Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.611.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

dosadilo mi solirati, dodajte me za neko grupno lvlanje {#} nine#2175

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
ja se nadam da botovi ko ti vise nece moci igrati posteno
15 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav svima!!jel neko zainteresiran za HC gear i gold imam 200 m golda i geara za 3 clase zelim GOLD Soft core!!!

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi moji jeste vi vidjeli ovo?

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10973477708

http://www.blizzcon2013.com/diablo-3-ros-primary-secondary-affixes/

Stvarno ne znam što je taj blizzard sad umislio, koji im je vrag (diablo :D ) 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 15:39 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

A jesi ti igrao PTR, ili bar čitao što mi koji smo ga igrali komentirali?

A u EULA-i piše da mogu mijenjati i iteme kako žele...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 16:15 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma što je najgore igrao sam PTR i još igram i imam već sad 30+ sati, HC mi je odlučan sad od početka, tj. samo sam i igrao HC, kraftanje je super, dropovi vrhunski. 

Odlična stvar, ali sad ovo što si stavili za afikse na iteme i to. Pa to nema baš smisla 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

gledam sinoc na twichu i ne vjerujem, WD sa oko 300+ paragon lvl i jos 3 manijaka, monk i barb i sorc ako se ne varam, ili jos jedan WD, lik pici te nove bounties i obidje lvl i nabere brat bratu 200 mobova i onda krene dps makljaza :D onaj spell sa medvjedima, aoe. nisam bas najbolje ubro koji je torment lvl picio, a i ovako ne mogu ocijenit koliko je tesko ali treba dosta dugo dok se pocisti. dropovi su smece i dalje, nazalost :( , likovi nista od itema ne skupljaju ili vrlo rijetko.....

zapravo sto se survivability tice, izgino je x puta, ne znam jel ima kakav threat ili ne u diablu ? sorcerica i monk su se dosta bolje drzali.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Dropovi su i dalje loši. Tj. stvar su promijenili tako da su meni (koji imam prosječnog lika, wiza sa srednjim statsima, a kako je tek onima s dobrim gearom) itemi koji padaju taman onoliko dobri da pogledam statse, ali uvijek su barem 10-30% lošiji od onih koje imam. Jedino legendarni nešto vrijede, ali redovito su lošiji od 60-63 level trifecti npr.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Shinobi protiv Urzael-a (1 bilijun zdravlja, Shinobi ima oko 1M DPS), Torment I:

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 8:31 (TomoR).
Moj PC  
1 3 hvala 1
16 godina
odjavljen

Torment I od koliko?

Čini se kao pretjerano duga borba, bez obzira na težinu. Koji je smisao mobova s kojima sukob traje 8 minuta?! Totalna glupost, osim ako Shinobijev gear nije teško smeće (s tih 1M DPS-a) za RoS. Borbe moraju biti teške iz perspektive mehanike, tajminga, dobrih ideja tijekom igranja, a ne beskonačno testiranje živaca i vremena igrača.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Torment I od koliko?

Čini se kao pretjerano duga borba, bez obzira na težinu. Koji je smisao mobova s kojima sukob traje 8 minuta?! Totalna glupost, osim ako Shinobijev gear nije teško smeće (s tih 1M DPS-a) za RoS. Borbe moraju biti teške iz perspektive mehanike, tajminga, dobrih ideja tijekom igranja, a ne beskonačno testiranje živaca i vremena igrača.

Kak stvari stoje tako će i izgledati borbe protiv bossova  :)  

Ne kužim zašto je to glupost da borba traje tak dugo ? Pa hvala bogu da jre došlo vrijeme da se za dobru opremu treba namučiti. Osim toga tko kaže da će torment težinu morati igrati svi.  Sjetite se prije pojave monster powera koliko je ekipe moglo igrat inferno svi su došli do act 1 i malo na act 2 i stali jel je bilo turbo teško.  Pa natrag na act 1 i farmanje.... 

Meni se RoS hebeno sviđa i odlično da su toliko zaokrenuli igru

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
Diablo 3

cifre dmg-a mi i nisu nešto impresivne za 1m DPS-a.. mislim da je potrajalo jer se ipak radi o DH-u {#}

@tonči

a iskreno 8m i nije nešto dugo... FFS ja sam u nekim MMO-ima sa čitavim guildom ubijao bossove po 4-5 sati {#} to je hebeno pretjerano bolesno dugo, 8m je taman da se malo izmučiš na najtežoj težini {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Neznam jel tko vidio pa cu tu zaljepit

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/80224-loot-2-0-legendary-and-set-item-compilation

Pod 1 handerima je bolenso oruzje Mad Monarch's Scepter,zapravo svi su mega dobri kad usporedimo ovaj loot i onaj koji ce doc.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 12:16 (XSX).

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

daaaam kakav helm za monka.. yummy {#}

i 100% dmg-a od palma... još bolji self-1hit na reflectovima {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Necu da gledam koje sve legendrane postoje, to ce mi smanjit uzitak u igri. Cak cu i general chat iskljuciti u RoS-u da ne vidim sta ljudi linkaju.

Jer inace kad mi dropa neki leg item npr rukavice, znat cu da ima 5 boljih rukavica i necu se radovat. U neznanju je tajna :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

daaaam kakav helm za monka.. yummy {#}

i 100% dmg-a od palma... još bolji self-1hit na reflectovima {#}

Ti to imaš RoS betu ili si pokupio od negdje sličice?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

sa xsx-ovog linka gore {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ekipa trazim ekipu za run kriptu :) pa me dodajte da se ubacim malo   

http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/31664406

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

HC raidao sam od 2004. u WoW-u, ali postoji razlika u mehanici borbe od 8 minuta s 40 ljudi po 30 spellova i 1 čovjekom i 6 spellova {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

HC raidao sam od 2004. u WoW-u, ali postoji razlika u mehanici borbe od 8 minuta s 40 ljudi po 30 spellova i 1 čovjekom i 6 spellova {#}

O da ta Vanila {#}

15min ciste patnje, S&M i trckaranja po sobi. 40 ljudi, 1 boss, 3 itema a zadovoljstvo nikad vece!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
odjavljen

:) Znalo je biti i zadovoljstvo s dobrim guildom, a bilo ih je.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

po vasem misljenju najbolje bi bilo da oni nama daju sve likove na paragon 2000, svu opremu koja moze dropat i da onda sjedimo pred likom u character menu i dovomo se kako je super....

kolko ljudi mogu pljuvat po svemu i svakoj sitnici, to je stvarno zanimljivo

onaj koji jesam
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

ako tko ima diablo III key volio bih ga kupiti ili mijenjati za gw2 acc :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

mene zanimaju kakve ce sve biti 4ta pasivna magija za sve sadasnje likove

+palladina (ustvari templara)

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 18:00 (igor1311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

mene zanimaju kakve ce sve biti 4ta pasivna magija za sve sadasnje likove

+palladina (ustvari templara)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
13 godina
protjeran
Diablo 3

planiram kupiti diablo,moze li mi tko reci gdje da ga kupim na internetu,a da ne koristim kreditnu karticu,bio bih najsretniji kad bi mogao kupiti preko paysafecarda..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

planiram kupiti diablo,moze li mi tko reci gdje da ga kupim na internetu,a da ne koristim kreditnu karticu,bio bih najsretniji kad bi mogao kupiti preko paysafecarda..

G2Play, Kinguin {#}

17 godina
Diablo 3

Kad neće nitko drugi, 

svima Vam želim Sretnu Novu, puno zdravlja, kvalitetne miševe i puno dobrog loota!

Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
Diablo 3

Svim "demon slayerima" sve sve najbolje u 2014. 

Jučer mi je ovaj "pox" zveknuo na pod :)

zuni zuni
::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Sretna vam Nova godina!!!!!!!!
Želim vam sve najbolje, inače kad idemo igrat, gameri nemaju pauze ;)

3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice