Evo zanima me vase misljenje da li dobar cfg utjece na skill nekog igraca i dali moze od nooba napravit pro gamera? I svi vi koji igrate COD 4 zamolio bih vas da ako imate dobar cfg ili znate za neki dobar cfg da to podjelite s nama. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upotrebljavao sam par cfg-ova na cod4, radi boljeg fps-a (slaba graficka kartica), ali da ces biti pro zbog cfg to ne vjerujem.
Mozes jedino dobiti par fps-ova ili biti spremniji u nekim situacijama (mracne mape) i mozda malo bolje igrati zbog viseg fps-a.
Međutim ove cfg-ove koje sam isprobao dali su par fps-a vise ali je zato igra izgleda ruzno (izbjeljena slika, dosta detalja izbaceno, trava je dosta umanjena itd.) i izbacuje na nekim serverima zbog odredjenih komandi. Sve u svemu ako imas slabu graficku moze ti pomoci da se igra malo fluidnije izvodi, ali ako imas solidnu nikako ne preporucujem.
pa sad.. sigurno da nije isto igrat na 40 max i 200 avg
po meni cfg ima neki, ali manji udio, bitni su tvoji refleksi i periferija, tj mis.
mos ti dat 500-600 kn za mis, al ako je onaj za 100 kn tebi bolji i bolje ti lezi u ruci.. to je jednostavno tako
FPS je bitan jako....
ali ne previse... 125 zakljucanih je zlatna sredina
ja osobno imam miš od 50kn i tipkovnicu od 51kn , i na 90 % public servera sam debelo prvi i s obzirom na to da igram i pricam na mobitel istovremeno, bez obzira s cim igram. tak da price od razer i ovim 500kn+ misevima je bzvz...
prica se da na dignitas server dolaze high skill ppl , ... ne bi bas reko
CFG. ti je bitan samo ako si picajzla...
zakljucaj si 125 fps-a , namjesti sensitiviti kak tebi pase, i brightness, i osini po prasini
FPS je bitan jako....
ali ne previse... 125 zakljucanih je zlatna sredina
ja osobno imam miš od 50kn i tipkovnicu od 51kn , i na 90 % public servera sam debelo prvi i s obzirom na to da igram i pricam na mobitel istovremeno, bez obzira s cim igram. tak da price od razer i ovim 500kn+ misevima je bzvz...
prica se da na dignitas server dolaze high skill ppl , ... ne bi bas reko
CFG. ti je bitan samo ako si picajzla...
zakljucaj si 125 fps-a , namjesti sensitiviti kak tebi pase, i brightness, i osini po prasini
A miseve bi gledo samo po udobnosti xD hehe
Ma kakav config,jak komp je potreban
Ma kakav config,jak komp je potreban
džaba ti je i najbolji komp na svijetu ako ne znaš držat pušku u igri...
ja nemam dobar komp,fps mi jedva 50 a opet mogu razvaljivat one koji imaju i 333 lock ako ne znaju igrat...
meni je fps-35 a ja bi neki dobat cfg pa ako mi možete dat kink???
1. Ne budi stare teme.
2. Ne Triplepostaj, koristi edit.
Da se metci ljepe? WTF? 
1. Ne budi stare teme.
Da se metci ljepe? WTF? 
Mislio je na lagg to jest onaj /snaps 30 meni se cini da bolje PC komunicira s serverom.
Jos uvijek ne kuzim. 
Sta ce s tim postic?
1. Ne budi stare teme.
Da se metci ljepe? WTF? 
Mislio je na lagg to jest onaj /snaps 30 meni se cini da bolje PC komunicira s serverom.
Da metak ne kasni,da sto vise metaka "zaljepi" za neprijatelja.
How yes no.
Valjda da ga brze ubije. (manji ping?)
1. Ne budi stare teme.
Da se metci ljepe? WTF? 
Da metak ne kasni,da sto vise metaka "zaljepi" za neprijatelja.
Sve zavisi kakav je server a ne cfg, ako je server dobar metak nece kasnit ..
Valjda da ga brze ubije. (manji ping?)
Da,i ima taj cmd /snaps 30(default 20) i onda ti bolje PC komunicira sa serverom..Ima uglavnom ima dosta caka tih i cmda,ali ekipa to abusa i svako malo server neki napocetku za lagga.
Imam jedan problem možda vezan sa temom ali zato što je aktivna molim sve koji znaju kako ovo popraviti neka mi pomognu!
Problem je u tome što bi ja da ovi trokutići na radaru budu manji i ovo ispod fps-a da se makne, nači tu komandu želim saznati.
Unaprijed Hvala!
seta compassFriendlyHeight "18.75"
seta compassFriendlyWidth "18.75"
ovo je za trokute na radaru 18.75 je standardna veličina, ti sebi namjestaj kako znas..
za fps nisam siguran kako ide trebo bi pogledat..
jel mos pogledat ak nije problem