Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.570.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
chaselol kaže...

Znaci ako solo ufarmas nesto nikome ne mozes dati?

Ni dati ni prodati, tj. zute/plave iteme mozes (cak i neki zuti itemi su lockani koliko vidim) ali legendarne ne, ali posto je Mystic uveden u igru, svaki item se moze nadogradjivati i mjenjati, sve zavisi o kolicini golda koju si spreman potrositi.

Sve u svemu igra dobija nesto novo, i sam igram PTR i u zavisnosti od opreme koja mi pade takav build koristim za igranje.

Jedino sto mi se svidja/ne je to sto nema veze koji nivo tezine igras, od najmanjeg do najveceg (barem na PTR), nema pravila za drop, isti je na svim nivoima tezine i prati koji si trenutni level. MF nema utjecaja na igru (zasada).

13 godina
protjeran

kompjuter proizvodi zvuk kao usisivac,ali ne glasno,vync m je bio iskljucen,a fps sam sad stavio na 60,vjerojatno se zbog ovoga i diablo gasi http://prntscr.com/2g87ha

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 21:21 (kexzoR).
17 godina
kexzoR kaže...

kompjuter proizvodi zvuk kao usisivac,ali ne glasno,vync m je bio iskljucen,a fps sam sad stavio na 60,vjerojatno se zbog ovoga i diablo gasi http://prntscr.com/2g87ha

CPU, GPU i matična imaju OK temperature, čak i naponi izgledaju dobro, je'l ti to spojeno napajanje na AUX senzor? Ako da, očito se ono pregrijava, i to jako.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
kexzoR kaže...

CPU, GPU i matična imaju OK temperature, čak i naponi izgledaju dobro, je'l ti to spojeno napajanje na AUX senzor? Ako da, očito se ono pregrijava, i to jako.

AUX je krivo očitanje, i svi imaju tako, i stalno je fiksna temperatura. Uglavnom nema brige oko toga. Temperature su ok, ako je to load dok rokaš igrice. 

Đuro#2155
13 godina
protjeran
Diablo 3

evo obrisao sam drivere i ponovno instalirao i za sada nemam nikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

evo poginuo mi je valjda 20-ti lik na HC-u...odustajem do exp

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Imam odlične DEX Vile Warde koje prodajem i odličan Tal Rasha chest ako je netko zainteresiran.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Imam odlične DEX Vile Warde koje prodajem i odličan Tal Rasha chest ako je netko zainteresiran.

Koje?:)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
dobus kaže...

Kak si poginuo ?  Na kojem MP si igrao ?

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
neaktivan
Grozota kaže...
dobus kaže...

Kak si poginuo ?  Na kojem MP si igrao ?

Ah, niti prvi niti zadnji, tko zna kako ću još do exp proći. Iskreno niti ne znam koliko sam likova izgubio. Zato stalo farmam nove, upravo sad imam sve na 60+, još mi barbar fali, s njim sam sad na 57 ako se ne varam. 

Ja sam u zadnjih mjesec dana izgubio Monka 29Paragon i cca 20, s##bali me likovi u party, otišao na njihov flag, i ogromna količina monstera oko mene, sereniti, izvučem se i bježim, cooldown prođe svi za mnom, roknem još jedan, ali više nisam imao šanse, bjeažao sam ali nisam se snašao i izgubio sam.

I onda sam na lagu ostao bez monka drugog neki dan, mp5. Rokno sam sereniti, i healt, ali ništa nije primilo samo sam gledao kako lik umire na elitovima.

A jučer je lik poginuo u mom partiju, ja sam se jedva izvukao, samo MP1, igrali smo partiju i pred kraj lik viče "on my flag" i ja odem prvi, kad grupa elitova sereniti koliko ti srce hoće, uski prolaz, sreća pa sam brzo reagirao igrao sam s WD, i spirit walk prolazi kroz sve, ali došao je lik s barbarom i poginuo je na mjestu.

Ima jako puno likova koji rade takve stvari, ja sam dva ili tri lika izgubio tako da me netko nasamario. A ne očekuješ ništa tako, od sada, samo na waypoint, pa polako do njih. A s WD sam sad 32 paragon, i njega da sam izgubio, sigurno bih poludio.

P.S. najbrže levelanje mi je 4h, ovaj puta bez Hellringa, jer sam poginuo s njim. Mi je sad 4:10

Đuro#2155
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jao kako mi ovaj pvpbank na jetru ide.. {#}

nekidan se kod mene ulogirao frend koji nije 3-4 mjeseca bio aktivan i imao je 97 requestova {#} da bar postoji neki decline all gumb, to je suludo.. ja oko 5-6 requestova min. dnevno dobijem.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

nekidan se kod mene ulogirao frend koji nije 3-4 mjeseca bio aktivan i imao je 97 requestova {#} da bar postoji neki decline all gumb, to je suludo.. ja oko 5-6 requestova min. dnevno dobijem.

Ja uopće nisam imao nikakve zahtjeve, ne sjećam se da sam ikad i dobio, ali s tim upoće nemam problema.  {#}

Đuro#2155
17 godina
Franjo15 kaže...
nine kaže...

Ja uopće nisam imao nikakve zahtjeve, ne sjećam se da sam ikad i dobio, ali s tim upoće nemam problema.  {#}

Ja ih nisam imao, tako dugo dok se jednom nisam spojio na general chat, od onda mi dolaze svaki dan 2-6 komada.

13 godina
protjeran
Diablo 3

momci poceo sam igrati diablo prije tjedan dana i danas mi je ovaj nož dropao,mozete li mi reci za kolko da ga prodam?

Mariich#2318
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 0:18 (kexzoR).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

4616 golda

13 godina
neaktivan

Za ubuduce, odes fino na Auction House (dok jos postoji) i pogledas koliko kosta takav noz, i ako stvaro zelis da ga prodas onda malo spustis cijenu i to je to.

Premda sumnjam da ces za ovaj postici ikakvu cijenu buduci da nema socketa.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jooj nikako da zaradim golde , pa mislim uzet kojeg bota ,

Vasa iskustva ? mozda ako vam je neugodno pisat na postu slobodno mi posaljite u PP .

Koji su botovi najjpoznatiji ? ima li koji free bot ? .... 

Suba
Moj PC  
0 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nije ti ovo D2 da skines bot i pustis ga da farma cijelu noc, rune, gold itd...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Save kaže...

Vasa iskustva ? mozda ako vam je neugodno pisat na postu slobodno mi posaljite u PP .

ccc, kupis igru da bi ti je igrao bot...meni neshvatljivo...

sto ljudi sto cudi...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@save

pa ako već trebaš gold i hoćeš potrošiti RL pare, zašto kupovati bot-a a ne gold koji trebaš? preskočiš odmah jedan korak.

daš 10-20 ojra i imat ćeš vjerojatno dovoljno golda za što god ti treba. {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

@save

pa ako već trebaš gold i hoćeš potrošiti RL pare, zašto kupovati bot-a a ne gold koji trebaš? preskočiš odmah jedan korak.

daš 10-20 ojra i imat ćeš vjerojatno dovoljno golda za što god ti treba. {#}

Da, trenutno je gold na RMAH jako jeftin, i što sam gledao cijena mu je padala drastično. U nekoliko dana od 1,90€ do ispod 1,40€ za 50M golda.

13 godina
neaktivan
Diablo 3
Znam neke ljude koji su koristili botove i svi su pali u onoj akciji kad je blizzard čistio igru od botova. Tako da to ti i nije neka pametna ideja , možeš samo popušiti account.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Leopold_IV kaže...
Save kaže...

ccc, kupis igru da bi ti je igrao bot...meni neshvatljivo...

sto ljudi sto cudi...

Pa farmanje golda u ovim uvjetima je tupavost, a ne igra.

13 godina
neaktivan

koncept, igras Diablo da bi se zabavio (pa usput sta skupis golda/itema skupio si), a ukoliko te ne zabavlja, ne igras.

Ili igras nesto drugo, pijes pivo, ganjas zene...itd...

12 godina
Diablo 3

Bilo mi malo dosadno pa sam išao nešto testirati... Igrao sam PTR sa likom od nule i to sa Monkom sa kojim do sada nism igrao.. a kako gear izgleda nako desetak sati igranja možete pogledati u slikicama.. ja sam oduševljen...

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Leopold_IV kaže...

koncept, igras Diablo da bi se zabavio (pa usput sta skupis golda/itema skupio si), a ukoliko te ne zabavlja, ne igras.

Ili igras nesto drugo, pijes pivo, ganjas zene...itd...

Ne. Skupljanje golda meni nije zabavno. Gold ti treba za neke stvari, ali njegovo skupljanje je isforsirano i nije zabavno. Item hunt je zabavan, ali ne i gold hunt, jer nema "game breaking" mogućnosti za ubrzati - linearno je.

13 godina
neaktivan
Diablo 3
Al će gold u RoS-u biti itekako važan. Tko je igrao RoS PTR to zna koliko se love utuče kod mystica za upgrade opreme da možeš igrat torment 1-2 . Frend je samo na mystica utukao oko 200 milja za upgrade jako dobre opreme
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
geothia kaže...

Bilo mi malo dosadno pa sam išao nešto testirati... Igrao sam PTR sa likom od nule i to sa Monkom sa kojim do sada nism igrao.. a kako gear izgleda nako desetak sati igranja možete pogledati u slikicama.. ja sam oduševljen...

Ma PTR je prica za sebe, neka druga igra, svih 5 klasa sam od 0 do 60 igrao(wizza dvaput), tko nije probao nezna sto je propustio. Nekako mi je igra zabavnija i napetija, o dropu da i nepricam, svaki run nesto bolje pade, Leveliranje je sad savrseno, monsteri te prate pa ti se nece desiti da ti pade item level 15 a ti level 30. Elite su prica za sebe, na masteru sam sve likove igrao do 50-52 levela, onda postaje tesko pa nema druge nego na Expert prebaciti. Drop nema veze koji nivo tezine igras (barem ja nisam primjetio), isto/slicno mi je dropalo na Normal-Wizard i Expert-Wizard (digao oba do lvl 60, samo drop opremu koristio).

Sad sve na PTR sam resetirao i idem ispocetka, dizem DH na Master, trenutno 31 level. Jedva cekam RoS i Crusadera, samo steta sto dolazi u proljece, bolje da su ga sad izdali. Po zimi vise se vremena za igranje moze odvojiti.

12 godina
Diablo 3

Pozz,moj prijatelj ima jedan ogroman problem oko pokretanja igre.Tocnije,kupio je igru u tisak medija 450 kuna i igrao je i sve je radilo super.Dok jedan dan se nije probudio i vise nije mogao uopce uci u igru,znaci pisalo mu je da Mail i pass nije valjan.Obratio se Bljizardu,napisao o cemu je problem,ali nije dobio nikakav odgovor.Pokusao je sa resetiranjem pasworda,ali jednostavno nista ne pomaze.Jedan njegov frend se obratio na Bljizardov forum i napisao u cemu je problem i nakon 3 dana maknuli su njegov post i nije dobio nikakvo objasnjenje,zasto,kako niti kada...Zna mozda netko,sta bi jos mogao covjek napraviti?Evo vam njegov comunity items i sl...Da se ne bi posumnjalo u nekajve prevare ili sl...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/manuel-2794/hero/22795721

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Dečki da se ja s nečim pohvalim, nisam na svom kompu, ali odmah sam to morao reedemati. Osvojio sam ključ na jednoj nagradnoj igri.

Usput, sad svoj koji sam već kupio prodajem, uzeo sam ga na g2a.com. Ali njega ću tek dobiti prije exp

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 20:49 (Franjo15).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice