Dirt3 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 880
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Dirt3

imam jedan problem

instalirao sam igru i hebo nešto po video postavkama i sada kada uđem u igru zelen mi ekran

probao sam reinstalirati ali ne pomaže,ima tko kakav savjet?? (nije original nego skidrow dirt3)

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Dirt3
Remzi kaže...

imam jedan problem

instalirao sam igru i hebo nešto po video postavkama i sada kada uđem u igru zelen mi ekran

probao sam reinstalirati ali ne pomaže,ima tko kakav savjet?? (nije original nego skidrow dirt3)

sam si odgovorio na pitanje

17 godina
neaktivan
Dirt3

Ne, nije, ne filozofiraj, većini ljudi radi sa piratom, tako da to nije pravilo, ako i jest zbog toga što je pirat može se rješiti drugim crackom, tako da se nemaš zašto praviti pametan.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Remzi kaže...

imam jedan problem

Zelen ekran? ummm, nekako mi to vuce na drajvere za graficku ili graficku opcenito...Drzis li je na kakvom vise clocku, temperature, najnoviji drajveri? (ako da mozda probat sa starijima) iako je ta zelena boja rekao bih "specificnija" ta ATI/AMD (Youtube zeleni ekran, zeli ekran pri nekim 3d aplikacijama?)

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
14 godina
Mojpismonosa kaže...
Remzi kaže...

imam jedan problem

Zelen ekran? ummm, nekako mi to vuce na drajvere za graficku ili graficku opcenito...Drzis li je na kakvom vise clocku, temperature, najnoviji drajveri? (ako da mozda probat sa starijima) iako je ta zelena boja rekao bih "specificnija" ta ATI/AMD (Youtube zeleni ekran, zeli ekran pri nekim 3d aplikacijama?)

prije toga je sve radilo

grafa je ocana najnoviji drajveri

R3MZ1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice