- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Podsjetio si me na jako ljepe dane kada sam redovito pratio Rally na Eurosportu, nisam već par godina gledao neki Colinov video. Colin je bio po meni legenda od vozača.
Nakon smrti Colina i Burnsa i odlaska Sainza, Gronholma, Makinena, Solberga u mirovinu, prestao sam pratiti Rally svijet.
Evo probao sam yoghurt i mogu reći da je igra stvarno super, grafika super, malo je teže vozit i ffb je malo čudan ali igra nije gotova, e sad dal se da kupiti nekako jer ja nemam kartice nikakve, osim od zagrebačke al to nije kreditna, a znam da jedino na steamu se može, ili se nože na neki drugi način? možda preko nekog koda za download?
Podsjetio si me na jako ljepe dane kada sam redovito pratio Rally na Eurosportu, nisam već par godina gledao neki Colinov video. Colin je bio po meni legenda od vozača.
Nakon smrti Colina i Burnsa i odlaska Sainza, Gronholma, Makinena, Solberga u mirovinu, prestao sam pratiti Rally svijet.
Također i ja. Izgubi se taj osjećaj rivaliteta odlaskom nekih ljudi koji su ga predstavljali pa se i izgubi interes. Ali opet volim pogledati bilo kakakv video kada neko vozi WRC auto.
Evo probao sam yoghurt i mogu reći da je igra stvarno super, grafika super, malo je teže vozit i ffb je malo čudan ali igra nije gotova, e sad dal se da kupiti nekako jer ja nemam kartice nikakve, osim od zagrebačke al to nije kreditna, a znam da jedino na steamu se može, ili se nože na neki drugi način? možda preko nekog koda za download?
To je debiotna kartica, ali koja? VISA ili Maestro? najbolje ti je otiđi otvori paypal račun, i ubaci tu karticu koju imaš (ako je maestro
(ne znam radi li ali valja probati) i paypal official) i onda sa pyaplom plaćaš šta god želiš pa tako i na Steamu ili nekoj stranici za keyeve kao kinguin. FFB nije sređen u jogurt verziji, jer je naknadno izašao patch za original koji je to doveo do "savršenstva" i sad je fantazija.
Evo odvozio sve samo 1 reset, 7 stage bio je retire pa sam morao :\
Svaka čast. I ja sam sve od jednom (bilo je par reseta posebno na početku dok sam poslije Project crasa koj sam vozio prvo stekao feeling za rally) i ubuduće ću.
Tnx na savjetima.
Vozim sa gamepadom, pa mi je automatic spretnije, nikad nisam bio lik od gamepada, dok za kupnju volana sam židov pa se moram snać ovak :D.
Auto mi je skršen, i nikad ne koristim reset staze, odvezem i kak ispadne ispadne.
Sa automatskim mjenjačem teško da možeš dobro voziti. Downshitanje je obavezno u reliju, a sa automatikom to jednostavno ne može raditi.
Da vidimo kako stoje stvari.
Od sljedeće sezone da li želite da nema restarta niti Stagea niti Eventa nego čisto HC iskustvo?
9 | DA |
---|---|
7 | NE |
To je debiotna kartica, ali koja? VISA ili Maestro? najbolje ti je otiđi otvori paypal račun, i ubaci tu karticu koju imaš (ako je maestro
(ne znam radi li ali valja probati) i paypal official) i onda sa pyaplom plaćaš šta god želiš pa tako i na Steamu ili nekoj stranici za keyeve kao kinguin. FFB nije sređen u jogurt verziji, jer je naknadno izašao patch za original koji je to doveo do "savršenstva" i sad je fantazija.M nije to je najobičnija koja mi je trebala za tekući tak da sumnjam da bude to radilo
EDIT: e da maestro je, znači to bi i moglo radit????
M nije to je najobičnija koja mi je trebala za tekući tak da sumnjam da bude to radilo
EDIT: e da maestro je, znači to bi i moglo radit????
Postoje kreditna i debitna kartica, maestro je debitna kartica od Mastercarda. Od Vise su Classic (kreditna) i elektron (debitna). Fora je što VISA kao firma bolje dogovorila uvjete poslovanja pa je većina online pay servisa prihvata nevezano je li kreditna ili debitna.
Probaj ovu gore foru sa Poljskom, nemaš šta izgubiti.
Da vidimo kako stoje stvari.
Od sljedeće sezone da li želite da nema restarta niti Stagea niti Eventa nego čisto HC iskustvo?
Hm... gusto gusto Ako ovako nastavi izgleda da imamo HC Rally sljedeću sezonu
Nego. Sljedeću sezonu idemo sa ovim autima:
Group B 4WD:
MG Metro 6R4
Audi Sport Quattro Rallye
Ford RS200
Peugeot 205 T16 Evo II
Lancia Delta S4
Probajte već sada kupiti nešto što vam se ovdje sviđa, i napucajte auto do kraja sa nadogradnjama t6ako da svi imamo istu polaznu točku za takmičenje.
Znači prvo ide kupovina auta, onda vježbanje upravljivosti kroz Karijaru ili custom stageve ili kako god..., zatim nadogradnja auta i onda počinjemo sa Sezonom.
Yeaaaah grupa B, neznam kojeg bi radije vozio, osim pežoa

Recite mi a dal može neko giftat Dirt na steamu? , znači ja mu platim al nemam muku sa karticama i paypal a neko kupi igru za mene?? jer i ovak bi trebal mjesec dana čekat za kupovinu
Molim da mi neko objasni sta se dogagja sa ligom ,zar je grcka vec gotova?Seo sam sad da vozim vidim da se vozi u njemacku!!Jer sam ja to propustio grcku?
Molim da mi neko objasni sta se dogagja sa ligom ,zar je grcka vec gotova?Seo sam sad da vozim vidim da se vozi u njemacku!!Jer sam ja to propustio grcku?
Gotova Grcka.
Svaki event traje 4-5 dana Ako tada i ne odvezeš svakako ide sljedeći event.

sve cesce mi se dogada da se usred utrke zamrzne igra i zvuk i crni ekran, i nakon 3 sekunde cujem da se odmrznuo zvuk i cujem kako upravljam, ali mi je ekran crn, a kad minimiziram potpuno se srusi igra, ima li mozda netko isti problem
Čitam ovaj zadnji Road Book i izgleda da će promjeniti neke stvari u vezi dodjele bodova u karijeri i championshipovima, balansirati sve i staviti skuplje upgrade Perkove, tako da je sada onda najbolje vrijeme za otvoriti sto vise toga do sljedećeg patcha.
https://www.dirtgame.com/uk/blog/5226
Otvorena liga na
https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/22551/drc-tour01
Imate više o tome na
https://www.reddit.com/r/dirtgame/comments/3ti7qz/dirt_rally_championship_first_montly_tour_coming/
prijavio se ramPage mislim da drži nekoliko svjetskih rekorada, ja sam se prijavio HC stil je, nema reseta :)
Rally Njemacka je mnogo dosadan, nikako da mi legne, nema duse
Otvorena liga na
https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/22551/drc-tour01
Imate više o tome na
https://www.reddit.com/r/dirtgame/comments/3ti7qz/dirt_rally_championship_first_montly_tour_coming/
prijavio se ramPage mislim da drži nekoliko svjetskih rekorada, ja sam se prijavio HC stil je, nema reseta :)
Sviđa mi se. Samo da bi se s ovom ekipom vozilo treba ozbiljno prionuti na vožnju.

Dobro je gusto između vas trojice
Sve mi se čini da ste kupili čit od istog dobavljača
Cheat zvani restart do besvijesti
Od sljedeće sezone, sudeći po anketi, nema više restarta
Fak
Nemoj samo Grčku za početak pliz.
Daj neku sa širim cestama da se malo naviknemo. Može finska? Šta kažu ostali?
3 | Finska |
---|---|
0 | Njemačka |
2 | Wales |
1 | Grčka |
1 | Monte Carlo |
Fak
OK ;)
ma svejedno je koja je prva jer je ideja da se malo provoza Groupe B auto na custom stagevima, da se malo ljudi navuiknu, nadograde auta pa da se krene u ligu.

Meni osobno svejedno, samo da više ne budu oni megalomansko dugi stageovi od 10 kilometara i više, ili možda samo jedan stage staviti?! Po meni bolje staviti više kratkih, zanimljivije je i biti će bar malo lakše pošto nema restarta.

Meni osobno svejedno, samo da više ne budu oni megalomansko dugi stageovi od 10 kilometara i više, ili možda samo jedan stage staviti?! Po meni bolje staviti više kratkih, zanimljivije je i biti će bar malo lakše pošto nema restarta.
Moram negdje vidjeti popis sa dužinama stageva - koji je naziv te onda mogu odabrati. To ću za sljedeću sezonu.
edit: našao :D http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=445493282
Ja sam odvozio bez ijednog restarta i to u komadu jedan za drugim, pomoglo je doduše što sam prije toga odvozio u karijeri 12 stageva njemačke :)
Ja sam odvozio bez ijednog restarta i to u komadu jedan za drugim, pomoglo je doduše što sam prije toga odvozio u karijeri 12 stageva njemačke :)
Svaka čast. Ja sam se privikavao na auto tek u ligi. Jbg mixam dosta project Cars I rally.

Izludio sam sada, kupim ovo sranje od 205ice za Hillclimb Championship, pa covjece to auto leta na sve strane pri 50km/h, nigdje veze sa zivotom, shvatio bi da su to neke brzine, led, snijeg, kp, al' ovo po suncanom danu Pikes Peak asfalta je presmijesno, bezveze bacih pare.
Izludio sam sada, kupim ovo sranje od 205ice za Hillclimb Championship, pa covjece to auto leta na sve strane pri 50km/h, nigdje veze sa zivotom, shvatio bi da su to neke brzine, led, snijeg, kp, al' ovo po suncanom danu Pikes Peak asfalta je presmijesno, bezveze bacih pare.
Evo kako tip vozi 405ticu, pa možda ima nade za 205ticu:)