Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.544.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
ESepulTribE kaže...

od kad se legendarni itemi mogu farbat , kaj je to nekaj novog ???

Ne mogu se farbat, mozes zapravo samo odabrati da li ce biti prikazani na liku (u svojem originalnom obliku i boji) ili ne.

Mozes jedino koristiti Vanishing Dye ili All-Soap's Miraculous Dye Remover.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
12 godina
protjeran
Diablo 3

TeamSpeak server 78.47.85.156

Najbolje hosting usluge, besplatni premium web hosting, i sve ostale usluge. Posjetite www.bestofservers.com i doživite nešto novo.

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Zasto na infernu tako sporo lvl. idu prosao sam 2 poglavlja skocio jedan lvl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Malen MP, nemas Hellfire i/ili ruby u helmu, krivi odabir poglavlja.

0 1 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Poslje Worthama ima taj vendor. Roger the Alchemist .... na putu do sljedeće mape. valjda ima 10% da nastane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Best of Servers kaže...

TeamSpeak server 78.47.85.156

Darko1983 kaže...

Poslje Worthama ima taj vendor. Roger the Alchemist .... na putu do sljedeće mape. valjda ima 10% da nastane.

Sastanak tocno u ponoc, iza one male kapelice, Roger ne moze doci, umro mu hrcak. IP servera se mijenja u 173.194.35.184. Tko leti vrijedi, tko ne leti... sve vam je jasno.

16 godina
odjavljen
sauronas kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Ok,ti kazes da moja oprema ne vredi 400m. Ako te ne mrzi proveri na ah koliko kosta ovaj moj rare ring (200m bez life %,ali za tebe neka bude 100), kazes da je inna temperance los (150 vit,istina "samo" 8% as), kazes da nemam all ress na armoru (imam lighting ress ako znas sta je one with everything),Istina je da sam platio oruzje 150m (oko 100m main hand,50m offhand),natalya ring (cca 50m),gemovi oko 150m. Da imam 164k dps bez ikakvog buffa,ali nije problem dogurati ga do 200k uz dobar odabir skilova. PS. nekad i ovo koristim  Samo nemoj ti nekom da govoris o skromnosti {#}

Ma sve OK. Nisam mislio nista lose... Jednostavno sam napisao svoje misljenje... Forum je mjesto druzenja, izmjena misljenja, zezanja, a ne lijecenja frustracija sto rade neki ovdje, nazalost... Ali to je nadasve njihov problem i njihove okoline.

Ako ti kazes da vrijedi, necu ulaziti u to. Generalno na AH sam sada kada skupim nesto novca da napravim upgrade njenog monka i moga wizza (s ostalim likovima se trenutno ne igra, mada ih ima i na paragonu 50). No, ja ne bi dao tolike pare za tako nesto. Sve najbolje.

16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

A baš 250k DPS-a za 400M je LOL. Kako sam već rekao, oprema je itekako skuplja. 100M je neki minimum za high-end opremu i to ako baš trebaš nešto što nitko drugi ne treba.

I ja kazem da je LOL. Na stranu sto ja nisam nigdje napisao 250K - to je gotovo 100K vece od od toga monka o kojemu se radi, ako se ne varam (sto mozes sa covjekom koji iz lazi ulazi u laz kako vidim prema vasim kvotanjima - eno rusi se nenormalno server sa 4 CM wizza kako je on rekao - mora da uvijek upadnem u uber server koji nece da se srusi).

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 1:12 (Mrgud Veliki).
16 godina
odjavljen
brkan83 kaže...

Zasto na infernu tako sporo lvl. idu prosao sam 2 poglavlja skocio jedan lvl.

Prva dva acta ne daju nesto puno expa (previse praznog prostora). Odi na treci act do novog patcha i u public sa dobrim drustvom. Mozes uzeti leoric's ring i hellfire ring te staviti sto jaci ruby u kacigu, ako ti je to expa. Mada paragon leveli su tesko precjenjeni (lijepo je biti na 100om zbog MF i ostaloga, ali nema neke velike razlike koja se osjeti unutar 10 paragon). Sretno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 1:26 (Mrgud Veliki).
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
sauronas kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Ok,ti kazes da moja oprema ne vredi 400m. Ako te ne mrzi proveri na ah koliko kosta ovaj moj rare ring (200m bez life %,ali za tebe neka bude 100), kazes da je inna temperance los (150 vit,istina "samo" 8% as), kazes da nemam all ress na armoru (imam lighting ress ako znas sta je one with everything),Istina je da sam platio oruzje 150m (oko 100m main hand,50m offhand),natalya ring (cca 50m),gemovi oko 150m. Da imam 164k dps bez ikakvog buffa,ali nije problem dogurati ga do 200k uz dobar odabir skilova. PS. nekad i ovo koristim  {#}

Ma sve OK. Nisam mislio

Ma Mrgo moja najdraza, mi smo to oduvijek znali... ali lijepo je vidjeti ovako jasno napisano. {#}

Mrgud Veliki kaže...
Tonči kaže...

A baš 250k DPS-a za 400M je LOL. Kako sam već rekao, oprema je itekako skuplja. 100M je neki minimum za high-end opremu i to ako baš trebaš nešto što nitko drugi ne treba.

I ja kazem da je LOL. Na stranu sto ja nisam nigdje napisao 250K - to je gotovo 100K vece od od toga monka o kojemu se radi, ako se ne varam (sto mozes sa covjekom koji iz lazi ulazi u laz kako vidim prema vasim kvotanjima - eno rusi se nenormalno server sa 4 CM wizza kako je on rekao - mora da uvijek upadnem u uber server koji nece da se srusi).

Napisao si, citiram: "Inace sa 400 milja bez problema opremim CM wizza (evo danas uzeo triplet rukavice za 3 milje za njega na AH) cak i sa daleko vecim damageom". U pitanju je bio monk sa 164k. Pa daj nam onda definiraj sto je to 'daleko veci'... 165k? 167k? Definiraj taj daleko veci, pa da ti onda opet pokazemo da ga ne mozes sloziti.

Osim toga, nudio sam ti (i jos ti uvijek nudim) 250m da mi pokazes tog wiza (pristajem cak na to da ima daleko veci dmg od cijelih 165k!) i provedes me malo po actovima.

Evo ovdje ti sve lijepo pise, malo odskrolaj: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/diablo-3/3620194.aspx

Nudim ti jos nesto - napravit cu to isto sto trazim od tebe, ali za dva sata. Ne trazim nista zauzvrat, osim da ulijem malo znanja u tu tvoju bedastu glavicu. 

I molim te, daj nam pokazi te triplet (to su trojceki?) rukavice za 3 milje. Meni bi trebale tocno takve, ali ih ne mogu naci niti za 200 milja a da su postene. 

Uber server? Takvi ne postoje. Postoje normalni serveri koji cini se ne mogu obraditi dovoljno informacija (ili ih odbacuju) i dolazi do zastajkivanja i neigrivosti (izmedju ostalog, ima naravno jos razloga). To se desava cak i s jednim cm wizom (u vidu neregistriranja naredbi i vecih mnozitelja na manjem APS-u), a postaje daleko gore s par ili vise njih. Isprobano, dokazano i pokazano.

E sad, ono sto tebe muci je da ne znas sto i kako radi cm wiz. Da si ikad imao priliku vidjeti osrednjeg, ali postenog, cm wiza, shvatio bi sto pricamo. Vjerujem ti da i 16 tvojih cm wizova ne mogu usporiti niti obican pc. Ali ne pricamo o tome, jelda?

Sa 1.9 APS-a nisi CM wiz nego Harry Potter koji je popio previse kave. 

Edit:

Mrgud Veliki kaže...
brkan83 kaže...

Mada paragon leveli su tesko precjenjeni (lijepo je biti na 100om zbog MF i ostaloga, ali nema neke velike razlike koja se osjeti unutar 10 paragon). Sretno...

Ajme majko. {#}

Daj se zbroji. 100 paragona je 300 main stata, 200 VIT-a i jos neka sica atributa za pod zub. Jako ugrubo, to je nekakvih 20k DPS-a i 100k EHP-a na mojem liku, sto iznosi cca 15% ukupnog DPS-a i 20% ukupnog EHP-a. Prava sitnica.

MF je daleko najmanji razlog za nabijanje 100-tog paragona.

A s ovim da nema neke velike razlike unutar 10 paragona si potpuno promasio temu. Dobro da nisi uzeo razliku unutar 2 paragona i napisao QED. Kad malo bolje razmislis, zasto uopce razvijati lika iznad prvog levela normala... pa drugi ne donosi nista puno vise, mozda koji losi skill eventualno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 2:38 (Ged).
16 godina
odjavljen
Ged kaže...

Sa 1.9 APS-a nisi CM wiz nego Harry Potter koji je popio previse kave. 

Ti si decec vrhunac gluposti. 1.9 APS ?!?! Imam oko 3.0 (ali me muci CC na mp10, jer sam oko 50 - sa apoc 20, mada vise volim drugi build). Mene samo zanima odakle ti izvodis ove svinjarije i ove silne lazi.  Jesam napisao da ti necu odgovarati, ali ti si master muljanja i laganja. Rece mi neko ovdje da si kao obiteljski covjek (necu ga imenovati), pa rekoh da te ignoriram i pustim, ali ti sa obiteljskim zivotom nemas veze, a i uvijek si online kada dodjem 5 jutro, 10 jutro... - sto znaci da i njega muljas, kao i ostale na listi. Ti si samo jedan ocajan covjek koji pokusava na nekom forumu dobiti nesto sto u RL nema. Za 200 milja ne mozes dobiti postene rukavice koje su triplet ?!?!?!!  Pa onda odi na glavni kanal. Imas 10 CC, 9 IAS i CD po izboru za 10 milja na vise - nije AH svetinja, vec trosenje para bezveze... Eto ja nisam uzeo 10 CC, vec 8, pa su me dosle daleko manje. A ti harry potteru glumataj i dalje... Zali Boze sto sam i ovo napisao...Eod, ne samo tebi, nego i ovog threadu... Thread si pretvorio u ******, a ne u pomaganje ljudima.... BB.

16 godina
odjavljen
Ged kaže...

brkan83 kaže...

Mada paragon leveli su tesko precjenjeni (lijepo je biti na 100om zbog MF i ostaloga, ali nema neke velike razlike koja se osjeti unutar 10 paragon). Sretno...

Ajme majko. {#}

Daj se zbroji. 100 paragona je 300 main stata, 200 VIT-a i jos neka sica atributa za pod zub. Jako ugrubo, to je nekakvih 20k DPS-a i 100k EHP-a na mojem liku, sto iznosi cca 15% ukupnog DPS-a i 20% ukupnog EHP-a. Prava sitnica.

MF je daleko najmanji razlog za nabijanje 100-tog paragona.

A s ovim da nema neke velike razlike unutar 10 paragona si potpuno promasio temu. Dobro da nisi uzeo razliku unutar 2 paragona i napisao QED. Kad malo bolje razmislis, zasto uopce razvijati lika iznad prvog levela normala... pa drugi ne donosi nista puno vise, mozda koji losi skill eventualno. 

Ti deces opet nista na razumijes, kao po obicaju. Lijepo napisah da je lijepo biti na 100om zbog MFa i ostaloga, ali nema velike razlike unutar 10 paragona (1-10, 11-20....). Sada ti meni ides pisati nesto sto sam i sam napisao... Da nisi pijan ili drogiran ?!?! Statistika je pokazala da ljudi koji drndaju nakon ponoci su vecinom pijani (pa ukljucujuci i mene ponekad), ali nisi ti svu pamet pokupio. Ono sto pises ovdje je klasican build koji se moze izgooglati. No - ne prosjecne igrace ne zanima klasika, vec devijacija... Ti decec drndaj klasican bnet CM build koji je otkriven vec odavno i glumataj da si popio svu pamet... No, mene to ne zanima, jer te podatke mogu naci na trazilici. Vise me zanimaju ljudi koji razmisljaju - tipa tonci. A sada konacni EOD od mene ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 2:59 (Mrgud Veliki).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Da prekinemo monotoniju prepucavanje wizzarda...

Dakle.....oni koji igraju HC i to sa WD-om koji path/build su izabrali?

Posto mi treba svega par kockica do lvl60, a WD buildova ima jako puno, interesira me tko-kaj koristi, koji MP..i tak....taktika.....

Dal idete na 2-handere ili mojo ili shield?

kak ste opremili followera? (buriza ili azurewrath ili MF/GF)

ajd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Test user kaže...

Posto mi treba svega par kockica do lvl60, a WD buildova ima jako puno, interesira me tko-kaj koristi, koji MP..i tak....taktika.....

ajd.

Pa realno sve ovisi o tome kako ti igraš. Nečiji build ti može a i ne mora odgovarati. Ja racimo imam nešto između obrane i napada i sa ovim buildom lako farmam MP1. Viši MP nisam još isprobavao jer ne želim riskirati.Štit ti je beskoristan ako ćeš koristiti Spirit Walk i Spirit Vessel, još pogotovo ako za fallowera uzmeš templara za maksimalnu zaštitu. Što se tiće 2H, opet ovisi o tebi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/toma-2304/hero/26919457

16 godina
Mrgud Veliki kaže...

Od sada te ignoriram. 

Mrgud Veliki kaže...

Naravno da on (ne ti) opet pise gluposti, samo sam obecao ignorirati i odgovorati na njegove postove, a ja se obecanja drzim {#}.

Mrgud Veliki kaže...

Jesam napisao da ti necu odgovarati,

Jesi Mrgudico, napisao si vise puta, o ti barone Munchausen Bugovog foruma! {#}

16 godina
Mrgud Veliki kaže...

Ti si decec vrhunac gluposti. 1.9 APS ?!?! Imam oko 3.0 (ali me muci CC na mp10, jer sam oko 50 - sa apoc 20, mada vise volim drugi build). 

Cek, cek, cek... 20 APOC-a? Sto je s onim da je 10 dovoljno i da treba znati gadjati s kritikalima?

I da vidim da li sam dobro shvatio... imas unbuffed preko 1000 resa, preko 5800 armora, 80k HP-a, 20 APOC-a, oko 3.0 APS-a (daj preciziraj, jer oko 3 u tvom svijetu je mozda i 1.91) i 50CC-a (sto je, btw, sasvim dovoljno za 3.01), te DPS sad vec pretpostavljam bar oko 150k (posebno s novim rukavicama od 3 milje!)? Dajem ti cijeli svoj acc ako je to istina i ostavljam se diabla - ti samo moras dati link od svog wiza.

Kojeg naravno nikad nismo, i nikad necemo, dobiti.

Mrgud Veliki kaže...

Rece mi neko ovdje da si kao obiteljski covjek (necu ga imenovati), pa rekoh da te ignoriram i pustim, ali ti sa obiteljskim zivotom nemas veze, a i uvijek si online kada dodjem 5 jutro, 10 jutro... - sto znaci da i njega muljas, kao i ostale na listi. Ti si samo jedan ocajan covjek koji pokusava na nekom forumu dobiti nesto sto u RL nema. Za 200 milja ne mozes dobiti postene rukavice koje su triplet ?!?!?!!  Pa onda odi na glavni kanal. Imas 10 CC, 9 IAS i CD po izboru za 10 milja na vise - nije AH svetinja, vec trosenje para bezveze... Eto ja nisam uzeo 10 CC, vec 8, pa su me dosle daleko manje. A ti harry potteru glumataj i dalje... Zali Boze sto sam i ovo napisao...Eod, ne samo tebi, nego i ovog threadu... Thread si pretvorio u ******, a ne u pomaganje ljudima.... BB.

Da li si ikad cuo za ignoratio elenchi i ad hominem napade? Cesto su koristeni od ljudi slabije intelektualne moci primitivnih nagona. 

Da, obiteljski sam covjek (po definiciji), pisem kad pisem, nisam cak niti ocajan jer me ovo jako zabavlja - i sve to je potpuno nevezano i nebitno za raspravu.

Link na tvog wiza i build ili demonstracija u samoj igri - to je sve sto moras napraviti. Cekaju te vrijedne nagrade!

Mrgud Veliki kaže...

Za 200 milja ne mozes dobiti postene rukavice koje su triplet ?!?!?!!  Pa onda odi na glavni kanal. Imas 10 CC, 9 IAS i CD po izboru za 10 milja na vise - nije AH svetinja, vec trosenje para bezveze... Eto ja nisam uzeo 10 CC, vec 8, pa su me dosle daleko manje. 

Sto se rukavica tice, preplatio si ih. Dobis i 10CC za manje od 3 milje. Medjutim, to svejedno nisu postene rukavice i da ista znas o cm wizu, preskocio bi ovu temu i pravio se da si na dalekom putu. Osim ta tri stata, rukavice bi jos morale imati int/vit/AR/Armor, a niti STR i DEX nisu za baciti. I da, takve koje imaju bar jos dvoje od toga ne mozes dobiti za malo golda.

Citat: "nije AH svetinja, vec trosenje para bezveze..." - jos jedna tvoja antologijska. Bas onako... dubokoumna.

Mrgud Veliki kaže...

Ti deces opet nista na razumijes, kao po obicaju. Lijepo napisah da je lijepo biti na 100om zbog MFa i ostaloga, ali nema velike razlike unutar 10 paragona (1-10, 11-20....). Sada ti meni ides pisati nesto sto sam i sam napisao... Da nisi pijan ili drogiran ?!?! Statistika je pokazala da ljudi koji drndaju nakon ponoci su vecinom pijani (pa ukljucujuci i mene ponekad)

Crni mrgude, precrni! Koja statistika!? Gdje je taj link, daj da vidimo to istrazivanje!

A ako si stvarno pijan dok sve ovo pises, onda su stvari puno jasnije. Nije da te to opravdava, ali je bar neko objasnjenje.

Mrgud Veliki kaže...

No - ne prosjecne igrace ne zanima klasika, vec devijacija... 

U ovom se potpuno slazemo. Prosjecan si igrac i pomalo devijantan.

14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Pa realno sve ovisi o tome kako ti igraš. Nečiji build ti može a i ne mora odgovarati. Ja racimo imam nešto između obrane i napada i sa ovim buildom lako farmam MP1. Viši MP nisam još isprobavao jer ne želim riskirati.Štit ti je beskoristan ako ćeš koristiti Spirit Walk i Spirit Vessel, još pogotovo ako za fallowera uzmeš templara za maksimalnu zaštitu. Što se tiće 2H, opet ovisi o tebi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/toma-2304/hero/26919457

Tvoj WD mi je ok za pocetak....posto nikad nisam igrao WD, a zapocel sam ga na HC-u ({#}).

Htio bih maximalizirati efekt opreme koju mogu kupiti, jer u konacnici, ono kaj kupim moze nestat, a ne zelim potrositi svu lovu ( imam cca 38M, prodao leorica). Cilj je bar pola ostavit za monka ili nekog drugog.....

Ono,  sakupit par profila, pa preko d3up-a slozit test WD-a....da vidim gdje bi me to dovelo....

Tvoj TotD...nasao ili kupio ( i po koliko)? 

13 godina
odjavljen
Test user kaže...

Pao mi je tako da sam tu puno uštedio. Sa WD-om najteže pogineš, ako ne paziš onda vrlo lako {#}, jer imaš Spirit Vessel koji ti pomogne da ne pogineš, kada se on uključi (odnosno kada te ubiju) udariš Spirit Walk i pobjegneš iz bitke, a uz to još ti templar pomogne jer dotrči i sve mobove ošamuti na sekundu. Samo kaj onda pazi kam bježiš da ne bi pobjegao u drugu skupinu mobova kao je sa prošlim WD-om (RIP), i nemoj zaboraviti pozvati zombije koji zaustave još ponekog moba koji nije ošamućen.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Kad smo kod toga, stvarno, zašto ljudi ne postaju svoje likove? Ja sam svoj tag mijenjao: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orcinus-2825/hero/793232

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 13:36 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Test user kaže...

Pao mi je tako da sam tu puno uštedio. Sa WD-om najteže pogineš, ako ne paziš onda vrlo lako {#}, jer imaš Spirit Vessel koji ti pomogne da ne pogineš, kada se on uključi (odnosno kada te ubiju) udariš Spirit Walk i pobjegneš iz bitke, a uz to još ti templar pomogne jer dotrči i sve mobove ošamuti na sekundu. Samo kaj onda pazi kam bježiš da ne bi pobjegao u drugu skupinu mobova kao je sa prošlim WD-om (RIP), i nemoj zaboraviti pozvati zombije koji zaustave još ponekog moba koji nije ošamućen.

ma spirit vessel je mrak....imao sam par šokova, skoro pa umro .....normal, MP10, Rakanoth, fight je trajao pa skoro 5 min, spirit vessel je okinuo par puta, pa jos nekoliko puta spirit walk....fanatasticno šokantno iskustvo.....pa trcanje u maglu u potrazi za waypointom ( sa 17 HP-a!!!,potrosen SV i SW) na Fields of misery na hell-u mp6.....ma previse sam sokova prezivio i fakat je WD zahvalan.....

Zato, ako ima jos koji WD...nek se ukljuci u raspravu i pomogne s par savjeta.........

16 godina
Tonči kaže...

Kad smo kod toga, stvarno, zašto ljudi ne postaju svoje likove? Ja sam svoj tag mijenjao: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orcinus-2825/hero/793232

To je vidis nagradno pitanje. Tko su ti ljudi koji ne zele postati svoje likove i zasto je to tako.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/363866

Moja bebica, ponos i dika... ako netko ima neki upgrade za pristojnu lovu, otvoren sam za sve moguce opcije. :D

Mrgud Veliki kaže...

Vise me zanimaju ljudi koji razmisljaju - tipa tonci. A sada konacni EOD od mene ovdje.

Taj isti Tonci, samo zato sto nabavi nesto sice golda, misli da ti moze zasmrditi lika i staviti sliku tvora na ekran. Onda te zasprehava na chat dok ti ne hackira router, napravi ping od 2500ms i ode hardcore barb s 98 paragona.

Ne kazem, neka prvi baci kamen onaj koji je bez grijeha, ali nije mi djelovao tako na forumu. Pazite se takovih likova! {#}

16 godina
odjavljen

Tvoj barb je bio arogantan s 9000 Lifea i glumio hrabru curicu koja je išla u noćnu moru. Nije Malnarova, ali je završilo gadno. Zato se moja barbica drži Normala i MP10 dok nije dovoljno velika curica da, ako je nešto i ubode, neće mislit' da je trava. {#}

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
Diablo 3

Ako nista drugo bar sam poginuo od elite phasebeasta s waller, arcane, frozen, molten i invunerable minionima, a ne skrivam se u kuci od mrtvog Deckarda na normalu!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ged kaže...

Ako nista drugo bar sam poginuo od elite phasebeasta s waller, arcane, frozen, molten i invunerable minionima, a ne skrivam se u kuci od mrtvog Deckarda na normalu!

Lažljivac. {#}{#}

16 godina
Diablo 3

Jel ima neki posteni moderator na ovom forumu koji ce sankcinirati ovakve bezocne uvrede?

1 0 hvala 0
15 godina
Test user kaže...

ajd.

Evo i mog hc wd-a: http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/20086980

Igram act3 MP0, i imam samo jedno pravilo: Nikada ne igram sam.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo nedavno HC paragon 11 rokam s monkom:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008

Nikako ne igrati sam, ili public, ili s nekim frendom ili frendovima.

Jučer mi je prijatelj baš umro, napali nas eliti, ja sma ih jako brzo riješio, ali kako je on stajao (nestalo struje) i ostao je na vatri stajati i nakon što sam ih ubio još par sekundi, ga je sredilo, Nisam mu mogao nikako pomoći. Šteta. 

Meni ide jako dobro, ne može mi nitko ništa, na većim MPovima ne igram jer sam se jednom opekao, i sad samo MP0. 

Jedino što me može ubiti je nepažnja, ili nešto da me izbaci baš kad je najgore, ali pazim se maksimalno koliko mogu. 

LOH jako dobro dođe, i što više resista, to je recept za preživjeti.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Evo i mog hc wd-a: http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/20086980

Igram act3 MP0, i imam samo jedno pravilo: Nikada ne igram sam.

Moj: http://eu.battle.net/d3/en/profile/LuDaRa-2919/hero/27300979

Fire bats!!!

jesi testirao na PTR-u batse?

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nego, neki lik mi na HC nudi dva lege oružja (hamburger i dagger) za ukupno 500k golda. Golde sam uzeo od frenda, ali ne znam koliko je opasno. Oružja su lvl 30, ali imaju po 500 DPS-a, što je van maksimuma od 42 koliko Blizzard navodi za taj drop. Može li biti riječ o nekom obliku hackanih itema koji se vuku po igri odavno? Lik ih je stavio (navodno su njegovi) na AH za po nenormalnih 250 milijuna, što je i u neskladu s onime što meni traži.

Očito je da ne želi da se prodaju, jer ne znam tko ima toliko na HC... osim botova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Dali zna netko kada dolaze serveri online? usput igram barba trenutno 65 paragon ako ima koja dobra dusa neka pošalje TS ili skype pa da se igramo malo :P

I love you all

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice