Zasad soliram sa Marauder DH, još se nisam navikao na novi način igranja. U usporedbi sa multishotom, preživljavanje je puno bolje, na 86 zaginem jedan dva puta i to bez augmenta na 6 komada opreme. DMG sa granatama i novim beltom je doooobar
Kakav je opcenito novi Marauder u odnosu na UE?
Prezivljavanje je uvijek bilo pono bolje, ali mislim kakav je sada u odnosu na damage, brzinu ciscenja i sl. ?
Malo mi vec ide na jetra kod UE sto na vecim GR moras igrati kao na iglama jer ugine cim ga netko ostrije pogleda. Ali zato pocisti sve pred sobom kao od sale, a i nema bolje klase od UE DH kada naletis na Goblina.
Posebice onaj gelatinous ili kako se vec zove. Koliko god se on dijelio na manje sa UE DH ih sve posmicas prije nego skuze sta se desilo :)
Na mula karakteru imam sve ostale setove, a vidio sam da mi je Marauder 5 od 6 Ancient, pa bi se dalo dobro augumentat. A i imam odlican Zoey belt (ancient sa punih 9% dmg reduction po petu), pa je i to neki plus. Nebi isao na granate, to mi nekako nije napeto.
Jedino sto mi je Manticore slabiji od Yanga (3200DPS vs 3400+ DPS), ali ajde...
Dakle opcenito - isplati li se sada preci sa UE na Maraudera?
Prvi lik na RoS-u kojeg sam igrao i dizao mi je DH i nakon njega sam digao sve ostale (firebird wizard, heltooth wd, invoker crusader, furious charge barb), ali jedini koji mi je zabavan kao UE DH je Thousand Storm Monk sa Shalong weapon setom.
Pod digao mislim da ima kompletan set sa svim preporucenim offset itemima, ancient weapon i legendary gemovima lv60+
Isto tako moze posmicati gomilu mobova odjednom i na brzinu, ali ipak malo bolje prezivljava. Jedino sto UE DH uvijek ima visok burst damage bez cekanja na bilo sta dok ovaj ipak treba Flying Dragon proc za suludi damage.
I naravno, DH je puno bolji za tamanit Gobline :)