na iccup garena itc katastrofalno losa i dosadno je uopce igrat tako bez neke ekipe jer je dovoljan jedan debil koji ce sjebat tim i partiju

Imam 350 sati odigrano dote 2, nekih 400 mečeva sam bacio sa frendom i moram priznat da ne nalijećemo na debile stalno, možda nam je mmr dosta visok pošto smo znali igrat protiv nekih poznatijih igrača npr. eg.playmate, babyknight mi padaju na pamet sada. Istina je da se zna dogodit da naletiš na totalne debile, ali to nije tako često, većinom su normalni mečevi. Recimo da je 1 od 5 mečeva onako sa ozbiljnijim debilima.

Potpis
13 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
ccoinflip kaže...

Imam 350 sati odigrano dote 2, nekih 400 mečeva sam bacio sa frendom i moram priznat da ne nalijećemo na debile stalno, možda nam je mmr dosta visok pošto smo znali igrat protiv nekih poznatijih igrača npr. eg.playmate, babyknight mi padaju na pamet sada. Istina je da se zna dogodit da naletiš na totalne debile, ali to nije tako često, većinom su normalni mečevi. Recimo da je 1 od 5 mečeva onako sa ozbiljnijim debilima.

To sam si i mislio da ekipa koja ima key se pravi vazna ovdje :DDDDD cim si ti rekao da si odigrao 400 meceva sa FRENDOM(znaci ne igras solo,10x lakse igrat) i jos uvijek naidjes na 'OZBILJNIJE' debile (kljucna rijec) u 20 posto slucajeva znaci da je player pool skill totalno flawed jer je puno puno vise noobova nego dobrih igraca cak i sa visokim mmr...  btw bas fino da si ti tako rano dobio key :) reci sta si ispunio u onom surveyu ;) ja fino chillam od prvog dana misleci kao puno igraca ali sam se rano signao pa cu valjda dobit a vidi proslo 5 mjeseci 0 bodova.. to je sve flawed, oni koji su se prije signali su OCITO pratili dota 2 news i tako su znali sto slijedi i po tome su trebali dobit key bas zbog cinjenice jer su dovoljno motivirani da prate situaciju a survey je samo trebao balansirati tko dobije to a ne dat to hrpi noobova

A ti Zodiak, vidio sam da si napisao par postova prije kako si ti imao 33 killa... frajeru znas ti sta je 33 killa, potrebno je da game dovoljno dugo traje i da igras protiv totalnih ponavljam TOTALNIH kretena da to napravis cak i sa jakim carryima poput nessaja i voida, ja se ne mogu ni sjetit zadnji put kad sam imao vise od 30 killa u jednom game-u, naravno imao sam ja nedavno i 25/2 statse i slicno ali frajeru to je bila granica igre sa imba itemima i doslovce bi dosao do njihove fontane u bazi jer bi creepovi pojeli sve - stime si dokazao da je u beti hrpetina botina a ovo da ima vise skill levela... pa cuj ovisi kako gledas na to, recimo imas rating 0/10 i tu je 10 skill levela ali svi oni ispod recimo 6-7/10 su prosjek i bijeda tako da ima VISE losih skill levela igraca - tak da nemoj se pravit vazan da si ti tester i slicno i da ti znas jer sam ti upravo dokazao da nisi shvatio poantu, isto tako zaboravi game u kojem moras uzimat ursu/random carry da bi ti mogao pobjedit, dota je team game a ne solo game i cim postane solo game znaci da je to LOSA PARTIJA

U svakoj igri svaki prosjecan igrac je los igrac, zapamti to, a cak i onaj malo iznad prosjeka nije nesto posebno bolji tako da tocno znam sto govorim jer sam godinama igrao FPS competitivu igru na najvisem nivou i TOCNO znam situaciju u gaming communities pa je tako i dota2 situacija vise nego ocita.

17 godina
neaktivan
Dota 2

I ti se malo previše hvališ kompa kao da si popio svu pamet svijeta, i ja sam kompetitivno igrao FPS i RTS koji i dalje igram. Nisam se htio ničime hvaliti u prijašnjem postu, samo sam rekao šta je, možda je matchmaking kriv il nešto, nije da igram sa proerima svaki dan što ne znači da ne bi htio. Ti si očito frustriran što nemaš key, a ja se nadam da ga nećeš ni dobit jer ga po meni ne zaslužuješ sa ovim vrijeđanjem.

Potpis
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Prestanite zicati key-eve po ovoj temi. Niko vam ih nece dati. Gotova prica.

Ukoliko zelite key, pratite ove korake:

1. Ulogujte se na skype, i dodajte korisnika CAPGRASS kao prijatelja.

2 Pitajte ga za pridruzivanje reddit dota grupi (na engleskom naravno). Ta se grupa inace odnosi na http://www.reddit.com/r/dota

3. Kada ste usli u grupu, PM-ajte korisnika: HamSandwich za dota key. On ce vam ga naravno dati, jer ima zaista ogroman broj key-eva koje je nabavio preko nekih itema sa TF2 (sta god).

4. Budite ljubazni. Ne pominjite mene, niti bug.hr forum, vi ste samo jos jedan lik koji prati reddit.com/r/dota

5. Uzivaj u svojoj vlastitoj doti2. I ne spamaj ovu temu vise.

0 0 hvala 0
17 godina
hellraiser1110 kaže...

I ti se malo previše hvališ kompa kao da si popio svu pamet svijeta,

Nije mi se dalo to napisat, ali eto....napokon.

Busa se u prsa kao da je on jedini relevantan za kvalitetno igranje i slanje feedbacka tvorcima. Igru igraju debili, a on ne, ON koji se smatra nekom facom! Daj se spusti na zemlju i odrastu čovječe! Sigurno imaš 12 godina

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 13:32 (doktor1).
14 godina

Je li to ovaj lik??

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Je li to ovaj lik??

da to je taj.

14 godina
Onda sam dobrome poslo zahtjev
robimarko@gmail.com
16 godina
Dota 2

Ne pokusavajte, nedaju dok se ne "druzite" s njima.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

da napravio sam 33 killa sa balanarom i rekao sam da su bili totalni noobovi,ali sto vise imas pobjeda dolaze ti bolji igraci tako da sada rijetko  se desi da prijeđem 10 kilova

rečeno ti je da ima svih lvl igraca ti mozes to prihvatiti ,a i netrebas to je na tebi,uglavnom nisu samo noob-ovi u beti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

I ti se malo previše hvališ kompa kao da si popio svu pamet svijeta, i ja sam kompetitivno igrao FPS i RTS koji i dalje igram. Nisam se htio ničime hvaliti u prijašnjem postu, samo sam rekao šta je, možda je matchmaking kriv il nešto, nije da igram sa proerima svaki dan što ne znači da ne bi htio. Ti si očito frustriran što nemaš key, a ja se nadam da ga nećeš ni dobit jer ga po meni ne zaslužuješ sa ovim vrijeđanjem.

Kojim vrijedjanjem, ne budi smijesan :D? i ne hvalim se nego iznosim cinjenice koje su mi dale odredjeno iskustvo da procijenim situaciju - i ne, nisam frustriran jer ionako ne bi imao previse vremena za to a i postalo bi dosadno igrat solo svaki game jer je to ocito jedini nacin da se move-upas da igras sa tzv. boljim igracima... i zasluzujem key bas po tome sto sam tamo bio prvi dan i signao se jer sam pratio situaciju u pravo vrijeme na pravom mjestu a ne ko neki random LoL lowskill koji je slucajno cuo za dotu ingame i signao se i dobio key drugi dan i odmah failao jer nezna sta je deny :D

13 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

da napravio sam 33 killa sa balanarom i rekao sam da su bili totalni noobovi,ali sto vise imas pobjeda dolaze ti bolji igraci tako da sada rijetko  se desi da prijeđem 10 kilova

rečeno ti je da ima svih lvl igraca ti mozes to prihvatiti ,a i netrebas to je na tebi,uglavnom nisu samo noob-ovi u beti

Ocito nisi shvatio sto sam rekao, tako da cu reci ponovno : prosjecni igraci su losi igraci , beta ima igrace raznih levela ali uvijek postoji granica ispod koje su svi leveli losi ;) a tvoj komentar da se rijetko desi da pridjes preko 10 killova... pa ili igras kratke partije ili ti spadas pod prosjek :) bez uvrede

@doktor, nemoj se pravit pametan jer u usporedbi sa vecinom igraca u beti ja JESAM faca jer i bez igranja igre sam opet X puta bolji od njih - to je cinjenica jer je beta pool VECINOM equal random EU garena rooms a takve sobe ja potrgam u 15 minuta

15 godina
neaktivan
ccoinflip kaže...
Zodiak kaže...

Ocito nisi shvatio sto sam rekao, tako da cu reci ponovno : prosjecni igraci su losi igraci , beta ima igrace raznih levela ali uvijek postoji granica ispod koje su svi leveli losi ;) a tvoj komentar da se rijetko desi da pridjes preko 10 killova... pa ili igras kratke partije ili ti spadas pod prosjek :) bez uvrede

@doktor, nemoj se pravit pametan jer u usporedbi sa vecinom igraca u beti ja JESAM faca jer i bez igranja igre sam opet X puta bolji od njih - to je cinjenica jer je beta pool VECINOM equal random EU garena rooms a takve sobe ja potrgam u 15 minuta

Shazbot !
17 godina
neaktivan
ccoinflip kaže...

...takav los beta skill playpool je potpuni promasaj jer se nemoze nista testirat ovdje osim tko ce napravit vise killova sa ursom protiv hrpetine botina...

Shows how much you know. Kao da je to jedina stvar koja se testira u beti. Ili je možda jedan od malog milijuna stvari... {#}

Evo da ti bude malo lakše ja imam betu makar nikad u životu nisam pokrenuo ni Dotu1 ni LoL niti bilo što slično jer me takve igre ne zanimaju. A nisam se ni prvi dan prijavio za betu. Zapravo nisam se uopće prijavio za betu pa sam svejedno dobio key. I mogu se "pohvaliti" da za sad imam tri odigrana meča i vjerojatno više nikad ne ću ni pokrenuti igru. Također mogu potvrditi da nisam jedini, pa evo uživaj u spoznaji. {#}{#} ln

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 21:06 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ignorirajte momka, došao je na forum pamet soliti. Iz njegovih poruka se da vidit da je vjerovatno riječ o mulcu koji nema pametnijeg posla.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ccoinflip kaže...
Zodiak kaže...

Vlave ima -Icefroga

-Hrpu pro teamova na doti 2 i dovoljan broj dobrih igraca

Taj feedback je sasvim dovoljan, sto se da vidjet na http://dev.dota2.com/ Uostalom ako je igraju toliko pro teamova, znaci da sa mehanikom igre nema problema, a da ne spominjem turnire..e sad valveu je bitno kak ce se igra svidjet pocetnicima jer :privlacno za newbieove---rastujuca zajednica i velik broj igraca--uspjesan zamisljeni f2p model i dovoljan profit sa kupovanjem kozmetickih itema

Kako si i sam rekao, prosjek je los i newbie..ako ce ju taj prosjek zaboravit nakon par partija, a ostat samo visoki nadprosjek ko ti ( :D ) a normalno da ce se onda dota okrenut na buy 2 play model jer je takvih ko ti koji potrgaju EU garena sobe u 15 minuta malo :D 

16 godina
neaktivan
Dota 2

Ovi majstori sto se hvale kako trgaju garena sobe (ili dota2 pub) neka se pokriju. Misle da su najveci dota majstori ikada a nikada u zivoti nisu igrali posten cw ili neki iole bolje ligu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Ovi majstori sto se hvale kako trgaju garena sobe (ili dota2 pub) neka se pokriju. Misle da su najveci dota majstori ikada a nikada u zivoti nisu igrali posten cw ili neki iole bolje ligu.

istina, i onda me jos zivcira sto ljudi koji nikad nisu igrali dotu dobiju dota 2 key , a ja igram dotu 3 godine i nikako jeb*** nemogu naci dota 2 key...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Arxi kaže...

istina, i onda me jos zivcira sto ljudi koji nikad nisu igrali dotu dobiju dota 2 key , a ja igram dotu 3 godine i nikako jeb*** nemogu naci dota 2 key...

Ne razumijem, jesi li ti neka elita pa moraš dobit key, jedino mi to nije jasno zašto ti baš moraš imat key, kao i onaj lik na prošloj stranici? Ima noobova da, ali bogati u svakoj timskoj pub igri ima noobova, ako želiš igrat ozbiljno sjest ćeš svaki dan 5-10 sati i uć ćeš u neku ligu i igrat warowe.

Potpis
17 godina
neaktivan
Dota 2

Meh neću se više ni prepirat, boli me glava od tvog manjka inteligencije.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Za poludit, nikak doć do ovog cd keya.

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu.svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice