Ja sam sad igro 3 sata nikakvog laga nije bilo, osim kad pofa skupi 5000 monstera na fieldsu pa shebe cijeli server
Opet mene nema u tom partiju tvom s pofom... Razočaran sam :(
Ja sam sad igro 3 sata nikakvog laga nije bilo, osim kad pofa skupi 5000 monstera na fieldsu pa shebe cijeli server
Opet mene nema u tom partiju tvom s pofom... Razočaran sam :(
Dobri su runovi bili, javi se ako budes online.
Ali prije " posla"obavezno u birtiji u Tristamu na koju žutulju
Kad oni misle pacthirat tu igru da mi ne razj*bu density i cryptu 4 barbar mi je blizu paragona 100 i imam namjeru jos monka i wizza dic do ekspanzije,ako ne razmrdaju density.
Kakve krecu cijene sada sta se tice online kupovine itema? jeli se moze jos zaraditi?
Izludio sam danas, latencija s normalne od jednom skoči an 1000 ili tako nešto...
Onda dobijem u sred runa dissconect neki error i sl. Nikad mi se do sadto nije dogodilo, pa pitam jel vama danas bilo kakvih problema?
nemogući lag danas, svaki dan je tako, ali danas mi je bio 900 maloprije jedva sam igro ono šteka igra nemoguće. ne znam stvarno kad misle to sranje od laga riješit, ali ovo više nije za igrat, srećom igram s barbom pa taj lag jedva osjećam da igram s WDom bez speed runa trebalo bi mi tri dana da si skupim 1 paragon level.
danas im je stvarno u k.rcu, evo maloprije probo probat ću još malo sad ako bude opet tako ne palim igru do sutra, rade neki servis od 5 ujutro do 11 valjda će riješit do tad problem.
Meni je jucer bio ok dan, povremeno zalaga iz cista mira ali isto barbara igram pa skoro da i ne primjetim, ali danas je nemoguce odigrati 2 sata u kompletu, lag i diskonect. Omiljena kombinacija.
Pripremaju se za RoS izgleda, stvaraju nam navike da je to normalno.
neodoljivo podsjeća na deadma5-ov logo
Čudnog li predmeta....
Izgleda kao ti......hahaha
Čudnog li predmeta....
Izgleda kao ti......hahaha
Dobra!
Kakve krecu cijene sada sta se tice online kupovine itema? jeli se moze jos zaraditi?
Određeni itemi drže cijenu i dalje jer će i u rosu biti odlični npr mempo s critom, innas hlače ...
Uglavno sad se da nabaviti hebenih weapona sa perfektnim statsima al malim dmg-om al mystik će to dić onda :)
HC ide ko blesav, prodajem sve i svašta, tamo ekonomija nikad nije bila problem
Evo napokon su rješili moj problem s PayPalom i poslali sve eure na račun. Iznenadio sam se dok sam vidio da su mi stigli i novci za Innas hlače koje sam prodao još u 8. mjesecu na koje sam u potpunosti zaboravio. Trebalo im je samo 4 mjeseca, ali glavno da je sve poslano.
Evo napokon su rješili moj problem s PayPalom i poslali sve eure na račun. Iznenadio sam se dok sam vidio da su mi stigli i novci za Innas hlače koje sam prodao još u 8. mjesecu na koje sam u potpunosti zaboravio. Trebalo im je samo 4 mjeseca, ali glavno da je sve poslano.
Ajde molim te moze mala pomoc sta si poduzeo moze i na pm,poslao sam paypalu al nisam dobio nikakav odgovor,mozda sam krivo poslao.
Određeni itemi drže cijenu i dalje jer će i u rosu biti odlični npr mempo s critom, innas hlače ...
Uglavno sad se da nabaviti hebenih weapona sa perfektnim statsima al malim dmg-om al mystik će to dić onda :)
HC ide ko blesav, prodajem sve i svašta, tamo ekonomija nikad nije bila problem
Realno gledano, osim Mempo sa critom, Witching hour, i recimo Inna's hlača, da li se isplati sad kupovat nešto za ekspanziju? Čak i ako kupiš super duper oružje sa malim damage-om pa ga Mystic digne, opet to oružje neće živjeti dalje od lvl 64, recimo?
Trifecta ringovi i amuleti će i dalje biti na cijeni . Da se naletiti na neke dobre samo treba biti uporan u pretragama , pozotovo zato jer su atack speed na njima nerfali za 3 % ( sad je 9% max kaj ti može rolat a u rosu max je 6% AS)
Što se tiče weapona ja igram DH pa za druge klase ne znam... Na US forum sam naletio ne neki topic pripreme DH -a za RoS di točno kažu koji itemi će biti poželjni . Ja sam si uzeo 3 calamitya . 1 za SC i 2 za HC .... DPS im je koma al imaju 48-50% dmg , Crit dmg 96-100% , mark of death preko 35% , hatred regeneration 1.28-1.33 i socket. I kad to digneš na 3.333 DPS-a (koliko je maksimalno za calamity) postaje hebeno oružje pogotovo kad novi calamityji neće imati crit dmg
Vidio sam lika kako je digao svoj calamity i koristti ga i dalje na lvl70 kaže da će mu teško pasti bolji , pogotovo sad kad ne bude AH pa ćeš teže dolaziti do itema , osima ak ne igraš u partiju pa ti netko da/proda ono kaj mu padne
OK, znači ponešto ćemo još kupiti, xD.
Ajde molim te moze mala pomoc sta si poduzeo moze i na pm,poslao sam paypalu al nisam dobio nikakav odgovor,mozda sam krivo poslao.
Promjeni u postavkama pm da ti mogu odgovorit ako nije problem da ne saljem na forum i davim ostale sa problemom.Hvala ti na odgovoru nadam se da cu rijesit problem.
.... I kad to digneš na 3.333 DPS-a (koliko je maksimalno za calamity) postaje hebeno oružje pogotovo kad novi calamityji neće imati crit dmg
Vidio sam lika kako je digao svoj calamity i koristti ga i dalje na lvl70 kaže da će mu teško pasti bolji , pogotovo sad kad ne bude AH pa ćeš teže dolaziti do itema , osima ak ne igraš u partiju pa ti netko da/proda ono kaj mu padne
Znaci zelis reci da ce se moci rerolati samo jedan stat? Po izboru?
Eto ga! Pre-ordan RoS na G2Playu <3 can't wait
.... I kad to digneš na 3.333 DPS-a (koliko je maksimalno za calamity) postaje hebeno oružje pogotovo kad novi calamityji neće imati crit dmg
Znaci zelis reci da ce se moci rerolati samo jedan stat? Po izboru?
Da možeš kod mistyca rerolati samo jedan stat , ali naravno koliko god puta želiš , naravno sve to košta
Čudnog li predmeta....
Op, što li je ovo?
Jel moguće da je počelo skidanje za patch?
EDIT: uvijek zaboravim da na bugu koma izgledaju velike slike :D
I malo zanimljivosti
http://us.battle.net/d3/en/blog/12383899
I meni je noćas skidalo, ali nije reklo ni koliko MB, ni za šta je. Moguće da je već Patch 2.0.
Imam RoS aktiviran na accountu, trebao bi nam reći netko bez RoS-a da li im je skidalo nešto.
O, dodali Torment na PTR-u?!?!?!?
Op, što li je ovo?
I malo zanimljivosti
Izgleda da je. Kod mene vec cijelo jutro skida i jos nije gotovo.
Nemam RoS.
Op, što li je ovo?
I malo zanimljivosti
Izgleda da je. Kod mene vec cijelo jutro skida i jos nije gotovo.
Nemam RoS.
Patch za ptr ima 750mb navodno otkljucava torment,tako da nismo ograniceni sta se toga tice...ali ujutro kad sam kreno igrat vanillu pocelo se skidat nesto i pauziralo se i vise nemogu pokrenut...
edit: navodno se na vanilli poceo skidat prepatch tj jedan dio,a evo malo promjena sta se tice ROS ubera
Provjerio sam na PTR-u, da, može se igrati Torment kada jednog lika dovedeš do lvl 60. Pali mi i neki leg braceri.
Zanima me od vas tko je igrao PTR jel probao rerollat neke iteme sa vanile?
Tipa WH ili nešto?
Zanima me od vas tko je igrao PTR jel probao rerollat neke iteme sa vanile?
Tipa WH ili nešto?
Imas na youtube brdo videa sto se isplati a sto ne, e sad koliko ce to dugo drzati vodu jer Blizzard non stop nesto mjenja, dodaje ili mice prije izlaska RoS. Moje misljenje je da sva postojeca oprema koju imamo lvl 60 nece bas puno da vrijedi na lvl 70, osim mozda Mempo i Calamity, kao i Immortal rukavice za barbara. Ali s dobrim statsima, sve u svemu po meni se neisplati trenutno kupovati lvl 60 opremu na AH.
Neznam jel je to moj dojam ili sto, ali na sluzbenom forumu jako puno ljudi kuka sto se mice AH.
I malo gledam isjecke iz RoS PTR, nije mi jasno kako je moguce da ima puno igraca koji igraju RoS PTR a imaju paragon 20-30 level ? Na koju foru su dosli do beta key-a ?
Sve se meni čini da blizz sve što je bilo na vanilla, će uhasiti i želi da se ugasi. Sve što smo prije imali da neće ništa vrijediti.
Ali živi bili pa vidjeli.