Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Meni se sve to čini strašno skupo...

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

Ledi u smislu crowd controla. Ne košta 2 milijarde.. Za oko 2 milijarde možeš cijelog složiti da nekako radi, ali ne baš lako, trebaš se potruditi. Za MP10 ti treba mnogo više, sve to ovisi o situaciji na tržištu, ali MP10 je skup sport.

Na US serveru covac je slozio MP10 wiza za 10 milja. Na EU su cijene vise, ali sa 500 miljki mozes sigurno sloziti jako dobrog wiza.

Treba ti oko 130k DPS-a (elite traju, ali se moze), 2.51 att spd, ~50CC, 800+ loha, 18+ APOC-a, 350+ EHP (88+ dmg mitigation, 40+ HP).

Prvo se pobrines oko toga da ostanes ziv, nakon toga razmisljas o DPS-u.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
odjavljen

Ja imam Wizza koji svašta radi. Evo sad testiram minimalni DPS i mislim da se s oko 150k može.

Sad me zanima Barbarian. :)

Što ljudi koriste kao build?

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
Diablo 3

Moze se i s 141k (to je negdje oko 1m eDPS-a) - isprobano. :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vjerojatno da, s time da ovako mali dps mora heal imati od LOH i LPS.

16 godina
Diablo 3

Loh je dovoljan (800-900 min), napuni HP u sec ili dvije, dok lps ne pomaze bas puno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 2:01 (Ged).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

šta je loh, može prijevod za nas neznalice tih engleskih naziva? {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Loh = Life on hit

Lps = Life per sec

LS = Life steal

1 0 hvala 1
17 godina
GoodAngel kaže...

jedno pitanje, kako maknem ove "recent players" s liste prijatelja s strane? želim da mi ostanu samo prijatelji, a ne ovi što sam jednom još na početku igranja ušo u public game i s njima igro i stalno mi stoje sa strane jel ih mogu kako obrisat s te liste?

Ovo i mene zanima. Zna li itko moze li se to uopce izvesti?

17 godina
GoodAngel kaže...
Tonči kaže...

Ledi u smislu crowd controla. Ne košta 2 milijarde.. Za oko 2 milijarde možeš cijelog složiti da nekako radi, ali ne baš lako, trebaš se potruditi. Za MP10 ti treba mnogo više, sve to ovisi o situaciji na tržištu, ali MP10 je skup sport.

a daj mi reci, pošto trenutno igram s WD koliko bi mi trebalo s njime miljardi za MP10? {#} trenutno igram MP4, ali me zanima jel znaš možda. ima netko WD ovdje da igra s njim MP10, pa da vidim iteme i gear koji ima? slobodno postajte, baš me zanima. meni se za sad čini, da se WD dosta jeftino može solidno opremit. za wizarda vidim da je dosta skup, kažu i da je barbu teško opremit za MP10 odnosno da je oprema skupa. zato i igram s WD, i DH mi se čini dosta jeftin za opremat. uglavnom, mislim da neću igrat s monkom i wizardom Paragon. samo s ove tri klase, WD DH Barbar tim redom.

Evo pa pogledaj mog WD-a. Sacrifice build. Komotno i bez problema igram MP8 a na MP9 moram biti malo pazljiviji. MP10 sam probao i ubio manje vise bez problema nekoliko elita ali mi je prilicno zamorno jer se u tom bildu mora brzo lupati po tipkama (ili desnom dugmetu misa kako sam ja namjestio). A macro se ne usudim koristiti da ne popijem bezveze ban nakon stotina sati igre. WD-a sam, nakon sto sam dosao do 100. paragona sa monkom, krenio od nule, i kao i onaj kolega forumas sto tuce golde, razvio ga mesetarenjem na AH za nekih mjesec i po igre. I ovako odokativno oprema vrijedi sigurno 700-800M a vjerojatno i vise. A i potrosilo se ponesto golda na kraftanje onoga sto se kraftati moze.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7566702

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 7:41 (Eld).
12 godina
neaktivan

Za Toncija:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ratko0309-2153/hero/22665854

Evo ja koristim ovaj za mp10. Ubijam samo bele mobove u keep2 zbog brzog exp i dropa(zna cesto leg da padne). Mogu i sa elitama,ali to ume da potraje. Inace,sa ovim buildom je malo tesko krenuti jer nemam fury generator (bash,frenzy),ali kad krene nezaustavljiv je {#}

ratko0309#2153
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 8:23 (sauronas).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanimljiv build, nisam nikad ovako nešto probao, i kako dolazi fury na početku, samo s battle rage krećeš i čekaš da se napuni. 

Mogao bih ja ovako nešto probati sa svojim barbarom 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja sam s Barbom sad na putu da pokušam nešto s brzim napadom. Cleave s obzirom da će bit korisno i da u 1.0.8 gustoća mobova drastično raste. Vidjet ću kako to radi. Ovo tvoje Sauronase mi se čini rizičnim za elite, ali probat ću, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 9:33 (Tonči).
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Zanimljiv build, nisam nikad ovako nešto probao, i kako dolazi fury na početku, samo s battle rage krećeš i čekaš da se napuni. 

Mogao bih ja ovako nešto probati sa svojim barbarom

Nemam full ik set pa mi ne vredi da cekam da se fury napuni za battle rage jer se to nikad nece dogoditi. Udaram taman toliko da se napuni fury za aktivaciju batlle rage(treba biti oprezan jer mozes aktivirati rend koji je na left mouse). Ponovicu,malo komplikovano kad treba krenuti,ali posle mu samo fallen maniac moze stati na put  {#}. Ovaj build koristim iskljucivo za keep2,build daje i dosta dps buff (batlle rage,overpower,WOTB) pa ceo run imam 350k dps. Run traje 5-7min,a dobijem cca 12m exp + padne i neki leg. I jos jedna stvar,elite preskacem tako da i nemam problema sa njima. mada sa oko 9% life steal dokle god imam sta da udarim ne mogu umreti

ratko0309#2153
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 11:48 (sauronas).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Uff, ovaj run je bio dobar na HC-u {#}

2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Najs! Link na tvog lika? Ovaj blackthorne sigurno puno vrijedi... 

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
del4nec kaže...

Najs! Link na tvog lika? Ovaj blackthorne sigurno puno vrijedi... 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/toma-2304/hero/26919457

Samo je ostao buffan DPS, od jučer. Nekak su spori kod toga iz Blizzarda

16 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Uff, ovaj run je bio dobar na HC-u {#}

Svaka čast, ja se još borim da dođem ponovo do lvl60. A i nešto mi slabo ide prodaja ovih dana na HC. 

jel to samo meni se čini, ili je još netko primjetio.

Dosta niske cijene itema sam stavljao, ništa, niti bid niti kupnja.  

Đuro#2155,
17 godina
neaktivan
Diablo 3

a

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 0:30 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i meni se danas fino posrećilo na HC-u  {#}

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eld kaže...

Evo pa pogledaj mog WD-a. Sacrifice build. Komotno i bez problema igram MP8 a na MP9 moram biti malo pazljiviji. MP10 sam probao i ubio manje vise bez problema nekoliko elita ali mi je prilicno zamorno jer se u tom bildu mora brzo lupati po tipkama (ili desnom dugmetu misa kako sam ja namjestio). A macro se ne usudim koristiti da ne popijem bezveze ban nakon stotina sati igre. WD-a sam, nakon sto sam dosao do 100. paragona sa monkom, krenio od nule, i kao i onaj kolega forumas sto tuce golde, razvio ga mesetarenjem na AH za nekih mjesec i po igre. I ovako odokativno oprema vrijedi sigurno 700-800M a vjerojatno i vise. A i potrosilo se ponesto golda na kraftanje onoga sto se kraftati moze.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/7566702

da te pitam, šta je bolje stavit onaj zeleni ili ovaj crveni u oružje? vidim, da dosta ljudi sada stavlja ovaj crveni koji više povećava DPS? onaj što povećava critical damage, ili ovaj što 160 puta minimum maximum damage? kažem, vidim da dosta ljudi stavlja taj crveni sada u rupu na oružju.

i pitanje za tončija ili nekoga, vidim da je reko da se broj mobova drastično povećava pa me zanima dal po svim actovima ili samo po određenim djelovima igre? ako samo po određenim djelovima, ako se nekome da može napisat o kojima je riječ. npr Areat Crater 1 Stonefort itd, Hvala.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

vidim da je reko da se broj mobova drastično povećava pa me zanima dal po svim actovima ili samo po određenim djelovima igre? ako samo po određenim djelovima, ako se nekome da može napisat o kojima je riječ. npr Areat Crater 1 Stonefort itd, Hvala.

Act I, II i IV

da pomognu ljudima od "monotonije" Acta III

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
GoodAngel kaže...

vidim da je reko da se broj mobova drastično povećava pa me zanima dal po svim actovima ili samo po određenim djelovima igre? ako samo po određenim djelovima, ako se nekome da može napisat o kojima je riječ. npr Areat Crater 1 Stonefort itd, Hvala.

Act I, II i IV

da pomognu ljudima od "monotonije" Acta III

da, i meni je pomalo dosadio taj act 3 ali na njemu je baš hrpa mobova pa ga zato i igram. iako osobno act 1 mi se sviđa, više nego pustinja i act 4. sve u svemu, nadam se da će povećat što više tih mobova da lakše skupljam exp.

i 5-3570K
13 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

da te pitam, šta je bolje stavit onaj zeleni ili ovaj crveni u oružje? vidim, da dosta ljudi sada stavlja ovaj crveni koji više povećava DPS? onaj što povećava critical damage, ili ovaj što 160 puta minimum maximum damage? kažem, vidim da dosta ljudi stavlja taj crveni sada u rupu na oružju.

Ovisi o samome liku. Sve se svodi na CC, ako ti je CC visok onda ti emerald daje veći DPS, a ako ti je CC nizak onda će ti ruby dati veći DPS.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Mislim da sam našao build koji nije ni klasični CM ni Archon, a fino radi MP10 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
GoodAngel kaže...

Ovisi o samome liku. Sve se svodi na CC, ako ti je CC visok onda ti emerald daje veći DPS, a ako ti je CC nizak onda će ti ruby dati veći DPS.

meni je CC 34 posto, jel to dovoljno visoko ili treba bit viši?

i 5-3570K
12 godina
KOJI??DAJ LINK
dobus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako je netko za HC, trenutno sam na lvl 40 :)

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

meni je CC 34 posto, jel to dovoljno visoko ili treba bit viši?

E to stvarno neznam, meni je na mom WD-u 51.5%, tako da sa emeraldom imam veći DPS. Ako ti goldi nisu problem isprobaj {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 10:30 (formula1live).
16 godina
odjavljen
dobus kaže...
KOJI??DAJ LINK

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Trachemys-2397/hero/793232

S time da MW koristim s Blood Magicom, a ne tako. Tako sam dok sam imao oružje s LS-om. Sad mi ne treba.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice