Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.570.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3

Jel je taj PTR expanzija? Mogu probati oni koji je nisu preorderali?

12 godina
Diablo 3

?Ne razumijem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tigerija kaže...

Jel je taj PTR expanzija? Mogu probati oni koji je nisu preorderali?

Patch 2.0.1 mogu svi probati, to je PTR. Ograničen si s lvl 60, nažalost.

Evo ti tu upute da vidiš šta ti treba (pod accountom moraš uključiti da želiš betu, i moraš imati Battlenet beta klijent):

http://eu.battle.net/d3/en/blog/11954349/patch-201-ptr-now-available-12-12-2013

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,moj prijatelj ima jedan ogroman problem oko pokretanja igre.Tocnije,kupio je igru u tisak medija 450 kuna i igrao je i sve je radilo super.Dok jedan dan se nije probudio i vise nije mogao uopce uci u igru,znaci pisalo mu je da Mail i pass nije valjan.Obratio se Bljizardu,napisao o cemu je problem,ali nije dobio nikakav odgovor.Pokusao je sa resetiranjem pasworda,ali jednostavno nista ne pomaze.Jedan njegov frend se obratio na Bljizardov forum i napisao u cemu je problem i nakon 3 dana maknuli su njegov post i nije dobio nikakvo objasnjenje,zasto,kako niti kada...Zna mozda netko,sta bi jos mogao covjek napraviti?Evo vam njegov comunity items i sl...Da se ne bi posumnjalo u nekajve prevare ili sl...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/manuel-2794/hero/22795721

http://eu.battle.net/d3/en/blog/12352231/blizzard-customer-support-callback-11-01-2014

Probajte direktno se obratiti, druge vam nema, neka sve pripremi, kopira osobnu, cd-key i naravno prica engleski.

Sretno.

12 godina
Diablo 3

Pozz,sada i ja imam problema sa svojim acc-om.Dosao sam kod frenda i pokusao se na svoj acc logat i blokali su mi acc.Sad sam doso doma i idem da ga od blockam ali kaze da mi mail i combination name ne postoje.Ma dali su ovi normalni sa tim glupim zastitama????

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Pozz,sada i ja imam problema sa svojim acc-om.Dosao sam kod frenda i pokusao se na svoj acc logat i blokali su mi acc.Sad sam doso doma i idem da ga od blockam ali kaze da mi mail i combination name ne postoje.Ma dali su ovi normalni sa tim glupim zastitama????

Nažalost mislim da ćeš i ti morati po gore navedenom receptu zvati CS... i pitanje jedno imaš li battlenet authenticator i SMS protect aktiviran?

12 godina
Diablo 3

To nije tvrtka,to je lopovluk...

Znaci u tom Bllizzardu se nesmijes logat kod nikoga?Dobro da nisu odredili i vrijeme log in log out inace block...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 19:43 (Endymon).
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
geothia kaže...
Endymon kaže...

Nažalost mislim da ćeš i ti morati po gore navedenom receptu zvati CS... i pitanje jedno imaš li battlenet authenticator i SMS protect aktiviran?

Ne nemam takve stvari po mobovima,jer osobno smatram da je to pre*****anje kod ove tvrtke.Dobro da me ne traze i krvnu sliku...

13 godina
protjeran

pa ne rade oni to zbog sebe,nego zbog tebe.. LOL

Mariich#2318
12 godina
Diablo 3

To sto su radili i uradili,samo su jos vise zakomplicirali stvar.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Izludio sam danas, latencija s normalne od jednom skoči an 1000 ili tako nešto...

Onda dobijem u sred runa dissconect neki error i sl. Nikad mi se do sadto nije dogodilo, pa pitam jel vama danas bilo kakvih problema?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam danas igrao par sati na HC, nikakvih problema. 

A te latencije koje ti možda imaš sam i ja prije imao dok sam igrao na laptopu [znam da ti igraš na laptopu], jer ne uspije nekad prožvakati sve detalje što se događa okolo i onda rokne brutalne latencije, koje čudom nemaju veze s netom. 

A što se tiče diskonekta, to nisam nikako imao danas. 

Sve uredno.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pazite se phishing e-maila:

Blizzard gives you Diablo III Reaper of Souls!Game Number:The game will be released on 2014/3/25 12:00 noon.A few steps to get the game serial number:

1 Open this link in your browser: h**p://us.battle.net/d3/en/blog/10873782/diablo-iii-console-play-free

2 Type in the Game Number above, and start the game

3 After you successfully get the serial number, you can pre-install the game file.

So that on 2014/3/25 12:00 noon, when the game is released, you can start the game directly.NOTE: We suggest you to keep this email as a reference.If you have any problem with the present or Battle.net account, please contact with our customer service.

Enjoy!

Blizzard Entertainment

Stranica je u Kini{#}

Domain Name: BATTLE-D3-EN.NETRegistrar: HANGZHOU AIMING NETWORK CO.,LTDWhois Server: whois.22.cnReferral URL: http://www.22.cnName Server: NS1.22.CNName Server: NS2.22.CNUpdated Date: 28-dec-2013Creation Date: 28-dec-2013Expiration Date: 28-dec-2014

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

pa ne rade oni to zbog sebe,nego zbog tebe.. LOL

potpisujem

uvijek se iznenadim (a neznam zasto, stvarno) koliko su ljudi lijeni, samo treba procitati uputstvo kako resetirati acc, u 60 sec se acc otkljuca, ali i dan danas je za neke ljude to izgleda kvantna fizika

Sjecam se pocetka kad je Diablo 3 izasao, ala je bilo kuknjave da se kradu acc, po forumima brdo zalbi je bilo, ovaj sad sistem da ti zapamti par pc komponenti i acc zakljuca za njih je po meni savrsena stvar, prije je bilo ono tipa: ja bio kod prijatelja i igrao kod njega pa mi on ukrao acc (ostao mail i pass na njegovom kompu), sada vise toga nema, samo treba odvojiti 15sec i procitati sto te pita. Pa pametno odgovoriti, potvrditi link na mail i to je to. (Eto nedavno i sam sam mjenjao komp, pa mi zalockao acc, sve u svemu za 1min sam ga otkljucao, ali valjda zato jer ja procitam sto mi pise prije nego kliknem na Yes or No.

15 godina
Franjo15 kaže...

A te latencije koje ti možda imaš sam i ja prije imao dok sam igrao na laptopu [znam da ti igraš na laptopu], jer ne uspije nekad prožvakati sve detalje što se događa okolo i onda rokne brutalne latencije, koje čudom nemaju veze s netom. 

Sve uredno.  

Ma na kompu, zato mi je čudno, al sad kad sam išao achivmente radit, nije bilo nikakvog problema...
Inače tko će me ovih dana dignit na HC do 60 i da ubijemo sve glavne ;)

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Franjo15 kaže...

Sve uredno.  

Ma na kompu, zato mi je čudno, al sad kad sam išao achivmente radit, nije bilo nikakvog problema...

E ovih dana radim, pa možda navečer ako ulovim vremena, uglavnom možemo se čuti kad nađem vremena. 

Đuro#2155
17 godina
neaktivan

yep meni se isto događalo danas

da je meni žezlo čudesno
15 godina
Diablo 3

Onda dobro, nisam lud :P
Inače trebaju mi svi achivmenti za HC prije ekspanzije :P

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Kažu da će izgleda već ovaj mjesec ići pre-download za RoS:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11039724957#14

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
geothia kaže...
Endymon kaže...

Rjeseno geothia.Hvala na pomoci.Zasluzujes TU/HVALA{#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3
Ja imam specifican problem sa diablom i blizzardom...prodao sam unazad mjesec dana nekih 10 itema cca 80€ ali ti novci nikako da sjednu na paypal.Danas sam slucajno isao pogledat paypal racun i ostao u soku kad sam vidio da nema nikakve uplate od blizza.Otvorio sam sad ticket i cekam odgovor ali bojim se da nece bit nista od toga. Jel imao jos netko od vas takav problem...:(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Debelo crevo kaže...
Ja imam specifican problem sa diablom i blizzardom...prodao sam unazad mjesec dana nekih 10 itema cca 80€ ali ti novci nikako da sjednu na paypal.Danas sam slucajno isao pogledat paypal racun i ostao u soku kad sam vidio da nema nikakve uplate od blizza.Otvorio sam sad ticket i cekam odgovor ali bojim se da nece bit nista od toga. Jel imao jos netko od vas takav problem...:(

Ne, sve što sam prodao sjelo je kroz par dana na račun (paypal). Pa odmah prvog sjela i lova na račun. 

Đuro#2155
15 godina
neaktivan
Jel imas ukljucen sms protect i authenticator? Neznam sta se desilo...inace i prije sam prodavao i sve je bilo ok...sjelo na paypal balance
16 godina
neaktivan
Diablo 3

nemam autentikator, samo me živcira, ali imam sms. To uvijek kad prodajem nešto moram ubaciti kod s SMSa

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Debelo crevo kaže...

Ja sam prije pola godine popušio tako 7 eurića, ali mojom greškom jer nemam viza karticu nego master a paypal vrši uplate samo na vizu.

Transakcija je evidentirana kod blizzarda i proslijeđena na paypal gdje nikad nije stigla.

Otvori ticket i na paypalu ali da znaš mojih 7 eurića je još uvijek negdje između.

13 godina
odjavljen
Debelo crevo kaže...

Ja čekam već 3 mjeseca uplatu od Blizzarda na PayPal. Otvorio sam ticket i nakon 10 ponovnih otvaranja odogovorili su mi da oni vide da transakcija nije sijela na PayPal i da ih više ne trebam kontaktirati, da su poslali zahtjev njihovim, tko zna kome, i da rade na rješenju. To je bilo prije mjesec i pol, a oni još rješavaju problem. Prvo su mi rekli da mi nešto ne štima s PayPalom, ali sam to brzo riješio kontaktiranjem PayPal supporta i prosljeđivanjem PayPalovog maila njima, nakon čega su mi rekli, kao što sam i napisao da rade na otklanjanju problema. Najbolje od svega je da mi je prije sve normalno radilo, novci su maksimalno za 3 dana bili na PayPalu, a sad odjednom problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 16:24 (formula1live).
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Ok znaci nisam specifican slucaj...evo i meni su odgovorili da je vjerojatno problem sa mojim paypal racunom.Znaci ista prica.Sad idem kontaktirat paypal ali bojim se da na kraju nece bit nista od toga.A jesu lopovi i cigani pa to je strasno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Na početku rmaha sam imao problem da mi novci nisu sjedali odmah na paypal. nakon što sam se obratio supportu više nijednom nisam imao taj problem.

Evo prošli mjesec, svaka ni 12h nakon prodanog itema:

http://www64.zippyshare.com/v/17004166/file.html

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 15:49 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Izludio sam danas, latencija s normalne od jednom skoči an 1000 ili tako nešto...

Onda dobijem u sred runa dissconect neki error i sl. Nikad mi se do sadto nije dogodilo, pa pitam jel vama danas bilo kakvih problema?

nemogući lag danas, svaki dan je tako, ali danas mi je bio 900 maloprije jedva sam igro ono šteka igra nemoguće. ne znam stvarno kad misle to sranje od laga riješit, ali ovo više nije za igrat, srećom igram s barbom pa taj lag jedva osjećam da igram s WDom bez speed runa trebalo bi mi tri dana da si skupim 1 paragon level.

danas im je stvarno u k.rcu, evo maloprije probo probat ću još malo sad ako bude opet tako ne palim igru do sutra, rade neki servis od 5 ujutro do 11 valjda će riješit do tad problem.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sad igro 3 sata nikakvog laga nije bilo, osim kad pofa skupi 5000 monstera na fieldsu pa shebe cijeli server {#}{#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 19:13 (EraserHead).
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice