Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.619.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Pozdrav svima :)
Mene vise zanima gdi imate namjeru kupiti box verziju kod nas?
Za sad sam videl da je infomark dal neku cijenu od 300kn, crovortex i algoritam nista :( ili ja krivo gledam. Gdi to jos kod nas uopce mozemo nabaviti,iako nekak mislim da bu bilo dosta primjeraka pa da nebu nestasica (nema potrebe za preorder) i laganini ustanem u jutro, istelefoniram doticne i prosetam do prodavaone i dignem si primjerak :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

RoS nula kn. Prodao 500 milja zlata te kupio na blizz shopu. Čekam 25.03 {#}

8 0 hvala 1
15 godina
Re: Diablo 3
Dlaka kaže...

A ja utopio gemove i to je to...imam dovoljno za ROS, sva sreca sto sam ih imao poveci dio, a cijena im je otisla u nebo (+ nisam dirao gemove na likovima i jos sam si ostavio malo zaliha).

Samo brijem na box pa lako moguce da ce ti euri ostati za nesto drugo.

Sada imam jos samo gear za prodat i dignit nesto golda, samo ne znam sta bi utopio jer mi zao geara no svjestan sam da nece puno toga vrijediti kada dodu lvl. 70 itemi, dok sada sve to jos vrijedi fino love.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina

Ma ja si kontam za opremu kad me je već toliko dobro služila da nema smisla je prodavati, osima za neku bolesnu cijenu. Objesit ću je kad odem u mirovinu na zid moje kolibe u New Tristramu {#}.

14 godina
neaktivan
win32 kaže...
Dlaka kaže...

A ja utopio gemove i to je to...imam dovoljno za ROS, sva sreca sto sam ih imao poveci dio, a cijena im je otisla u nebo (+ nisam dirao gemove na likovima i jos sam si ostavio malo zaliha).

Sada imam jos samo gear za prodat i dignit nesto golda, samo ne znam sta bi utopio jer mi zao geara no svjestan sam da nece puno toga vrijediti kada dodu lvl. 70 itemi, dok sada sve to jos vrijedi fino love.

da vas pitam imam pun kura. flawles sguare svih vrsta, osim onih bijelih, dal da ih prodam ili da ih ostavim za exp? hoće li tamo padat gemovi veće kvalitete, ili će drop biti ovako kako je sad samo flawles sguare i onda craftanje? i još jedno pitanje, primjetio sam da dosta rijeđe padaju sada flawles sguare pa me zanima jel se isplati uopće ih prodavat, kad tako rijetko padaju šta vi mislite?

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
win32 kaže...
Dlaka kaže...

da vas pitam imam pun kura. flawles sguare svih vrsta, osim onih bijelih, dal da ih prodam ili da ih ostavim za exp? hoće li tamo padat gemovi veće kvalitete, ili će drop biti ovako kako je sad samo flawles sguare i onda craftanje? i još jedno pitanje, primjetio sam da dosta rijeđe padaju sada flawles sguare pa me zanima jel se isplati uopće ih prodavat, kad tako rijetko padaju šta vi mislite?

Padati ce ti marquise gemovi koje sad možeš samo craftat i koji su jači od svih gemova na AH,tako da ti preporučam da prodas sve gemove koji ti ne trebaju.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima kakav guild da prima? po mogucnosti da se koristi ts,mumble kaj god

0 1 hvala 0
15 godina
medozg366 kaže...

Ti kao da ne čitaš zadnjih 10 stranica... samo se o tome priča :D

13 godina
odjavljen
medozg366 kaže...

U diablu ne postoji guild

17 godina
formula1live kaže...
medozg366 kaže...

...

U diablu ne postoji guild

Erm... si siguran? Mislim toliko jednostavna stvar, 5togodišnja djeca nemaju problema sa guildom(clanom) u diablu, jednostavna do bola. Ne znam kako to možeš ne znati. Još ti sve piše, čak je nacrtano i još imaš problem.ako se mučiš sa tako osnovnim stvarima, ovo nije igra za tebe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 9:39 (Rhodin).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Whats with attitude?

Da medo postoji, pogledaj malo par stranica unazad pa mi se javi na inbox.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Pitanje,htio bih kupit Diablo 3 al me zanima jel brzina neta od 2mb dovoljna za igranje pošto je igra AO.
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Netko moze preporučit stranicu gdje se prodaju keyevi,da je pouzdana i da je već kupovao tamo,htjeo bih uzet Ekspanziju si RoS,jer sa blizzardove stranice 40 eura mi previše vidim da ima da se prodaje od 28 eura pa nadalje.A kakao ja nisam kupovao nikad keyeve sa sličnih stranica,pa da mi može netko preporučit neku,bitno mi je da je netko kupio s te stranice,jer me trta da kupim pa da nedobijem key na dan izlaska ili da je nevaljajući.Nemam iskustva s takvim stranicama,kad sam samo kupovao sve sto mi trebalo preko steama.Unaprijed hvala :)

Best in the world

0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Whats with attitude?

Da medo postoji, pogledaj malo par stranica unazad pa mi se javi na inbox.

Nije to moj stav, nego malo izmjenjeni njegov stav iz teme South Park The Stick of Truth koji je postao 2 minute nego je ovdje postao da nema guilda... zna on sto sam time htio reci. Barem se nadam.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da je Fast2play.com najeftiniji sto se tiče RoS keya,jer kupovao netko od tamo?:)

Best in the world

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rodney1986 kaže...

Vidim da je Fast2play.com najeftiniji sto se tiče RoS keya,jer kupovao netko od tamo?:)

Nikad čuo za njih, ja sam uzeo za 28 eura na G2A.com, kod checkouta pod discount code upišeš Moldran i dobiješ 0.87 eura popust :)

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]
13 godina
neaktivan
Rodney1986 kaže...

Netko moze preporučit stranicu gdje se prodaju keyevi,da je pouzdana i da je već kupovao tamo,htjeo bih uzet Ekspanziju si RoS,jer sa blizzardove stranice 40 eura mi previše vidim da ima da se prodaje od 28 eura pa nadalje.A kakao ja nisam kupovao nikad keyeve sa sličnih stranica,pa da mi može netko preporučit neku,bitno mi je da je netko kupio s te stranice,jer me trta da kupim pa da nedobijem key na dan izlaska ili da je nevaljajući.Nemam iskustva s takvim stranicama,kad sam samo kupovao sve sto mi trebalo preko steama.Unaprijed hvala :)

CJS-cdkeys.com

g2a.com

go2arena.com

g2play.net

Ovo je primjer gdje sam ja kupovao puno puta, nikad nije bilo ovih problema što ste naveli. Uvijek bih skenirani key dobio na email par minuta nakon uplate.

Primjer skeniranog ključa kojeg dobijete na mail. Primjer skeniranog ključa kojeg dobijete na mail.
17 godina
L3gioNAR00 kaže...
Pitanje,htio bih kupit Diablo 3 al me zanima jel brzina neta od 2mb dovoljna za igranje pošto je igra AO.

Dovoljna. Ne vuče on toliko podataka, ali ako je veza nestabilna ili server na kojem igraš može doći do pucanja konekcije/lag-a.

No, moram reći da je stanje bolje sad nakon patcha nego prije (doduše i monster density je smanjen, može biti i do toga).

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
L3gioNAR00 kaže...

Dovoljna. Ne vuče on toliko podataka, ali ako je veza nestabilna ili server na kojem igraš može doći do pucanja konekcije/lag-a.

No, moram reći da je stanje bolje sad nakon patcha nego prije (doduše i monster density je smanjen, može biti i do toga).

Samo da nadodam, napravi acc na battle.net , skini Starter Editiom, isprobaj (mozes igrati full igru ali samo do Skeleton Kinga), vidi kako ti radi, ako nisi zadovoljan, nemoras kupiti, ako jesi samo na battle.net dodas cd-key kad igru kupis i nastavis tamo di si stao s Starter Edition.

13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Erm... si siguran? Mislim toliko jednostavna stvar, 5togodišnja djeca nemaju problema sa guildom(clanom) u diablu, jednostavna do bola. Ne znam kako to možeš ne znati. Još ti sve piše, čak je nacrtano i još imaš problem.ako se mučiš sa tako osnovnim stvarima, ovo nije igra za tebe.

Guild i clan nisu jedno te isto. A što se tiče South Parka, ne mogu vjerovati da ima toliko glupih ljudi da ne mogu stsnuti 2 gumba, za koja im još piše na ekranu. I ne samo to nego im je animacijom pokazano kad i koje gumbe treba stisnuti. S tim da možeš zakasniti i više od sekundu da stisneš gumb.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 14:46 (formula1live).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala puno:)

Best in the world

0 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...
Rhodin kaže...

...

Guild i clan nisu jedno te isto...

Aj ne s*ri

15 godina
Ma ne znam za gear, ali brijem da cu vecinu ovih dana prodat.
ROS sam kupio na kraju od gemova koji su mi se nakupili (bar neka korist od skupljanja gemova), a box cu zicat od nekog kasnije za nizu cijenu. :)
Imam dobrih komada opreme, moglo bi se za neke stvari nakupiti poprilicno golda, a koliko sam skuzio u ROS ce trebati gold.
Ici ce na GAH vjerojatno Mempo s 5 CC (jucer sam stavio Storm Crow s 6 CC i izgleda ok na wizu), neki trifecta ringovi i amuleti...vjerojatno i 1h sword s barba i Echoing F.
Imam i rukavice za rijesit od barba i od wiza....naslo bi se jos necega u stashu.
Nekako mi se cini da ce lvl 70 gear ipak biti puno bolji i da se ovo treba utopit u ovih par dana.
Sada jos uvijek flipam neki gear dok je to moguce, isplati se okretat one "popularne" komade.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Diablo 3

Dignut je i CroatiaD3Team community, pa se slobodno prijavite i u njega.

Ima više mjesta nego sam klan.

EDIT:

Community je obrisan zbog nekih nesuglasica (ja ga nisam kreirao, samo sam glasnik...). Isprike svima koji su ušli ili htjeli ući. Bit će nešto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 18:09 (TomoR).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

EDIT:

Community je obrisan zbog nekih nesuglasica (ja ga nisam kreirao, samo sam glasnik...). Isprike svima koji su ušli ili htjeli ući. Bit će nešto drugo.

Sigurno ime nije bilo dovoljno cool :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
13 godina
Diablo 3
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

To bi značilo da Blizzard ili mora postati burza za koverziju valuta ili odustati od "golda" kao valute u igri i prijeći na to da se stvarni novac ne može direktno konvertirati u gold. Blizzard bi, ako se ovo može aplicirati na njih, trebao odustati od prodaje i kupovine golda na RMAH-u, a pitanje je bi li uopće mogli zadržati obje valute s obzirom da je uz korak više (preko predmeta) moguće indirektno konvertirati "gold". Dakle, ako se može primijeniti, onda je to razlog da ukinu RMAH trgovinu goldom, ali nema veze s ostalim, jer su predmete mogli ostaviti na miru.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

EDIT:

To zvuči vrlo neozbiljno i nezrelo: "obrisan je community zbog nesuglasica" - tko to vodi? Djeca u vrtiću kad se cijeli "community" briše zbog nesuglasica? Što se tako može i s klanom dogoditi?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

EDIT:

Glavni krivac sam ja, nemojte Tomeka optužiti. Najvjerojatnije će Crix,prava na ime clana su njegova, otvoriti neki community za sve Vas.

Ako ne otvori već ima par communitya iz HR pa izaberite!

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne može, i neće.

Community nikad nisam ni mislio otovoriti, i oko klana ima previše obaveza.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice