- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam jedno pitanje...
da li moze da se podesi grafika i detalji prije pocetka igre jer kad mi krene igra meni su detalji i grafa podeseni na maximum a ja bi to malo smanjio ali cim smanjim detalje iskoci mi close the program i kraj dalje ne mogu, izadjem iz igre i onda opet isto? Zna li neko kako bi to mogao rijesiti ? :-)
poz
imam jedno pitanje...
da li moze da se podesi grafika i detalji prije pocetka igre jer kad mi krene igra meni su detalji i grafa podeseni na maximum a ja bi to malo smanjio ali cim smanjim detalje iskoci mi close the program i kraj dalje ne mogu, izadjem iz igre i onda opet isto? Zna li neko kako bi to mogao rijesiti ? :-)
poz
koliko dugo se treba prelaziti igrica ???
nadam se da je dsta duga,jer u nfs shift za 2 dana otključaš sve i onda se samo bezveze vozaš bez ikakvog cilja
imam jedno pitanje...
poz
nadam se da je dsta duga,jer u nfs shift za 2 dana otključaš sve i onda se samo bezveze vozaš bez ikakvog cilja
ma ja sam došao do 30% i dosadila mi,staze se uglavnom ponavljaju a valjda se i težina povećava
oni bagiji mi najviše idu na živce jer ih je teško vozit sa tipkovnicom
igra je duga,navozat ćeš se
imam jedno pitanje...
poz
ma ja sam došao do 30% i dosadila mi,staze se uglavnom ponavljaju a valjda se i težina povećava
oni bagiji mi najviše idu na živce jer ih je teško vozit sa tipkovnicom
igra je duga,navozat ćeš se
što duže to bolje
sjećam se igre return to castle wolfenstein
nju sam igrao kad sam bio mali,ne znam jesam li je igrao toliko dugo jer nisam znao igrati ili je stvarno bila duga ali sam je prelazio dobrih mjesec-dva
jedna od najboljih igara koje sam igrao,obilježila moj početak u gamingu
nadam se da dirt2 zabavan,uzimam ga u pon ili uto
Ma zabavan je. Ja sam bio došao do kakvih 40%, zatim malo ohladio od igre, pa nakon nekog vremena nastavio i tako...
Ali nebi ju igro da nemam volan jer bez volana to meni sucks na veliko.
Ma zabavan je. Ja sam bio došao do kakvih 40%, zatim malo ohladio od igre, pa nakon nekog vremena nastavio i tako...
ma vjerujem da je zabavna igra
je li dobro optimizirana,bez problema ide na dvojezgrenim procovima ?
Na mojoj konfiguraciji, (procesor klokan na 2x3Ghz i grafička sa dignutim taktovima) radi odlično na HIGH postavkama i rezoluciji 1280x1024
ma vjerujem da je zabavna igra
je li dobro optimizirana,bez problema ide na dvojezgrenim procovima ?
Na mojoj konfiguraciji, (procesor klokan na 2x3Ghz i grafička sa dignutim taktovima) radi odlično na HIGH postavkama i rezoluciji 1280x1024
znači da i ja mogu na high
Ja sam svojom konfom igram na high bez stekanja,FPS je oko 35-40.
Znaci ti ces igrati na ultra bez frke
Ja sam svojom konfom igram na high bez stekanja,FPS je oko 35-40.
Znaci ti ces igrati na ultra bez frke
thx
Ekipa jel bi ja mogo na ovoj mojoj konfi igrat? konfa pod Moj PC
P.S I na kojim postavkama?
Ti nas zayebavas?
Igrat ces bez problema...
Sve full
Ti nas zayebavas?
Sve full
Ja moram pitat.....jel nevjerujem ja više ovom mom PC-u
Ti nas zayebavas?
Sve full
Sta nevjerujes?
Imas dobar procesor na 3.2 ghz
4 gb rama je vise nego dovoljno i super grafulju.
Pa sa ovom konfom mozes igrati sve sto zamislis.
Ti nas zayebavas?
Sve full
Sta nevjerujes?
Imas dobar procesor na 3.2 ghz
4 gb rama i vise nego dovoljno i super grafulju.
Pa sa ovom konfom mozes igrati sve sto zamislis.
Hehe nego ide li on u multiplayer preko lana? imam još jedan komp dobio za male novce AMD Athlon X2 4850e 2.5Ghz HD4850 1Gb gddr3 ASUS M2A74-AM 4GB DDR2 800 HDD 250GB hoće li ta konfa isto moć pokretat?
Hehe nego ide li on u multiplayer preko lana? imam još jedan komp dobio za male novce AMD Athlon X2 4850e 2.5Ghz HD4850 1Gb gddr3 ASUS M2A74-AM 4GB DDR2 800 HDD 250GB hoće li ta konfa isto moć pokretat?
Dali ti tu glumiš nešto ili šta. Stranicu prije sam napisao da sa svojom konfom vrtim sve na high, a ona je malo slabija od ovoga šta si naveo.
A i zar je teško upisat u google DiRT2 system requirements nego tu glumatat kako imaš 5 kompova sposobnih za vrtit igre!!
DiRT2 minim system req.
Windows XP, Vista ili Windows 7
Intel Pentium 4 3.0Ghz ili AMD Athlon 64 3400+
1GB RAM (2GB za Vistu)
ATI Radeon X1500 ili NVIDIA GeForce 6800
moze li ko pomoci oko ovoga,
da li moze da se podesi grafika i detalji prije pocetka igre jer kad mi krene igra meni su detalji i grafa podeseni na maximum a ja bi to malo smanjio ali cim smanjim detalje iskoci mi close the program i kraj dalje ne mogu, izadjem iz igre i onda opet isto? Zna li neko kako bi to mogao rijesiti ?
Ovako imam problema sa onim kad trebaš prijavit se na games for windows. E sad ja se prijavim sce ono sign in i to i dođe mi to cd keya (već mi bude upisan) i kliknem ono next
i piše downloading profile i onda mi kaže invalid product key.
E sad jel se može recimo ko na FUEL-u igrat igricu offline, a da možeš sejvat igru?
moze li ko pomoci oko ovoga,
da li moze da se podesi grafika i detalji prije pocetka igre jer kad mi krene igra meni su detalji i grafa podeseni na maximum a ja bi to malo smanjio ali cim smanjim detalje iskoci mi close the program i kraj dalje ne mogu, izadjem iz igre i onda opet isto? Zna li neko kako bi to mogao rijesiti ?
Potraži u Documents\My Games\Dirt2\hardwaresettings\ file: hardware_settings_config.xml
U njemu si postavi željenu rezoluciju (može notepad, wordpad...), te ga snimi i postavi na Read Only - u tom slučaju će ti zapamtiti postavke, ali mislim da ti neće više snimati promjene koje bi onda postavio ingame.
može se svakako...
pročitaj malo po linku za riješenje
http://filenetworks.blogspot.com/2009/12/colin-mcrae-dirt-2-how-to-fix-save.html
hvala ti, rijesio sam problem uz tvoju pomoc :-)
instalirao sam dirt 2 i kad pokrenem igricu igra mi nenormalno šteka
ali šteka samo kad izabirem trke i ostalo
znači,šteka mi u meniju
kad krenem u utrku igram sve sa high i ništa ne šteka
do čega bi mogao biti problem
znači,šteka mi u meniju
Do takvih problema dolazi kod ATI-jevih kartica.
Probaj najnovije drivere staviti.
znači,šteka mi u meniju
u pravu si
našao sam na netu
ti problemi se javljaju onima sa driverima 9.9(pogodi koje ja imam -,-'' )
znači,šteka mi u meniju
u pravu si
našao sam na netu
ti problemi se javljaju onima sa driverima 9.9(pogodi koje ja imam -,-'' )
koje...!!
e ljudi sory ak je zabranjeno al prijatelj mi je reko da ima reloadedovu verziju i svaki put mora instalirat igru da bi je pokrenio nez sad ak neko zna nes o tome posto ja ''kupujem'' trenutno tu verziju pa jel to uobicajeno ili?.Hvala
e ljudi sory ak je zabranjeno al prijatelj mi je reko da ima reloadedovu verziju i svaki put mora instalirat igru da bi je pokrenio nez sad ak neko zna nes o tome posto ja ''kupujem'' trenutno tu verziju pa jel to uobicajeno ili?.Hvala
mislim da te prijatelj zahebaje