Mislim da bi bila velika stvar da dignu max level, i reorganiziraju setove/skillove. Naravno, uz Paragon rework.
Čak ne bi ni trebali dodavati neke druge stvari tipa rune i to, već samo to bi uvelike doprinjelo "novom smislenom" farmanju.
Mislim da bi bila velika stvar da dignu max level, i reorganiziraju setove/skillove. Naravno, uz Paragon rework.
Čak ne bi ni trebali dodavati neke druge stvari tipa rune i to, već samo to bi uvelike doprinjelo "novom smislenom" farmanju.
Za one koji nisu ulovili, ovo što se testira na PTR-u je sad sa 64-bitnim klijentom u DX11. Izgleda i radi ljepše nego na DX9.
Upravo sam ponovo prošao muku Isusovu s update-anjem PTR i D3 game clienta. :rantmodeon:
Znači zapinjanje update-a na 50% i na "fetching CDN configuration", gašenja konekcije uslijed update-a ili javljanja errora "fetching build configuration" i "We are having problems transferring data".
Ne trošite vrijeme na DNS flush, brisanje Bnet foldera, mijenjanja konekcije (u jednog trenutku sam se čak spojio i preko mobitel tetheringa) i slične pizdarije koje Blizz predlaže.
Meni je jedino pomoglo potpuno gašenje Firewalla (iako je Bnet i sve Diablo-related tamo pod allowed apps) i onemogućivanje anti-virusnog programa (Kaspersky).
Eto, možda kome pomognem da ne popizdi poput mene u slobodno, subotnje jutro :rantmodeoff: 
Za one koji nisu ulovili, ovo što se testira na PTR-u je sad sa 64-bitnim klijentom u DX11. Izgleda i radi ljepše nego na DX9.
Hoće to u live-u biti pod defaultom ili se negdje treba prebaciti u postavkama na DX11 i 64 bit?
Hoće to u live-u biti pod defaultom ili se negdje treba prebaciti u postavkama na DX11 i 64 bit?
Upalio PTR, uopće nema opciju biranja DX9/DX11, pa ukoliko imaš 64-bitne Windowse i DX11+ grafičku automatski bi trebalo raditi s novim postavkama kada bue 2.4.3. na live.
Sad sam enchantao jedan legendary item dosta puta i doslo je do toga da mu je osnovni dmg pao za nekih 80%. 
Jel to nesto normalno?
Sad sam enchantao jedan legendary item dosta puta i doslo je do toga da mu je osnovni dmg pao za nekih 80%. 
Jel to nesto normalno?
Ako si dodatni damage na oružju, pretpostavljam, rolao u CDR ili nešto slično, da, onda je normalno.
Jel to nesto normalno?
Ako si dodatni damage na oružju, pretpostavljam, rolao u CDR ili nešto slično, da, onda je normalno.
Ma enchantao sam attack speed u life per hit (u konacnici). Ali je trebalo barem 30-40 pokusaja. Odjednom vidim da mi je dmg pao abnormalno.
Jel to nesto normalno?
Ma enchantao sam attack speed u life per hit (u konacnici). Ali je trebalo barem 30-40 pokusaja. Odjednom vidim da mi je dmg pao abnormalno.
U tom slučaju max drop damage-a bi trebao biti oko 10%, a ne 80%
Sezonci ima li vas, trebam pomoc za ubit sve glavonje za 20min, ako neko zeli javite se . . .
To bi i ja trebao, već smo nešto ja i TomoR dogovarali, ali nikako da se potrefimo online...
Koji ste vi leveli? Mozda mogu i ja skromno pridonijeti sa svojih smijesnih 650?
To bi i ja trebao, već smo nešto ja i TomoR dogovarali, ali nikako da se potrefimo online...
Daj nick da te dodam.
Daj nick da te dodam.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spelac-2485/hero/84103761
Ja sam solo odradio kompletni Season Journey (i praktički nisam upalio D3 od onda), ali ako me ulovite dok sam recimo u Overwatch-u, pingajte pa da se nasladimo na boss-evima.
Ja samo znam da se nikako ne mogu natjerati da ovo vise igram. Bacim dva, tri dana i dosadi jedno te isto.
Ljudi nema, a i da ima opet nema smisla mi igrati, ganjam griftove ukrug za likovima i to je cijela igra. Ganjaj paragone, na to se sve svelo... Upalio sam opet SC 2. Bar se zezam u MPu.
Nije niti cudo sto se bacaju na d4, pa kakav god bio, jer, bojim se, ovo je propalo, osim, ako ne uvedu neku enormnu promjenu. Nazalost na godisnjicu diabla smo vidjeli da nemaju ideje vise sto bi napravili, vec ubacuju lika. Prosli puta smo kupili exp i dobili lika, a sada cemo kupovati kao samo likove....
Pravo je pitanje jel' ti taj AS uopce i treba. Zna to ruknuti debelo, jer AS ima sinergiju sa masom toga, ali, ako imas build kojemu nije bitan AS ne treba te brinuti.
Naravno 80% je stvarno puno, tako da ce biti da si malo pretjerao sa brojem :)
Pravo je pitanje jel' ti taj AS uopce i treba. Zna to ruknuti debelo, jer AS ima sinergiju sa masom toga, ali, ako imas build kojemu nije bitan AS ne treba te brinuti.
Naravno 80% je stvarno puno, tako da ce biti da si malo pretjerao sa brojem :)
U tom trenu mi je life per hit bio jako potreban i morao sam nesto zrtvovati. A sa brojem nisam pretjerao jer je dmg pao na 400
U tom trenu mi je life per hit bio jako potreban i morao sam nesto zrtvovati. A sa brojem nisam pretjerao jer je dmg pao na 400
Aj ti lijepo linkaj to oruzje da ga vidim.
Pa nemam ga vise jbt, to je bilo prije 2 tjedna. Bio je sacred harvester u pitanju, nije bio ancient. Dmg mu je bio nesto preko 2000 u startu. Enchantao sam ga stvarno puno puta dok sam dobio to sto sam htio. Kad sam zavrsio odmah sam krenuo igrati s njim i nesto nije valjalo. Prvo sam mislio da nemam komplet set na sebi jer sam se ocajno mucio da bilo koga ubijem. Vratim se u grad, otvorim inventory i imam sta vidjeti - dmg pao na 400 i par.
Pa nemam ga vise jbt, to je bilo prije 2 tjedna. Bio je sacred harvester u pitanju, nije bio ancient. Dmg mu je bio nesto preko 2000 u startu. Enchantao sam ga stvarno puno puta dok sam dobio to sto sam htio. Kad sam zavrsio odmah sam krenuo igrati s njim i nesto nije valjalo. Prvo sam mislio da nemam komplet set na sebi jer sam se ocajno mucio da bilo koga ubijem. Vratim se u grad, otvorim inventory i imam sta vidjeti - dmg pao na 400 i par.
Sa velikom sigurnošću mogu ti reć da si na tom oružju maknio bazni dmg i zarolao u nešto drugo -(sva oružja kad im makneš bazni dmg padaju na oko 400) primjer; 1400-1920 makneš i zarolaš 7 ias ,dmg na oružju padne na 400)
Sa velikom sigurnošću mogu ti reć da si na tom oružju maknio bazni dmg i zarolao u nešto drugo -(sva oružja kad im makneš bazni dmg padaju na oko 400) primjer; 1400-1920 makneš i zarolaš 7 ias ,dmg na oružju padne na 400)
Jbg, ja sa velikom sigurnoscu kazem da to nije slucaj. Cekao sam taj komad jako dugo i pazio sam sta radim. Uostalom kao i svaki puta kad enchantam (to radim samo ako je item stvarno vrijedan toga da ga zadrzim).
A ne znam onda.
Nepostoji ni jedan drugi način da dobiješ oružje sa 400 dmg osim da makneš bazni dmg.
Evo ovdje ima stranica gdje sve možeš isprobat http://www.d3planner.com/