Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Niti sam nisam ljubitelj sezona, ali dobro bi mi dosao dodatni tab u stashu. Malo gledam PTR i nekako mi se cini da ce crus s invokerom najlakse to proci do otkljucavanja tab-a ili je netko naisao na brzu soluciju ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Sezona izlazi 15.1. u koliko sati?

Volia bi započet sezonu s nekom ekipom u partiju da brže dođemo do 70 :D

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Evo, za ekipu koja ne ide na reddit, vodič za S5.

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
Re: Diablo 3
Pixie_st kaže...

Evo, za ekipu koja ne ide na reddit, vodič za S5.

Ovo mi je najjače od svega 

"Commonly asked, what is top 6 classes? Here is the answer:

• Barb > DH > Wiz/WD > Crus > TEMPLAR > Scoundrel > Enchantress > Monk"

A dobro, stvarno je monk bio previše jak - i ofanzivno (static) i defanzivno (heal).

Ovaj patch ga (izgleda) neće biti nigdje, a u sljedećem se opet može vratiti 

14 godina
Mene sve više privlači Shadow Impale DH, ne znam koliko će biti lako s njim naći spot u sgriftovima, ali ću ga pokušati svladati ovih par dana na PTRu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pixie_st kaže...
Mene sve više privlači Shadow Impale DH, ne znam koliko će biti lako s njim naći spot u sgriftovima, ali ću ga pokušati svladati ovih par dana na PTRu

S obzirom da DH nikako nisam igra predobro, njega bi moga počet u 5. sezoni igrat, al ne znam stvarno zapravo šta mi je najbolje odabrat. S  kojim likom ste vi planirali počet?
Skinio mi se update taman :D

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako je 15 sezona, hoce li patch izaci par dana prije kao sto su to prije radili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Ako je 15 sezona, hoce li patch izaci par dana prije kao sto su to prije radili ?

Trebao bi.

12-og US, 13-og u noći, tj. do 11 prijepodne u EU.

17 godina

Tomo znas li, a sigurno znas :), sta ce biti bitno razlicito u sezoni od normala a da bi me privuklo da je igram? Jer planirao sam ovu sezonu preskociti ali mozda se i predomislim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 22:13 (Eld).
17 godina
Eld kaže...

Tomo znas li, a sigurno znas :), sta ce biti bitno razlicito u sezoni od normala a da bi me privuklo da je igram? Jer planirao sam ovu sezonu preskociti ali mozda se i predomislim.

Jedina razlika je da ćeš ovaj put u sezoni moći otključati 7-i stash tab (6-i svi kupujemo za 500K golda). Leg gemovi i itemi će svi biti isti u sezoni i van sezone.

17 godina
Diablo 3

Prema trenutnom stanju na PTR-u, najjači Wizard build u 2.4 bi mogao biti ovo:

Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
Diablo 3

Pozdrav svima..

S obrirom da od 2.2 nemam sve skupa 5 sati odigrano mislio sam krenut ovu sezonu e sad pitanje je s kim?

nekako sam gledao pa da krenem s WD ili DH

šta vi mislite?

US server keke013#2101
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
keke13 kaže...

Pozdrav svima..

S obrirom da od 2.2 nemam sve skupa 5 sati odigrano mislio sam krenut ovu sezonu e sad pitanje je s kim?

šta vi mislite?

Po trenutnom stanju monk će biti malo manje tražen ove sezone.

Sve ostale klase su tu negdje. A, ako ćeš ganjati Conquest-e, ionako trebaš bar dvije klase igrati u sezoni.

Po meni, ne možeš nešto strašno pogriješiti.

11 godina
TomoR kaže...
keke13 kaže...

Pozdrav svima..

šta vi mislite?

Po trenutnom stanju monk će biti malo manje tražen ove sezone.

Sve ostale klase su tu negdje. A, ako ćeš ganjati Conquest-e, ionako trebaš bar dvije klase igrati u sezoni.

Po meni, ne možeš nešto strašno pogriješiti.

2 klase kažeš... a onda vjerojatno wizz i WD čisto zbog opreme

US server keke013#2101
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

A bas sam mislio brisat wizz-a da napravim mjesta drugim klasama :D 

imas li mozda informaciju o season4 only itemima, dosta toga sam propustio u zadnja 3 mjeseca?

17 godina
fanaticni gejmer kaže...
TomoR kaže...

A bas sam mislio brisat wizz-a da napravim mjesta drugim klasama :D 

imas li mozda informaciju o season4 only itemima, dosta toga sam propustio u zadnja 3 mjeseca?

Nema više season only itema.

Jedino kozmetika (pet, frame-ovi), i najbitnije - 7-i stash tab se otključava u sezoni.

17 godina
Diablo 3

Brzi pregled šta bi sve Patch 2.4 trebao donijeti:

http://www.diablofans.com/news/48615-patch-2-4-roundup

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Patch 2.4 je "live" u Americi, mi ga dobijemo onda noćas iza 3 valjda.

http://us.battle.net/d3/en/blog/19998542/patch-240-now-live-1-12-2016

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Patch se skidaJel je drop rate ostao isti kao u ptr u ili je ono bilo samo radi fore lol

P.S. A nerfali su drop rate isti je kao ranije bar mi se cini.Mislim da ce se igrati sezona radi setova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 1:52 (DukeOs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Patch 2.4 je "live" u Americi, mi ga dobijemo onda noćas iza 3 valjda.

http://us.battle.net/d3/en/blog/19998542/patch-240-now-live-1-12-2016

ništa nisam pratio, i prije nego sam se ovdje ulogiroa krenuo sam na d3 i gle čuda patch se skida. uglavnom, ide live pa neka si svi skinu tko može, yupi.

i 5-3570K
14 godina
DukeOs kaže...

Patch se skidaJel je drop rate ostao isti kao u ptr u ili je ono bilo samo radi fore lol

P.S. A nerfali su drop rate isti je kao ranije bar mi se cini.Mislim da ce se igrati sezona radi setova.

U PTR je drop rate namjerno debelo povećan da ljudi mogu istestirati što više opreme.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Diablo 3

Skinio se update ali igra ne želi da uđe na selekciju likova. Tvrdi da moram skinut update. A update već ima. 

Jel itko ima ovakav problem ?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Takodje.. uspio sam se spojit u međuvremu, no onda mi dolazi loggin timed out i opet isto.

zanima me hoce li sada barb hota build biti "outdate" ? da reforgam gavel of jug. ipak ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 11:08 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Na PCu nisam igrao od sezone 1.

Kad je dosao Canais Cube, odlucio platinirati na PS4 i nisam zazalio.

Sad me privukao ovaj dodatni stash tab (Conquer), ali ne vjerujem da je to dostizno za casualca kao sto sam ja , jer pretpostavljam da TX znaci Torment X.

Svida mi se sto cu moci upotrijebiti vec postojeceg lika, samo prije skinem opremu s njega.

Krecem s DH, jer sam njega najvise igrao, pa cemo vidjeti sta ce biti.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Bas lijepo. Sinoc sve super radilo. Onda danas jos nekako, a sada se freeza, pa nakon njega javlja da nemam instaliran patch. Onda resetiram komp. i gle cuda imam dobar patch, ali onda opet freeze u gradu. Vidim masa bugova po forumu, onda procitam da su isti bili i na PTR-u, ali ovo je sada totalno neigrivo kod mene. Onda na forumu kazu da su otkrili problem kod 32bitnih sistema (nesto u svezi memorije), ali gle opet cuda, imaju te probleme i oni na 64bita...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Pitaju me ljudi za set dungeon-e, evo Vam link na sve njih sa opisima i filmićima (neke stvari su se malo promijenile, ali ideja vodilja je ista - to je stanje sa PTR-a u opisima):

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3zx70u/24_set_dungeon_compendium/

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Proradila je igra. A ove tamnice za setove su totalno bezveze. Prvo treba prilagoditi dmg da ne padaju prebrzo, drugo sam koncept nije zanimljiv. 

1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Meni su set dungeon odličan dodatak igri.

Kojeg novog vraga mogu raditi non-season igrači? Ovo bar daje motivaciju da skupiš sve setove, pobrišeš prašinu s nekih drugih klasa i pokušaš paziti na gameplay jer to je na kraju krajeva bitno za ciljeve u set dungeonu, a ne sirovi DPS.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Meni su set dungeon odličan dodatak igri.

Kojeg novog vraga mogu raditi non-season igrači? Ovo bar daje motivaciju da skupiš sve setove, pobrišeš prašinu s nekih drugih klasa i pokušaš paziti na gameplay jer to je na kraju krajeva bitno za ciljeve u set dungeonu, a ne sirovi DPS.

A sto ce sada u sezoni, osim sto ce imati "friski" start ? set dungeon reward je ok, lijepa kozmetika no 24 seta vuc po inventaru junk i hebat se sa svakim je meni osobno previse.

14 godina
Diablo 3

Ne znam za ostale, meni je gušt svladavati novi sadržaj u igri, kad me više to ne bude zadovoljavalo, umiroviti ću Diablo 3. 

Ne možeš sad očekivati radikalno nove stvari, fanovima igre je novi start (sezona) i malo novog sadržaja dovoljno svaka 3 mjeseca.

Ne znam što da ti drugo kažem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice