pozz ljudi imam jedno pitanje.... Jel ima iko od vas iskustva sa prodavanjem stvari na rmah... naime ja sam neki dan prodo 400mill i odabro sam da mi pare odu na paypal međutim još nisam dobio novce... može li mi neko reć koliko se to čeka i dali ja moram šta na svom paypalu acc-u potvrdit ili neš slično
Neki dan?! Što ti to točno znači neki dan? Blizzard kaže da transakcija može trajati do 3 dana, a ako se ne izvrši do onda, onda je nastao problem.
Po redu onda provjeravaš:
1.Dali ti je PayPal account verificiran? Ako nije onda novce nećeš dobiti na njega i za to nije kriv Blizzard nego korisnik.
2. Ako si već prije verificirao PayPal i koristio se s njim u transkacijama, a u međuvremenu si nešto mijenjao na PayPalu gleda plaćanja, kartice i slično, provjeri da li ti je račun sada u stanju primati novac. I tu nema veze što na računu piše da je verificiran, moraš provjeriti da li možeš primati novac.
3. Ako je s PayPalom sve u redu onda pišeš ticket Blizzardu gdje će oni pokušati riješiti tvoj problem. To rješavanje može potrajati i nekoliko mjeseci. Transakcije iz Blizzarda idu automatski svakih nekoliko dana.
4. Ako si nešto mijenjao s PayPalom od kada si ga priključio na battle.net account, a u međuvremenu si verificirao promjene na PayPal računu, onda izbriši PayPal s battle.net acounta i opet ga postavi.
Takva procedura ti je bila kod mene, ja sam za jednu transakciju čekao više od 4 mjeseca