Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.631.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Item kada padne već je rollan, tj. da ga ideš identificirati s nekim drugim nema razlike, bit će kakav je pao i kome je pao. Ima i plavih postova koji to potvrđuju, ali ispričavam se, ne da mi se sada kopati.

Doduše, nije sve Smart Roll, pao mi je Natalya prsten sa Dex na wizzu (to je po meni OK, ako ništa drugo bar item za specifičnu klasu ima "pravi" mainstat), kao i Crusader Shield sa STR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

dropo mi sword juce i malo kombinatorike sa itemima sa WDa i digo sam sorcericu na 156k dpsa juce :D a kreno sam sa 82k cini mi se :D i na to sve jos uber arcane damage, preko 40% bonusa, ali sorceri satiru i tako i tako, vec je malo i dosadilo, gledam barbs kako se muce i DH , lolcina

imam sad hrpetinu legova s kojima ne znam sta radit, to ce sve pod cekic cim izadje exp. nadam se da ce popravit malo mrezni dio jer mi se rusi precesto kad switcham toonove, ako ne ucita za par sekundi odma me disconnecta....

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Super je kak su barbara skrsili... bas mi je drago kaj mi je main i jedini pristojno gearani lik sad zak*rac. Ne da se tesko farma, ali ffs.

Srecom ima dh na max lvl i sorce negdje na 50 pa cu se njima zabavljat. Ne znam opce dal dirat barba do RoS-a. Mozda crusadera dic.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Rhodin kaže...

Super je kak su barbara skrsili... bas mi je drago kaj mi je main i jedini pristojno gearani lik sad zak*rac. Ne da se tesko farma, ali ffs.

Srecom ima dh na max lvl i sorce negdje na 50 pa cu se njima zabavljat. Ne znam opce dal dirat barba do RoS-a. Mozda crusadera dic.

Ne igram Barba, pa ne znam kak je kaj promijenjeno, ali ovaj lik one shota elite packove, istina, T1, ali svejedno, ne znam jel to spamable skill.

Jedino kaj je problem, je kaj su uz sve dobre promjene napravili totalnu glupost da 95% legenda bude iz chestova, a elite packovi niš ne dropaju.

12 godina
Chaby kaže...

Scrafto jučer ovaj hellfire. {#}

moram priznati da sam ljubomoran {#}...

Ring je brutala!!!

Probao sam jučer farmati malo ključ na ACT-u II no f*** Warden na T4 me oneshota.. {#}

Smrt u penziji
17 godina
geothia kaže...
Chaby kaže...

Ring je brutala!!!

Probao sam jučer farmati malo ključ na ACT-u II no f*** Warden na T4 me oneshota.. {#}

Evo, u Patch notesima su rekli da su malo "adaptirali" njegov Whirlwind damage - ali taj iz Acta II mi je uvijek bio najgori.

15 godina
neaktivan
geothia kaže...
Chaby kaže...

Ring je brutala!!!

Ja danas pomažem dvoje ljudi sa uberima na T4. Imam oko 6 mašina mislim, pa možeš s nama ako hoćeš.

12 godina
Chaby kaže...
geothia kaže...
Chaby kaže...

Ring je brutala!!!

Ja danas pomažem dvoje ljudi sa uberima na T4. Imam oko 6 mašina mislim, pa možeš s nama ako hoćeš.

Hvala na pozivu rado bih se odazvao no mogu biti online tek oko 21.00.. ako nije kasno pridružit ću se..

Smrt u penziji
15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Hvala na pozivu rado bih se odazvao no mogu biti online tek oko 21.00.. ako nije kasno pridružit ću se..

Nema problema, ovo će mislim biti malo ranije, ali ćemo imat dosta mašina, za više runova, pa ih može par i kasnije.

15 godina
Chaby kaže...

Nema problema, ovo će mislim biti malo ranije, ali ćemo imat dosta mašina, za više runova, pa ih može par i kasnije.

Čim se update napravi, dolazim....

Nego mene samo zanima šta je sa gold ah. Jesu li popravili taj bug ili treba podignit tužbu?

16 godina
Diablo 3

Iskusnjare, da li se isplati nabaviti koji dobar trifecta ring ili ce i to u RoS-u postati sme... lose?

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Navodno ces sve u RoS-u zmijenit u prvih 1h igre (ako ti dropa bolje, sto vjerojatno hoce z svaki slot).

Ne ocekuj da ces u RoS nakon levela i prelaska na vise tezine koristit vanilla Diablo 3 ili cak kasnije lvl 60 iteme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@1.Lovac - pod malo ranije sam mislio oko 18-19h :P

16 godina
Rhodin kaže...

Navodno ces sve u RoS-u zmijenit u prvih 1h igre (ako ti dropa bolje, sto vjerojatno hoce z svaki slot).

Ne ocekuj da ces u RoS nakon levela i prelaska na vise tezine koristit vanilla Diablo 3 ili cak kasnije lvl 60 iteme.

Da, jasno mi je to za sve slotove, jedino znam da su pricali o prstenju (tri ili quad) kao o necemu sto bi moglo drzati vrijednost cak i na lvl70. Pa me zanimalo da li to jos uvijek stoji ili ne...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
1.Lovac kaže...

Nego mene samo zanima šta je sa gold ah. Jesu li popravili taj bug ili treba podignit tužbu?

Ako misliš na kupnju/prodaju golda na RMAH, radi, u početku se cijela AH zblesirala na nekih 15 minuta i sad šljaka sve. Cijena oscilira od 2.5 - 3.2€ po stacku. Jasno da i padne ispod 2€ ali brzo se to počisti, najčešće je oko 3.

Nažalost ovdje nije bila pomama kao na US serveru gdje je bilo po 5$ po stacku :) Vidi se da je recesija iza njih, tamo su pravi potrošači :D 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 13:28 (amanar).
17 godina
Diablo 3

Gdje je najbolje naručiti RoS key?

http://www.kinguin.net/category/3784/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-key-global-pc-mac-pre-order/

Vidim da se priča o G2Play...

Al je najjeftiniji na fast2play.

Preporuka?  Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Bio je G2PLAY do vikenda negdje najjeftiniji ili medju 2-3 najjeftinija. Onda su odlucili 5€ poskupit tako, reda radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Item kada padne već je rollan, tj. da ga ideš identificirati s nekim drugim nema razlike, bit će kakav je pao i kome je pao. Ima i plavih postova koji to potvrđuju, ali ispričavam se, ne da mi se sada kopati.

Biti ce tako. Meni su ostale neidentificirane stvari na monku od prije patcha... Identificirao ih nakon i... Niti su bile 'pametni' drop, znaci svega je bilo, niti su bile neke bijesne brojke (klasika od prije patcha), a i vrijednost im je kod 'vendora' bila i po 10ak golda, a prije su takve isle po 2000.

17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
TomoR kaže...

Biti ce tako. Meni su ostale neidentificirane stvari na monku od prije patcha... Identificirao ih nakon i... Niti su bile 'pametni' drop, znaci svega je bilo, niti su bile neke bijesne brojke (klasika od prije patcha), a i vrijednost im je kod 'vendora' bila i po 10ak golda, a prije su takve isle po 2000.

Jedino sto sam primjetio plan koji je dropo u vanili kad ga naucis sada daje statse po novom

da je meni žezlo čudesno
17 godina

Isplati se malo i craftati. Barem bracere i shoulders. Za wiza mi je craftane bracerse mijesao skilove, malo lightning pa fire pa arcane ... Nisam probao ostale klase. Uz mace sto mi je dropao slozio sam krasnog lightning wizarda. Ja sam vec sada izmijenjao vise od pola opreme na wizardu.

1 1
2 2
3 3
12 godina
Eld kaže...

Isplati se malo i craftati. Barem bracere i shoulders. Za wiza mi je craftane bracerse mijesao skilove, malo lightning pa fire pa arcane ... Nisam probao ostale klase. Uz mace sto mi je dropao slozio sam krasnog lightning wizarda. Ja sam vec sada izmijenjao vise od pola opreme na wizardu.

Već sam rekao da je krafting odličan od patcha 2.0..

No ono što bi htio dodati jeste da će u RoS-u crafting biti jedan od glavnih izvora novih predmeta... jer lakše je skupiti potrebne materijale i iskovati nešto nego čekati da nešto padne sa savršenim rollom..

A planovi po trenutnoj situaciji padaju poprilično često.. meni su do sada pala dva plana.. naravno postoji mogućnost da će pasti isti plan dva puta pa će tu biti tradinga i zamjene za planove..

Kada vam padne set plan automatski dobijate mogućnost kraftanja svih djelova tog seta.. znači malo sreće i eto mogućnosti za kraftanje cijeloga seta i novih upgradea :D..

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 17:43 (geothia).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Upalil Battle.net, i vrti mi sad ono "Reconfiguring game files", kaj bumo sad nakon svakog patcha morali tu glupost gledat sat vremena?

edit: nvm, gotovo je već u par minuta :p

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 17:53 (Chaby).

0 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

+1 s tim problemom 

Nisam nikada imao problema s wardenima pa ni na MP10, ali ovaj me sada na T2 s jednim udarcem dotuce totalno.

Wiz mi ima oko 700 all res, ali bas taj Warden me dotuce s jednim udarcem pa sam se pomucio dok ga nisam roknio, a na kraju nije dropao kljuc. LOL

S par dana kemijanja sam napokon slozio eto neki build, a da je koliko-toliko izbalansiran:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UcSjQO!YZg!YcZaZZ

Kako vise nema CM, mislim da bi mogao polako poceti mjenjati opremu posto mi sada vise nije toliko vazan svaki IAS (je, vazan je, ali nije kljucan za build kao u slucaju CM i tick rate-a).

Za sada jos nisam nista nasao korisnoga za zamjeniti, ali ima vremena.

Sto se tice barba, je li netko slozio neki ok i igrivi build koji nije vezan za neke odredene statse?

Malo bi igrao s barbom, ali mi se iskreno ne kemija jos i oko njegovog builda pa bi rado napravio neki copy/paste provjerenog builda pa ga lako kasnije malo dotjeram.

P.S.

Cuvati organi za Hellfire pa ga kraftati kada dode ROS ili kraftati sada (sacuvao bi za ROS, ali me frka da ne promjene recept za kraftanje pa da ne bi ovi sadasnji bili za bacit)?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 22:10 (win32).
17 godina
win32 kaže...
geothia kaže...

+1 s tim problemom 

Nisam nikada imao problema s wardenima pa ni na MP10, ali ovaj me sada na T2 s jednim udarcem dotuce totalno.

Wiz mi ima oko 700 all res, ali bas taj Warden me dotuce s jednim udarcem pa sam se pomucio dok ga nisam roknio, a na kraju nije dropao kljuc. LOL

...

700? Ja imam buffanih 1200-1300 pa me taj kljucar u roku odmah sredi kada se pocne rotirati. I to na T3 koji mi je inace lagana setnja. Meni to zvuci kao neki bug.

14 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

http://www.kinguin.net/category/3784/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-key-global-pc-mac-pre-order/

Preporuka?  Hvala!

ne bi vjerovo ali ja sam dan prije nego što je poskupila igra u g2play kupio, i tad je on bio najeftinij, sad vidim da su digli tako da ti ne bih znao reći gdje da kupiš.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Preporuka?  Hvala!

Kupi di ti je najjeftinije,ne brini neće te nitko prevariti...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
win32 kaže...

Cuvati organi za Hellfire pa ga kraftati kada dode ROS ili kraftati sada (sacuvao bi za ROS, ali me frka da ne promjene recept za kraftanje pa da ne bi ovi sadasnji bili za bacit)?

Craftati sad. Jerbo s ovim organima ćeš moći raditi samo lvl60 HF prstene.

Za lvl70 HF prstene trebat će nam drugi ključevi i druge mašine, pa automatski i drugi organi.

12 godina
Diablo 3

Evo zaradih RoS... {#}

Smrt u penziji

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

GZ geo {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Fali ti 99 centi...
Samobor je lepa varoš
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice