Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

formula1live, ti to pričaš o HC ili Normal?

HC

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Tonči, ja sam na vipu bio i nikako mi nije dalo spojit se na retardirani mobitel tamo. Vip čak ni 99.99999% ljudi ne može spojit na diablo, evo prvi put čujem da je itko to uspio ....

0 0 hvala 0
14 godina

Meni radi na VIP-u (ne uvijek, nekad ne dođe poruka, ali probaš slijedeći dan pa radi)

16 godina
Tonči kaže...

Imam pitanje za iskusne Wize (i ja sam iskusan, ali sam se malo pogubio): kako preživi ekipa bez iti malo LOH/LOC/LPS-a i ress opreme samo s 1,5% LODMG od MW-a? Vidim da najbolji imaju oko 500k unbuffed, a 1,5% toga je 7500, što po sekundi baš i nije nešto. Ja ne mogu nikako na MP10 preživjeti s 415k DPS-a koliko mogu nabiti, makar imao LODMG od MW-a, nego sam morao pasti na 200k da imam i LOH/LPS i dovoljan AS od oko 2,5-3, a i 2,5 je malo. Ispravili su navodni bug s Twisterima pa sad i mana regen postaje problem.

A za uhvatiti opremu od ove ekipe, za 500k unbuffed, treba 1k vražjih eura ili 100 milijardi golda.. wtf.

Jel' Barb jeftiniji? Nisam dugo Barba igrao...

Najbolji CM wizovi za koje sam cuo imaju oko 300-350k DPS-a... vjerojatno postoji razlog zasto ne mogu vise. ;) Vecina jako dobrih ima oko 250k.

Znam za jednog na azijskom serveru koji je imao 500k... no imao je problema s nekim affixima, pogotovo ako ih nije potamanio dovoljno brzo.

Bez resa i armora? Kako? Tko? Gdje? Kada? Standard je nekako 89-90% dmg mit i 40-50k HP. Bez toga je tesko igrati mp10.

LS radi (ili je radio) s meteorima (cak i bez frost nove!) i velikim DPS-om, no moras ga imati (i) na MH. Ali onda obicno vise nisi CM wiz ili jako pati DPS.

Ne znam za 'pravog' CM wiza koji igra bez loha. Cca 800-1000 LoH je skoro obavezno.

Kakav bug s twisterima, gdje to pise?!? {#}

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
odjavljen

Dakle, ja mogu MP10 igrati s oko 240k DPS-a i 2,97 AS. Uredno se healam itd. No, vidim likove s 560 unbuffed DPS-a koji igraju CM, pa me zanima na koju foru. Spustio sam AS na 2,5 i već ne mogu, iako je DPS skočio na 270k. DPS mi u Archon buildu bez problema ide na 350k unbuffeda i 410k buffeda, ali Archon je neigriv iznad MP5, čak i CM Archon (kombinirani s Crystalom za inicijalni napad).

Twisteri su prije davali mnogo više Arcane Powera, nego što ga daju sada. Taj bug je navodno ispravljen ili hotfixom iza 1.0.7 ili tom zakrpom, nisam siguran. Osjetio sam razliku nedavno. :)

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 13:26 (Tonči).
16 godina
Tonči kaže...

Dakle, ja mogu MP10 igrati s oko 240k DPS-a i 2,97 AS. Uredno se healam itd. No, vidim likove s 560 unbuffed DPS-a koji igraju CM, pa me zanima na koju foru. Spustio sam AS na 2,5 i već ne mogu, iako je DPS skočio na 270k. DPS mi u Archon buildu bez problema ide na 350k unbuffeda i 410k buffeda, ali Archon je neigriv iznad MP5, čak i CM Archon (kombinirani s Crystalom za inicijalni napad).

Twisteri su prije davali mnogo više Arcane Powera, nego što ga daju sada. Taj bug je navodno ispravljen ili hotfixom iza 1.0.7 ili tom zakrpom, nisam siguran. Osjetio sam razliku nedavno. :)

Ajd mi posalji linkove od tih likova, kao sto rekoh najbolji koje ja znam igraju sa cca max 350k (govorim o SNS wizovima). I naravno bar dva itema s lohom.

Da, Archon je za farmanje nizih levela i tesko ce biti nesto drugo ako blizz nesto drasticno ne promijeni.

A da, twisteri su davali duplo vise mane kad je izdan 1.0.7 jer su nesto zeznuli kad su popravljali blizzard (tako da je bilo igrivo cak i s 8-9 APOC-a!). Trajalo je par dana, dok nije izdan hotfix (ima tome vec neko vrijeme). Mislio sam da opet nesto petljaju u 1.0.8 pa me skoro kap strefila... :)

16 godina
odjavljen
A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mamlaza {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Svaka cast, ali mislim da on farma mp7-8 i jos tu i tamo pogine.

Na 500k LS je oko 1600... mislim da gine ko muha na mp10. 350k EHP s povisokim HP, malo armora, osrednje resa, bez bonusa od chanta i litanija... volio bi vidjeti kako se nosi s elitama. Mozda igra samo keepse 2 na mp10 i izbjegava elite. Za to je predobar.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ono što sam ja primjetio da dosta tih mamlaza iz top 20 herosocorea (imam ih par na fl) ne može igrati mp10 jer nemaju balanasiran gear (samo dmg a ehp-u bog dao zdravlja{#})...lol pa mogo bi i ja tako nabiti 360kdps, uzmem EF bez LS sa Crit Dmg, i TWH sa jednim resom i 170 dexe i eto me u top 40 monkova...a da ne govorim da ih dio nema LS ni na jednom oružju LOL

Heheh jedan DH / 15ti po heroscore u EU mi je reko da može igrat mp10 samo ako je CM u partiju{#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Upravo to. Ovo je cisto ganjanje papirnatog DPS-a.

Sam ne prezivljava mp10, mozda igra u kompi s jos nekim takvim (ili vise njih) pa je onda ok.

1 0 hvala 0
17 godina
Ged kaže...

Na 500k LS je oko 1600... mislim da gine ko muha na mp10. 350k EHP s povisokim HP, malo armora, osrednje resa, bez bonusa od chanta i litanija... volio bi vidjeti kako se nosi s elitama. Mozda igra samo keepse 2 na mp10 i izbjegava elite. Za to je predobar.

Ajde malo bolje pogledaj njegovu opremu pa mi onda reci kako on igra MP7-8... kao CM wiz s tom opremom neće ni MP0... fali mu jedna sitnica,,,

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja MP10 mogu igrati s maksimalno 215k unbuffed (233k buffed) i to tako da sam siguran da mogu preživjeti i ubiti svaku elitu (trenutni mi build nije na profilu dok pišem ovo). Sve iznad toga je smrt.

Ono što me, doduše muči, je kako je mala razlika između MP5 i MP10. U praksi mi se čini da mi je apsolutno svejedno (osim mrvicu vremenski dužeg) jel' 5 ili 10. S ovime igram i 5 i 10, a razlika je u 20-30 sekundi duljim borbama s elitama (trash pada i na MP10 lako i brzo). Ako idem na veći DPS, kao npr moj max CM od 390k, umirem lako i na MP5 i na MP10, a mrtav bio na jednom ili drugom, svejedno mi je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ged kaže...

Da, Archon je za farmanje nizih levela i tesko ce biti nesto drugo ako blizz nesto drasticno ne promijeni.

Bah, nedavno sam zarolao wiza, u nadi da ce sa 1.0.8 biti moguce koristiti neki drugi build osim sns za mp8-10, ali izgleda da nista od toga :(

Ulozio sam neke male pare u Archon build, mp4 funkcionira bez problema, 2-3 sec za elite pack kill, ali imam osjecaj da ulozim jos 10B u gear, ne bi bio koristan u mp8. A CM/WW mi je dosadan za igrati. Mozda neka kombinacija upgrejdanih spellova (laser, arcane) u 1.0.8 postane plejabilna :)

15 godina
neaktivan

Mislim da njegova Enchantressica radi vise dmg-a od mene

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
16 godina
Tomcat00 kaže...
Ged kaže...

Ajde malo bolje pogledaj njegovu opremu pa mi onda reci kako on igra MP7-8... kao CM wiz s tom opremom neće ni MP0... fali mu jedna sitnica,,,

Mislim da moze igrati mp7, s njegovim dps-om sve se topi pa ne mora dugo stajati ni u cemu, a LS ipak pomogne kad ga lupe. A tu i tamo naravno pogine, posebno od ranged monstera.

Ne znam tocno na koju sitnicu mislis.

Tonči kaže...

Ja MP10 mogu igrati s maksimalno 215k unbuffed (233k buffed) i to tako da sam siguran da mogu preživjeti i ubiti svaku elitu (trenutni mi build nije na profilu dok pišem ovo). Sve iznad toga je smrt.

Ono što me, doduše muči, je kako je mala razlika između MP5 i MP10. U praksi mi se čini da mi je apsolutno svejedno (osim mrvicu vremenski dužeg) jel' 5 ili 10. S ovime igram i 5 i 10, a razlika je u 20-30 sekundi duljim borbama s elitama (trash pada i na MP10 lako i brzo). Ako idem na veći DPS, kao npr moj max CM od 390k, umirem lako i na MP5 i na MP10, a mrtav bio na jednom ili drugom, svejedno mi je.

Hoces reci da ne gines na mp10 ili da ne postoji elita koju moras zaobici?

A CM wiz treba 6 sekundi da dosegne puni dps. Ali jako je vidljivo na elitama, cak i izmedju mp 9 i 10. Tih pola minute znaci da run od 10 ili 15min tad traje 5-7 minuta duze, sto nije tako malo.

mcf kaže...
Ged kaže...

Bah, nedavno sam zarolao wiza, u nadi da ce sa 1.0.8 biti moguce koristiti neki drugi build osim sns za mp8-10, ali izgleda da nista od toga :(

Ulozio sam neke male pare u Archon build, mp4 funkcionira bez problema, 2-3 sec za elite pack kill, ali imam osjecaj da ulozim jos 10B u gear, ne bi bio koristan u mp8. A CM/WW mi je dosadan za igrati. Mozda neka kombinacija upgrejdanih spellova (laser, arcane) u 1.0.8 postane plejabilna :)

Nazalost, bojim se da ostajemo na cm i archonu... dakle cm za mp7+. Mozda archon postane mp frendly, ali nisam bas niti u to previse siguran. :(

16 godina
odjavljen

Da, s ovime sad mogu MP10 igrati. Igram Siegebreaker i to 3. dungeon i Korssik s mnogo valova (otvoreni dio). Ne idem na most zbog FPS buga.

17 godina
Ged kaže...
Tomcat00 kaže...
Ged kaže...

Mislim da moze igrati mp7, s njegovim dps-om sve se topi pa ne mora dugo stajati ni u cemu, a LS ipak pomogne kad ga lupe. A tu i tamo naravno pogine, posebno od ranged monstera.

Ne znam tocno na koju sitnicu mislis.

Lol... ti stvarno ne vidiš u čemu je problem u njegovoj opremi? pa kako će igrati CM wiza sa 0 Apoc-a??

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
16 godina
Diablo 3

Fakat, imas pravo. {#}

Koncentrirao sam se na loh i ls, uopce nisam skuzio apoc. A cuj, kroz mp2 valjda prolazi... uz malo cekanja. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Evo i područja koja ćemo sada više igrati (zbog većeg densitija)

• The Lyceum
  • Cave of the Moon Clan Level 1
  • Weeping Hollow
  • Cathedral Level 1
  • Cathedral Level 2
  • The Storm Halls
  • The Unknown Depths
  • The Eastern Channel
  • The Western Channel
  • Dahlgur Oasis

Ima jako dobrih novina, sviđa mi se kod monka promjena za guiding light ,povećanje sa 16 na 20%, ludilo za više igrača...boost mantre of healing će isto pomoći slabije opremljenima....jedino mi se ne sviđa što nema više ravena kod DH-a, falit će mi regen hatreda za spamanje trapsa.

ja igram na actu 3, šta se na actu 2 dobiva podjednako exp? šta nije da na actu 1,2 monsteri daju manje exp, ima li kakva tablica koliko čudovišta daju exp po actovima? ako ima, može je netko postat ovdje. hvala.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

ja igram na actu 3, šta se na actu 2 dobiva podjednako exp? šta nije da na actu 1,2 monsteri daju manje exp, ima li kakva tablica koliko čudovišta daju exp po actovima? ako ima, može je netko postat ovdje. hvala.

I da i ne, ako igraš na MP1+ onda ti je "ista" količina XP-a, ali je gustoća mobova osjetno manja, na MP0 je već druga priča, ACT I daje najmanje, ACT II više, a ostala dva podjednako.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
GoodAngel kaže...

I da i ne, ako igraš na MP1+ onda ti je "ista" količina XP-a, ali je gustoća mobova osjetno manja, na MP0 je već druga priča, ACT I daje najmanje, ACT II više, a ostala dva podjednako.

trenutno igram na MP3, ali brijem da bi bez beda mogo MP4, ali pošto na MP3 sve ide glatko ne mjenjam za sad težinu. na MP5 bi sigurno imo problema, možda ne s onim običnim ali elitovi bi me klali sigurno pošto sam si povećo dps i smanjio helt sad imam 40.000 zdravlja.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/20406776

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Diablo 3

https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20893846

Evo imam novi ringić :P Planiram si uskoro promijenit ovaj EF u nešto bolje, ali otom potom, ni ovaj drugi weapon mi nije nešto, al cijene su prevelike :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da vas pitam još nešto.
Što vi radite s itemima? Igram na MP5 i samo dobivam iteme, više nemam mjesta u stashu, a glupo mi ih je prodavati vendoru.

Jel ih uništavate i prodavate produkte ili što?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ja skoro sve poklonim ili poznatima ili random ekipi po public igrama :)

kad nakupim dva taba u stashu , upadnem u neku public/hell težinu i pobacam kraj stasha pa si ekipa probere...

uvjek se nađe nekaj korisno i solidno za pre-inferno ekipu.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 23:30 (vrx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Da vas pitam još nešto.
Što vi radite s itemima? Igram na MP5 i samo dobivam iteme, više nemam mjesta u stashu, a glupo mi ih je prodavati vendoru.

zašto bi ti ih bilo glup prodavat, to je jedan od načina kako se skuplja gold. isto tako, ako ideš nešto craftat dobro je skupit irident tier i onaj drugi ljubičasti elikser s craftanjem. a ne plaćat na AH, to sve da bi si scraftao neki amulet ili bracer.

naravno da možeš poklonit nekome višak itema i opreme, ali po meni ako nije kvalitetno nešto u pitanju prodaja i craftanje su najlogičniji izbor.

ps- danas sam malo igrao na MP4 i skužio, da mogu bez beda igrat na MP4 čak i na MP5 ali kao što sam reko na MP5 mi treba dosta duže da ubijem elitove pa igram na MP4 rađe.

i 5-3570K
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
chutac kaže...

Da vas pitam još nešto.

zašto bi ti ih bilo glup prodavat, to je jedan od načina kako se skuplja gold. isto tako, ako ideš nešto craftat dobro je skupit irident tier i onaj drugi ljubičasti elikser s craftanjem. a ne plaćat na AH, to sve da bi si scraftao neki amulet ili bracer.

naravno da možeš poklonit nekome višak itema i opreme, ali po meni ako nije kvalitetno nešto u pitanju prodaja i craftanje su najlogičniji izbor.

ps- danas sam malo igrao na MP4 i skužio, da mogu bez beda igrat na MP4 čak i na MP5 ali kao što sam reko na MP5 mi treba dosta duže da ubijem elitove pa igram na MP4 rađe.

To ovisi, obično je jeftinije prodati par rareova vendoru pa na AH kupiti matse, dobi se više matsa na kraju nego da se ista količina salvagea.

Potemkinhr#2800
17 godina
p0temk1n kaže...
GoodAngel kaže...
chutac kaže...

Da vas pitam još nešto.

To ovisi, obično je jeftinije prodati par rareova vendoru pa na AH kupiti matse, dobi se više matsa na kraju nego da se ista količina salvagea.

Gledano vremenski (uspoređivanje je'l item za vendora ili za "razbijanje" na matse), plave i žute je bolje prodati i kupiti matse za lovu koje dobiješ. Brže je i novčano bolje prođeš (govorim o Inferno).

No, moje osobne granice za ilvl60+ iteme (iako sada sve bacam vendoru):

• plavi - do 750-800 je išlo u materijal (ispadne i koja žuta suza za craft, čak mi bio i Brimstone izletio), iznad toga prodaja
  • žuti - do 1200 u materijal, iznad toga vendor
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 8:26 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Nemam ja vremena gledati, koliko koji item košta, ili sve prodam, ili sve razbijem.  :)

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima neko za prodati par boxera (Fist weapon) do 150k cijene i levela 42-46?

Trebali bi biti bolji nego ovi koje trenutno imam (http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZuraTul-2780/hero/13463013)

Na AH su svi prenapuhani, rijetko koji solidan fist, a da košta ispod milijona.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice