Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Ovaj Crusader LoN sa 88 clear-om je glitch. Navodno je bug da kada imaš Steed Charge flail da te mobovi uopće ne napadaju, pa lik praktički ništa nije rolao u defanzivu, sve samo napadački statovi.

Sad je problem ako promjene Crusader-u "konja", da bi to moglo imati utjecaj i na sve ostale build-ove od Crusadera. No, otom potom.

EDIT:

I na live ćemo dobiti mini patch 2.3.0b - ne donosi ništa, osim što priprema igru za Patch 2.4 (tako Blizz kaže):

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/20044695479

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 8:13 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dalje, novi Demon hunter je solidan - na 83 solo, sa novim/starim setom Shadow's Bane, je na 83 solo. I sa par novih itema - nema više luka ni samostrela 

Wizz je trenutno jedan od najjačih - 85 solo sa popravljenim Firebird setom,  i, iznenađenje, opet par novih komada opreme 

Demon hunter - 83 - 1 Demon hunter - 83 - 1
Demon hunter - 83 - 2 Demon hunter - 83 - 2
Demon hunter - 83 - 3 Demon hunter - 83 - 3
Demon hunter - 83 - 4 Demon hunter - 83 - 4
Wizz - 85 - 1 Wizz - 85 - 1
Wizz - 85 - 2 Wizz - 85 - 2
Wizz - 85 - 3 Wizz - 85 - 3
Wizz - 85 - 4 Wizz - 85 - 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Monk je ostao i dalje moćan, unatoč Quinmovom "plakanju" - 84 solo - samo sada ide Fire umjesto light static chargea.

5 komada nove Inne, RoRG u CUbe za 6 komada Inne, i 2 komada Raiment of A Thousand Storms, Shenlongice i Spirit guards.

Po trenutnom stanju, WD, Crus i Demon hunter će ići deset levela viši solo grift nego sada, a barb, monk i Wizz će ići 5 levela više nego sada. Zanimljiv izbor Blizzardovaca. 

Šta se tiče "grupnjaka", zasad ga "ozbiljni" igrači uopće ne testiraju. Ali vjerovatno će i to ići bar do 95 u 4, nadajmo se...

Dakle, crus je ipak zbugiran. A dobro. hvala na pomoći, Madtom 

Šteta, jer sam se ponadao malo bržem crusu. Thorns crus je dobar, ali je spor kao blato... Svi drugi likovi imaju brže kretanje, a crusu (odnosno meni) je ovaj Steed charge crus izgledao fantastično. Ništa, opet se vraćamo laganoj šetniciu sa Thorns crusom 

Monk - 84 - 1 Monk - 84 - 1
Monk - 84 - 2 Monk - 84 - 2
Monk - 84 - 3 Monk - 84 - 3
Monk - 84 - 4 Monk - 84 - 4
Monk - 84 - 5 Monk - 84 - 5
Monk - 84 - 6 Monk - 84 - 6
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Ma, čiste likovi blizu 80 sa Roland's Fervor setom (praktički ne silaze sa konja), gledao malo lika, sa neoptimiziranim likom u sezoni jednostavno protrči kroz GR60 na konju za manje od 4 minute... Lik je bio oko P600 (naravno zbog drop buff-a je već bio kompletno u ancient itemima)

Akkhan set + Roland's Fervor + 2 Invoker-a + Thorn gem. Bio je slayertrg tada u chatu koji je očistio 79 (ako se ne varam) u tom trenu sa sličnim set-up-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Ovaj Crusader LoN sa 88 clear-om je glitch. Navodno je bug da kada imaš Steed Charge flail da te mobovi uopće ne napadaju, pa lik praktički ništa nije rolao u defanzivu, sve samo napadački statovi.

Sad je problem ako promjene Crusader-u "konja", da bi to moglo imati utjecaj i na sve ostale build-ove od Crusadera. No, otom potom.

Pa, i nije glitch, bar ne takav koji spominješ.

Taj lik uopće ne koristi Swiftmount, ni u Cubeu ni na crusu.

Već je riješio i 89 na taj način.

Znači, eventualno neki drugi glitch... 

I Quin ga je, po običaju kopirao i prošao je 83 brže nego sa thorn crusom ranije. 

Slareytrg je riješio 84 sa onim setupom koji si spominjao, 5 komada Akhana, 2 Invokera i Norvald's Fervorom...

A dobro, tome i služi PTR, testiranju 

17 godina
Diablo 3

Ah našao sam, nije sigurno da li je glitch ili nije per se. U vezi LoN Thorn Crusader-a na PTR.

Dok si na konju, mobovi ne rade aggro na tebe (ipak, možeš poginuti od ground efekta, arcane beam-a i slično). Ovo prije navedeno trenutno tako radi na PTR-u, na live se sjećam da sam kao Crus "dobivao batina" i "na konju", pa treba to uzeti s dozom rezerve. Pa likovi nastack-aju hrpu CDR-a, ali i CHC/CHD (koji diže damage Thorn runi od Bombardmenta, iako ne bi trebao), pa kad stanu, bace sve damage "spell-ove" i vrate se u formu konja. Neki ni ne koriste Thorn runu za Steed charge.

A sigurno će neki fix u vezi toga, i bit će i dalje za GR80+, jer izgleda da je cilj devova da se ide preko GR80 iduće sezone na vrhu leaderboard-a za svaku klasu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 14:01 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Znaci obicni itemi koji nisu ancient se ne mogu stopit s gemom preko kocke.

Cini mi se da mi se dojmovi za ovaj patch opet vratili u fazu kao na prvi dan Blizzcona, odnosno kad me nije uopce odusevio, jer s ovim promjenama zasad ne vidim neki gameplay neki ce mi bit zabavan.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

imam dva pitanja, ako si napravim sezon lika, jel onaj ljubimac kojeg se dobije važi za sve likove koje imam, ili samo za lika koji je sezon ?

i drugo pitanje je, ovaj žuti bane of stricken gem, na kojem GRiftu to pada ?

pitam jer sam danas prešao po prvi put s solidnom ekipom jedno 10tak puta GR 70lvl, i nije mi pao, jel on pada od 75 na više ili u čemu je caka?

to je jedini gem koji nemam, i prešao sam tone G.Riftova od 60-65 prvo, da bi ovaj tjedan počeo igrat u grupnjaku 68-70 i opet ništa. eto ako može netko dat odgovor, na kojem GR lvl je njemu pao taj gem ? hvala.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Pet kad otključaš, mogu mu svi likovi pristupiti (u sezoni i van sezone).

Bane of the Stricken pada trenutno samo u sezoni, nije bitan nivo GR-a. Ako igraš sezonu, a ne pada ti, to znači da ga imaš negdje u stash-u (ili u nekom amuletu/prstenu).

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ti podli ss, samo me navlacite . Nisam igra postena 2 miseca, te slike itema i tekst me posebno pale. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ja se radujem 2.4., al jedina zamjerka mi je farmanje gemova, mislim da ću puknit na mozak dok ne skupim dovoljno za glavnog lika 

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Ja se radujem 2.4., al jedina zamjerka mi je farmanje gemova, mislim da ću puknit na mozak dok ne skupim dovoljno za glavnog lika 

S obzirom da baš ne igram nešto grupe itd. postavio sam sebi cilj do kraja sezone - što više gemova dići na 60+ i bar 500 bounty mats-a za re-rollanje van sezone (a trebat će mi i za set dungeon-e). 90% setova imam spremne! Doduše, za neke set dungeone trebat će i nafarmat/iz cube napraviti koji novi item, s kojim će lakše biti završiti određeni set dungeon.

Npr. "pripremam" si opremu za LoN Carn doc-a. A nekoliko stvari koji dobro pašu s njim su iz bounty bagova.

Iduću sezonu mislim igrati dvije klase (i s njima obaviti set dungeon-e), a van sezone odraditi ostale klase. Također, mislim da kad riješim guardiana i otključati dodatni stash tab da neću forsati sezonu dalje (no nikad ne znaš, likovi u sezoni mi uglavnom postanu puno jači od ovih van sezone pa igram dalje sezonu...)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 10:27 (TomoR).
17 godina
Pixie_st kaže...

Da, za jednog lika je problem, a pogotovo za više. 13 minimalno za jedan lik. A najveći problem je što sada na ne-sezoni farmamo 75-78 do bosa, za proklete paragone. Pa ne mogu raditi upgrade gemova. Aaaaaaaa a imam tek desetak viška skupljenih. A prije 2 mjeseca sam pobacao sve duplikate koje sam skupio u prve 3 sezone 

Zaboravio sam najvažniji novitet sa PTR-a.

Ako netko sada ne bude vidio molten eksploziju, i death breathove, mora se maknuti od video igara i hitno posjetiti okulista 

Molten eksplozija Molten eksplozija
14 godina
Diablo 3

Kad bolje razmislim, možda i solo dizanje gemova nije loše, budući ionako ne uspjevam nalaziti grupe za sgriftove u zadnje vrijeme kad se spajam. Kakvo je stanje u communityima za NS bounty shared runs?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Kad bolje razmislim, možda i solo dizanje gemova nije loše, budući ionako ne uspjevam nalaziti grupe za sgriftove u zadnje vrijeme kad se spajam. Kakvo je stanje u communityima za NS bounty shared runs?

Ne sjećam se kad sam upao u Bounty share grupu u sezoni (a u grupi uvijek bar 600-1000 ljudi u chat-u), tako da sumnjam da van sezone još veći problem.

Jednostavno se spojim na T7 ili T8 public, ako vidim previše leechera odem van i ponovno se spojim. Neki dan sam sa P870 imao najniži paragon u tako jednoj grupi 

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Pet kad otključaš, mogu mu svi likovi pristupiti (u sezoni i van sezone).

Bane of the Stricken pada trenutno samo u sezoni, nije bitan nivo GR-a. Ako igraš sezonu, a ne pada ti, to znači da ga imaš negdje u stash-u (ili u nekom amuletu/prstenu).

a jel mogu ja s trenutnim barbom hota, igrat sezonu, i kad završi sezona nastavit igrat bez da se priključujem novoj sezoni(ne bih volio imat onaj simbol sezonca zato pitam :D ) ?

ili mi je bolje napravit komplet novog lika, ali sezonca, šta ti misliš?

i još jedno pitanje, taj bane of stricken se dobiva u GRiftovima ili kroz farmanje questova također može past ?

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 17:45 (GoodAngel).
17 godina
Diablo 3

Kad zavšri sezona, lik ti se priključi "normalnima" i nema više oznaku sezonca.

Možeš kreirati novog za iduću sezonu, no od iduće sezone ćeš moći "poroditi" postojećeg lika u sezoni (zapravo samo mu sačuvaš ime i broj killova, a on počinje od nule)

Stricken pada samo u GR-ovima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Možeš kreirati novog za iduću sezonu, no od iduće sezone ćeš moći "poroditi" postojećeg lika u sezoni (zapravo samo mu sačuvaš ime i broj killova, a on počinje od nule)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/70288479

do kad traje sezona ova sad ? evo ja danas počeo s monkom, i već sam 103 paragon level. pomogo mi samsung400 dignut lika, pa sam ga brzo digo.

do kad traje ova sezona, jer je nešto rekao ako mi bude po paragonima blizu "normalnim" likovima da će mi ih ojačat. trenutno sam 827 level s barbricom igrao suporta.

danas počeo sezonu, budem vidio kako to ide, gear mi slabo pada ali ništa čudno, uvijek mi puno vremena treba da si posložim lika.

može koji savijet za mene, nikad nisam igrao s monkom, na koji način bi mi bilo najbolje igrat sezonca, mislim heal monk ili nešto drugo ? s monkom sam igro sam kad sam na početku sve likove dizao i prelazio igur, tako da nemam pojma ništa o njemu.

edit: već sam 213 level paragon, i pao mi je bane of stricken. zanima me još samo jedna stvar, jel mogu ja dobit peta ako riješim questove na nižoj razin od tormenta, na kojoj razini moram riješit questove da bih dobio ljubimca ?

edit2: koje gemove mi je najbolje za početak levelirat, ponalvjam igram s monkom šta je za njega najbolje koristit u sezon play, swiftness pretpostavljam i pain enhancer ?

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 2:04 (GoodAngel).
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...
TomoR kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/70288479

do kad traje sezona ova sad ? evo ja danas počeo s monkom, i već sam 103 paragon level. pomogo mi samsung400 dignut lika, pa sam ga brzo digo.

do kad traje ova sezona, jer je nešto rekao ako mi bude po paragonima blizu "normalnim" likovima da će mi ih ojačat. trenutno sam 827 level s barbricom igrao suporta.

danas počeo sezonu, budem vidio kako to ide, gear mi slabo pada ali ništa čudno, uvijek mi puno vremena treba da si posložim lika.

može koji savijet za mene, nikad nisam igrao s monkom, na koji način bi mi bilo najbolje igrat sezonca, mislim heal monk ili nešto drugo ? s monkom sam igro sam kad sam na početku sve likove dizao i prelazio igur, tako da nemam pojma ništa o njemu.

edit: već sam 213 level paragon, i pao mi je bane of stricken. zanima me još samo jedna stvar, jel mogu ja dobit peta ako riješim questove na nižoj razin od tormenta, na kojoj razini moram riješit questove da bih dobio ljubimca ?

edit2: koje gemove mi je najbolje za početak levelirat, ponalvjam igram s monkom šta je za njega najbolje koristit u sezon play, swiftness pretpostavljam i pain enhancer ?

Nije da igram sezonu, ali morati cu izgleda nabaciti bar taj novi tab za stash. Heal monk je prakticki  mrtav sa novim patchem. Tako da ga ne igraj/razvijaj....  Iskreno ne znam koliko ti se isplati sada igrati sezonu, jer brzo zavrsava. Bolje igraj klasiku i cekaj novo sezonu i skupljaj... Ako se ne varam taj gem nakon sezone dolazi u klasicno igranje i lako ga sredis na vise, ako treba i sa jacim likovima koje igras i to ubrzano.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

mrgude veliki, a do kad ova sezona traje, odnosno kad završava i gdje se može pratit to kad koja sezona počinje a kad završava, i koliko otprilike mjeseci traje "sezona" ?

ma još samo da sredim ljubimca, a to sam blizu jer sam već na 4 actu riješavanja questova. tako da, sutra vjerojatno ljubimac u mene.

a gem sam isto već dobio, a novu sezonu ako budme igrao nastavit ću s ovim monkom što trenutno igram sezonu.

uglavnom, to bi bilo to od mene, do iduće sezone valjda bude koja informacija više kako najbolje igrat monka u sezoni, pa ću se tome prilagodit.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Rekli su da će sezona završiti krajem 12-og mjeseca, ali uvijek nabace najavu završetka sezone bar 2 tjedna prije. Znači, izgleda da poslije Božića najvjerojatnije završava ova sezona.

Trenutne zadnje promjene na PTR - nerf-ovi uglavnom, tu i tamo koji buff:

http://www.diablofans.com/news/48600-new-ptr-patch-datamined-patch-2-4-december-11th

Uspio sam se u sezoni upisati na leaderboard sa GR67 na WD-u. Moram si "složiti" chest sa Wall of Death damage, pa ću onda napadati GR70. Bilo bi lijepo malo dići glavne gemove preko 73 (kao što su sada), ali nikako ne mogu upasti u pristojnu grupu - to bi mi dalo i koji paragon više. Doduše, lik očistio GR72 sa manje paragona od mene i lvl 72 gemovima!

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Mrgud Veliki kaže...
 Heal monk je prakticki  mrtav sa novim patchem. Tako da ga ne igraj/razvijaj....  

Ne nužno 

https://www.reddit.com/r/diablo3/comments/3w2lf2/ptr_24_support_heal_monk_gr_87_rank_1/

17 godina

Da, Stricken čuda radi. Još ako uhvatiš ruku i napraviš snapshot 

Taman sam se spremao pisati nadugo i naširoko, o promjenama na PTR, ali jednostavno ću skratiti.

Ovo na PTR je totalni nerf većine bitnih stvari... 

I Thorn cruso i Firebird wizz, pa čak i monk čini mi se...

Dodatni nerf raekor barba...

Nebitni buffovi Demon huntera, jedino što izgleda dobiva solidan buff je Zunimassa dart WD... Ali kako su krenuli, vjerovatno će krenuti nova serija nerfova dok 2.4 krene dogodine uživo 

Ovo me je dosta razočaralo. A i "veliki" val bananja botera je izgleda bio 1.12 i nije nešto posebno očistio igru od njih...

Ništa, i dalje farmati paragone i dovući se do 2000 dok 2.4 dođe i onda se nadati da će riješiti glavni problem - ne botove nego lag. Ako i dalje nastave ove nevolje sa lagom, polako se prebacujem na druge igre. Ovo me je i previše bilo držalo 

Neću ga skroz izbrisati, ali smanjit ću dosta igranje...

P. S. Prije zadnjeg patcha su uveli promjenu, ovaj put najavljuju (minimalno) kraj sezone 7 dana ranije...

17 godina

Malo odmaram od igre a ni vijesti bas ne pratim. Bi li netko bio ljubazan pa malo pojasnio taj novi recept i stvar sa gemovima? Zasto 13 po liku i zasto ih dizati na 50,60+? To mi zvuci kao da ce biti dosta posla.

14 godina

15 godina
Diablo 3

Biti ce zanimljiv 2.4 tj. napokon opet malo promjena.

Makar iskreno trenutno odigram svega par sati tjedno Diablo, odmaram pa igram Fallout 4 i sl. (malo za promjenu i nakon ne znam koliko tisuca sati u Diablu...cak sam pokrenio malo i Borderlandse 2 nakon dugo vremena! LOL Jos bi bilo lijepo da nadem vremena za kupljeni GTA 5 i jos par igara, ali ne moze se sve).

Opcenito sam gemove apsolutne sve sam levelao i zbog toga uopce ne mogu igrati visoki GR tj. s barbom npr. igram GR 61.

Taj GR 61 izgleda lose, ali ok je s obzirom da nisam uistinu nikada s nikime igrao GR pa mi sukladno s tome i gemovi nisu na nekoj zavidnoj razini (upravo suprotno).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja sam (većinom solo) digao sve gemove u sezoni na 60+, čak dižem dodatne gemove na 60+ da imam za augment kasnije. Tih lvl 60 nije toliko problem. E, sad preko 70 to je već druga priča (imao sam par puta sreću da me ekipa sa mojim niskim paragonima htjela dok se radilo GR72-73, što uglavnom za mojeg healer monka nije problem - ukoliko ima support barb čiji Ignore Pain je uvijek dignut).

Doduše, sa Patch 2.4 GR70 će biti relativno jednostavan sa skoro svakom klasom (pod pretpostavkom da imaš oko 800 paragona), pa da i augmentaš recimo samo 10 ancient stvari na sebi sa lvl 50 gemovima, to je dodatnih 2500 mainstata što se odražava na damage i toughness! Tih 2500 mainstata je kao da si digao 500 paragona preko 800. Uvijek kasnije augment sa lvl 50 gemom možeš nadograditi sa lvl70 gemom, ako ti je do toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Eld kaže...

Malo odmaram od igre a ni vijesti bas ne pratim. Bi li netko bio ljubazan pa malo pojasnio taj novi recept i stvar sa gemovima? Zasto 13 po liku i zasto ih dizati na 50,60+? To mi zvuci kao da ce biti dosta posla.

Ukratko, sa novim receptom možeš pojačati postojeće Ancient iteme. Mogu se dodavati strenght, vitality, dexterity i inteligence.

Item mora biti ancient, inače recept ne radi.

Koristiš legendarni gem (bilo koji), i item pojačavaš na način da se level tog legendarnog gema množi sa 5 - znači ako imaš gem level 50, i želiš povećati int na predmetu, dobit ćeš 5×50 = 250 int dodatno.

Ako koristiš gem level 80, dobićeš extra 400 int (ili str ili dex ili vit - šta god poželiš dodati).

To si napravio sa jednim gemom, ali kad upgradeaš item gem nestaje.

A kako na sebi imaš 13 komada opreme, onda ti za max učinak treba 13 gemova samo za jedan lik.

I ako želiš "nabildati"3 lika, onda će ti trebati 39 gemova. Sitnica 

Jedino što može malo olakšati je to da npr. možeš ponovo pojačati već poojačani item. Npr. dodao si nečemu 250 int (sa leg gemom levela 50), a sada na to upotrebiš novi gem levela 70, i imaš na kraju extra 350 umjesto 250 int...

Ali treba ti moooooore gemova 

17 godina
GoodAngel kaže...

mrgude veliki, a do kad ova sezona traje, odnosno kad završava i gdje se može pratit to kad koja sezona počinje a kad završava, i koliko otprilike mjeseci traje "sezona" ?

ma još samo da sredim ljubimca, a to sam blizu jer sam već na 4 actu riješavanja questova. tako da, sutra vjerojatno ljubimac u mene.

a gem sam isto već dobio, a novu sezonu ako budme igrao nastavit ću s ovim monkom što trenutno igram sezonu.

uglavnom, to bi bilo to od mene, do iduće sezone valjda bude koja informacija više kako najbolje igrat monka u sezoni, pa ću se tome prilagodit.

nažalost, kad kreneš igrati novu sezonu, počinješ s likovima ispocetka. Ne mozes  nastaviti s postojećim, u ovom slučaju kako si mislio sa svojim  monkom

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma dobro ionako mi je primarno bilo nabavit tog ljubimca, i ovaj bane of stricken, posebice jer igram s barbom hota i barbaricom suport, tako da mi je to bilo primarno, a sezonu ako budem igrao ću vidjet.

jel mogu ja obrisat tog sezonca na kraju godine a da mi ostane taj gem i pet ili ne mogu, mislima kad se završi sezona  ?

a što je s opremom i ostalim stvarima iz stasha, jel mogu to prenest u stash od normalnih likova po kraju sezone ?

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 19:18 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice