Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer pao Flying Dragon, nije ancient ali nije ni važno. Ono kaj je važno da se polako priprema za novi patch i, ako ništa ne promijene, probati generator build.

.

Plan bi bio riješiti se SWK, već koristiti 2x Inna, 2x Rainment, 3x Aughild, Leoric Crown, Broken Promises, Crudest Boots, Unity, a ostalo po potrebi. Ili probati ugurati Tal chest ili Lacunis, na Witching Hour ne računam jer od nikada nisam dobio taj belt tako da ga niti ne očekujem.

Koliko planova a tako malo vremena. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 12:12 (markinjoo).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

ima ko kakav savjet za moj build?

igram torment iv i nemam porblema, dalje nisam ni probao pa bi me zanimalo dal da kaj popravim / ispravim

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Focus + Restraint test sa Tiki+SMK WD-om na PTR za Patch 2.2 (GR45 bi trebao biti moguć sa non-ancient SMK).

Video je ubrzan, tek toliko da se vidi proof of concept.

"Struja" je problem, moja preporuka čak i u ovakvom build-u ići sa Xephirian amuletom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 15:57 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
Pixie_st kaže...

U trenutku pisanja još nisam imao FB set, sinoć ga dovršio. Javim ti kad pređem grift 40 bez Hydre.

Ono što sam ti htio reći za FB build jeste da ćeš imati više koristi od 15% na blizzard u farmanju T6, tu je Hydra slaba u smislu da je stacionarna, jer ti je cilj spamati blizzard na što većem dijelu mape i ako imaš dovoljno %fire damage i uz Zei stone, BoT/BoP i Toxin sve elite se brzo tope.

Kod visokih Griftova je Hydra barem meni bolja jer elite imaju mnogo healtha da ne govorim o rift guardianu pa je 15% na Hydra damage tu daleko bolja situacija jer ona radi kontinuirani damage koji se povećava sa dotom.

CR je generalno dobra stvr zbog BH ali tih 8% na shouldersima meni barem nisu bolji od 15% na damage skill damage.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina

Mali OT. Znam da ima tema o misevima ali buduci da iskljucivo igram D3 ipak misim da je pametnije posavjetovati se sa vama. Uglavnom, krepao mi je moj vulgaris mis i odlucio sam kupiti nesto ipak malo kvalitetnije u skladu sa mogucnostima i citajuci navedenu temu i guglajuci cijene izbor mi je pao na ova dva: Coolermaster Storm Alcor i Sharkoon FireGlider. A ako netko koristi neki treci tog cjenovnog ranga (cca 250kn) neka slobodno predlozi. Kupovina je najvjerojatnije u Linksu.

11 godina
Eld kaže...

Mali OT. Znam da ima tema o misevima ali buduci da iskljucivo igram D3 ipak misim da je pametnije posavjetovati se sa vama. Uglavnom, krepao mi je moj vulgaris mis i odlucio sam kupiti nesto ipak malo kvalitetnije u skladu sa mogucnostima i citajuci navedenu temu i guglajuci cijene izbor mi je pao na ova dva: Coolermaster Storm Alcor i Sharkoon FireGlider. A ako netko koristi neki treci tog cjenovnog ranga (cca 250kn) neka slobodno predlozi. Kupovina je najvjerojatnije u Linksu.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826146033

ja imam ovaj i prezadovoljan sam pa vidi dal ga ima di za kupit.. ja sam ga kupio

pred godinu tako da neznam dal ga još proizvode

US server keke013#2101
16 godina
Eld kaže...

Evo ti info iz prve ruke: Imam oba miša u arsenalu i meni je osobno Fireglider (crni) mrvicu ne-ergonomski, nezgrapan i malo prevelik pa mi ne legne lijepo u ruku. Što se tiče senzora i materijala, te kvalitete izrade - super je.

Što se tiče CM Alcora, same riječi pohvale. Moram priznati iako je optički da ima super, super precizan senzor (isti kao u Razer Deathadder-u) i da je jako dobro napravljen. Meni je oblikom i kvalitetom identičan kao stari najbolji, nikad prežaljeni, Microsoft Intellimouse :) tako da sam se odmah navukao na njega. Leži u ruci kao saliven! Tipke pružaju dobar otpor (Omron switchevi kao na dosta skupljim miševima), kotačić je okej. Taj miš koristim trenutno za posao i za igru (D3).

Jedina bolja strana Fireglidera naspram Alcora mi je pleteni kabel. Alcorov je običan gumirani. Sve drugo ide u korist Alcoru :)

Nadam se da sam pomogao :)

EDIT: U zadnjem Bug-u (veljača 2015.) bio je veliki test miševa za igranje - upravo je CM Alcor odnio titulu best buy ako se ne varam.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Raventhorn/simple
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 8:44 (mrsmith).
14 godina
Diablo 3

Ne znam koliko moj odstupa od tvoje cijene, al definitivno bi ti preporučio Logitech G300. Ja sam prezadovoljan s dodatnim tipkama i popratnim software-om.

http://gaming.logitech.com/en-au/product/g300-optical-gaming-mouse

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Moram pohvaliti drop rate nakon patcha od 0-70 lvl. Odličan je, 2-3 legendarna itema svaki act.

Kad se sjetim početaka na vanilla D3. Do level 60 su mi jedva dropala dva legendarna, a od toga samo jedan je bio za moju klasu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Focus + Restraint test sa Tiki+SMK WD-om na PTR za Patch 2.2 (GR45 bi trebao biti moguć sa non-ancient SMK).

Video je ubrzan, tek toliko da se vidi proof of concept.

"Struja" je problem, moja preporuka čak i u ovakvom build-u ići sa Xephirian amuletom.

Jesi probao DoD Carnevil build s Focus-Restraint? 

17 godina
Pixie_st kaže...

Jesi probao DoD Carnevil build s Focus-Restraint? 

Vjeorvao ili ne, nije mi pao ni jedan DoD preko 2,1K DPS, čak i sa enchantanjem, tako da nikad nisam igrao Carnevil build.

Ali kaže ekipa koja je isprobavala da im je dovoljan 4pc bonus od Zuni-a i da super diže damage F+R.

No Zuni bonusi su još u "izradi", pa se ne bih zaletavao za sad previše sa hvaljenjem ili kudenjem istih.

14 godina
Diablo 3

Moguće da je teorija zavjere s Loot tables onda točna ;) Meni su sa svježim WD-om pala dva DoD :tinfoilhat:

Probat ću večeras PTR, samo treba iskopati F+R iz stasha.

Da li se 2.2 afixi odnose i na stare legendary-ije?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Moguće da je teorija zavjere s Loot tables onda točna ;) Meni su sa svježim WD-om pala dva DoD :tinfoilhat:

Probat ću večeras PTR, samo treba iskopati F+R iz stasha.

Da li se 2.2 afixi odnose i na stare legendary-ije?

Setovi će retroaktivno dobiti nove affixe/set bonuse (pa valjda i F+R), a legendarne iteme ako će dobiti nove affixe će trebati izfarmati nanovo.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Napravio sam si monka,rokam sa wave of light fire anahilation build od Quin69 i bas unistava,imam basic iteme cisto da mogu rokat taj build i fali mi Cindercoat za extra fire dmg i ono u 2-3 minute rjesim rift.

A opcenito monk mi je za sad najbolji,izlevelao sam barba i DH-a i dosta su mi dosadniji od monka

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Napokon, već mi je pun kufer loženja na DPS sa svakim likom...

http://diablo.blizzpro.com/2015/03/09/zdps-witch-doctor-team/

Jel itko RP-a od vas? Budem vam pokazao svoje buildove, danas ne stignem, ali kak bi blizz rekao... SOON.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

PTR 2.2 novi Patch notes:

http://us.battle.net/d3/en/blog/18061643/patch-220-ptr-patch-notes-updated-310-3-10-2015

Hrpa novih itema, skill promjena, set promjena (Focus + Restraint debelo nerfani, sa 150 na 50%, ali ne ovisi damage o trenutnoj količini resursa više, Immortal King nerfani Ancienti i perma WOTB će se drugačije morati napraviti), leg gemovi (evo jedan interesantan):

• Bane of the Stricken
    • New Legendary Gem
      • Each attack you make against an enemy increases the damage it takes from your attacks by 10% weapon damage
      • The additional weapon damage taken is increased by 1% per rank
      • At rank 25 allied players, followers, and pets also benefit from this effect

I, možda najbolje od svega Bloodshard limit se diže za 10 po solo GR levelu kojeg riješiš. Dakle, riješio si solo GR40, dobiješ još 400 BS-ova, tj. novi cap ti je 900BS.

• You can now increase your Blood Shard cap by achieving a personal best in Solo Greater Rifts
    • The cap will be increased by 10 shards per Greater Rift level completed

Ima još puno toga, pogledajte i sami, trebalo bi neke stvari probati na PTR-u, za neke promjene sam onako, meh, ali većina stvari ipak ide u pozitivnom smjeru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

"Looting a crafting material will now also pick up all other materials of the same type within 20 yards

• Looting a gem will now also pick up all other gems within 20 yards"

Suze radosnice

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Mala korekcija u vezi Focus + Restraint.

Davat će dodatnih 50% damage nakon što koristiš skill koji generira resurs i skill koji troši resurs na 5 sekundi i multiplikativno je. Dakle, zapravo je bonus 125% i u dosta buildova će se moći koristiti.

Bonus damage dakle više ne ovisi o tome koliko resursa imaš na raspolaganju taj čas. Onda neće biti beskorisni prsteni za neke buildove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Baš čitam sad sve pomno, bit će zanimljivih promjena, posebno kod class setova. 

Dobro da sam opremio par klasa za T6 farmanje ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hoće li se ti atributi odmah primijeniti ne iteme koje posjudjes vec ili ces ih morati nanovo farmati kako bi funkcioniralo?

Npr u stashu imam cijeli roland set a ova nova specka je puno bolja pe me zanima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Hoće li se ti atributi odmah primijeniti ne iteme koje posjudjes vec ili ces ih morati nanovo farmati kako bi funkcioniralo?

Npr u stashu imam cijeli roland set a ova nova specka je puno bolja pe me zanima :)

Svi set-ovi retroaktivno dobivaju promjene (bile dobre ili loše), tako da nećeš morati novog Rolanda farmati.

17 godina
Mirogamemasta kaže...

Napokon, već mi je pun kufer loženja na DPS sa svakim likom...

http://diablo.blizzpro.com/2015/03/09/zdps-witch-doctor-team/

Hm, ti očito nisi u nikavom communityu ni u klanu... 

To je STARAAA vijest...

Taj setup se koristi više manje od kada su se pojavili griftovi.

Ja sam sa support wd u grupi završio 54, a 55 i 56 su jako blizu, bit će gotovi do kraja mjeseca 100% 

17 godina
TomoR kaže...

PTR 2.2 novi Patch notes:

http://us.battle.net/d3/en/blog/18061643/patch-220-ptr-patch-notes-updated-310-3-10-2015

Hrpa novih itema, skill promjena...

Ima još puno toga, pogledajte i sami, trebalo bi neke stvari probati na PTR-u, za neke promjene sam onako, meh, ali većina stvari ipak ide u pozitivnom smjeru.

E da. I opet su digli buff 2000% za legove, 300% Bonus na dobivanje iskustva, goblini se pojavljuju u paru,  i dobiva se dvostuko više  Blood Shardova.
Privremeno, do 18 ovog mjeseca, u 9:00!

U sat vremena sam skupio novi set (Unhallowed essence) i dopunu seta (Natalya) za Demon Huntera!

I usput jedan dio nove Tal rashe, novi Obsidian (nekoliko njih), i Convention of the Elements...

Kasnije ću ući sa wizardom, da skupim njegov set, i da vidim kako sve ovo radi...

I kasnije još malo farmanja sa barbarom, da imam sve nove dijelove, pa - nakon što sve sakupim, pokušat ću i odigrati nešto sa njima 

Ali trenutno se više isplati T2- T3 farmanje nego GRift, bar dok se ne skupe novi setovi...

17 godina
Diablo 3

Kada će patch biti baš dostupan na normalnoj verziji? ne kužim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Kada će patch biti baš dostupan na normalnoj verziji? ne kužim :)

Patch 2.2 bi trebao postati dostupan nakon što završi Sezona 2. 

Pretpostavke su tamo negdje krajem proljeća, prije početka ljeta. Osim toga računaj da će neki itemi koji se pojavljuju u popisima vjerojatno biti ekskluziva za S3.

17 godina
Diablo 3

Lik na PTR-u riješio GR61 sa IK+WW setom:

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Napokon pao Horadric Hamburger!

Šteta što je sa HC likom ali ima nade i za ostale onda...

Jel netko može potvrditi radi li ovaj Development Hell u Adventure mode-u?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 10:29 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirogamemasta kaže...

Napokon pao Horadric Hamburger!

Šteta što je sa HC likom ali ima nade i za ostale onda...

Jel netko može potvrditi radi li ovaj Development Hell u Adventure mode-u?

Samo u Adventure Mode-u ga i ima ja mislim. Naletio dva put na njega (ako misliš na onaj koji se pojavi u Cemetery of the Forsaken) dok sam radio bounty-e u A1.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 10:48 (TomoR).
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Da na taj mislim.

Prije nego se pojavio Adventure Mode sam jedno 15 puta išao do grobnica na Nightmare i Hell Difficuty i nikako da se pojavi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Izgleda da će druga sezona puno brže završiti...

http://diablo.blizzpro.com/2015/03/12/season-procedures/

Glavno da uspijem HC heroja dignutii na lvl 70 ostalo mi nije bitno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice