Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže...
XSX kaže...
TomoR kaže...

Evo ga, "prosrao" me i prvi double drop:

Gle pa to sam ja u partyu {#}

Jesi, i pohvalio sam se u party chatu, ne znam šta si ti gledao???

Nisam ja ni reko da se nisi pohvalio,sve ja vidim :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
Diablo 3

Evo, lijeve prodajem, desne nosim, ovo su sve novi dropovi:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Mi smo zapravo već skinuli većinu RoS-a sa Patchem 2.0 (potvrda je i onaj Crusader shield što mi pade). Ključ ćeš ukucat na svojem accountu na Battlenet stranicama i automatski ćeš imati RoS (PTR i RoS beta klijent su bili isti, inače). Možda nešto malo dodatno skinuti, ali sumnjam.

Ja sam scraftao trifecta Hellfire Ring, pale mi trifecta rukavice, ima toga i dalje, ali ne u mjeri kao prije. Prije smo zapravo imali i pentafecta rukavice (main stat, vit, AS, CC, CHD), sada si ograničen na 4 "glavna" statsa, pa je teže da bude baš naj naj predmet, ali sa povećanim "opsegom" main stata izvuče se dovoljno i iz novih predmeta.

čekaj, ključ ukucavam sad odmah kad ga dobijem, ili po izlasku exp?

i koliko dugo otprilike treba ovima s g2play da dadnu ključeve, jel rade oni danas uopće? ja sam platio RoS i HoS 465 kuna oko 15h s paysafecarda, ali još mi na mail nije stiglo ništa. brijem da ni ne rade danas, ili je popis onih koji su naručili igre toliki da još nisam došo na red. {#}

i znači nema više nekog veliko downloada, sve smo praktički skinuli s ovim patchem, ajde bar nešto da nam olakšaju odmah pristup 25 kad li već izlazi exp.

i 5-3570K
15 godina
Diablo 3

Pozdrav ljudi!

Evo skidam i ja ponovno diablo 3, odustao od njega prije više od godinu dana, ali kako mi se sviđa šta su izbacili AH i povećali drop dao bi mu još jednu šansu.

Imam samo jedno pitanje, vidim da su makli Normal, Nightmare, Hell i Inferno modove, a uvedeni su novi tj. težine, pa me zanima sa kojim da počnem, da li dropovi slabiji na manjem levelu težine npr. hard od master(pretpostavljam da jesu)?

I kakav gear bi trebao imat za svaki level?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hacked kaže...

Pozdrav ljudi!

Evo skidam i ja ponovno diablo 3, odustao od njega prije više od godinu dana, ali kako mi se sviđa šta su izbacili AH i povećali drop dao bi mu još jednu šansu.

Imam samo jedno pitanje, vidim da su makli Normal, Nightmare, Hell i Inferno modove, a uvedeni su novi tj. težine, pa me zanima sa kojim da počnem, da li dropovi slabiji na manjem levelu težine npr. hard od master(pretpostavljam da jesu)?

Dropovi su dobri na bilo kojoj težini. Jedino što težina diže koliko brzo dobivaš xp i gold. Loot drop je jednak za bilo koju težinu. No recimo na torment ima bonus podšefova kojih nema na manjim težinama. Danas sam čak vidio loot goblina sa ljubičastim slovima, nažalost je zbrisao pa nisam vidio što baca.

''It's not broken, It's a game feature''
15 godina
Hummer kaže...
Hacked kaže...

Pozdrav ljudi!

Dropovi su dobri na bilo kojoj težini. Jedino što težina diže koliko brzo dobivaš xp i gold. Loot drop je jednak za bilo koju težinu. No recimo na torment ima bonus podšefova kojih nema na manjim težinama. Danas sam čak vidio loot goblina sa ljubičastim slovima, nažalost je zbrisao pa nisam vidio što baca.

Postoje neki setovi koji samo na tormentu padaju. Ovo je iz bete ali pretpostavljam da nisu puno mijenjali (blue post):

Allow me to present the (current) list of Torment-only Legendaries:

Class Restricted Item Sets
The Legacy of Raekor (Barbarian Set)
Firebird's Finery (Wizard Set)
Embodiment of the Marauder (Demon Hunter Set)
Raiment of a Thousand Storms (Monk Set)
Armor of Akkhan (Crusader Set)
Helltooth Harness (Witch Doctor Set)

Theme Sets (Non class-restrictive)
Monkey King's Garb
Vyr's Amazing Arcana
Thorns of the Invoker
The Shadow's Mantle
Might of the Earth
Raiment of the Jade Harvester
Bastions of Will
Istavan's Paired Blades

Follower Items
Smoking Thurible (Enchantress)
Hand of the Prophet (Enchantress)
Skeleton Key (Scoundrel)
Ribald Etchings (Scoundrel)
Enchanting Favor (Templar)
Relic of Akarat (Templar)

Legendary Potions
Bottomless Potion of the Tower
Bottomless Potion of the Diamond
Bottomless Potion of Regeneration
Bottomless Potion of the Leech
Bottomless Potion of Mutation
Bottomless Potion of Kulle-Aid

As you can see, the list is actually fairly small. The items we selected for Torment-only are to provide additional rewards and incentives to players who have advanced to higher difficulties. The vast majority of Legendaries, though, both new and old, are able to drop in every difficulty.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
odjavljen
AFARON kaže...

Postoje neki setovi koji samo na tormentu padaju. Ovo je iz bete ali pretpostavljam da nisu puno mijenjali (blue post):

Vjerojatno padaju samo u RoS-u {#}. Jos nisam vidio nikoga da je ista dobio sa te liste...

13 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

čekaj, ključ ukucavam sad odmah kad ga dobijem, ili po izlasku exp?

Ključ ćeš dobiti kada oni dobe od blizzarda. Najvjerojatnije par dana pije izlaska igre, ako se ne varam

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 21:52 (formula1live).
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ključ ćeš dobiti kada oni dobe od blizzarda. Najvjerojatnije par dana pije izlaska igre, ako se ne varam

aha, znači neće mi ga ni poslat sada, dakle ni vi ga niste još dobili.

danas i nisam bio od neke sreće, sve neka s.anja mi padala. skeleton kinga i azmodana ubijem na torment2 i ništa, šta nisu rekli da će boseve lockat da obavezno bacaju legendarye?

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 23:02 (GoodAngel).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Samo ako resetiraš questove ti sigurno padaju legende na bosevima

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
formula1live kaže...

aha, znači neće mi ga ni poslat sada, dakle ni vi ga niste još dobili.

danas i nisam bio od neke sreće, sve neka s.anja mi padala. skeleton kinga i azmodana ubijem na torment2 i ništa, šta nisu rekli da će boseve lockat da obavezno bacaju legendarye?

Ja mislim da ćeš ključ dobit na dan izlaska igre,jedino kad narucis direktno od blizza onda oni odmah aktiviraju ključ i sve je spremno,samo čekaš dan izlaska.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 0:01 (XSX).
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

a reci ti meni, ako ne resetiram questove, kad dođe exp hoću li onda moći očekivat legendarye od boseve bez obzira što nisam resetirao? ili ću i tad morat resetirat, da bi mi dropali legende pod sigurno.

ubio sam skeleton kinga maloprije tri puta, i ništa. a prvi put kad je tek izašla zakrpa, odmah mi je bacio legendu. a nisam ništa resetirao.

a dobro šta je tu je, nego da vas pitam, jel znate šta je ovo?

http://www.pohrani.com/f/1U/RS/ELvgNvf/screenshot003.jpg

vidim da je za craftanje legendi, ali ne znam jel tko skužio kako se koristi?

i 5-3570K
13 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

Pa to će biti valjda neki materijal za kratanje legendarnih itema. A što se tiče legendi kod ubijanja boseva, one će sigurno pasti kada prvi put ubiješ novog bossa, a poslje ako ćeš imati sreće ili resetiraš questove (story mod) .

16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...
formula1live kaže...

a reci ti meni, ako ne resetiram questove, kad dođe exp hoću li onda moći očekivat legendarye od boseve bez obzira što nisam resetirao? ili ću i tad morat resetirat, da bi mi dropali legende pod sigurno.

Mislim da cemo morati na svojoj kozi doci do nekog zakljucka. Na papiru bi trebao prvi kill dati legendary. Po forumima se pise svasta. Nekima reset questova nije pomogao, a nekima su bossevi bacali legendaries i bez resetiranja. Dok je nekima jedino Skeleton King bacio legendary, a ostali nisu - kod prvog 'killa'. U biti cijela je zbrka oko toga.

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Dok je nekima jedino Skeleton King bacio legendary, a ostali nisu - kod prvog 'killa'.

Ovako je bilo kod mene.

15 godina
Diablo 3

evo da se i ja pohvalim :)

prvi legendary drop uopće od kad igram !

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 11:45 (Hacked).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jučer sam sredio butchera i bacio mi je samo plave iteme.
Da li se promijenilo skaliranje težine kad se povećava broj ljudi u partiju? Nekako mi je taj butcher bio tvrd orah sa trojicom u društvu i na torment 1 težini.
Neznam kakvi su drugi bili u partiju, ali ja sam (WD) negdje na 108k bez bufa i trajalo je predugo pa su krenule one vatre po cijeloj površini. Vrlo iritantno.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
Diablo 3

Trenutno igram barbariana 30 lvl i jučer su mi dropala 4 legendary itema, čak jedan ispao iz škrinje.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Trenutno igram barbariana 30 lvl i jučer su mi dropala 4 legendary itema, čak jedan ispao iz škrinje.

Treba biti malo temeljitiji, da. Meni je najmanje 5 legenda ovih para dana dropalo iz skrinja. Izmedju ostalog i 1. od ova dva krasna vecerasnja dropa. Prvi mi povecava toughness za pola miliona a drugi priziva goblina. Koji bi btw po mom misljenju trebao imati neki brojac jer uopce se ne vidi kada je nesto pokupio i da li je nesto dropao.

1 1
2 2
3 3
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 20:36 (Eld).
17 godina
neaktivan

Jel taj goblin stalno trčkara za tobom, ili se stvori tek povremeno?

Split your lungs with Blood and Thunder
17 godina
fler kaže...

Stalno. Maknes prsten nema ga, stavis prsten tu je {#}{#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene samo nervira to da većina predmeta koji padnu sada imaju AS kao skill. Ništa skoro nisam dobio sa CC ili CD. Tj. dobio sam, al tipa 1 od 30 predmeta koji padne bude takav -.-'

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eld kaže...
fler kaže...

Stalno. Maknes prsten nema ga, stavis prsten tu je {#}{#}

pretpostavljam da ga nemožeš ucmekati za dobar drop :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Mene samo nervira to da većina predmeta koji padnu sada imaju AS kao skill. Ništa skoro nisam dobio sa CC ili CD. Tj. dobio sam, al tipa 1 od 30 predmeta koji padne bude takav -.-'

U principu treba pricekati exp i lvl 70 stvari. Generalno, padaju prosjecne stvari daleko cesce nego prije, samo sto se zbog velikih brojeva pojavljuje onoj woooow efekt. Pa tako nabaci 300-400 na primarni skill, a ostatak banana. Padne mi  prsten sa 400 int i AS i ode mi damage u crveno. Cak slabiji ispao i od hellfire ringa koji ima CC i socket. Jedino ima smisla sada laganini igrati i skupljati exp. Stvari cemo ionako mijenjati sa RoSom. I jos nesto. Dobro se prodaje stara roba na AH. Nesto sto mjesecima nisam uspio prodati niti za milijun, oslo sinoc za 60 milijuna.

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Dobro se prodaje stara roba na AH. Nesto sto mjesecima nisam uspio prodati niti za milijun, oslo sinoc za 60 milijuna.

To ti se posrećilo, jer ja ništa ne mogu prodat :(

16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Dobro se prodaje stara roba na AH. Nesto sto mjesecima nisam uspio prodati niti za milijun, oslo sinoc za 60 milijuna.

To ti se posrećilo, jer ja ništa ne mogu prodat :(

Onda sam imao gadne srece. 7 od 10 sinoc otislo. Nikada mi se to nije dogodilo. Jos 7 stvari na prodaji i rasprodano sve iz stasha. Ostale samo stvari na likovima.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma nemam nikakvih prigovora dečki, sve ide po loju, bitno da laga nema. juuuupiiii {#}

nego kako sada stvari stoje, možda i ne doživimo izlazak exp, zbog situacije u ukrajini. {#}

eh to bi bila šteta, ne želim ako već smak svijeta je blizu, ne želim da odem prije exp bar da dođem do levela 70 pa onda neka rokaju rusi i ameri nuklarke koliko god ih volja. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sad jedino sta vrijedi je skupljati XP i craftati dok ne dode RoS,sa dropovima se ne vrijedi zamarati kad ce sve postat bezvrijedno nakon sat vremena u ekspanziji.

1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Evo moj osvrt na patch 2.0...

Prije svega moram reći da sam još uvjek kod mišljenja da smo pokusni kunići i da je ovaj patch pušten u rad mjesec dana prije izlaska RoS-a kako bi blizz istestirao sve novine koje su uveli i koje će uvesti u RoS-u.. To možemo vidjeti iz svakodnevnih "Hotfix-eva", koji ispravljaju kojekakve bug-ove i loše zamišljene ideje.. najočitia primjer toga je chest u HoA lvl 3.. Po meni je to pozitivan potez i nadam se da će što više stvari ispraviti, popraviti, izmjeniti... prije ekspanzije..

Što se tiče dropa.. tu je sitacija pomalo zakomplicirana.. "Smart drop" je odlična ideja i po meni odlično radi.. Količina predmeta koji padaju je drastično smanjena a ono što padne se da iskoristiti tako što se slomi i pretvori u crafting materijal i svaki od tih crafting materijala služi nečemu i može se iskoristiti a ne kao situacija prije patcha da ima hrpa materijala od kojih se koriste samo neki ili u većini slučajeva niti jedan jer je šansa da se iskuje nešto dobro jako mala. Kvaliteta predmeta koji padaju po mome mišljenju je puno bolja i puno je lakše naći upgrade iako se neće svi složiti samnom što se tiče toga.. no moramo poći od činjenice da su neki od nas farmali od izlaska igre prije skoro dvije godine i da smo u tom vremenu skupili top opremu i da bi bilo glupo u dva dana pronaći bolju opremu a bez dizanja lvl cap-a to jeste opreme višeg levela.. Također oprema može sada imati samo 4 primarna statsa izuzev nekih legendi što je mrvicu premalo trebaju imati barem 5 primarnih statova i onda bi situacija bila idealna..

Legende.. uh.. to je taj zakomplicirani dio.. prvo na što bi se osvrnu to je učestalost padanja legedni.. mislim da legende padaju prerijetko ili je to samo navika koja je ostala od prije patcha da u jednom runu (cryp) padne minimalno 3 legende što je pak bilo pretjerano.. trebali su pronaći nekakvu sredinu između ove dvije krajnosti.. Dalje kvaliteta tih legendi.. ovisno od predmeta do predmeta nešto je bolje nešto je gore a i nisam ih previše vidio da bih dao neko objektivno mišljenje.. do sada mi je palo nekih 20-25 legendi neke od njih imaju potencijala da budu dobre uz reroll a neke su bile i ostale smeće.. Specijalni efekti na pojedinim legendam su dobra zamisao no do sada nisam našo predmet koji bi mi svom affixom odgovarao..

Crafting..

Bez puno razmišljanja tu su pogodili "u sridu".. jer nakon što sam iskraftao desetak bracersa i shouldera dobio sam upgrade.. prije patcha sam sigurno napravio po 500 od svakoga i opet nisu bili onakvi kave bih želio..

ChC, ChD i AS...

Koliko sam uspo skužiti sve je prepolovljeno.. dali je to pozitivno ili negativno tek ćemo vidjeti jer još uvjek se koristi stara oprema pa tako da tu razliku još ne osjećam.

Paragon sistem - tu nema priče to je trebalo davno napraviti..

Clan

Pozitivna stvar.. tenutno u našem klanu ima 150 ljudi koji za sada aktivno igraju. Negativno je to što je ograničen broj na 150 ljudi ta brojka je trebala biti veća.. Ekipa se za farming nađe brzo jednostavno i u svako vrijeme.. igra je dobila jedan novi nivo zabave sa clanovima.. što je u krajnjoj liniji i cilj svake igre..

Ekonomija

Sa tim da su sve legende account bound ekonomija nakon ukidanja AH u Diablu neće postojati jer se neće imati s čim trgovati.. po onome što sam vidio rare predmeti nisu dovoljno dobri da bi se njima trgovalo.. ovo je stvar koja će poprilično negativno utjecati na igru.. nadam se da nisam upravu ali sumnjam..

Followers

Tu blizz nije ništa radio i to mi se ne sviđa.. trebali su napraviti da od njih ima više koristi ovako su besmisleni..

Sve u svemu dosta toga se promjenilo.. igra je definitivno bolja no uvjek ima prostora za napraviti nešto više.. ali sačekajmo RoS pa ćemo biti pametniji...

Smrt u penziji

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam osjecaj da ce hot fixat brze questove aka 
Mira ili Cage runs-e jer je za jednu do dve minuntel daju jednostavno previse xp-a 

( act 1 - shattered crown,  act 2 - the road to alcarnus )

edit: cluster arrow + 30% more fire dmg sa gear-a, dh is fun again

http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 2:10 (bokkkie).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice