Jucer smo malo nesto pricali na chatu o uticaju CHC, CHD te IAS u odnosu na armor, vitality, main statse itd.
Sada po ovome ispada da s novim patchem trenutno bolje prolaze ljudi s jeftinjak gearom, nego oni koji su prije dusu ostavili dok nisu iskraftali neke ok trifecte ili dok nismo uspjeli doci do geara s CHC, CHD, IAS (sve zajedno, naravno).
Po tome, ovaj moj gear je danas smece radi gluposti zvanie toghness i definitivno ga trebam mjenjat pod hitno posto s njim sada igram samo T3 (IMHO epic Blizzard glupost, kao i micanje LS iz igre):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828
Neki su rekli da zamjenim amulet, bracere, pantse....
Ok, pa ovdje pitam, da ih zamjenim za neki gear koji ce dici tougness (sto znaci da cu ostati mozda bez IAS, CHC, CHD na nekom gearu, ali se dize toughness), ali i gubim damage.
Zamjenom pantsa koje imam u stashu, dizem tougness za skoro 50% (rare pantsi koje nisam linkao, linkao sam Demon radi dizanja 11% Electrocute kojeg koristim), ali onda mi amulet vise nema smisla jer nije dio kompleta i mogu njega slobodno zamjenit.
Onda sam malo kraftao, pogledao po stashu i nasao na neki gear koji mi dize toughness i to je znaci trenutno bolje?
Stavljam gear dolje pa da vidite o cemu se radi.
Da zamjenim jos nesto npr. weapon, off, chest...?
S barba sam skoro sve rasprodao pa cu njega sloziti tek da mogu malo igrati do 70. lvl, a tamo je nadam se bolja situacija nego ovo sada.
Ako je ovo sada bolje s tim gearom, onda bi trenutno pod hitno trebao rasprodat kao sto sam vec napravio s barbom?
Definitivno craftaj bracere, dobijes visok main stat + vitality veci od 200, zarola ti se i bonus na skill i to je vec bolje od bilo kakvih vile warda, a ako imas srece pa te pogodi i all ress ili life% onda si na konju..
Ja sam ih zarolao jedno desetak sa 300+ main stat i 200+ vitality sa raznoraznim skill bonusima i onda ih malo mijenjam i vrtim kako mi koji skill dosadi i u ovisnosti o protivnicima. Mislim da je to upravo bila blizzardova namjera i po meni su savrseno pogodili.
I meni je zao pojedinih trifecta itema za koje sam dao veliku lovu i potrosio milione kraftajuci ih.
Imam rukavice koje su prije patcha vrijedile oko 150 milja, sada ih ne mogu utopiti ni za 5...jos imaju dobar main stat (186) + vitality (70ak) + trifecta + 7 pick up radius i ne mogu ih nikako prodati...