Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

R.I.P. Mene je trula parica koštala 2 lika, ali ovo sa strujom je fakat peh. Al niš, malo se ispušeš negdje i kreneš dalje :)

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma i ja sam par likova zbog neta izgubio, ali to je ono bilo još u razvoju, uglavnom najviše sam umirao od 40-50lvl, i to s jedno 7 likova :)

A sad zadnja dva na inferno, i što je najgore oba na istom mjestu, opet taj warrior rest me koštao glave. 

A mislim da neću sad jedno 2mjeseca uhvatiti se diabla, moram početi učiti za ispite, što je najgore nisam se naživcirao. A imao sam kod lika ako ne računam na njemu, nego kod njega još itema u vrijednosti 10+M, Echo od 8M ode u grob. Eh.

Baš me lijepo košta ovaj lik. :) 

Mislim da je vrijeme za spavanje, pola 5 :)

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Franjo15 kaže...

Zahvalio bih se HEP-u, što su uredno isključili svoje korisnike na par sekundi sa sistema, upravo kad sam došao kod elita na inferno. 

I upravo mi windows radi scaning i reparing, neće ući u wind bez toga. Pa samo čekam da vidim šta će biti kad dođem u igru.  

{#}

Možete pogađati šta je bilo. Naravno da sam mrtav, ode preko 30sati na ovoga lika, i milijuni utrošeni na hc :S

Gadno. Najgore je kada ti prvi lik umre. Poslije je već lakše {#}. Meni se isto zna dogoditi da HEP nesšto ekperimentira kroz noć, zato ja ne igram dugo. Ako buš trebal powerleveling na HC-u, mogu te ja dići kada ću imati vremena, možda mi padne Leoric.

17 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Ma i ja sam par likova zbog neta izgubio, ali to je ono bilo još u razvoju, uglavnom najviše sam umirao od 40-50lvl, i to s jedno 7 likova :)

A sad zadnja dva na inferno, i što je najgore oba na istom mjestu, opet taj warrior rest me koštao glave.

Moji HCi su još svi u jednom komadu, jedan barb lvl15 kojim igram samo sa bijelim/plavim itemima (za dodatni izazov), dok sa WDom lagano napredujem na infernu MP1/2. Na sebi ima par milja geara, jučer kupio zunimassa head i manajuma offhand za kojih 4 milja od prodaje Manticorea, i sad kojih 4.2 milje imam, pričekat ću malo pa kupiti solidan manajuma knife za kojih 5m koji će držati me neko vrijeme, pa onda lagano kompletiranje Zunimassa seta. Poslao ti invite pa možemo skupa ponekad, ako ne krepaš do onda {#}

Tko ima na infernu Hardcore lika i igra manje MPove može me dodati pa da skupa bacimo koji act3 run. Battletag mi je u sigu.

Iz nekog razloga mi sig ne radi, iako imam upisano neš u opcijama...{#}

Možda sig dodaje samo na postove nastale nakon promjene siga? Čovjek bi očekivao i da dodaje potpise retroaktivno.

Uglavnom, bnet profil mi je potemkinhr#2800.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 10:21 (p0temk1n).
16 godina
odjavljen

Nemaš sig :)

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
neaktivan
Diablo 3

A imam još dva lika s koja sam tek krenuo, ali mislim da novog krenem ipak. 

Monk mi se sviđa jer je brz i dmg mu se nabije bolje i lakše nego barbaru. Iako mi je sad super išlo s barbarom, nabio sam dobar dmg s 2hand i padali su na mp0 jako dobro.

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

http://www.diablofans.com/topic/92276-patch-109-preview-a-dream/

Koncept jednog forumasa. Prelijepo da bi bilo istinito..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
1 1 hvala 3
12 godina

uf ovo bi bilo prehebeno..da bar bliz to pročita(napravi) i eto ode život {#}

dobus
13 godina
neaktivan
AFARON kaže...

ne znam čemu tolko hvale tom liku. iskreno od svih njegovih zamisli većina je manje više ne funkcionalna. ono lik je uložio vremena i truda da to sve napiše i sastavi ali nije sad otkrio toplu vodu.

Trade post bi bio veći fail od AH jer šta se dogodi kad si u full BiS gearu plus još je dodo tog mystica(ono kao wow reforge) tako da bi potražnja za itemima bila znatno manja. npr ako imaš sav gear što želiš i dropa ti nešto za neku drugu classu jednostavno nemaš razloga to zamijeniti za neki drugi item nego jednostavno za gold ili stavit na RMAH. ono možda trade itema za gemove ali i to bi brzo došlo do kraja.

onda taj mystic totalno nije u "duhu" kako igra sada funkcionira i samo bi povećao vrijednost nekih itema. npr sada su traženi trifecta itemi a sa tim mysticom bi ti bio dobar i item samo sa dva dobra statsa i onda si reforđaš(uf ti riječi :-) ) treći...iako bi on ukljucio IAS, CHC, CHD u isto kategoriju još nije razradio do kraja pa pretpostavimo da bi mogo dio IAS pretovrit u CHC ako već imaš CHD i imo bi sasvim solidan item. ili dio base stat pretvorit itd itd

Ono shrine kao elxir nije baš neka ideja jer koji je smisao shrine onda?

ove crafting materiale još nije razradio, ali nakon patcha crafting funcionira solidno.

onda ovo da bi set itemi utjecali na razne skillove i rune. to je zanimljivo, ali bi trebalo posvetit jako puno vremena testiranju i balansiranju. isto tako i za legnedary. zvuči kao zabavna ideja ali bi trebalo itekako potrošit hrpu vremena na testiranje da se vidi hoće li biti OP ili ne.

ovo za elemental dmg afikse mu je zapravo jako dobra ideja. a isto tako i za još veće težine dungeona. ima ljudi koji je mp10 preslab i to je zanimljivo da im se ponudi još veći izazov. te dvije ideje su mi uvjerljivo najbolje i stvarno ne bi bilo loše da zažive u nekom obliku

ideje su mu manje više ok ali kao što je i na originalnom postu netko reko jedno je doći na ideju a drugo je provest to. treba vidit kako će sve to utjecat na trenutni gameplay i da neke stvari jednostavno ne bi bile OP. a neke stvari koje su bile u beti će vjerovatno blizzard i vratit u expanziji ili nekom većem patchu. kao što sam reko i tu prije sve je to stvar marketinga, a ako netko zna svakih par mjeseci vraćat ljude na svoje igre onda su to ovi iz blizzarda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 13:47 (udarnik60).
15 godina
udarnik60 kaže...
AFARON kaže...

ne znam čemu tolko hvale tom liku. iskreno od svih njegovih zamisli većina je manje više ne funkcionalna. ono lik je uložio vremena i truda da to sve napiše i sastavi ali nije sad otkrio toplu vodu.

Trade post bi bio veći fail od AH jer šta se dogodi kad si u full BiS gearu plus još je dodo tog mystica(ono kao wow reforge) tako da bi potražnja za itemima bila znatno manja. npr ako imaš sav gear što želiš i dropa ti nešto za neku drugu classu jednostavno nemaš razloga to zamijeniti za neki drugi item nego jednostavno za gold ili stavit na RMAH. ono možda trade itema za gemove ali i to bi brzo došlo do kraja.

onda taj mystic totalno nije u "duhu" kako igra sada funkcionira i samo bi povećao vrijednost nekih itema. npr sada su traženi trifecta itemi a sa tim mysticom bi ti bio dobar i item samo sa dva dobra statsa i onda si reforđaš(uf ti riječi :-) ) treći...iako bi on ukljucio IAS, CHC, CHD u isto kategoriju još nije razradio do kraja pa pretpostavimo da bi mogo dio IAS pretovrit u CHC ako već imaš CHD i imo bi sasvim solidan item. ili dio base stat pretvorit itd itd

Ono shrine kao elxir nije baš neka ideja jer koji je smisao shrine onda?

ove crafting materiale još nije razradio, ali nakon patcha crafting funcionira solidno.

onda ovo da bi set itemi utjecali na razne skillove i rune. to je zanimljivo, ali bi trebalo posvetit jako puno vremena testiranju i balansiranju. isto tako i za legnedary. zvuči kao zabavna ideja ali bi trebalo itekako potrošit hrpu vremena na testiranje da se vidi hoće li biti OP ili ne.

ovo za elemental dmg afikse mu je zapravo jako dobra ideja. a isto tako i za još veće težine dungeona. ima ljudi koji je mp10 preslab i to je zanimljivo da im se ponudi još veći izazov. te dvije ideje su mi uvjerljivo najbolje i stvarno ne bi bilo loše da zažive u nekom obliku

ideje su mu manje više ok ali kao što je i na originalnom postu netko reko jedno je doći na ideju a drugo je provest to. treba vidit kako će sve to utjecat na trenutni gameplay i da neke stvari jednostavno ne bi bile OP. a neke stvari koje su bile u beti će vjerovatno blizzard i vratit u expanziji ili nekom većem patchu. kao što sam reko i tu prije sve je to stvar marketinga, a ako netko zna svakih par mjeseci vraćat ljude na svoje igre onda su to ovi iz blizzarda.

Pa hebemu, zato imaju u blizzardu stotine placenih ljudi da to sve razrade u detalje, testiraju i balansuju.

14 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Pa hebemu, zato imaju u blizzardu stotine placenih ljudi da to sve razrade u detalje, testiraju i balansuju.

Da bar. Zadnjih godina Blizzardu za to služe korisnici koji ih pri tome i financiraju.

Na blizzardovoj ekipi je da profiltrira rezultate istraživanja korisnika i prođe kroz prijavljene bugove.

15 godina
udarnik60 kaže...
AFARON kaže...

"ne znam čemu tolko hvale tom liku. iskreno od svih njegovih zamisli većina je manje više ne funkcionalna."

.

.

.

"ideje su mu manje više ok"

Rezultat tipicnog procesa misaone transformacije jednoga kroz pisanje posta na forumu :D

Ok ok, malo sam izvukao iz konteksta, sry udarnice :D

13 godina
neaktivan

ma nema beda. vidio sam ja to ali nisam mogo dobro rečenice koncipirat :-) ono što je pjesnik htio reći je da je ideja kao ideja ok ali nije to sad nešto da lik bude hvaljen i slavljen a i dok se pogleda mogućnost realizacije onda baš i nisu funkcionalne što ne mora značit ništa loše jer su još uvijek u kontekstu ideje i da se radi na njima mogle bi se značajno promijenit do trenutka puštanja u promet.

teška filozofija ali treba razlikovat ideju od onoga što nastane prilikom realizacije. :-) no ipak previše mudrovanja za jedan action rpg :D

12 godina

ALI KAKAV ACTION RPG{#}

dobus
13 godina
neaktivan

kakva je sad to fora da se svi itemi s upitnikom u inventaru mogu pogledat jednim klikom,a ne da se svaki otvara?

13 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

kakva je sad to fora da se svi itemi s upitnikom u inventaru mogu pogledat jednim klikom,a ne da se svaki otvara?

pa to je "identify all" i dolazi u 1.0.8

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i battle.net he stavio da sam mrtav i službeno sad. 
Pa evo moj lik kojem je HEP pokopao.

KLIK 

Najviše mi žao gema koji košta 5,5M 

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Koji je odnos SC-HC golda, dugo već igram SC a još se nisam usudio na HC. Jel se može prebacivati sa SC na HC

Gadget freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TKScump kaže...

Koji je odnos SC-HC golda, dugo već igram SC a još se nisam usudio na HC. Jel se može prebacivati sa SC na HC

Ne. HC ima svoj stash, svoj gold, svoj razvoj BS i JC i svoju AH(nema RMAH). HC je u tom smislu potpuno nova igra i krećeš od nule u svim segmentima.

Možeš eventualno naći nekoga tko želi trejdat SC gold za HC gold ali nikad nisam radio i nemam pojma u kojim omjerima se kreće vrijednost.

12 godina

Na jednom acc imam preko 5 000 000 000 000 golda tako da mogu to mijenjat, ali opet kad pogledaš naveliko olakša hardcore tako da i nema nekog smisla.

Fala na odgovoru

Gadget freak
13 godina
odjavljen
TKScump kaže...

Na jednom acc imam preko 5 000 000 000 000 golda tako da mogu to mijenjat, ali opet kad pogledaš naveliko olakša hardcore tako da i nema nekog smisla.

Fala na odgovoru

U jbt. ako imaš 5K mlrd. golda onda si najbogatiji u D3-u {#}. Nego omjer ti je 1:4 na službenom forumu od D3

12 godina
formula1live kaže...
TKScump kaže...

Fala na odgovoru

U jbt. ako imaš 5K mlrd. golda onda si najbogatiji u D3-u {#}. Nego omjer ti je 1:4 na službenom forumu od D3

5 blrd*ako je to uopce to taj broj , nemam pojma ne snalazim se sa nulama , a i od samo 3 itema sam pokupio sve to, a i koju eur na račun, nebitno, zanima me samo to za HC. Dakle samo preko rmah.

Gadget freak
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 9:30 (TKScump).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ti toliko imaš love, onda si još lud to što sve nisi prodao na RMAH po cijeni koja ide. 

1 (jedan) MILION za 0,25€ ide na rmah, a sad it zbroji koliko ti love imaš ako ti toliko imaš gola. 

Sretno s prodajom, i da staviš ispod svake cijene opet si bogat.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ma moš mislit da ima tolko golda...ili su kinezi počeli dolazit na bug ili je ivica todorić počeo igrat diablo. 5 tisuća milijardi. to znači da je prodo 2500 itema po max cijeni...

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Ako ti toliko imaš love, onda si još lud to što sve nisi prodao na RMAH po cijeni koja ide. 

1 (jedan) MILION za 0,25€ ide na rmah, a sad it zbroji koliko ti love imaš ako ti toliko imaš gola. 

Sretno s prodajom, i da staviš ispod svake cijene opet si bogat.  

Gold se jako teško prodaje na rmahu.

Edit: pretpostavljam da misli na 5 biliona

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 10:00 (EraserHead).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Bolje rec da se trenutno gold uopce ne prodaje na rmahu,neznam kaj bi moro napravit da prodam jedno 500m.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Gold se uopće ne prodaje na Rmahu. kad sam prodavao uspio sam maksimalno 15 mil po danu prodati, a to je zapravo ništa. 

Edit: da 5 Bilona, kao što sam rekao slab sam na nulama. 

Gadget freak
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 10:48 (TKScump).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

5 000 - pet tisuća / five thousand

5 000 000 - pet milijuna / five million

5 000 000 000 - pet milijardi / five billion

5 000 000 000 000 - pet bilijuna / five trillion

5 000 000 000 000 000 - pet bilijardi / five quadrillion

5 000 000 000 000 000 000 - pet trilijuna / five quintillion

Iznos od 5 x 109 mogao je samo kupiti, teško zaraditi... Može se, ali nije lako.

TKScump kaže...

Gold se uopće ne prodaje na Rmahu. kad sam prodavao uspio sam maksimalno 15 mil po danu prodati, a to je zapravo ništa. 

Edit: da 5 Bilona, kao što sam rekao slab sam na nulama. 

Nemaš "5 bilijuna". Sigurno.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 10:59 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XSX kaže...

Bolje rec da se trenutno gold uopce ne prodaje na rmahu,neznam kaj bi moro napravit da prodam jedno 500m.

A prodaje se jedva, ja sam prodo 100 milja za tri tjedna, imo sam 10 aukcija od 100 milja i stalno ih obnavljo.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nemaš "5 bilijuna". Sigurno.

Zašto misliš da nema 5 bilja? Ako je imo neki lucky drop i malo se bavio flipanjem mogo je doći do te cifre.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice