Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.487.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

Ako netko ima D3 + Ros za zamjenu neka se javi na PM.

Imam Steam acc sa 40-ak igri za zamjenu.

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

zDPS WD build, naravno, ne može bez SMK...

E, to je pravi support build za GR-ove - drži sve mobove "smrznute" a ostali iz partija praše po njima 100 na sat.

Ovo je stvarno bolesno bolje čak i od monka, za guardujana u GR uh. {#}

Baš ću večeras pitat ekipu da probamo masku imam negdje mislim.

18 godina
neaktivan
tom kaže...
TomoR kaže...

E, to je pravi support build za GR-ove - drži sve mobove "smrznute" a ostali iz partija praše po njima 100 na sat.

Ovo je stvarno bolesno bolje čak i od monka, za guardujana u GR uh. {#}

Baš ću večeras pitat ekipu da probamo masku imam negdje mislim.

ne pali na guardu.

da je meni žezlo čudesno
17 godina
Diablo 3

Čak i ako ne pali na RG, puno lakše je očistiti do njega s tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ne treba mu nužno SMK da bu stunnao, njega samo za dps buff.. najveći problem je što ne može pullati, tako da kada se mobovi rasprše teško ih je poloviti.

također i dalje se treba paziti electrify affixa, koji proca on hit.

monk je i dalje bolji tenk čisto iz razloga što koliko toliko može držati mobove na hrpi pullanjem, i daje puno više dps buffova, i ofc neuništiv je.

komba monk i wd za tankanje je uber, ali treba nadomjestiti dps od 2 teammembera..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nema smisla imati 2 tenka, teško da će 2 DPS igrača otič preko GR 40.

18 godina
neaktivan
tom kaže...

Nema smisla imati 2 tenka, teško da će 2 DPS igrača otič preko GR 40.

Obavezna 2 tenka na vecim griftovima 40+ u partyu sa 4 igrača

monk i wd sa buffovima za dh

da je meni žezlo čudesno
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 16:02 (toshak).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dali imate kakav cro klan?

Volio bi se ubaciti ako je moguce :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas sam dostigo 4.15bp na svom hunteru i mogu rec da je ludnica,naravno izgubio sam malo lifea oko 30k al definitivno vrijedi,jos mi fali bolji amulet i idem preko 1.5m dmga unbuffed.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593

0 0 hvala 0
18 godina
XSX kaže...

Danas sam dostigo 4.15bp na svom hunteru i mogu rec da je ludnica,naravno izgubio sam malo lifea oko 30k al definitivno vrijedi,jos mi fali bolji amulet i idem preko 1.5m dmga unbuffed.

Ja sam isto malo mijenjao i brljao i napravio 4,15 APS i mogu reci da tureti dobro spricaju okolo. Za solo DH mi izgleda bolje nego Etrayu. Sad ganjam jedan dobar Natalya hand crossbow pa cu isprobati u paketu sa ringom umjesto Unity-a, trebalo bi biti dobro preko 2M damagea. GR nisam probao i sumnjam da hocu jer mi se ne svidjaju i zamaraju me.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/39328869

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 19:51 (Eld).
13 godina
neaktivan
Eld kaže...
XSX kaže...

Ja sam isto malo mijenjao i brljao i napravio 4,15 APS i mogu reci da tureti dobro spricaju okolo. Za solo DH mi izgleda bolje nego Etrayu. Sad ganjam jedan dobar Natalya hand crossbow pa cu isprobati u paketu sa ringom umjesto Unity-a, trebalo bi biti dobro preko 2M damagea. GR nisam probao i sumnjam da hocu jer mi se ne svidjaju i zamaraju me.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/39328869

4.15 igras samo s Helltrapperom ili Calamityem,zbog efekta...Helltrapper za solo jer on ima sansu jos sentrya postavit a calamity ko buff 20% dmga svima u partyu.

18 godina
XSX kaže...
Eld kaže...
XSX kaže...
4.15 igras samo s Helltrapperom ili Calamityem,zbog efekta...Helltrapper za solo jer on ima sansu jos sentrya postavit a calamity ko buff 20% dmga svima u partyu.

Hehe. Aj ti dobij Calamity ako mozes, ja ne mogu. Imam ne znam koliko stotina sati igre sa DH, i kada vec to spominjes bas sam jucer pomislio ovdje vas upitati da li je ikome dropao i da li uopce dropa Calamity. Valjda su mi na svim likovima i klasama dropali svi moguci legendary ali Calamity a-a. A Helltaper sam nakon, isto tako ne znam koliko, odigranih Act5 bountija dobio valjda najlosiji moguci roll koji se moze dobiti. Tako da sam privremeno od toga odustao. Dobar ce meni biti i Natalya crossbow za opusteno solo samaranje normal riftova jer GR mi ide na zivce.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

samo mala napomena.. na 4.15 ti najviše dmg-a radi elemental arrow, tako da ti je bolje na bucama imati ele arrow dmg.

na 2.84 najviše radi multishot..

ja sam isto u zadnje vrijeme farmao helltrapper i samo jedan sam dobio {#} naravno katastrofa roll.

calamity 0 bodova.. on bi trebao u principu biti rijedak kao SMK, rimeheart, furnace itd itd.. znači moš se ubiti od igranja i možda ga nikad ne dobiješ {#}

ja sam dobio odlična rime nedavno dok sam igrao sa barbom.. naravno da sam ga dobio sad kad je shit {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Eld kaže...

Hehe. Aj ti dobij Calamity ako mozes, ja ne mogu. Imam ne znam koliko stotina sati igre sa DH, i kada vec to spominjes bas sam jucer pomislio ovdje vas upitati da li je ikome dropao i da li uopce dropa Calamity. Valjda su mi na svim likovima i klasama dropali svi moguci legendary ali Calamity a-a. A Helltaper sam nakon, isto tako ne znam koliko, odigranih Act5 bountija dobio valjda najlosiji moguci roll koji se moze dobiti. Tako da sam privremeno od toga odustao. Dobar ce meni biti i Natalya crossbow za opusteno solo samaranje normal riftova jer GR mi ide na zivce.

Isto i kod mene. Calamity nikako. Uopce ga do sada nisam dobio od kada je izasao d3. Jednom palo nekome u party-u, ali je, naravno, zadrzao. Lovim i Kukri za WDa, ali isto nula bodova. Kada mi i, ako padnu, to ce biti vjerojatno srednja zalost.

17 godina
Diablo 3

Lik upravo igra sa perma horrify WD-om u party-u GR49. On igra DH.

http://www.twitch.tv/gabynator

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Ma svaki od nas ima jednu stvar koja mu nikako ne pada. Sve ostalo pada kao ludo, ali dok nešto želiš onda toga nema {#}

1 0 hvala 0
18 godina
TomoR kaže...

Nisu uspjeli u vremenu. Boss (Rime) im je bio problem.

17 godina
odjavljen
Eld kaže...
TomoR kaže...

Nisu uspjeli u vremenu. Boss (Rime) im je bio problem.

Nevjerojatno je koliko zavrsetak Grifta ovisi o guardianu koji se pojavi i prostoru gdje se pojavi. Nas je jucer krsio Sand Shaper i to je doslovno bilo izivljavanje kakvo jos nisam dozivio. 4 DH-a, uzak prostor (hodnici uski), a ovaj trpa li trpa twistere i koristi teleport, a sto ima manje life-a sve je agresivniji. Jos na 40+ pogines i, ako te samo krivo pogleda. Da je bio samo siri prostor, gdje se moglo sakriti, bila bi druga prica. A ovaj stream na tome linku sam malo pogledao na pocetku. Ginuli su i DH i WD. Pogotovo DH. Od nekih su i pobjegli. Nisam vidio kojih, pretpostavljam od ovih s extra health.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

sto se tice ovih sezona, dok to zavrsi samo se characteri prebacuju u normal? sto se desava sa novcem/stashom? to nestaje ili se i to prebacuje u normaL?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

sto se tice ovih sezona, dok to zavrsi samo se characteri prebacuju u normal? sto se desava sa novcem/stashom? to nestaje ili se i to prebacuje u normaL?

Sve što si skupio (xp, gold, predmeti...) se prebacuje u "normal" mod igre..

Smrt u penziji
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Sve je to super, ali je ovo najdosadniji i najjadniji nacin igre.

Skrenio bi da tako igram pa makar i kao support. Uzas od dosade.

TNX, bolje cu igrati nize GR, a ne "igrati" ovako. 

Razmijem poantu svega, ali je ovo nesto najdosadnije ikada. Koji uzas.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

biti support je ponekada teže i napetije nego ekšli raditi dmg.

ja osobno nisam igrao tikiland wd-a, ali razlika u odnosu na zdps monka je što ekšli možeš dobiti po nosu pa se moraš paziti..

kad igram zdps monka moram biti koncentriran na hrpu cooldownova i na poziciju svoje ekipe i mobova.. zapravo je igra puno aktivnija nego kad dps-aš, iako nemam nekih napetosti što se tiče primanja dmg-a zbog perma serenity {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
TomoR kaže...

...

Sve je to super, ali je ovo najdosadniji i najjadniji nacin igre.

...

jel se to meni čini, frajer ima skriptu/makro kojom svakih par sekundi refresha jedan od abilitia.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
neaktivan
Zura kaže...

jel se to meni čini, frajer ima skriptu/makro kojom svakih par sekundi refresha jedan od abilitia.

Gle, osobno sam i sam koristio obavezno macro u CM SNS wizard buildu tj. bez toga bi bilo kao da sviram klavir pa ne vidim zasto si ne olaksati tj. bas radi toga i sluzi macro na tipkovnici.

Ok, ja sam svaki puta stisnio tipku da se izvrsi radnja "1 + 2 + 3" dok on ima namjesteno da se radnja stalno ponavlja, ali ok....tome sluze tipkovnice za igrace jer onda macro nema smisla.

Kome se pati bez macra, neka se pati....meni se na CM SNS nije patilo pa mi je bolje bilo koristiti macro i ne vidim bas nikakav problem u tome? Dapace, sasvim logicna stvar jer koristis tipkovnicu za ono za sta je namjenjena.

Od kako vise nema CM SNS buida, ne koristim ni macro no da naletim na takav build, prvi bi iskoristio mogucnosti tipkovnice i misa (cemu onda recimo G tipke na npr. Logitech gaming misevima ili macro, ako ne za to).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
neaktivan
win32 kaže...
Zura kaže...

Gle, osobno sam i sam koristio obavezno macro u CM SNS wizard buildu tj. bez toga bi bilo kao da sviram klavir pa ne vidim zasto si ne olaksati tj. bas radi toga i sluzi macro na tipkovnici.

Ok, ja sam svaki puta stisnio tipku da se izvrsi radnja "1 + 2 + 3" dok on ima namjesteno da se radnja stalno ponavlja, ali ok....tome sluze tipkovnice za igrace jer onda macro nema smisla.

Kome se pati bez macra, neka se pati....meni se na CM SNS nije patilo pa mi je bolje bilo koristiti macro i ne vidim bas nikakav problem u tome? Dapace, sasvim logicna stvar jer koristis tipkovnicu za ono za sta je namjenjena.

Od kako vise nema CM SNS buida, ne koristim ni macro no da naletim na takav build, prvi bi iskoristio mogucnosti tipkovnice i misa (cemu onda recimo G tipke na npr. Logitech gaming misevima ili macro, ako ne za to).

Jel to dopusteno,kolko citam po forumima mos popit ban za to bez problema

15 godina
Diablo 3

Makroi ili bilo kakvi third party programi su zabranjeni prema EULA, ako se dobro sjećam. Netko se usudi koristiti, netko ne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Makroi ili bilo kakvi third party programi su zabranjeni prema EULA, ako se dobro sjećam. Netko se usudi koristiti, netko ne.

Ma nabijem ih. Ako im to nije fer onda meni nije fer ako netko koristi kvalitetniji miš od mene. ILi monitor sa boljom bojom. itd...

14 godina
odjavljen
Diablo 3

Macoi nisu zabranjeni jer ne čitaju memoriju diabla. Zabranjeni su programi koji petljaju po memoriji od diabla. Macroi to ne rade, isti razlog zašto je i multibox dozvoljen

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Macoi nisu zabranjeni jer ne čitaju memoriju diabla. Zabranjeni su programi koji petljaju po memoriji od diabla. Macroi to ne rade, isti razlog zašto je i multibox dozvoljen

Sto puta prozvakana tema na EU i US forumima. Koga zanimaju detalji moze citati stare blue postove. Uglavnom, macro/skripte se kose sa EULOM i mogu rezultirati banom - skraceno, svaka skripta koja za jedan keypress radi vise od jedne akcije (po liku) je kontra TOSa (ofishl post).

Multibox nema nikakve veze sa time - jedna komanda radi jednu akciju (po liku), a softver koji umnaza tu komandu na cetiri istance ne cita memoriju dijabla, i sve je "legalno" (ofishl postano).

U praksi, mala je sansa da ce netko nastradati radi macroa, tu su ofishl diablo macro misevi, blabla, rijetko kad se netko zalio na ban samo radi macroa i tako. Ne kazem da ne treba macroati, samo velim da je kontra tosa, po blizzardu. Ja sam odokativno blizu 2000h u diablu 3, ne da mi se riskirati acc radi nekih sitnica :)

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Da se ne smiju upotrebljavati, danas ne bi imali miseve i tipkovnice s macro mogucnostima.

Cemu onda kupovati neki mis ili tipkovnicu koja ima macro, ako je ne mislis koristiti?

Ovaj Sidewinder x4 je kupljen kod mene bas radi CM SNS wiza, dok sada ceka neki drugi build no do onda dobro dode za neke druge stvari.

G tipke na Logitech misu mi maksimalno olaksavaju stvar jer mi je sve na dohvat ruke....doslovno.

Cemu onda posebni MMO misevi s G tipkama (kod Logitecha) ako se ne smiju upotrebljavati?

Nisam bas za to da se u postavkama namjesti da se neka radnja konstantno izvrsava pa se samo setkaras okolo (makar je i to dostupno u postavkama), ali raspravljati o najobicnijem macro-u uistinu nema smisla.

Macro je zakon kao i kvalitetne tipkovnice i misevi. Naravno da ti nece podici skill, ali su anatomski, udobni, kvalitetni....koristio sam smeca godinama, ali hvala lijepo, vise to na svu srecu ne moram i znam cijeniti kvalitetnu tipkovnicu i mis.

Za par godina ce doci nove bolesti koje ce mozda biti bas uzrokovane smecem od miseva i tipkovnica koje nisu ergonomske i koje su lose za ruke, pogotovo smo mi rizicni koji smo po cijele dane pred racunalom.

Isto kao rasprava zasto netko plati radnu stolicu nekih 12 k kn, a netko tvrdi da je njegova za 300 kn "ultradobra". Sve ce se vidjeti s godinama.

P.S.

Ne, ne koristim takvu stolicu iz samo jednoga razloga, nemam love za nju no da imam svakako bi kupio sto bolju no mogu reci da sam i s ovom zadovoljan, ali nije ni do koljena nekim vrhunskim radnim stolicama koje sam imao priliku isprobati i koristiti.

Ista stvar je i s npr. anatomskim jastucima i madracima. Preporodio sam se od kako sam presao na anatomski jastuk i kvalitetan madrac i podnicu (treba izracunati koliko vremena u zivotu provedemo u krevetu i koliko se isplati uloziti u kvalitetan krevet i sve ostalo sto ide uz njega (makar sve manje spavam...hahahaha...uzas....zadnji puta sam se normalno naspavao na ljetovanju tj. imao uredan san no ne mogu si priustiti 8 h san no doci ce vrijeme i za to).

@ XSX

Ne brini, radi macro-a sigurno neces dobiti ban.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 0:03 (win32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice