Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...
...

prije si trebao 5 rift keystone fragmenata da bi otvorio rift. sada uzmeš 1 i gurneš ga u onaj slot kada klikneš na nephalem obelisk i otvori ti se rift.

jedina razlika je što sada rift keyeve moraš držati u inventoryju da bi otvorio rift.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen
nine kaže...

prije si trebao 5 rift keystone fragmenata da bi otvorio rift. sada uzmeš 1 i gurneš ga u onaj slot kada klikneš na nephalem obelisk i otvori ti se rift.

jedina razlika je što sada rift keyeve moraš držati u inventoryju da bi otvorio rift.

Meni vuce iz stasha keyeve. I za obican i greater.

EDIT : Hm sada vidjeh da si napisao da bi otvorio. Nisam otvarao jos. Uvijek samo platim ulazak, a to ide iz stasha.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 14:43 (Mrgud Veliki).
17 godina
GoodAngel kaže...

da, ma igram adventure mode, i šta trebam sve bountye na jednom actu riješit da bi mogao otvorit NR? vjeorjatno sve moram.

Ne trebas sve Bountije rijesiti. Treba ti dropati samo kljuc.

Ali ako rijesis sve Bountije na Actu, onda dobijes Horadrim skrinju u kojoj mozes dobiti posebne legend iteme koje mozes dobiti samo na taj nacin.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
nine kaže...
GoodAngel kaže...
...

aha, da skužio sam maloprije, ma zato nisam ni skužio jer trebam stavit unutra taj 1 a prije bi samo došo i otvorilo bi se.

http://www.pohrani.com/f/29/X9/1fnZPtw0/screenshot001.jpg

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Chaky kaže...
GoodAngel kaže...

da, ma igram adventure mode, i šta trebam sve bountye na jednom actu riješit da bi mogao otvorit NR? vjeorjatno sve moram.

Ali ako rijesis sve Bountije na Actu, onda dobijes Horadrim skrinju u kojoj mozes dobiti posebne legend iteme koje mozes dobiti samo na taj nacin.

kako dobijem legende, imam taj horadrim škrinju ali ne znam kako se koristi? sad sam riješio sve i dobio jednu ali sam je bacio, jer sam mislio da je neupotrebljiva.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jednostavno klikneš na nju {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...
Chaky kaže...
GoodAngel kaže...

kako dobijem legende, imam taj horadrim škrinju ali ne znam kako se koristi? sad sam riješio sve i dobio jednu ali sam je bacio, jer sam mislio da je neupotrebljiva.

Imas na slici na njoj kojom 'tipkom' na misu da kliknes. Mislim da je desna.

14 godina
GoodAngel kaže...

...pa samo kilknes (desnom tipkom) na nju u inventoriju i dropa ti loot...

edit: Evo kolege bile brze... {#}

Sveti PCE Forum!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 15:11 (anarchyST).
15 godina
GoodAngel kaže...

Ako nas trollas, svaka cast. Ako ne, ...ma opet svaka cast {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
AFARON kaže...
GoodAngel kaže...

Ako nas trollas, svaka cast. Ako ne, ...ma opet svaka cast {#}

I ja sam htio tako nešto komentirati, ali se bojim da ne trolla... 

15 godina
Diablo 3

Igra tko sezonu? Malo sam probao, ali iskreno nije da bas imam volje ici od nule tj. imao bi volje da imam vise slobodnoga vremena.

Probao sam malo jucer igrati DH, vidim da se sada ide na cold damage (to mi je problem jer mi je sve na fire kod DH, ali ako nadem volje prebaciti cu na cold).

Ima kakav DH koji ima ok build s primary attackom? Cisto da probam.

Jucer sam probao neke buildove, ali nije moj DH za to posto ga bas i ne igram pa bi trebao nesto za pocetak s primary att.

Do sada sm koristio ovaj build na DH:

http://goo.gl/Rd5Obe

...makar iskreno, nisam ga bas puno igrao (sto se i vidi na profilu tj. samo 79 sati igranja s DH, a to je jako malo).

Evo kakav je gear na njemu (doslovno nista posebno, stovise ispod prosjeka):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/30449412

Cak ni wiza nisam igrao od kako je dosao 2.1, probao par minuta i vratio se crusu.

Nisam pravo igrao wiza od kako je prestao raditi CM SNS.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo danas sam skupio i zadnji dio novog seta za crusa sa sezonskim likom..

Nagurao sam 100+ paragona..

evo link pa možete pogledati kako za sada izgleda..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/47600780

Smrt u penziji

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
My100 kaže...

imam jedan problem, instalirao mi se patch ali sad kad pokrenem igru izbaci mi slijedeću poruku:

Diablo III: Diablo III.exe – Unable To Locate Component

This application has failed to start because Normaliz.dll was not found. Re-instaling the application may fix this problem.

Zanima me što sada? Pokušao sam sa scanom igrice u Battlenet-u tamo ništa ne pokazuje.

Da li mogu negdje ponovo pokrenuti reinstalaciju patcha ili nešto drugo???

Isti problem kao i ja zbog win xp. Skini file na http://www.mediafire.com/download/2va7vdq6vt20ylw/normaliz.dll .

Kopiraj ga u windows/system32 i resetiraj komp.

hvala puno, sve radi!

pozdrav!

15 godina
Diablo 3

Ja sam krenio HC sezonu igrat, evo DH, para lvl 40 trenutno, ide zasad. Moram vidjeti kakva je SC sezona, kontam monka po ovome sto sam vidio dosad se cini jak. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Kakav ti je taj set u odnosu na Akkhan?

-----

Pitanje za sve, moze li se leg gem normalno micati van iz socketa i prebacivati u drugi komad geara?

Noobovsko pitanje, ali bolje da pitam prije svega. :)

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 0:29 (win32).
15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Bolestan je :D
GZ!

Ja sam počeo, level 50 sam tako nešto, nastavit ću idući tjedan. Igram WD :)

Jedno pitanje o kojem možda nitko nije razmišljao, a ako je i netko zna odgovor nek mi kaže. Ispao sam skroz iz sheme... Može li onaj legendarni napravit socket na ringovima, amuletima i shieldu, a ne samo na oružju?

15 godina
Diablo 3

Samo oruzja nazalost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Osvrt na sezonski način igranja..

Definitivni promašaj.. iz nekoliko razloga.. Prva stvar na koju se bunilo 95% igrača je quest Miners Gold A2.. nije exploit nije bug ali je po meni veliki propust blizzovaca..

Adventure mod nije trebao biti dostupan dok se ne završi kampanja.. s tim bi se riješio problem questa Miners Gold..

Nagrade u vidu 10 novih legova su pomalo smješne.. niti jedan od tih predmeta nije epic i nije vrijedan igranja igre od 0 (nule)..

"Leaderboards"- WTF? kad je netko od vas zanji put pogledao tu nepreglednu listu "uspjeha"?? kakve koristi od toga... apsolutno nikakve..

Ta sezona je trebala pnuditi puno više.. primjera radi neki epic set za svaku pojedinu klasu.. uniq folowera.. bolje ili jedinstvenije leg gemove.. možda nove za stupanj veće normal gemove..

definitivno epic leg predmete od kojih prdneš kad ga vidiš.. ili u slučaju dolaska do određenog levela grifta da se dobije posebna nagrada.......

Mogao bi do jutra nabrajati ideje što je se sve moglo a nije se napravilo.. ne inspirativno, ne kreativno i u ovom obliku ne potrebno diablu.

Počeo sam igrati sezonu iz čiste znatiželje i dogurao do sada poprilično tako da ću vjerojano i odigrati je do kraja, ali ako iduća sezona bude slična ovoj.. ja je definitivno zaobilazim..

Kada maknemo sezonu, Patch 2.1 je super puno novih stvari koje su dobro osmišljene i super funkcioniraju.. za to imam samo riječi hvale..

Leg gemovi koji su nas sve oduševili.. nisam ih sve uspio ni isprobati ali svaki za sebe je odličan..

GRiftovi po meni imaju jedan dublji smisao a to je da igrač sada mora (ako želi naravno) uštimati lika do zadnjeg detalja kako bi jednom stigao do lvl 100. Tako je neprestano grindanje i skupljanje

za nijansu bolje opreme dobilo neki smisao.. A onaj ludi goblin rift je stvarno odlična stvar.. malo farmanja goblina i op eto portala do bogatstva.. koje se brzo istopi na rerollu :)

Smrt u penziji

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win32 kaže...
geothia kaže...

Kakav ti je taj set u odnosu na Akkhan?

-----

Pitanje za sve, moze li se leg gem normalno micati van iz socketa i prebacivati u drugi komad geara?

Noobovsko pitanje, ali bolje da pitam prije svega. :)

Set nisam uspio do kraja istestirati ali po onome što sam uspio vidjeti set je brutalan.. sa trenutnom opremom koja je na crusu radim critove od 40-60m a ima mjesta napretku sigurno za duplo više..

PS teško je usporediti ta dva seta jer su u osnovi puno drugačija Akkhan je općenit i može se kombinirati sa svim skilovima dok Roland set je usko specijaliziran za samo dva skilla i nekome će to možda smetati no meni odgovara..

Mali problem nastaje sa generiranjem Wratha ali se to riješi sa drugim predmetima poput Marelle koja smanjuje Wrath cost Shield Basha od 40 do 50%..

#Leg gemove možeš izvaditi iz predmeta kao i normal gemove znači kod draguljara ili salvage..

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 1:16 (geothia).
17 godina
Diablo 3

Nema više duplih goblina {#}, tj. prošao je Community Event Buff.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja ih i tako nisam niti jednom uspio obojicu ubiti, svaki put sam se okomio na jednog, a drugi pobjegne dok ovog riješavam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lobotomac90 kaže...

Ja ih i tako nisam niti jednom uspio obojicu ubiti, svaki put sam se okomio na jednog, a drugi pobjegne dok ovog riješavam {#}

Ja sam sinoc farmao gobline do pol noci na T3 (season DH). Trazio sam ih samo u Toweru u A3 i Northern Highlands/Leoric Hunting Ground A1, sigurno je 50% spawn rate bio. Ubio sam otprilike 50 parova i dobio portal 4 puta :) ...i onda je zavrsio community buff pa sam odustao.

Nazalost na seasonu nemam jos nista gold find geara osim Goldskina. A ni Torment3 se ne moze mjeriti zsa T6, ali nebitno. Sve u svemu, ostao sam bogatiji za nekakvih 150 mil.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
17 godina
geothia kaže...

Znas kako se kaze. "Prvi macici se u vodu bacaju."

Vjerujem da ce iducu sezonu spicaniti stvari. Svida mi se ovaj tvoj prijedlog, da prvo treba rijesiti kampanju, da ti se otvori Adventure mod.

To treba predloziti za iducu sezonu, ako vec nije postano.

Pitanje u vezi ovih 10 legova. Njih garantirano dobijemo ili dropaju random u sezoni kao i sve ostalo.

Poceo sam sezonsku kampanju s Wizardom, ali mi nekako ne lezi, pa sam se prebacio na DH-a, jer sam njega inace igrao.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
geothia kaže...

Definitivni promašaj.. iz nekoliko razloga..

...

Kada maknemo sezonu, Patch 2.1 je super puno novih stvari koje su dobro osmišljene i super funkcioniraju.. za to imam samo riječi hvale..

Leg gemovi koji su nas sve oduševili.. nisam ih sve uspio ni isprobati ali svaki za sebe je odličan..

GRiftovi po meni imaju jedan dublji smisao a to je da igrač sada mora (ako želi naravno) uštimati lika do zadnjeg detalja kako bi jednom stigao do lvl 100. Tako je neprestano grindanje i skupljanje

za nijansu bolje opreme dobilo neki smisao.. A onaj ludi goblin rift je stvarno odlična stvar.. malo farmanja goblina i op eto portala do bogatstva.. koje se brzo istopi na rerollu :)

Kad sam vidio što donosi sezona, odmah sam odlučio to ne igrati jer nema dovoljnog poticaja.

S druge strane, GRiftovi su mi (zasad) dovoljno zabavni i pružaju nekakav osjećaj dostignuća kad uspiješ podignuti level rifta.

Goblin rift tek trebam okusiti i toplo mu se nadam jer sam istopio sve zlato na crafting dragulja i re-rolling.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam jel ovo neki bug ili kaj al jučer mi se otvorilo 5 goblin vaultova . I svi na act 3 , mapa STONEFORT ....  Ganjao sam djelove za mašine , klao gobline na svim mogućim lokacijama al ovo da otvori baš na stonefortu mi je malo sumnjivo. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grozota kaže...

Ne znam jel ovo neki bug ili kaj al jučer mi se otvorilo 5 goblin vaultova . I svi na act 3 , mapa STONEFORT ....  Ganjao sam djelove za mašine , klao gobline na svim mogućim lokacijama al ovo da otvori baš na stonefortu mi je malo sumnjivo. 

A ja ganjao vaultove jučer, i otvorio mi se samo onaj u Whimsydale... Tako, da u sezoni imam problema s novčićima sad...

A ovo sa Stonefortom ti se možda poklopilo, ali svaka čast za 5 vaultova...

17 godina
It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Glupa metoda čekati do se vrijeme spusti na 4:30. Da je loot nešto drugačiji nego drugdje onda bi se možda isplatilo. Za to vrijeme dok budeš čekao možeš farmati i dobiti bolji loot u bountijima ili normalnom riftu.  A i meni bossevi ispod 20 levela skoro nikada ne bacaju legendarne iteme. Niže levele igram samo kada mi je koji gem ispod 10 levela, i na 10 puta samo jednom dobim legendarni item na rift bosu.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

OK, gold problem riješen...

Stavio za probu onaj gem što se dobije u treasure vaultu (Boon of Hoarder), na lvl 1 ima 25% šanse da netko koga ubiješ eksplodira sa zlatom! Odradio Act1 bounty-e, i skupio 2M golda na T1, a nemam baš gold finda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Dropao mi je Leoric's Crown koji ima novi secondary stat tj ovo:

"Increase the effect of any gem socketed into this item by 75–100%."

http://us.battle.net/d3/en/item/leorics-crown

Bi li to znacilo da na npr. crusu kod kojega ganjamo sto veci CDR za Akkhan, diglo diamondu jos dodatno CDR (u mome slucaju 87%)?

Ako je tako, onda skoro pa da vise nema potrebe za Crimsonom i mozemo staviti umjesto njega gear koji nam vise pase posto Crimson ionako najvise koristimo radi onih 10% CDR.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 22:54 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice