Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.540.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
Re: Diablo 3
win32 kaže...

Jucer smo malo nesto pricali na chatu o uticaju CHC, CHD te IAS u odnosu na armor, vitality, main statse itd.

Sada po ovome ispada da s novim patchem trenutno bolje prolaze ljudi s jeftinjak gearom, nego oni koji su prije dusu ostavili dok nisu iskraftali neke ok trifecte ili dok nismo uspjeli doci do geara s CHC, CHD, IAS (sve zajedno, naravno).

Po tome, ovaj moj gear je danas smece radi gluposti zvanie toghness i definitivno ga trebam mjenjat pod hitno posto s njim sada igram samo T3 (IMHO epic Blizzard glupost, kao i micanje LS iz igre):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

Neki su rekli da zamjenim amulet, bracere, pantse....

Ok, pa ovdje pitam, da ih zamjenim za neki gear koji ce dici tougness (sto znaci da cu ostati mozda bez IAS, CHC, CHD na nekom gearu, ali se dize toughness), ali i gubim damage.

Zamjenom pantsa koje imam u stashu, dizem tougness za skoro 50% (rare pantsi koje nisam linkao, linkao sam Demon radi dizanja 11% Electrocute kojeg koristim), ali onda mi amulet vise nema smisla jer nije dio kompleta i mogu njega slobodno zamjenit.

Onda sam malo kraftao, pogledao po stashu i nasao na neki gear koji mi dize toughness i to je znaci trenutno bolje?

Stavljam gear dolje pa da vidite o cemu se radi.

Da zamjenim jos nesto npr. weapon, off, chest...?

S barba sam skoro sve rasprodao pa cu njega sloziti tek da mogu malo igrati do 70. lvl, a tamo je nadam se bolja situacija nego ovo sada.

Ako je ovo sada bolje s tim gearom, onda bi trenutno pod hitno trebao rasprodat kao sto sam vec napravio s barbom?

Definitivno craftaj bracere, dobijes visok main stat + vitality veci od 200, zarola ti se i bonus na skill i to je vec bolje od bilo kakvih vile warda, a ako imas srece pa te pogodi i all ress ili life% onda si na konju..

Ja sam ih zarolao jedno desetak sa 300+ main stat i 200+ vitality  sa raznoraznim skill bonusima i onda ih malo mijenjam i vrtim kako mi koji skill dosadi i u ovisnosti o protivnicima. Mislim da je to upravo bila blizzardova namjera i po meni su savrseno pogodili.

I meni je zao pojedinih trifecta itema za koje sam dao veliku lovu i potrosio milione kraftajuci ih.

Imam rukavice koje su prije patcha vrijedile oko 150 milja, sada ih ne mogu utopiti ni za 5...jos imaju dobar main stat (186) + vitality (70ak) + trifecta + 7 pick up radius i ne mogu ih nikako prodati...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

može li mi blizzard banati acc ako se logam s više ip adresa, ili ako na jednoj ip adresi bude više acc-ova, gledao sam malo po internetu i čini mi se da nebi trebalo biti problema

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz ljudi imam jedno pitanje.... Jel ima iko od vas iskustva sa prodavanjem stvari na rmah... naime ja sam neki dan prodo 400mill i odabro sam da mi pare odu na paypal međutim još nisam dobio novce... može li mi neko reć koliko se to čeka i dali ja moram šta na svom paypalu acc-u potvrdit ili neš slično

0 0 hvala 0
17 godina
duNY0 kaže...

može li mi blizzard banati acc ako se logam s više ip adresa, ili ako na jednoj ip adresi bude više acc-ova, gledao sam malo po internetu i čini mi se da nebi trebalo biti problema

Ne bi trebao imati problema (ja igram povremeno na laptopu sa Tele2 mobile stickom, i doma na stolnom sa fiksnim internetom). Jedino me bilo tražilo da "verificiram" prvi puta da stvarno ja igram (zato čuvaj secret question/answer)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Netko se lijepo potrudio, svakako vrijedi pročitati:

http://i2.minus.com/i4OVEI5CPV9hc.png

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 13:47 (EraserHead).
Moj PC  
9 1 hvala 1
16 godina
Diablo 3

Nije to sto se potrudio, nego sto je u potpunosti u pravu.

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Tek za informaciju:

• bijeli itemi se prodaju za malo manje od 30K bez problema
  • mogu se kupiti pa znači i prodati Diamondi na AH
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ajde umjesto tih TD-ova neka istinski zaljubljenik u igru meni objasni ideju legendary itema u diablu 3 - osim izgleda i kratkog opisa na dnu (sa uglavnom zanemarivim legendary afixom), sto njih tocno cini legendarnim? Padaju cesto, statovi im (po novome) nisu losi, ali mogu se nac i puno bolji, vecinu sam rastavio na komponente.

Set itemi su nesto bolji utoliko sto daju relativno do jako korisne bonuse, to im priznam.

U diablu 2 kad je pao legendary sam se treso od srece i u iscekivanju sto ce mi dat. Ovdje vec znam otprilike sto mi je pal (jer sam vidio isto to barem 3-5 puta), identificiram i uglavnom kazem "meh" i opet rastavim na komponente.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
skylore kaže...

pozz ljudi imam jedno pitanje.... Jel ima iko od vas iskustva sa prodavanjem stvari na rmah... naime ja sam neki dan prodo 400mill i odabro sam da mi pare odu na paypal međutim još nisam dobio novce... može li mi neko reć koliko se to čeka i dali ja moram šta na svom paypalu acc-u potvrdit ili neš slično

Neki dan?! Što ti to točno znači neki dan? Blizzard kaže da transakcija može trajati do 3 dana, a ako se ne izvrši do onda, onda je nastao problem.

Po redu onda provjeravaš:

1.Dali ti je PayPal account verificiran? Ako nije onda novce nećeš dobiti na njega i za to nije kriv Blizzard nego korisnik.

2. Ako si već prije verificirao PayPal i koristio se s njim u transkacijama, a u međuvremenu si nešto mijenjao na PayPalu gleda plaćanja, kartice i slično, provjeri da li ti je račun sada u stanju primati novac. I tu nema veze što na računu piše da je verificiran, moraš provjeriti da li možeš primati novac.

3. Ako je s PayPalom sve u redu onda pišeš ticket Blizzardu gdje će oni pokušati riješiti tvoj problem. To rješavanje može potrajati i nekoliko mjeseci. Transakcije iz Blizzarda idu automatski svakih nekoliko dana.

4. Ako si nešto mijenjao s PayPalom od kada si ga priključio na battle.net account, a u međuvremenu si verificirao promjene na PayPal računu, onda izbriši PayPal s battle.net acounta i opet ga postavi.

Takva procedura ti je bila kod mene, ja sam za jednu transakciju čekao više od 4 mjeseca

15 godina
EraserHead kaže...

Netko se lijepo potrudio, svakako vrijedi pročitati:

http://i2.minus.com/i4OVEI5CPV9hc.png

Istina, pored ovoga ostaje i problem balansa skillova (preko pola ih je beskorisno). Samo bojim se da se to nece uskoro rjesavati, ako ikada. Ipak, sve u svemu zadovoljan sam s trenutnim stanjem igre + ono sto dolazi u RoS-u.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
Diablo 3

<Cro> CroatiaD3Team, je li to naš klan? Kaj je max broj članova klana 150?

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 15:58 (Putn1k).

0 0 hvala 0
15 godina
Leopold_IV kaže...

Definitivno craftaj bracere, dobijes visok main stat + vitality veci od 200, zarola ti se i bonus na skill i to je vec bolje od bilo kakvih vile warda, a ako imas srece pa te pogodi i all ress ili life% onda si na konju..

Ja sam ih zarolao jedno desetak sa 300+ main stat i 200+ vitality  sa raznoraznim skill bonusima i onda ih malo mijenjam i vrtim kako mi koji skill dosadi i u ovisnosti o protivnicima. Mislim da je to upravo bila blizzardova namjera i po meni su savrseno pogodili.

I meni je zao pojedinih trifecta itema za koje sam dao veliku lovu i potrosio milione kraftajuci ih.

Imam rukavice koje su prije patcha vrijedile oko 150 milja, sada ih ne mogu utopiti ni za 5...jos imaju dobar main stat (186) + vitality (70ak) + trifecta + 7 pick up radius i ne mogu ih nikako prodati...

Mislis na shoulderse, a ne bracere kada pricas o Vile Wardu?

Znaci bilo bi ok staviti nesto od onoga sto sam linkao?

Pixie_st

Da, bivsi CM/SNS. :) 

Toliko vremena i truda otislo bezveze, ali ok....idemo dalje. 

Pod Blackthorne mislis na cijeli set ili samo pantse?

Ajde, sva sreca jos mi ide prodaja (stovise, zanimljivo je da se Skornovi flipaju kao ludi i idu jos uvijek goldi na njih) pa se rijesi gear.

Lacuni idu dolje i s barba i s wiza onda. 

Vile Ward sam skinio, sada jos treba ostalo skemijat, ali nesto bazicno jer cemo do 70. lvl. brzo doci, a onda ce sav 60 lvl. gear ionako biti vrlo vjerojatno smece (kao sto je danas lvl. 50 gear).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Rhodin kaže...

.... Padaju cesto, statovi im (po novome) nisu losi, ali mogu se nac i puno bolji, vecinu sam rastavio na komponente.

Set itemi su nesto bolji utoliko sto daju relativno do jako korisne bonuse, to im priznam.

U diablu 2 kad je pao legendary sam se treso od srece i u iscekivanju sto ce mi dat. Ovdje vec znam otprilike sto mi je pal (jer sam vidio isto to barem 3-5 puta), identificiram i uglavnom kazem "meh" i opet rastavim na komponente.

Za ovo su krivi (vjerojatno) igraci. Ili ona glasna vecina koja je vajnala po blizz fourumu. Ne znam od kada igras D3, ali u pocetku su legendary dropali ritmom od par komada tjedno. A onda su eto slusali igrace to promijenili pa sad imamo da se ljudi bune da precesto dropa :) Vec je receno ... tko bi svima udovoljio.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

.. (zato čuvaj secret question/answer)

:/ ovo im je kretenski, htio sam prije nekih mjesec-dva nešto prijaviti blizzardu i forma me traži da napišem secret question + answer. battle.net account sam kreirao pitaj boga prije koliko godina. Očekujem da mi postavi pitanje da ja na njega odgovorim, a ne da se prisjećam što sam postavio kao pitanje.

Koliko vidim, više ne postoji mogućnost da saznam ponovo koje sam podatke ostavio (ili da ih promijenim), nego je jedino rješenje zvati Blizzard telefonom, poslati sken osobne i koješta. Džaba ti autentifikator, SMS i sve ostalo.

jbt, moram imati bazu podataka za sva ta sr*nja, a onda ti podvale neko novo koje do tada nije bilo.

sori, morao sam se malo požaliti.

krenuo jučer malo monka igrati, nekako mi se čini da je jadan nakon patcha (ovaj moj, ne monk generalno kao klasa). ostavio sam ga u nelošem stanju za osnovni inferno, a sada se na Master levelu muči jer mu fali dpsa- (kvragu, scoundrel koji mu je pratitelj ima skoro isto dps). Gledam si Fist-ove i čini mi se da su ok, na AH se nude neke koje mi povećavaju za max 10% ali su izvan mog cjenovnog razreda. vjerojatno je stvar i u svemu ostalom i moram čekati neki zgodni drop ili iskraftati nešto da ga oživim.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
odjavljen
Eld kaže...

Za ovo su krivi (vjerojatno) igraci. Ili ona glasna vecina koja je vajnala po blizz fourumu. Ne znam od kada igras D3, ali u pocetku su legendary dropali ritmom od par komada tjedno. A onda su eto slusali igrace to promijenili pa sad imamo da se ljudi bune da precesto dropa :) Vec je receno ... tko bi svima udovoljio.

Moram te malo ispraviti, u početku nisu padali nekoliko na tjedan, nego si morao imati stvarno sreće da ga dobiješ. Ja, kad je igra izašla, nisam dobio legedarni item u više od 500 sati igranja. A Act1 sam prije patch 1.0.3. farmao više od 600 sati i još nisam mogao ići na Act2 (+igrao sam s WD-om koji je onda bio jako slab). Ali to je onda bila prava inferno težina i stvarno sam uživao.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Iako se ne slažem s onom slikom, moram reći da se slažem s konstatacijom da je ovo s "legendarnim" predmetima debilana. Legendarni predmeti bi trebali biti toliko rijetki da, ako imaš jednog na liku, imaš iznimno vrijednu stvar koju si dobio nakon par stotina sati igre i koju nećeš mijenjati vjerojatno nikada, a ni tada, jer je - LEGENDARNA.

Bijeli su smeće za craft i to je okej (donekle), plavi su trebali biti najčešći upotrebljivi i pristojni predmeti, žuti su trebali biti jako dobri predmeti na likovima s nešto staža, a legendarni su trebali biti takvi da slike vješaš po forumu i zoveš frendove na telefon/skype da im pokažeš što si dobio i da dođu sliniti kod tebe uz pivo.

A u ovom trenutku, bijeli, plavi i žuti predmeti su smeće koje ni ne kupiš, nego ostavljaš na podu jer nije vrijedno zaustavljanja; ponekad ih pokupiš i automatski salvageaš. Legendarni su takvi da ih pokupiš i identificiraš s nadom da će biti nešto dobro, ali uglavnom su samo okej. Unaprijed znaš kakvi mogu biti i većinu ipak rastaviš.

A onda kraftanje legendarnih predmeta? To je tek idiotarija. Kraftanje legendarnih ne bi smjelo postojati. Setovi možda da, ali legendarni svakako ne. To moraju biti predmeti izrazito dobro vezani za lore i prava rijetkost.

No, što je tu je... Blizzard je podebilio i D3 kao i WoW prije toga, da bi cmizdravci dobili više boljih itema odmah, prije crtića i pišanja pred spavanje.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 19:31 (Tonči).
Moj PC  
13 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...
skylore kaže...

Neki dan?! Što ti to točno znači neki dan? Blizzard kaže da transakcija može trajati do 3 dana, a ako se ne izvrši do onda, onda je nastao problem.

Po redu onda provjeravaš:

1.Dali ti je PayPal account verificiran? Ako nije onda novce nećeš dobiti na njega i za to nije kriv Blizzard nego korisnik.

2. Ako si već prije verificirao PayPal i koristio se s njim u transkacijama, a u međuvremenu si nešto mijenjao na PayPalu gleda plaćanja, kartice i slično, provjeri da li ti je račun sada u stanju primati novac. I tu nema veze što na računu piše da je verificiran, moraš provjeriti da li možeš primati novac.

3. Ako je s PayPalom sve u redu onda pišeš ticket Blizzardu gdje će oni pokušati riješiti tvoj problem. To rješavanje može potrajati i nekoliko mjeseci. Transakcije iz Blizzarda idu automatski svakih nekoliko dana.

4. Ako si nešto mijenjao s PayPalom od kada si ga priključio na battle.net account, a u međuvremenu si verificirao promjene na PayPal računu, onda izbriši PayPal s battle.net acounta i opet ga postavi.

Takva procedura ti je bila kod mene, ja sam za jednu transakciju čekao više od 4 mjeseca

prije 3 dana mi je prodana aukcija... acc mi je verificiran ali nezz kako mogu provjeriti dali mogu provat novce na njega.... već sam ih primo prije ali sam mjenjo kartice (imam dvije registrirane)

16 godina
odjavljen

Mora ti ovo pisati ako želiš novac i dobiti. Samo Visa prima novac u nas.

15 godina
Tonči kaže...

Iako se ne slažem s onom slikom, moram reći da se slažem s konstatacijom da je ovo s "legendarnim" predmetima debilana. Legendarni predmeti bi trebali biti toliko rijetki da, ako imaš jednog na liku, imaš iznimno vrijednu stvar koju si dobio nakon par stotina sati igre i koju nećeš mijenjati vjerojatno nikada, a ni tada, jer je - LEGENDARNA.

Bijeli su smeće za craft i to je okej (donekle), plavi su trebali biti najčešći upotrebljivi i pristojni predmeti, žuti su trebali biti jako dobri predmeti na likovima s nešto staža, a legendarni su trebali biti takvi da slike vješaš po forumu i zoveš frendove na telefon/skype da im pokažeš što si dobio i da dođu sliniti kod tebe uz pivo.

A u ovom trenutku, bijeli, plavi i žuti predmeti su smeće koje ni ne kupiš, nego ostavljaš na podu jer nije vrijedno zaustavljanja; ponekad ih pokupiš i automatski salvageaš. Legendarni su takvi da ih pokupiš i identificiraš s nadom da će biti nešto dobro, ali uglavnom su samo okej. Unaprijed znaš kakvi mogu biti i većinu ipak rastaviš.

A onda kraftanje legendarnih predmeta? To je tek idiotarija. Kraftanje legendarnih ne bi smjelo postojati. Setovi možda da, ali legendarni svakako ne. To moraju biti predmeti izrazito dobro vezani za lore i prava rijetkost.

No, što je tu je... Blizzard je podebilio i D3 kao i WoW prije toga, da bi cmizdravci dobili više boljih itema odmah, prije crtića i pišanja pred spavanje.

Pretjerujes, nije ni u D2 bio manji droprate legendarnih nego u D3v, bio je dosta veci. To sto smo svi koristili AH da buildamo likove, to je druga prica. Kako je blizzard podebilio D3 to mi nije jasno, hoces da kazes da je D3 bio super u pocetku a sada je podebiljen zato jer su ukinuli AH i cak imas sansu da ti nesto dropa u samoj igri bez 1000 sati igranja? To je prica AH igraca, a ne Diablo igraca.

Jedino se slazem da su legendarne mogli napraviti jos zanimljivijima, jer i dalje manje vise se gleda par statova i to je to.

16 godina
odjavljen

Afarone, mislim primarno (i isključivo) na to da sada i najlošije likove opremaš u Legendary opremu, čak i bez AH. Sami gameplay, grafika, izvedba i sl. su mi najbolji na tržištu. Uopće nisam nešto sklon Torchlightu (prešaren, konfuzno šaren) ili Path of Exileu (nepotrebno natrpan i nabrijan "mogućnostima" koje su zapravo sve iste).

15 godina
Tonči kaže...

Afarone, mislim primarno (i isključivo) na to da sada i najlošije likove opremaš u Legendary opremu, čak i bez AH. Sami gameplay, grafika, izvedba i sl. su mi najbolji na tržištu. Uopće nisam nešto sklon Torchlightu (prešaren, konfuzno šaren) ili Path of Exileu (nepotrebno natrpan i nabrijan "mogućnostima" koje su zapravo sve iste).

Ok ali onda bi bolja ideja bila da ubace jaci tier legendarnih koji bi bili neke druge boje, a ne da gledam samo zute i plave stvari danima. Na sluzbenoj D3 stranici ima lista legendarnih i set itema za RoS, nisam sve gledao ali ima ih more, tako da nije bas lako dobiti neku odredjenu stvar u par dana kao sto mislis.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ima netko za HC da hoće kraftati ključeve ACT2, ili ako je za ubere. Nek se javi ingame. Ja sam tamo s frendom. Torment1

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ja nikad D2 nisam igrap iza lvela u rango 70-72 jer mi se nije dalo 5 dana farmat one ice caves za 1 level, ali usprkos tome ne sjecam se da mi je ikad palo vise od 1 eventualno 2 legendaria u danu, s time da je bilo dana da ih nisam ni vidio. D3 ako ne dropaju 1-2 u satu to je jako losa sreca, sa time da je nedavno i ovdje bio "double drop" postan, legendari i set u istoj borbi. Mislim sanse za to bi trebale biti manje nego dobit na euro jack potu.

Ne znam, svaka ova ideja sa craftanjem legendary itema i rastavljanjem istih na dijelove mi je debilana. Jedini item koji bih teoretski dozvolio draftat je legendary ring koji se dobije uz pomoc infernal machinea, a i to bih malo limitirao... Ajmo rec da bi 1 takav recept bio prihvativ.

Ideja da se pod normalno salvegaju i craftaju legendary oruzja mi je blago receno debilna. Prvo mi je djelovalo ko da rastavljam Stradivarievu violinu jer ima dobre zice i vijke da iskoristim na novoj... onda sam skuzio da u biti legendary itemi uopce nemaju vrijednost i da su itemi ko i svaki drugi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Da li se vama dešavaju ovi bugovi? Posve pogrešan prikaz off hand itema i usporedba statsa, čak ga nemam niti u inventoriju niti je equipanom na jednom liku...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ahoy, evo vraćam se nakon više od pola godine, pa koji savjet ne bi bio naodmet.

freakz#2443 

Igra se izvrnula naglavačke koliko vidim tako da ako mi neko može savjetovat builds/skills/gearing i slično. Te naravno farmanje i možda predvidit razinu na kojoj bi igrao. Za potencijalan regearing i nema nekog mjesta jer imam samo 500k golda trenutno.

0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Da li se vama dešavaju ovi bugovi? Posve pogrešan prikaz off hand itema i usporedba statsa, čak ga nemam niti u inventoriju niti je equipanom na jednom liku...

Pricinjava ti se. To je mali vizualni bug, ni po cemu bitan il zanimljiv, uostalom ja bih se usudio cak reci photoshop pokusaj privlacenja paznje jer u D3 ovakvih stvari nema... nikad. To je Blizz igra.

Trenutno je tako kako jest, pokusaj ignorirat, doci ce path uskoro, nadajmo se, koji to ispravlja.

13 godina
15 godina

Izgleda da nam merdevine uskoro dolaze. Nije da se zalim, ali sumnjam da cu ladder igrati.

15 godina
Diablo 3

jel iko narucivo s ove stranice? najjeftiniji su a nisam nikad uzimo od njih pa nez kaki su..... http://www.allcdkey.com/Diablo-III.html

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja jucer narucil Reaper of Souls s ove stranice http://www.go2arena.com/diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-preorder-eu.html cine mi se dost pouzdani po reviewu ostalih ovde sad se samo ceka release date za cd key:))

Samobor je lepa varoš
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice