Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Jedno noobovsko pitanje - zašto kada equipam i drugo oružje ne vidim promjene u statsima - dmg, health, thougness i sl. koje donosi to drugo oružje? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

U biti, ovo oko zatvaranja AH nije Blizzardova odluka pa one fore da to rade radi samih igraca u jedno obicno sranj.... (oprostite na izrazu).

P.S.

Odlican pronalazak, svaka cast osobi koji ja ovo nanjuskala!

Zanima me samo hoce li biti kakva reagiranja od strane Blizzarda. Hehehe...biti ce sigurno smijurija od posta.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 11:40 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Gameri tražim pomoć.

Imam jednu visoko dobru okladu s kolegom koji kaže da ima neck za barbariana za koji zna da ga neće mjenjati do lvl70 jer NE POSTOJI NIŠTA BOLJE.

I on je naravno uvjeren u to, no ja iskreno mislim kako i na ovom lvl60 postoji bolji neck.

Dakle trebam nekog od vas da mi može linkat bolji neck sve do lvl69 (može i od bete) kako bi ga razuvjerio u tome.

Onome tko nađe pravu stvar slijedi i nagrada, jer je oklada dosta opasna :)

Evo i slike tog necka.

Hvala vam unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
pero_pero kaže...

Gameri tražim pomoć.

Imam jednu visoko dobru okladu s kolegom koji kaže da ima neck za barbariana za koji zna da ga neće mjenjati do lvl70 jer NE POSTOJI NIŠTA BOLJE.

I on je naravno uvjeren u to, no ja iskreno mislim kako i na ovom lvl60 postoji bolji neck.

Dakle trebam nekog od vas da mi može linkat bolji neck sve do lvl69 (može i od bete) kako bi ga razuvjerio u tome.

Onome tko nađe pravu stvar slijedi i nagrada, jer je oklada dosta opasna :)

Evo i slike tog necka.

Hvala vam unaprijed.

evo izvoliš, pojede ga za doručak ^^

11 godina
neaktivan
Diablo 3

Veli da nije bolji, da di je socket i magic find :D da u socket jos ide markuis gem.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pero_pero kaže...

Veli da nije bolji, da di je socket i magic find :D da u socket jos ide markuis gem.

Reci tom svom prijatelju da nema pojima

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
11 godina
neaktivan
XSX kaže...
pero_pero kaže...

Reci tom svom prijatelju da nema pojima

Veli da s tim gubi:

-20k thoughfnesa

-0.5%dmg

-40%mfa

-_-

15 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

evo izvoliš, pojede ga za doručak ^^

Ovisno u gearu i stastima (main stat,cc,crit dmg itd) taj tvoj "pojede" njegov  za 10k dmga.

2%cc >>4% crit dmg + sick avg

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 13:40 (EraserHead).
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Eraser što reč tom liku da ga pobijem, što linkat, vjerujete mi najveća oklada ikada je u pitanju :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel se znaš služiti d3up - om?

Ako da, importaj mu lika, i napravi compare oba amuleta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Daj ti nama njegov battletag da mi provjerimo sve mi se cini da on mulja.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
pero_pero kaže...

Veli da s tim gubi:

-20k thoughfnesa

-0.5%dmg

-40%mfa

-_-

Tipicna djecja zajebancija..., ako to tako mogu nazvati. Sada bi trebalo pronaci amulet s istim karakteristikama, a vecim brojevima, jer, eto poziva se na to da mu MF pada.

16 godina
neaktivan
pero_pero kaže...

u socket ide gem sa 62 strenghta i to će nešto poboljšat? magic find gledat kao kriterij za bolji gem je bezraspravno. znaš ti što znači ovih 24-51 dmg? kupite neki takav gem pa provjerite.

uglavnom, ili je dijete pa razumijem, ili debil pa nezna čitat ^^

17 godina

Zna li itko kako se obracunava dodatni damage? Ako koristim mace sa 19% lighntning damagea da li se to samo pribraja na osnovni damage od npr. electrocute/arc lightning (wizard) koji daje 310% pa onda imam 329% ili nekako drugacije ... Ako je tako onda mi je ovaj Fulminator sto mi je jutros dropao bolji jer mi daje 25k cistog damagea vise.

1 1
2 2
16 godina
Diablo 3

Svi statovi na uruzju su ti uracunati u dps (dakle lightning dmg, attack speed itd) te se ne mors sa time zamarati. - veci dps bolji dmg. Dakako, osim str, dex itd.

Pogledas takodjer dole sto pise (mislim ako ti igra kaze -10% dmg sigurno te ne laze) i da li ima socket ili ne, buduci socket na weaponu donosi ogromnu razliku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Diablo 3

A i mene hebe ta nadobudnost lika da ima najbolji amulet i da nema šanse da ima nešto do lvl 70 da je bolje.

A vjerujem da je u krivu, nažalost nemam njegov battletag -_-

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lol
Ili mito kolači, pršut, janjetina, odojak.,.
Ps. Nabaviš zgodnu curu i onda moraš paziti na liniju, ako su dečki jeli ovu zelenjavu i neki odvratni rižin dvopek, ma možeš mi prijetiti sa puškom hebe mi se, ali recimo obečeš dobru klopici po liniji koda da me vidiš kako tipkam :-))
15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Zna li itko kako se obracunava dodatni damage? Ako koristim mace sa 19% lighntning damagea da li se to samo pribraja na osnovni damage od npr. electrocute/arc lightning (wizard) koji daje 310% pa onda imam 329% ili nekako drugacije ... Ako je tako onda mi je ovaj Fulminator sto mi je jutros dropao bolji jer mi daje 25k cistog damagea vise.

http://bannedofgamers.com/index.php?threads/guide-2-0-1-elemental-damage-explained.1104/

16 godina
Diablo 3

Nis ti ne znaci to sve skupa, ovisi kako ste se kladili. Ako on tvrdi da do lvl 70 nece imat bolji amulet, to moguce nece biti daleko od istine, njegov je u startu izvrstan i necu rec tesko, ali nije nemoguce da mu doista do lvl 70 nece ispast bolji za njega. Ako sa druge strane oklada glasi da ne postoji bolji amulet u igri, to je glupost jer njegov amulet nema maksimalan roll nina jednom statu na tom amuletu, taman da zeli identican, samo sa vecim statovima ima ga u igri sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pero_pero kaže...

A i mene hebe ta nadobudnost lika da ima najbolji amulet i da nema šanse da ima nešto do lvl 70 da je bolje.

Pokaži mu samo par ovih, brzo će se smiriti. 

A kad dođe lvl 70, sve što ima staro će razbijati ;) skoro sve

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 14:23 (Franjo15).
11 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
pero_pero kaže...

Pokaži mu samo par ovih, brzo će se smiriti. 

A kad dođe lvl 70, sve što ima staro će razbijati ;) skoro sve

Ne skoro sve, nego SVE, pocetni lvl 70 itemi ce biti 100% sam siguran bolji od sad end game, kao sto to blizz inace uvijek napravi sa wow ekspanzijama, ne usporedjujuci sad taj naslov nego kako kompanija radi sa svim sovjim naslovima i ekspanzijama :)

12 godina
neaktivan
pero_pero kaže...

malo presmješno........ ako ga imaš u prijateljima moraš imat njegov battletag.......   a i nije više sve samo u chc , as-e i chd jer ovi novi amuleti s fire ili cold damage su sto puta bolji kad spojiš  s skilovima ..... a možda te i lipo hrani s glupostima {#}

11 godina
neaktivan
Diablo 3

Uspio sam.

Evo radi se o ovom liku:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fov-2188/hero/2256682

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ti primjer jednog novog amuleta samo kaj je taj za wiza , njemu treba pasti za barbara takav i bolji bude od onog njegovog, a ipak je to samo amulet lv.60 a sad si zamisli kaj bude tek u RoS-u

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pero_pero kaže...

Uspio sam.

Evo radi se o ovom liku:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fov-2188/hero/2256682

ima teško smeće za amulet

12 godina
neaktivan
Diablo 3

sad mi dropal i onda nek mi neko veli da nisu bolji od onih kaj smo kraftali .....

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ESepulTribE kaže...

sad mi dropal i onda nek mi neko veli da nisu bolji od onih kaj smo kraftali .....

Uuuuuu ovaj je *eben.... Baš me zanima komparacija s mojom Tal'Rashom. Koji ti je nick ingame?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 17:29 (Tonči).
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ESepulTribE kaže...

Uuuuuu ovaj je *eben.... Baš me zanima komparacija s mojom Tal'Rashom. Koji ti je nick ingame?

nick mi je Sepultribe...... al sory Tonči ne primam nikoga više ko je iz Cro klana jer me taj tag podsječa ko naljepnica na autu .... bez zamjere

14 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

nick mi je Sepultribe...... al sory Tonči ne primam nikoga više ko je iz Cro klana jer me taj tag podsječa ko naljepnica na autu .... bez zamjere

a tebe baš jebe to što smo mi hrvatine, ha?

ni ja više ne primam antifašiste na listu, pa ono sory dečki lista mi je popunjena. {#}

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
Diablo 3

diablo 3 19.99eur

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice