Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.653.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3

jos jedno pitanje. da li postoji komanda kojom se usporeduju stvari iz inventory-ja sa stvarima na follower-u. zbilja nezgodno kad zelim nesto usporedit.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Hexfire kaže...

Evo sakupio sam par oružja za ekipu koja nema RoS, pa ako vam nešto treba javite se na pp ili me dodajte pod frendove: Hexfire#2244 pa javite ingame.

geothia kaže...

Ako treba nekome neka se javi.. geothia#2872

Hvla momci... {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas naišao na ovaj run za skupljanje golda, sad više nema problema sa goldom.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam do sad spisko 550m.50 najjačih gemova za svakog lika da ima,najviše je otišlo na rollanje ali mislim da je to to,wizz mi je na 2.7m protiv elita,još cu craftat Cain set za att speed i na nekim itemima pokušat dobit veći elemental pa bi dmg trebao skočiti preko 3m protiv elita,to je sasvim dovoljno i za t6 u partyu,da ne govorim da bi još veći dmg bio da imam bolji weapon sad imam TF sa 2250 dpsa.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397

0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Kako vam izgleda Horadric Cashe u zadnje vrijeme?

Pitam posto vec duze vremena iz njega na T3 nisam vidio nikakvu legendu (u pocetku ih je bilo puno vise dok sada ne nalazim uopce razlog za ganjati Horadric vec bolje udaram po riftu).

Horadric cache sa Normal i T6 ima istu šansu za dropati legendu. No, obećano je sa idućim patch-em da će to popraviti, te da će i u Horadricu biti moguće dobiti set dijelove za klasu ako je cache zarađen od T1 nadalje.

Koliko ja znam nema naredbe/načina za uspoređivanje opreme na followeru s nečim drugim.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

nisam znao da je ovaj fist dobio ovako fin efekt.. baš me razveselilo {#}

OP skill je postao još više OP {#}

EDIT:

jeli vam se ovo ikada dogodilo... upravo mi se ispr*ao bounty.. prehodao sam svaki kvadrat prostorije i nigdje zadnjeg enemyja.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 14:18 (nine).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nine kaže...

nisam znao da je ovaj fist dobio ovako fin efekt.. baš me razveselilo {#}

OP skill je postao još više OP {#}

,

ja taj fist vec ganjam podosta al jos nista GZ.( i to odlican )

da je meni žezlo čudesno
16 godina
nine kaže...
jeli vam se ovo ikada dogodilo... upravo mi se ispr*ao bounty.. prehodao sam svaki kvadrat prostorije i nigdje zadnjeg enemyja.

Samo stani malo na mjestu i iskocit ce iz poda neki zakopani :) ili crv ili oni mali burroweri... to ti je standardno vise manje u tom bountiju.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

ja taj fist vec ganjam podosta al jos nista GZ.( i to odlican )

još da mu nisam morao socket zarollati, nego da sam mu mogao još malo dmg napimpati.. ali dobar je i ovak {#} palm FTW

...nego što je sa reflect dmg-om .. ne šljaka?

evo upravo sa palmom reflect elite-a i nisam grunuo {#}

@mrsmith

nema u denu kopača.. prehodao sve 3 puta i izašao van i počeo novi bounty.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 14:43 (nine).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanima me jel bolje 10% dmg against elites ili 8% att speed,nemogu nigdje to izracunat tj nac omjer izmedu to dvoje.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22400397

0 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Zanima me jel bolje 10% dmg against elites ili 8% att speed,nemogu nigdje to izracunat tj nac omjer izmedu to dvoje.

Mene isto zanimaju tako neke stvari...
Jel bolje tipa imat SoJ ili Unity :D I sada svi imaju Cain set hlače i cipele...

15 godina
XSX kaže...

Tezak odabir, ali o cemu se tocno radi?

Meni osobno IAS je omiljena stvar u igri, ali ako imas dovoljno IAS-a, osobno bi isao na 10% dmg against elites (makar, daj da vidimo o cemu se radi).

Nego barbari, koji fire build koristite (ako ga koristite uopce)?

Pitam posto imam odlican gear za tako neki build (Custerian Wistguards s 20% fire damage, Magefist s 20% fire damage, SOJ s 18% fire damage....).

Osobno sam do sada izbjegavao fire buildove koje sadrzavaju Leap pa bi slozio nesto bez toga.

Trenutno sve topim na T3 s ovim buildom (nije nesto posebno, ali izmjenjujem se izmedu barba, DH i wiza pa nisam samo na jednome liku):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/18513871

Danas su mi dropali neki zanimljivi shouldersi, a imam i opciju kada zamjenim Inna's te bracere radi 12% MS no onda mi kronicno nedostaje IAS koji je na Inna's pantsima (makar u toj opciji mi toughness ide gore za nekih 20% gore).

Sto vise igram s DH, to mi vise izgleda da su njegovi primary skillovi preslabi.

Istina je da moj DH je smece s losim gearom, ali sve mi kod DH se za sada svodi na brzo rolanje izmedu elita i sporo nanosenje stete iz daljine (makar shvacam da je to samo radi moje lose opreme, ali nikako da mi dropa nesto za DH vrijedno paznje).

Bas me i nece taj DH. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovak ja (siroti demon hunter) vodim borbe sa puno packova i bossom u isto vrijeme na Torment 6. {#}

8 2 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Zanima me koliko forumaša koji igraju sa wizardom koristi arcane torrent skill? 

Do prije par dana sam mislio da je taj skill čista budalaština, ali kada sam ga malo detaljnije isprobao veoma ugodno sam se iznenadio. 

Prije nisam mogao maknuti dalje od T2, ali sada uz pomoć par weapona koje sam dobio na forumu i uz taj skill mogu da igram na T3-T4. 

Valjda ću imati sreće pa da mi dropa još nešto arcane dmg % geara da to zaokružim u jednu cjelinu...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BOXER-2395/hero/35096298

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 8:43 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da ste neki naletjeli na hordu goblina sa vrećom dok ste tumarali u potrazi za legendama, ali da li je itko prije naletio na ljubičastog treasure goblina?

jučer naletim na njega dok sam išao s krusaderom unutar normalne kampanje, na žalost nisam ga uslikao, ali je imao sve karakteristike Unique elite: ljubičasti naziv, nakićeni health bar i bio je malo veći nego inače.

Na žalost dok sam ga naganjao uletio je među plave elite što me malo usporilo i taman kad sam ga trebao krknut jednostavno se odteleportirao, nije ni portal podignuo (ili je na ultra-kratko vrijeme).

Tako da nisam uspio iskusiti koje sve divote je nosio u vreći :(

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

Vidim da ste neki naletjeli na hordu goblina sa vrećom dok ste tumarali u potrazi za legendama, ali da li je itko prije naletio na ljubičastog treasure goblina?

jučer naletim na njega dok sam išao s krusaderom unutar normalne kampanje, na žalost nisam ga uslikao, ali je imao sve karakteristike Unique elite: ljubičasti naziv, nakićeni health bar i bio je malo veći nego inače.

Na žalost dok sam ga naganjao uletio je među plave elite što me malo usporilo i taman kad sam ga trebao krknut jednostavno se odteleportirao, nije ni portal podignuo (ili je na ultra-kratko vrijeme).

Uobičajeno ti se on pojavljuje u Act III, kad ideš prema Heart of Sin, onaj "kružni" nivo (Tower of the Damned Level 1 waypoint), te se također pojavljuje pred Azmodanom (The Core of Arreat waypoint).

Bio sam ga farmao neko vrijeme. Loot mu je manje/više isti kao i od "običnog" goblina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 8:58 (TomoR).
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Uobičajeno ti se on pojavljuje u Act III, kad ideš prema Heart of Sin, onaj "kružni" nivo (Tower of the Damned Level 1 waypoint), te se također pojavljuje pred Azmodanom (The Core of Arreat waypoint).

Bio sam ga farmao neko vrijeme.

Meni se pojavio u Act II na onoj pustopoljini prije Khuletove kuće.

I jel dropa štogod zanimljivoga u odnosu na običnog goblina vulgaris?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
Chaby kaže...

Ovak ja (siroti demon hunter) vodim borbe sa puno packova i bossom u isto vrijeme na Torment 6. {#}

Užas... :)

Lijepo to tebi ide {#}

Smrt u penziji
17 godina
Zura kaže...
TomoR kaže...

Bio sam ga farmao neko vrijeme.

Da, buduci da sam farmao Act2 danima zbog rukavica i taj goblin mi se masu puta pojavio. Nema apsolutno nikakve razlike u odnosu na obicne sto se dropa tice.

13 godina
odjavljen
Zura kaže...

Da, jako često je tu na Actu 2, ali ne daje nikakav bolji loot od običnog goblina.

17 godina
geothia kaže...
Chaby kaže...

Užas... :)

Lijepo to tebi ide {#}

I ja velim svaka cast, samo mi reci kako se usudis sa "napuknutim" likom igrati? Da slucajno zalegnes pa ti ode neki vrijedan komad opreme.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa, nemre se itemima ništa dogodit, samo pocrvene. {#}

1 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

dosta sam puta vidio takvog goblina ali ih vecinom ignoriram jer jednostavno moj build (thorns crusader) nema dovoljno dps-a da ga ubije.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Zura kaže...

Ak ti bude lakše, vjerojatno nisi puno propustio. Sreo sam ih nekolicinu dosad i nisam primijetio neku bitnu razliku u dropu. Bilo bi logično da ak se već taj goblin spawna tak rijetko da ima ili 100% leg drop ili barem forgoten soul. Ovak je to samo još jedna u nizu stvari u igri koje nemaju smisla.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Obi Wan kaže...

dosta sam puta vidio takvog goblina ali ih vecinom ignoriram jer jednostavno moj build (thorns crusader) nema dovoljno dps-a da ga ubije.

Imao sam slične probleme na većim tormentima, zato ako mogu očistim okolinu bez napadanja goblina, a tek onda navalim na njega. Nekada sam morao sa barbom mjenjati skilove da ga sustignem i ubijem prije nego se teleportira, a nekada me izvoza po mapi pa potrosim rage i bye bye. 

Sada sa wizardom takve situacije su pravo smiješne- 

Opalim arcane torrent sa arcane dmg + passive skill temporal flux koji usporava sve protivnike za 80% 2 sekunde sve dok ga tučem sa arcane dmg i goblin se pomakne jedva 2 metra od početnog mjesta. 

Lljubičasti goblini imaju malo više healtha od ovih običnih, ali oni umaknu možda svega 3-4 metra {#}

S obzirom da igram D3 vanillu fali mi skill Unwavering will koji je 64 lvl i to bi bilo još bolje. 

17 godina
neaktivan
Diablo 3

S DH mi u principu ne pobjegne niti jedan goblin, jedino ako zaglavim na kakvim elitama.

Na Crusaderu i barbu mi u principu pobjegne svaki puta. Na Crusaderu se sad popravila situacija, jer sam ubacio u slot oruzje +DMG dragulj (crveni, ruby?) ne znam na pamet.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 14:48 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Zanima me koliko forumaša koji igraju sa wizardom koristi arcane torrent skill? 

Do prije par dana sam mislio da je taj skill čista budalaština, ali kada sam ga malo detaljnije isprobao veoma ugodno sam se iznenadio. 

Prije nisam mogao maknuti dalje od T2, ali sada uz pomoć par weapona koje sam dobio na forumu i uz taj skill mogu da igram na T3-T4. 

Valjda ću imati sreće pa da mi dropa još nešto arcane dmg % geara da to zaokružim u jednu cjelinu...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BOXER-2395/hero/35096298

AT (+Archon) je trenutno jedan od rijetkih endgame buildova za wizarda, a medju tom nekolicinom mozda cak i najbolji. Druga je stvar sto treba svasta da bi postao t5+ igriv...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

S DH mi u principu ne pobjegne niti jedan goblin, jedino ako zaglavim na kakvim elitama.

Na Crusaderu i barbu mi u principu pobjegne svaki puta. Na Crusaderu se sad popravila situacija, jer sam ubacio u slot oruzje +DMG dragulj (crveni, ruby?) ne znam na pamet.

Crusader je spor za poludit

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
15 godina
Diablo 3

Bacio sam na DH nove Magefist s fire damage, Promise of Glory s isto tako fire damage te novi The Cloak of the Garwolf te sada sve ide puno lakse i bolje.

Build je ovaj:

http://goo.gl/xTGFtA

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win32 kaže...

Bacio sam na DH nove Magefist s fire damage, Promise of Glory s isto tako fire damage te novi The Cloak of the Garwolf te sada sve ide puno lakse i bolje.

Build je ovaj:

http://goo.gl/xTGFtA

Jedino ne kužim zašto preparation sa discipline, a ne hatredom pošto je temelj LFB builda da spammaš što je više moguće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice