Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.539.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Malo sam igrao PTR i ne znam baš da li će to privući natrag igrače. Oni koji su igrali do sad ostat će i dalje igrati, a oni koji su prestali možda se vrate da isprobaju Greater Rift, a poslje toga brzo natrag odustanu. Kakvo će stanje biti s sezonama vidjet ćemo.

Promjenom dodge na armor nekako su DH i Monk postali prejaki. Oni su najdalje došli u Greater Riftu, i to puno dalje od ostalih klasa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 6:28 (formula1live).

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Koliko sam citao, DH je tako daleko dospio zbog buga na jednom itemu koji ih cini besmrtnim, a monk... monk ima jako puno svojih problema (dash build recimo skoro pa ne radi u GR), opet je podrska i sve glasnije govore o EP/furnace/rimeheart nerfu - daleko je to od neceg 'prejakog'. DH, WD i crus su ok, barb je, bar mislim, u donjem domu, a wiz i monk su otuzni.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ako nesto ne volim u igri, to je ono kada ti netko uleti u public i bas dok cistimo zaostale elite lik zatvori Rift, pokupi bonus i naravno odmah se iskljuci iz party-a....mrzim tu ekipu!

Jos mi je jaca ona ekipa kada svi stoje i cekaju tko ce otvoriti novi Rift....hebote spremni su ne znam koliko dugo cekati i praviti se kao da rade ne krac i samo cekati da uleti netko tko ce otvoriti rift....kao da je jako tesko izdvojit malo vremena i skupiti par 'benih kljuceva.

Rift kakav je sada jednostavno ne valja i treba ga malo sredit, ovo s zatvaranjem i sl. je lose izvdeno + bolje da svatko daje po bar jedan key i da se tako otvori novi rift, nego ovo sada (osobno si odredim dan kada samo skupljam kljuceve da ne bi dosao u situaciju da moram cekati nekoga da mi otvori rift).

Najjace je kada se svi prave kao da nesto "rade", a u biti cekaju tko ce otvoriti iduci rift. LOL

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
win32 kaže...

bolje da svatko daje po bar jedan key i da se tako otvori novi rift

To je dio slijedećeg patcha

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
odjavljen
Hexfire kaže...
win32 kaže...

bolje da svatko daje po bar jedan key i da se tako otvori novi rift

To je dio slijedećeg patcha

Zna on to :)

Nego, fora mi je kad se ljudi žale na public igru. Pa zašto igraš public win32?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
win32 kaže...

Ako nesto ne volim u igri, to je ono kada ti netko uleti u public i bas dok cistimo zaostale elite lik zatvori Rift, pokupi bonus i naravno odmah se iskljuci iz party-a....mrzim tu ekipu!

Jos mi je jaca ona ekipa kada svi stoje i cekaju tko ce otvoriti novi Rift....hebote spremni su ne znam koliko dugo cekati i praviti se kao da rade ne krac i samo cekati da uleti netko tko ce otvoriti rift....kao da je jako tesko izdvojit malo vremena i skupiti par 'benih kljuceva.

Rift kakav je sada jednostavno ne valja i treba ga malo sredit, ovo s zatvaranjem i sl. je lose izvdeno + bolje da svatko daje po bar jedan key i da se tako otvori novi rift, nego ovo sada (osobno si odredim dan kada samo skupljam kljuceve da ne bi dosao u situaciju da moram cekati nekoga da mi otvori rift).

Najjace je kada se svi prave kao da nesto "rade", a u biti cekaju tko ce otvoriti iduci rift. LOL

A jos jace od toga je da ti koji se prave da nes rade prvi trce u rift kad se otvori.

15 godina
Diablo 3

sta je sa serverima...opet cekanje.....???

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jocommb kaže...

sta je sa serverima...opet cekanje.....???

Dugo nije bilo.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nije samo čekanje, nego je i sporo, a usput i disconnecta svako malo.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

i sad uopće neće da se spoji na battlenet

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jucer me disconnectalo na RG kojem jos ostalo 0.000001% HP....

poludio sam. shardovi otisli u vjetar.

45 min pokusavao uci u igru.

kad sam usao, vidim, 18 shardova mi je ostalo, steta sto su mi oni gore propali.

ajd idem to zgemblat na helm.

PAF!!....{#}

Quetzalcoatl!!!!

Hvala Blizz!!

{#}

Quetzalcoatl Quetzalcoatl
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A gde je pečat (socket) {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

ceka 2.1.0. {#}

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa ako se ne varam socket možes samo dodati na oružje, ne i na ostale stvari. Ja sam isprobal Jade i ne sviđa mi se, moraš puno više paziti. Nema do petsa, gdje moraš samo paziti na nekim elitima, dok na ostalima petsi naprave sav posao.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...
EraserHead kaže...

ceka 2.1.0. {#}

boze mili i mene budale....pa malo prije sam na drugom forumu linko opis kak ce taj Ramalandi's Gift funkcionirat.

{#}

a fali mi crita tak da ak nabavim jos....mozda....i thoughness mi je na "OK" razini...

17 godina
Diablo 3

Konačno i ja stigao probati PTR, Greater Rift za sad.

Dogurao do rift lvl 25, stvarno postane težak iza 20. Sviđa mi se koncept, ali nagrade koje diaje bi trebale biti malo bolje (mislim ponajprije XP/Gold, a i Blood shardove na višim levelima)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Test user kaže...

Jucer me disconnectalo na RG kojem jos ostalo 0.000001% HP....

poludio sam. shardovi otisli u vjetar.

45 min pokusavao uci u igru.

kad sam usao, vidim, 18 shardova mi je ostalo, steta sto su mi oni gore propali.

ajd idem to zgemblat na helm.

PAF!!....{#}

Quetzalcoatl!!!!

Hvala Blizz!!

{#}

Što reći , koji poruku poslati : Nabijem te  :)   

Inače i Stormu je jučer pao isti helm i to na DH 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

Quetzalcoatl!!!!

Hvala Blizz!!

Je, sretno sa time na 2.1 WD.

Trenutno ginem ko prase na GR33 (party), sa time da sam okruzen sa 17 petova i confuse zabama, +50% dmg reduction  (serpent, zombie handler). +25% elite dmg reduction .

Jade mi postaje beskoristan negdje oko 25 kad nemrem oneshotat trash vise.

SMK za sad funkcionira kod mene do GR30 negdje. Damage sa BBV je dobar ali generira premalo fetisha .

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja na HC s Grift stajem na 17, nisam se usudio ići na više. Bez problema odradim 16, za sada sa svim starim itemima, nemam neki poseban set. Igram s WD. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ja sam sa marauder DH-om dosao do 31. lvl. i tu je stvarno gadno vec, frustrira jailer koji me one shota (9.5M toughness). Ocito je nuzno imati anti-arcane amulet za to prezivljavat...
15 godina
Diablo 3

Prebacio sam broj s VIP-a na Tele2 (isti broj je ostao, ali je promjenjena mreza) te sam radio reset moba i sada mi authenticator vise ne radi ok tj ne zeli mi prihvatiti kod te ne mogu uci u igru i nemogu se logirati na svoj bnet acc.

Pokusao sam napraviti "Restore" unutar same aplikacije (upisao sam sto me trauzilo tj. serial i restore code), pokazalo je da je sve ok no i dalje ne radi. 

Napravio sam i resync ili kako se vec zove opcija no ni to nije bas urodilo plodom.

Ima li ikakve veze sto je u pitanuu druga mreza, ali opet broj je ostao isti?

Ako cu moci i dalje koristiti ovaj na mobu, da napravim uninstall trenutnog authenticatora i sve napravim od pocetka na Bnet accountu?

Ima tko ideju kako to rijesiti?

Edit:

Nisam bas nasao rijesenje pa sam napisao ticket i zatrazio micanje authenticatora.

Ako slucajno iz nekog razloga ne bude radio vise kako treba s ovim brojem (mozda radi tih gluposti oko prenosenja broja s VIP-a na Tele2), da stavim WinAuth?

Sada se samo nadam da ce Blizzard brzo rijesiti ovaj "problem".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 0:56 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ma ja niti nemam nikakav autentikartor, samo me živcira. koristio sam neko vrijeme, pa sam skužio da je bez veze. 

imao sam za win, i taj je bio ok. Ali i njega sam prestao koristiti.

Ali ako već moraš koristiti, onda uzmi za win, i spremiš si lijepo sve negdje online da imaš ako zagubiš i uvijek si miran.  

Đuro#2155
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Blizzard je rijesio u rekordnom roku "problem"....sve pohvale.

Sada jedino ne znam da ovaj koji sada imam na mobu maknem pa sve ispocetka instaliram ili kako to vec ide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Inače, autentifikator mičeš/seliš tako da ga preko bnet web stranice prvo makneš a onda ponovo aktiviraš. Tako sam ja napravio kad sam mijenjao mobitel i prošlo je bez problema.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
Zura kaže...
Inače, autentifikator mičeš/seliš tako da ga preko bnet web stranice prvo makneš a onda ponovo aktiviraš. Tako sam ja napravio kad sam mijenjao mobitel i prošlo je bez problema.

Da, znam to no stvar je u tome sto mozda dolazi do greske jer imam VIP broj koji je u Tele2 mrezi, moguce da je to problem?

Znam kako ga maknit ili aktvirat, ali ne znam hoce li raditi bas radi ove moje situacije.

Vec sam mjenjao i broj i mobitele, uvijek je radilo s restore funkcijom i syncom, ali evo kako sam prenesao VIP broj u Tele2, nisam mogao nista pa su u Blizzardu maknili auth s accounta posto se ja nisam mogao ulogirati.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko ima masine za ubere slobodno nek me zove rijesit cemo t6 za cas.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397

0 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Ako netko ima masine za ubere slobodno nek me zove rijesit cemo t6 za cas.

Imat ću te na umu. {#}

Ganjam sad malo Wardene za ključiće.

BTW, ekipa od 3 Koreanca je već završila Greater Rift lvl 100 (zapravo nisu stigli ubiti Rift Bossa na vrijeme). Rimeheart/Furnace/EP (valjda Exploding Palm).

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13273138057?page=1

I vjerojatno ide nerf Exploding Palma:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13273138057?page=3#53

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 9:35 (TomoR).
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

toto treba ubiti svaku svrhu monka iznad t4 {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
nine kaže...
TomoR kaže...

A dobro, nema smisla da zdps (zero dps jelte) monk pocisti t100 sa samo dva relevantna itema. Isto kao i immortal dh bug.

12 godina
neaktivan
mcf kaže...
nine kaže...
TomoR kaže...

A dobro, nema smisla da zdps (zero dps jelte) monk pocisti t100 sa samo dva relevantna itema. Isto kao i immortal dh bug.

Kakav immortal DH bug ? Možeš mi molim te pojasniti o čemu se radi  . hvala

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice