Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.318.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
razermario kaže...
fromcelltohell kaže...

Nakon jedno 15, možda max 20 pokušaja uspio sam pronaći Falcon Wings škrinju

(moja prva krilca u D3)

Sta je moguce pronaci krila ?  Bilo da igras rift ili gr ? 

Ni rift ni grift 

Imaš 3(4) tipa krila.

Imaš krila od Set dungeona. I to dvoja različita (za 2 levela težine rješavanja problema) 

To je Tomo već sve snimio, al ne mogu naći njegove linkove, pa evo nešto od Quinna:

Onda imaš ova Falcon krila koje kolega spominje, 

Njih možeš naći SAMO u Gardens of Hope - Level 1. Nebitno na kojoj težini - normal ili T13, svejedno je!

Uđeš tu, i na cijeloj mapi imaš negdje jedan chest. Ako imaš sreće, nije običan, već "Mysterius chest", iz kojih ispadaju ta krila!

I na kraju Cosmic wings - njih možeš naći samo kad ubiješ Rainbow goblina - i on ti otvori portal, i unutra nađeš "ultra super turbo mega" rare ponija (Princess Lilian) kojeg moraš ubiti.

http://diablo.wikia.com/wiki/Cosmic_Wings

On se ne pojavljuje u riftu ni u griftu, već samo nasumično po mapi u adventure modu - najlakše naletiš na  njega dok radiš bountyje

To je najrjeđi item u igri.

Za falcon i cosmic wings imaš communityje unutar igre, i možeš se pridružiti (ne)sretnicima u potrazi 

12 godina
Diablo 3

5 puta sam cistio mapu Gardens of Hope - Level 1 i nisam jos naisao na chest.. 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

taj chest se ne spawna stalno. bilo je price tu u temi nedavno, ekipa zna igrati tu mapu po 30-40 puta dok se ne spawna chest.

yippee ki-yay

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Nakon sto u novoj sezoni, naprave svi " objektivi " Imali li smisla ostati u sezoni ? ili se vratiti starim likovima iz prosle sezone pa sa njima igrat ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
razermario kaže...

Nakon sto u novoj sezoni, naprave svi " objektivi " Imali li smisla ostati u sezoni ? ili se vratiti starim likovima iz prosle sezone pa sa njima igrat ? 

Ja uglavnom ostanem na sezoni (ili pauziram do iduće) jer imam sav stash za 1-2 klase. Van sezone imam svih 6 klasa i jednostavno previše itema za sve njih...

Video sa Q&A o Necromanceru:

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel char mora biti sezonski da bi se farmala krila u raju?

Joj da, prvi put igram seasonal chara. Imam  pitanje.

Kad je sezona gotova char se prebaci u normalni i stashevi se spoje? Ako mi je stash pun i na seasonalu i na normalnom, kako će se spojit?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 12:50 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chutac kaže...

Jel char mora biti sezonski da bi se farmala krila u raju?

Joj da, prvi put igram seasonal chara. Imam  pitanje.

Kad je sezona gotova char se prebaci u normalni i stashevi se spoje? Ako mi je stash pun i na seasonalu i na normalnom, kako će se spojit?

Krila moš farmat u sezoni, van sezone, hardcore, samo da je Adventure mode.

Nakon sezone sezonac postane "normalan". Sve što si imao u stash-u u sezoni ti se ingame mailom pošalje (kao što recimo Haedrig gift dobiješ), i imaš 30 dana da sve izvadiš iz tog mail-a. Nakon toga nestaje!

14 godina
neaktivan

Ok, hvala :)

Idem dalje levelati crusadera :)

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...
i imaš 30 dana da sve izvadiš iz tog mail-a. Nakon toga nestaje!

30 dana nakon sto prvi puta zaigras - nije bitno kad je sezona zavrsila.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanjce vezano uz Anniversary event: Krenuo sam u event sa friškim likom (level 1) , ako me igra izbaci iz labirinta i kada ponovo uđem u "Diablo event" (nema portala i moram sve ispošetka) da li će mi se računati na kraju achievment ili da krenem ponovo ?

EDIT: Ako tijekom prolaska stanem i ugasim igru hoću li moći nastaviti gdje sam stao (jučer mi je nestao portal pa zato pitam, jer po treći put krećem iznova)

Potvrdio upravo da se briše portal do tamo gdje sam stao i moram ispočetka, još me samo interesira da li pušim achievement ako prekinem i nastavim.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 16:49 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zura kaže...

Pitanjce vezano uz Anniversary event: Krenuo sam u event sa friškim likom (level 1) , ako me igra izbaci iz labirinta i kada ponovo uđem u "Diablo event" (nema portala i moram sve ispošetka) da li će mi se računati na kraju achievment ili da krenem ponovo ?

EDIT: Ako tijekom prolaska stanem i ugasim igru hoću li moći nastaviti gdje sam stao (jučer mi je nestao portal pa zato pitam, jer po treći put krećem iznova)

Potvrdio upravo da se briše portal do tamo gdje sam stao i moram ispočetka, još me samo interesira da li pušim achievement ako prekinem i nastavim.

Ja sam prošao sve u jednom "cugu", i radilo je.

Navodno ako izađeš iz igre i vratiš se neće raditi (ako želiš pet-a). Jer tehnički više ne ulaziš sa lvl 1 likom u event.

Doduše, smiješ se iz eventa teleportati van, da razbiješ/prodaš višak dropova i samo se vratiš unutra.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Da moras u tamnicu uci s 0exp i rijesiti sve u jednom sjedenju.

Pa je najbolje ici sam bez folowera i miniona (da slucajno ne ube koga prije portala), te se onda iz tamnice teleportirati nazad u grad po folowera.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Zura kaže...

Ja sam prošao sve u jednom "cugu", i radilo je.

Navodno ako izađeš iz igre i vratiš se neće raditi (ako želiš pet-a). Jer tehnički više ne ulaziš sa lvl 1 likom u event.

....

Chaky kaže...

Da moras u tamnicu uci s 0exp i rijesiti sve u jednom sjedenju.

Pa je najbolje ici sam bez folowera i miniona (da slucajno ne ube koga prije portala), te se onda iz tamnice teleportirati nazad u grad po folowera.

OK, znači idem iz početka (opet) :)

Dobra je ova fora sa folowerom, jer uvijek ima neke bagre oko portala.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ignore pain je bas zgodna fora na barbu...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Upravo sam išao baciti pogled na svoj post s battletagovima i ostao šokiran da igruckam taj Diablo već 4 godine!

Jel netko ima info da li je Thorn build ičemu? Nisam baš redovito igrao u zadnje vrijeme, ali vidim da ima nekih skilova koji daju bonuse što bi značilo da se nešto mijenjalo u međuvremenu.

Također, primjetio sam da je tu na forumu netko spomenuo da thorn build nije za riftove... kakav je u adventure načinu igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

sa invoker crusom igram grift 58-59, presporo čisti. možda nešto krivo radim, ali treba mi jedno 8-9-10 min da završim.

yippee ki-yay

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zura kaže...
OK, znači idem iz početka (opet) :)

Dobra je ova fora sa folowerom, jer uvijek ima neke bagre oko portala.

Konačno riješio :) I naletio na Treasure gobline usput

16 godina
Apachy kaže...

sa invoker crusom igram grift 58-59, presporo čisti. možda nešto krivo radim, ali treba mi jedno 8-9-10 min da završim.

ja sam dogura sa njim oko 65. medutim kako sam se prebacio na monka malo sam crusadera zapustio pa nisam provjeravao moze li vise od toga al ja sam uvjeren da moze.

It's not who you are, it's who you know.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 12:56 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko je vremenski potrebno da se prođe sa lvl 1 likom?

Ček, kak uopće dođeš do tamo sa lvl 1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Napravis novog lika, odes u adventure mode i wp za Old Ruins, msm da je meni nekih sat, sat i pol trebalo jer sam sve ubijao.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Diablo 3

Par Conquesta iz S9.

Avarice, na malo drugačiji način (skupio sam bounty cacheve od 14 run-ova na T7/8 i otvorio ih odjednom):

Inna set dungeon mastery:

The Thrill (GR45 bez set itema na sebi):

Još sam odradio i onaj sa više od 350 mobova riješenih na TX chestu, ali tu sam zvo DH-ove da mi pomognu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Taj build, koliko vidim ide na fire dmg ili sta? Gledam na HC ladderu je prvi sa takvim buildom medjutim ima hlace od WD swamp, koje je bolje sa setom ili bez?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...

Taj build, koliko vidim ide na fire dmg ili sta? Gledam na HC ladderu je prvi sa takvim buildom medjutim ima hlace od WD swamp, koje je bolje sa setom ili bez?

Teoretski, sa setom je jače "po udarcu", ali imaš puno micromanagementa zbog sweeping wind stack-ova itd...

"Čisti" LoN Ltk, pa bazno već dolazi sa boljim toughness-om, te se sa puno fire item-a može stackati fire damage-a pa ljudi uglavnom s njim ganjaju leaderboard (ako nije generator u pitanju). Također kod LoN LtK možeš staviti u cube i Furnace, sa Furnace u cube na Sunwuko je još teže držati stackove.

13 godina
Bas koristim Sunwuko, medjutim skupljam i za cisti build, za sada mage, cinder i gya ancient pa ako skojnem na wd samo da mi dropa swampice, umjesto furnacea na sunwuko sto jos moze ici?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...
Bas koristim Sunwuko, medjutim skupljam i za cisti build, za sada mage, cinder i gya ancient pa ako skojnem na wd samo da mi dropa swampice, umjesto furnacea na sunwuko sto jos moze ici?

Uglavnom Vengeful Wind za stackove, Scarbringer, i Crystal Fist za damage reduction kada Dash-aš. In-Geom umjesto fista za speed farm (tipa do TXIII-GR60).

13 godina
Diablo 3

nije sweeping wind max 10 stacks?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...

nije sweeping wind max 10 stacks?

Bez Vengeful Wind-a samo 3.

Doduše vidio sam u prvim danima lika na leaderboardu (80+ u sezoni), sa Sunwuko - nije imao ni vengeful, ni sweeping wind remen (išao je sa String of Ears). Tu moraš stvarno paziti da ne potrošiš sve stackove (doduše kada je hrpa mobova na tebi, sa critovima relativno brzo vratiš stackove - no ako ostaneš bez stack-ova gubiš 50% damage reduction od set bonusa).

13 godina
Diablo 3

Da i mene nekad zezaju stackovi, zato sada skacem u grupe ocistim i dasham nazad da mi se stack vrati
evo kako trenutno build izgleda http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fallro-2196/hero/89130493

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 14:33 (Rodić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moze li i dalje dobiti hots portret i pennant u diablu? I kako?
frusciante#2383

0 0 hvala 0
16 godina
sauronas kaže...
Moze li i dalje dobiti hots portret i pennant u diablu? I kako?

Ne može više. To je bilo aktualno za vrijeme sezone 4, do 8.9.2015.

http://us.battle.net/d3/en/blog/19867266/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice