- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo da pokažem svog physical WW barabu kojeg sam malo igrao zadnjih dana.. codename: "odojak se opet vrti" 
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32746861
gemovi koje koristim su: pain enhancer, bane of powerfull i trapped.
jučer sam išao probati do kud dođem sa griftovima i riješio sam 31. bez unity/soj u ispod 11 min. (nemam ih još).. na 32. je već malo teže jer ancientsi dosta brzo izgore pa se gubi i dps-a i vremena..
build nije za loviti visoke griftove, onako je više za gušt, iako mislim da rezultat čak nije loš.. do sada sam igrao freezequake i ovo je moram priznati puno zabavnije/brže/efikasnije.. baš se guštam sa ww-om onako u vanilla barb stilu 
Nine rastura sa ww barbaarom ;)
Inače moj wd sezonski napreduje :D Mora bi jednog crusadera dignit hitno :D
Eto i na kraju najbolji build nije onaj koji svi koriste na hunteru
Eto i na kraju najbolji build nije onaj koji svi koriste na hunteru
To je onaj perma smoke lightning build koji sam spominjao ja pred neko vrijeme.
Počeo sam dizati Wiza (sezona) i razmišljam o perma Archonu.. pošto ima kaciga koja pvećava učinak gema koji je u njoj od 80% do 100%..
Ima li netko kakav link za takav ili sličan build?
Počeo sam dizati Wiza (sezona) i razmišljam o perma Archonu.. pošto ima kaciga koja pvećava učinak gema koji je u njoj od 80% do 100%..
Perma Archon je manje više mrtav jer je sad Firebird set in.
Ali ovo je najbliže tome:
Hrpa stvari je craftana, pa vjerujem da si te recepte već pokupio do sad.
EDIT:
Evo theory crafting od danas!
Zanimljivo kupio sam RoS, poceo ponovno od nule sa sezonskim crusaderom i na lvl. 14 imam vec 3 legendary itema?
Ideees :-)
Perma Archon je manje više mrtav jer je sad Firebird set in.
Ali ovo je najbliže tome:
Hrpa stvari je craftana, pa vjerujem da si te recepte već pokupio do sad.
EDIT:
Evo theory crafting od danas!
koja je to klasa (nigdje nevidim) i kak moze imati stvari od demon huntera i witcha equipane? :)
Lefty, to je Wizzard, i ono su ti stvari iz craftanih setova što misliš da su od DH, a od WD koristi samo prsten zbog toga što ima CDR na njemu.
BTW, jučer u sezoni došao na lvl 70 sa DH, imao ponešto opreme, STR T&T, rolao kacige ko lud da dobijem Marauder kacigu, AS breakpoint digao na 2,85. Fali mi CC i CD, bolji amulet, ali i ovako spješno završio GR33 iz prvog pokušaja
Bez double Unity, ali mogu i to složiti.
Malo je pomoglo što mi je odmah prvi dan na lvl 70 palo ovo, i 4 bombarder ruksaka danas unutar 2 sata:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/49989888Poršao sam sotry vec na 46lvl pa sam nasao DH paragon 700+ koji me je boostao do 70lvl.
Sada me zanima kako najlakse dobit zeljeni gear?
Pokusao sam farmat bloodshardove kroz riftove ali premalo ih dobijem jer ne mogu riftove raditi na T1(odnosno previse mi vremena treba).
Vidio sam da postje one grupe za Riftove ali pre tesko je naci kad nemam gear i 62 lvl paragon sam.
Moj lik:
Poršao sam sotry vec na 46lvl pa sam nasao DH paragon 700+ koji me je boostao do 70lvl.
Sada me zanima kako najlakse dobit zeljeni gear?
Pokusao sam farmat bloodshardove kroz riftove ali premalo ih dobijem jer ne mogu riftove raditi na T1(odnosno previse mi vremena treba).
Vidio sam da postje one grupe za Riftove ali pre tesko je naci kad nemam gear i 62 lvl paragon sam.
Moj lik:
A nema ti nekoga posebnog recepta.. samo grindaj riftove i s vremenom ćeš skupiti opremu..
Možeš potražiti neki od community.a u kojem ima što više igrača i tražiti nekoga tko je odprilike tvog lvl-a za loot share runove..
U chatu comm.a napišteš klasu, težinu i loot share
Priključi se nekome Clanu..
Po meni najbrži način je lootshare..
I za početak možeš skraftati nešto ako ti je pao koji recept...
uglavnom "No pain no gain" :)
Dobio sam od great rifta gem koji ne znam kako koristit :)
Znam da ga mogu unaprijedit pa me zanima dali se to isplati i do kojeg lvl se moze dizat
Također kako taj gem koristim?
Znam da ga mogu unaprijedit pa me zanima dali se to isplati i do kojeg lvl se moze dizat
Jednostavno odeš do obeliska na kojem otvaraš i normal riftove i staviš grift key u njega..
prvo ti ide kao nekakav trail.. gdje ti mobovi dolaze u valovima i ovisno o tome koliko si valova poklao i koliko brzo, dobijaš grif key stone određenog lvl.a
moj ti je savjet da prvi put ne ubiješ niti jednog moba nego se odmah na početku portaš u grad. kada isteče timer dobijaš key lvl 1.. pa onda vidi kako ti ide i do kuda možeš dogurati..
kada završiš grift pojavi se jedna teta kod koje možeš izabrati dali ćeš grift key više levela ili ćeš napraviti upgrade leg gema..
svakako igraj griftove jer jedino tamo možeš dobiti leg gemove..
Sinoc konacno da i ja udjem u Vault, odnosno da se otvori i dobijem gem od Greeda. Nije nesto, ali covjeka veseli.
A prekjucer, 'cow rift' i Lord of Bells. Konacno svi rift guardiani 'odradjeni'
. Ala leti exp i goldi. Inace, nisam niti znao za postojanje ovog 'rifta'. Pogotovo sto su jos i napisali da ne postoji 'cow level'.
i Lord of Bells. Konacno svi rift guardiani 'odradjeni' 
tog gada još nisam vidio.. u čem je fora, zakaj je on tako rijedak?
Nisam ga ni ja vidio. Također mi ostao kao jedini rift guardian kojeg nisam pobijedio.
Ali mi je zato dropalo 2 T&T u 3 dana...
Nemam pojma. Nista posebno nije bacio. Cisto je rijedak. Od nas 4 u riftu, isto ga nitko do tada nije vidio.
Onda sam otisao ovdje : http://diablo.wikia.com/wiki/Lord_of_Bells. Pise da se moze pojaviti i 'Princess'.
Jednostavno odeš do obeliska na kojem otvaraš i normal riftove i staviš grift key u njega..
prvo ti ide kao nekakav trail.. gdje ti mobovi dolaze u valovima i ovisno o tome koliko si valova poklao i koliko brzo, dobijaš grif key stone određenog lvl.a
moj ti je savjet da prvi put ne ubiješ niti jednog moba nego se odmah na početku portaš u grad. kada isteče timer dobijaš key lvl 1.. pa onda vidi kako ti ide i do kuda možeš dogurati..
kada završiš grift pojavi se jedna teta kod koje možeš izabrati dali ćeš grift key više levela ili ćeš napraviti upgrade leg gema..
Mislim da ga zanima kako da koristi legendary gem, a ne grift key.
Taj gem mozes ubaciti u socket, ali samo u bižuteriju (ring/amulet). Mozes ih naravno opet vaditi i mijenjati po zelji kao i obicne gemove.
Lord of bells, pa dao bi sve golde u igrici koje sam skupio do sada da ga dobijem :D
Blizz nas voli trollat -.-
Do sad sam napravia nekih cca. 2.5k riftova i jos nisam vidia taj cow rift -.-
Lulz, najjači toughness na svijetu, 117M (e, to je ekstremni tank build!):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/idamkarari-2249/hero/49245570
A ovo je build koji radi "najveći damage" u jednom udarcu (valjda jer računa split svakog shield-a + da se odbija 6 puta svaki komad). Ima nekih starih videa za Jekangbord build, baš me zanima kako ovo radi u GR-ovima.
http://us.battle.net/d3/en/profile/kottonmouth-1711/hero/46710820
Krivo si me shvatio,znam kako otvorit great riftove ali ne znam kako one leg gemove koristit(ne mogu ih staviti u chest)
Edit:
Vidim da je forumas AFARON dao odgovor
Lulz, najjači toughness na svijetu, 117M (e, to je ekstremni tank build!):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/idamkarari-2249/hero/49245570
A ovo je build koji radi "najveći damage" u jednom udarcu (valjda jer računa split svakog shield-a + da se odbija 6 puta svaki komad). Ima nekih starih videa za Jekangbord build, baš me zanima kako ovo radi u GR-ovima.
http://us.battle.net/d3/en/profile/kottonmouth-1711/hero/46710820
Pokusavam zamislit u cemu bi mogao takav tank biti koristan, i ne pada mi nista na pamet, moze gledat i skakljat mobove dok ga oni lupaju.
Za Griftove je daleko najbolji tank zDPS perma serenity monk, a taj crus (po nastelanim skillovima) vidim da nema bas nekakav utility, ili vece boostove za grupu :/
Dali ovaj set Sunwuko povecava 20% dmg kad imam ovaj Daibo?
Decki postoji li PVP u Diablu 3 ? Zelim kupiti igru, ali ne znam sta bi radio u njoj osim pve. Bas me zanima da li postoji PVP, tj. da li su ga uveli skoro ?
nema pvp-a. (imas dueling ali... recimo stvarno da nema pvp-a) Ako razmišljaš uzeti diablo a pvp ti je prioritet, više ćeš se usrećiti sa iverom ispod nokta.
PvE solo, PvE coop. To je što diablo ima.
Dali ovaj set Sunwuko povecava 20% dmg kad imam ovaj Daibo?
Da, naravno.
Evo jučer je netko tražio u clan chatu link na temu di se spominje cheatanje prvog DH na 30.9.2014. Tema je obrisana sa blizzardovog foruma al ostali su tragovi:
http://diablohub.de/news/allgemein/817-ein-spieler-fordert-blizzard-zugabe-von-cheating
http://www.reddit.com/r/diablo3/comments/2i2qtx/us_season_nr1_dh_admits_usage_of_turbohud/
Poz klanu, da ne ispadnem nepristojan u prvom postu :D
EDIT: Izgleda da ipak nije obrisan kad ga vidim :)