Igra je doista odlično optimizirana. Do sada apsolutno nikakvo trzanje nisam primjetio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra mi sa istim postavkama puno bolje radi kad koristi DX11 nego kad stavim na DX9, zar nebi trebalo biti obrnuto?
Igra mi sa istim postavkama puno bolje radi kad koristi DX11 nego kad stavim na DX9, zar nebi trebalo biti obrnuto?
gdje ima ta opcija za dx9 i dx11? ja je nemam u igri
gdje ima ta opcija za dx9 i dx11? ja je nemam u igri
neznam sad tocno koji folder jer nisam doma, ako si na Win7 onda u my documents/my games/dirt3/ i tamo ima fajl hardware_config.xml, otvoriš u notepadu i promiješ force_direct9 = "true" umjesto "false"
ako netko koristi SoftTH za triple monitore umjesto Eyefinity-a, to će isto morati napraviti jer mu SoftTH nece raditi ako nije dx9
Odlično se izvodi igra.1680X1050 sve high,AA 2X,oko 35 fps-a.
ja ide u igru, tko ima original neka doda pa da bacimo koju utrku
AffectiveZero68 je nick pa dodajte, acc od mene i brata
Može li netko staviti 'idealne' postavke volana? Jer, ja sam nešto malo namještavao, i nije loše, ali nikako da nađem dobar balans...
meni je svaki sensitivity 100
svaki dead zone 0
linearity onaj jedini mi na 7
probao sam dead zone na 5 staviti posto kad mi na nuli mi auto blago skrece ulijevo (a volan je ravno - najvj do software-a ako to zna neka pomogne) ali nisam se snasao sa 5% dead zone-a pa sam vratio na nulu...
Meni te ne nađe, provjeri da li se tako zoveš.
Ugodno iznenadenje, na 1680x1050, sve na high bez AA na 47fps avg
kako napraviti da se kontrole sejvaju na volanu??
svaki puta ih moram na novo stavljati.....
jel mi netko može pomoći oko mog problema, pri pokretanju igre mi izbacuje ovo
Pokreni kao administrator.
Pokreni kao administrator.
To se i dešava kad pokrenem kao administrator, ali evo netko mi je predložio da ponovo instaliram sve, pa javim kroz par minuta šta se desilo
kako napraviti da se kontrole sejvaju na volanu??
svaki puta ih moram na novo stavljati.....
Stisni enter na volanu/gamepadu kad uđeš u igru,jer kad stisneš na tipkovnici sje8eš sve
To se i dešava kad pokrenem kao administrator, ali evo netko mi je predložio da ponovo instaliram sve, pa javim kroz par minuta šta se desilo
Imaš original igru?
Imaš original igru?
Ja sam imao sličan problem sa F1 2010. Konfiguracija mi je i više nego dovoljna, ali mi se je nakon nekog vremena pojavilo to štekanje - stuttering! Detalji na minimum, rezolucija 1440xbla bla i isti problem. Mnogi imaju problema sa Codemastersovim vožnjma (krenuvši od GRIDa, DiRTa pa navamo)! Evo jedna tema, a možeš ih naći masu na internetu. Meni je F1 2010 postao neigriv jer mi se u jednom krugu dogodi da mi se zamrzne i 15 puta (to je ekstra kratko, ali dovoljno da uniđti gameplay), pa onda ništa. mnogi su riješili to sa sljedećom akcijom. Natjerat igru da replay file zapisuje na drugi disk (ima uputa kako to napravit i jednostavno je; ima uputa i u gorenavedenom linku). Ali treba biti doslovno drugi disk, a ne drugu particiju!
Eto, moguć uzrok tih nikakvih performansi.
DIRT3 mi je instaliran na particiju D a replayevi se snimaju na C u ProgramData, a isto mi je bilo s F1 2010 i nikad mi nije ni trznula. Pokušao sam sad po ovom tutorijalu da mi sejva replayeve na vanjski disk ali neće prihvatiti
Ahahahahahahahaha, nemrem vjerovati u čemu je bio problem! Nanovo sam instalirao GFWL i sad mi igra leti na High na oko 35 FPS, bez da trzne! A već 2 dana tražim rješenja po netu. Idem sad igrati sve dok mi oči ne ispadnu
IOpet mi ne radi, jel ima neka duša da mi to napravi preko teamview-era?
pleaseeeeeeee stvarno bih volio probati ovo
Jesi skinuo od skidrowa ?
Pokreces igru sa launchera. dirt3 a ne dirt3_game
Norveška je brutalno teška...
Ked ćemo jedan multiplayer da vidim kako igrate?
Ked ćemo jedan multiplayer da vidim kako igrate?
Čim se osposobi preko Teknogodsa.
Čim se osposobi preko Teknogodsa.
To je gotova stvar...
Vidi stvarno, nisam dugo pratio.... moramo se jednom svi dogovorit da odigramo.
Vidi stvarno, nisam dugo pratio.... moramo se jednom svi dogovorit da odigramo.
U nedelju popodne,kažu da će kiša...?
Il neku većer,meni još bolje odgovara.....svaki dan poslije 9h..
Mislio sam na original.
Koliko nas ima s orininalom?
7 | Imam original |
---|---|
45 | Nemam original |
Haha, može, napravi listu ekipe.
Btw.Do koliko igrača može ?
Btw.Do koliko igrača može ?
8...
Ma skupi nas se 8 bez problema.
Kak vi to igrate, preko Tuungle-a ili Hamachi-a ?