Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.609.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Mrgud Veliki kaže...
Tonči kaže...
wiz4rd kaže...

Napokon....

100 {#}

Stvarno imaš viška vremena... {#}

Barbovi sa kojima ja igram imaju HF ring i rubin u helmu i vrte se iznad 90og lvla... Ima ih i na 100om.

A igraju 2-3 sata preko radnog tjedna i vikendom recimo dosta jace (6-7 sati). Sa barbom se najlakse nakucka na 100ti paragon. Nije da zelim omalovazavati njegov uspjeh, samo zelim reci da se moze doci do 100og i bez onoga 'visak vremena'. A sam 'visak vremena' je i paragon 1 {#}

Pa ne bih rekao - sa svih 5 likova kada sam došao do Inferna bili su već Paragon 1-3 (eh da, 5 likova na tom levelu je dediciranost {#}). Glupo je onda bar ne završiti Inferno (pa sam s onima s kojima sam to napravio došao do Paragona 6-7 minimalno)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima tko za prodat HC golde? trebo bi milju - dvije

0 0 hvala 0
14 godina
amanar kaže...
Franjo15 kaže...

Prije je bilo tako, a sad uzimaju 30% ;)

AlterEgo kaže...

Uzimaju 1€ ako se prodaju itemi, a 15% za ostale stvari ako se ne varam. I onda playpal jos 15%.

Ako prodaješ iteme na battle net balance naknada/fee je samo 1 euro a ako prodaješ gemove i matse naknada je 15%.

Ako se pak isplaćuje lova na paypal onda je naknada 1 euro i 15% od iznosa ako se radi o itemima a u slučaju gemova i matsa naknada je 15 % + 15% s tim da sva ta lova ide Blizzardu. I naknada od 1 eura i 15% tj. onih 15% + 15 % za osiguranje financijske transakcije do paypala i transfer na paypal. Tek nakon toga Paypal eventualno uzima svoje naknade u slučaju prijevremene isplate na vezanu karticu. ( ako se čeka automatski transfer svakog prvog u mjesecu nema nikavih naknada) Ameri imaju malo drugačije ali oni zato imaju poreze koji se isto uračunavaju po državi. 

Ako se misli okretat' neka lova, najbolje je malo skupit na battle net balance a ako se pak ide na Paypal opciju onda je  1euro i 15% ili  za gemove 15 % + 15 % koji jedino idu u zadnje vrijeme na RMAH :)

Anyhow, tu je detaljnije i još malo detaljnije ovdje.

Eh komplikacije :)

Hvala na linkovima, pa mi je jasnije :)

uglavnom:

For Equipment (weapons, armor, accessories, and other unique items) = 15% + 1€

For Commodities (gems, materials, dyes, pages, recipes, and other non-unique items) = 15%+15%

Dakle, ja sam za sad na RMAH prodavao samo iteme, tako da sam znao samo za ovaj 1 + 15% .... eto sad sve znam :)

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Pa ne bih rekao - sa svih 5 likova kada sam došao do Inferna bili su već Paragon 1-3 (eh da, 5 likova na tom levelu je dediciranost {#}). Glupo je onda bar ne završiti Inferno (pa sam s onima s kojima sam to napravio došao do Paragona 6-7 minimalno)

Ali si samog Diabla sa svim likovima presao vec odavno - na normal tezini {#}. Kasnije ga samo vrtis ukrug i ganjas bolju opremu. Na kraju krajeva sva'ko sam odlucuje u sto ce potrositi svoj 'visak vremena'...

16 godina
Diablo 3

Evo ga, vratila se Mrgica, jos bolja i u elementu! {#}

Samo bih jos dodao nesto na ove briljantne Mrgicine ideje, da zapravo i nema smisla ici s pet likova ubiti diabla na normalu, dovoljno je s jednim! Pa prica i kraj su uvijek isti, a skilove ostalih likova mozes vidjeti i na blizz ofisl stranicama!

Doduse, ima na jubitou i flimica gdje se moze vidjeti kako ponizavaju diabla, nema potrebe zapravo prelaziti normal... mozda onda samo da se udje u igru vidjeti sucelje. A vrag ce ga znat, cak i to pomalo vuce na uzalud potrosen 'visak vremena'! {#}

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Noob sam pa moze objasnjenje malo, diablo je sp igra, jer znam da ljudi kazu da kampanja traje 8h, ne kuzim sto onda, arene coop? Kako se skuplja taj gear, nesto slicno kao WoW? Jer imam Diablo 3 key, a neznam dali cu ga moci pokrenuti, kolika je cijena otprillike, procjena?
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Bera. Nemoj kupiti Diabla III. Nije to za tebe niti ti za Diabla. Ima ih dosta koji su kupili D3, misleći da piše WoW2 pa su ostali razočarani jer igra nije balansirana iako nema PvP-a (kandidat za najdebilniju kritiku), jer novi sadržaj ne dolazi, nema instanci, nema ničega novoga već godinu dana (kandidat #2)...

Diablo 3 je grind igra. Ako nisi spreman na repetitivno igranje, preskoči.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Diablo 3 je grind igra. Ako nisi spreman na repetitivno igranje, preskoči.

Tako je, sve se vrti na nanovo i nanovo prelazenje iste mape i istih bossova. I kad tad ce ti dosaditi, nekom prije, nekome kasnije.

U igri ti jedino sreca nesto moze donjeti, nema pravila da recimo nakon npr. 425sati igranja ce ti pasti neki "uber" item. Jer mozes igrati i 700 sati a da nedobijes nist vrijedno, a mozes igrati i 50 sati da ti pade nesto vrijedno.

A na trzistu je toliko dobrih igara i osobno mislim da D3 nevrijedi toliko vremena utroseno za igranje. (Ali i sam ga opet i opet nanovo igram, ne kao prije ali po 5-6 sati tjedno nekako ubacim u raspored)

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Diablo 3 je grind igra bez cilja i smisla nakon što prvi put pređeš inferno

there i fixed it {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel tko probao PTR novog patcha? Ima par jako dobrih novina ( jest da su trebali biti od samog starta, al čovjeka veseli)...

- Players should now encounter more monsters in Acts I, II, and IV in Inferno difficulty when playing at Monster Power 1 or greater

- A maximum of eight buffs and debuffs will now be displayed on the UI

- Players can now craft multiple items and gems at a time within the same tier, so long as they possess the necessary materials

- Any player who is on your local network will be displayed here (even if they’re not currently your friend)

- Tooltips in the Auction House will now show an item comparison for a player’s currently selected character

- A notification is now sent to all players in a multiplayer game whenever a party member engages an Elite monster or Treasure Goblin in combat, and their location will be shown on the mini-map

- Players can now identify all items in their inventory by speaking to Deckard Cain or by using the Book of Cain that can be found near the shared stash in all Acts

Ono što mi se definitvno ne sviđa

- Tormented Stingers and Stygian Crawlers have had their experience reduced by 75%

- In multiplayer games, the increase in monster hit points per additional player has been reduced to 50% (down from 70%)

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nine kaže...
Tonči kaže...

Diablo 3 je grind igra bez cilja i smisla nakon što prvi put pređeš inferno

there i fixed it {#}

Pa cilj i smisao je skupljanje opreme. Ako tebi to nije cilj, mogao si kupiti Simse, FIFA-u, F1 2012, Battlefield 3... 

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Ono što mi se definitvno ne sviđa

- Tormented Stingers and Stygian Crawlers have had their experience reduced by 75%

- In multiplayer games, the increase in monster hit points per additional player has been reduced to 50% (down from 70%)

Nisi igrao na većim MP levelima? Bez toga, predugo traju neke bitke, a bez razloga. Toliki HP je prevelik. Ovo je dobro.

Meni ne radi na PTR-u ovo s tooltipovima u AH.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nisam na većim od mp10{#}

Šala... postaje tooeasy, ne sviđa mi se to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 16:09 (EraserHead).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa cilj i smisao je skupljanje opreme. Ako tebi to nije cilj, mogao si kupiti Simse, FIFA-u, F1 2012, Battlefield 3... 

ja skupljam opremu sa nekim višim ciljem tipa PVP, ili radi natjecanja sa frendovima.. frendovi su svi prestali igrati i prije mene radi mrtve dosade u igri.. mene je držala ideja pvp-a, te nakon objave da isti vjerojatno neće nikada izaći sam i ja odustao.

skupljanje geara radi skupljanja geara mi nije neko opravdanje.. igrao sam korejske mmo-ove nasprem kojih je lvlanje paragon 0-100 dječija igra, a solidni dropovi su rijeđi od EF-a sa 100chd + socket.. muke i frustracije na svakom koraku uzrokovane teško dostižnim ciljevima.. ali ciljevi fking postoje.

guess what.. diablo tako nešto nema.. nema frustracija i muka, a nema ni ciljeva koji bi opravdali grind i farm, nemaš se u čemu natjecati sa frendovima, nikakve rang liste, battlefield/arena..

i da se razumijemo.. ja ne igram SP-ove (diablo je očito iznimka), za tebe tonči sam doktor online gaming {#}

16 godina
odjavljen
nine kaže...
...
igrao sam korejske mmo-ove nasprem kojih je lvlanje paragon 0-100 dječija igra...

za tebe tonči sam doktor online gaming {#}

Diablo nije MMO.

P.S. S obzirom da 25 godina igram video igre i da (osim na konzolama) vjerojatno postoji malo njih koje nisam igrao, sumnjam da si doktor. :)

12 godina
neaktivan

viš da lik ima 350 sati igranja diabla i još nije skužil kaj je diablo nekima stvarno dugo treba {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Tonči

pošto vidim da letiš preko mojih slova, molim te pročitaj opet text i shvatit ćeš da sam napisao da je diablo SP.

ali kada se priča o hardcore grindu i farmu najbolje je usporediti sa korejskim mmo-ima doktore..

i da, ja igram igre tek oko 22 godine.. jbg nisam dostojan, i bow before thee master..

@sepultribe

kako nisam skužio? pa rekao sam da je s*anje {#}{#} btw moram provjeriti, možda je čak i više od 350 sati...

Moj PC  
3 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

@Tonči

pošto vidim da letiš preko mojih slova, molim te pročitaj opet text i shvatit ćeš da sam napisao da je diablo SP.

ali kada se priča o hardcore grindu i farmu najbolje je usporediti sa korejskim mmo-ima doktore..

i da, ja igram igre tek oko 22 godine.. jbg nisam dostojan, i bow before thee master..

@sepultribe

kako nisam skužio? pa rekao sam da je s*anje {#}{#} btw moram provjeriti, možda je čak i više od 350 sati...

netko skuži to u par sati igranja a tebi je stvarno dosta trebalo {#}{#}{#} i daj više dosadan si više s tim da ti igra ne valja samo laprdaš{#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@sepultribe

imaš brate ignore gumb, use it {#} BTW moje laprdanje za razliku od tvog ima neku pozadinu, odnosno pokušavam pokrenuti raspravu, dok ti pokušavaš pokrenuti flejmanje..

mislim da sam ti već prošli put napisao da probaš napisati konstruktivni osvrt na moje postove vezane za smećastost diabla, ali ništa od toga nije bilo..

zapravo tu je jedini tonči koji ekšli i napiše nešto pametno u obranu blizza/diabla. na žalost i njegovi postovi se svode na 2 isprana argumenta koje stalno ponavlja..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 18:29 (nine).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Jel tko probao PTR novog patcha? Ima par jako dobrih novina ( jest da su trebali biti od samog starta, al čovjeka veseli)...

- Players can now identify all items in their inventory by speaking to Deckard Cain or by using the Book of Cain that can be found near the shared stash in all Acts

Ovo ce me najvise obradovati...

16 godina
odjavljen

Evo ti mali simulator Diablo-tipa i MMO igara:

http://jsfiddle.net/afy8c/embedded/result/

(desno dolje)

To je i suština tih igara, doduše {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 13:46 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

heh hvala na trudu {#} vidim da si igrao wow {#}

evo jedna mala anketa.. i da, pitanje je poprilično glupo ali me baš zanima rezultat {#}

22 diablo 3 je online igra
4 diablo 3 nije online igra
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

Ja baš svoje sad troši, preprodajem iteme, baš sam zgrnuo dobru lovu. 

Imam ti ja oko 2M sad, ali skupljam za sebe i još mislim nekih 10M možda i više iz SC prebaciti u HC.

Jer SC upoće ne igram, sad samo HC, imam tamo 100M koji samo stoje. 

Na HC market ide kao lud, samo treba malo gledati i razmišljati šta ljudima treba.

Evo par slikica kako to izgleda kod mene. 

Đuro#2155,
16 godina
odjavljen
nine kaže...

heh hvala na trudu {#} vidim da si igrao wow {#}

evo jedna mala anketa.. i da, pitanje je poprilično glupo ali me baš zanima rezultat {#}

Štos je da se sve te igre mogu tako sumirati. MMO kupuješ pa je brži i ima kraj, hack and slash kao Diablo je free (osim same igre) pa trpaš do 99. Svaka igra pruža relativno malenu količinu stvarnog sadržaja. Tu Diablo najmanje vara: imaš kraću priču, a sve iza je grind. MMO-i ti prodaju muda pod bubrege za stvarnu mjesečnu lovu.

Da, igrao sam WoW od 2004-2010 i odigrao sam sve ekspanzije potpuno, osim Cataclysm i MoP, samo par raidova. :) Osim toga, igrao sam: EVE, Everquest, Knights Online, Age of Conan, Aion, Rift, SWTOR, SW:Galaxies, Warhammer Online, GW, GW2, Runescape, LOTRO, Star Trek Online, City of Heroes, Champions Online, Secret World, DAoC, Ultima Online, Asheron's Call - ne nužno tim redoslijedom, ali mislim da je to sve, iako me ne bi iznenadilo da ima još neka koju nisam spomenuo. Najviše od toga EVE pa WoW, ali i ostale. Po kvaliteti (što nije nužno istovjetno tržišnom uspjehu) izdvojio bih WoW, EVE, Age of Conan, SWTOR i DAoC.

To su samo MMO igre. {#}

P.S. Zaboravio buy exp tipku: http://jsfiddle.net/afy8c/embedded/result/ {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 0:47 (Tonči).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

E pa da covjek popi?di s AH i diablom i cime sve ne. I to doslovno.

Konacno stavim ok stvar na AH i pocnu je masovno bidati i sve crkne pola sata prije kraja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

@sepultribe

imaš brate ignore gumb, use it {#} BTW moje laprdanje za razliku od tvog ima neku pozadinu, odnosno pokušavam pokrenuti raspravu, dok ti pokušavaš pokrenuti flejmanje..

mislim da sam ti već prošli put napisao da probaš napisati konstruktivni osvrt na moje postove vezane za smećastost diabla, ali ništa od toga nije bilo..

zapravo tu je jedini tonči koji ekšli i napiše nešto pametno u obranu blizza/diabla. na žalost i njegovi postovi se svode na 2 isprana argumenta koje stalno ponavlja..

ok dosadan si više s tim da ti igra je smećasta ..ponovil si to več jedno par puta.. koga boli ona stvar {#}za to kaj tebi igra nije dobra..samo seruckaš i trolaš temu ljudima koji dolaze nekaj korisnog pročitat o igri ... {#}

15 godina
ESepulTribE kaže...

Sepul lave igraš li više ili si se bacio u Tenkovske vode ;)
Btw razočarao se maloprije saznavši da patch još nije izašao :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
mArkoman kaže...

Ja baš svoje sad troši, preprodajem iteme, baš sam zgrnuo dobru lovu. 

Imam ti ja oko 2M sad, ali skupljam za sebe i još mislim nekih 10M možda i više iz SC prebaciti u HC.

Jer SC upoće ne igram, sad samo HC, imam tamo 100M koji samo stoje. 

Na HC market ide kao lud, samo treba malo gledati i razmišljati šta ljudima treba.

Evo par slikica kako to izgleda kod mene. 

ljepo to tebe ide :) 

mArkoman#2887 evo moj btag pa me mozes dodat.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo vidim moja anketica je bila uspiješna .. {#} znači složili smo se da je diablo online igra.. svi oni koji se ne slažu nek si fino odštekaju doma žnjoru od interneta, ili skidati torrente i probaju igrati.. {#}{#}

znači imamo online igru, koja je ujedno i RPG.. jedino nije zamišljena kao massive multiplay, nego do 4 igrača..

e sad vi recite što hoćete, za ali igru koja se razvija od 2001. godine, najavljena prvi put 2008., odgađana 100 puta radi polishanja (ovaj dio mi je najdraži), razvijana od vjerojatno najcijenjenijeg igrača industrije, izašla tek nakon 11 godina ... je ovo fking poluproizvod.. FFS feature-i koji su trebali biti implementirani na releasu se evo i nakon godinu dana izbacuju u updateovima (toliko o polishanju), a puno toga najavljenog se nije ni pojavilo..

da ne spominjem bug-ove i s*anja koja su se dešavala netom nakon releasa..

izgovor tipa diablo 3 nije wow2, mi nije nikako na mjestu. ljudi pa nije više ni 1998. godina.. istina ne treba ni pokušavati biti wow2, ali s obzirom da se gaming industrija od tad 5 puta izokrenula i izvrnula naopako i standardi industrije i zahtjevi igrača su sukladno s time porasli..

diablo 2 je izašao kada je online gaming tek počinjao.. a budimo realni, diablo 3 nije ponudio ništa novo, ništa uzbudljivo, ništa spektakularno u odnosu na d2, a promovira se kao online igra i traži konstantnu online konekciju..

čak ni stvar oko koje su se očito najviše potrudili, a to je fking AH nisu ispolirali po današnjim standardima ... ajde počinje ličiti na nešto nakon god. dana {#}

d2 je po tadašnjim standardima bila uber igra.. d3 po današnjim standardima je flop koji se rekordno rasprodao.

@tonči

igrao sam preko 50% navedenih mmo-ova, a na to dodaj još nekolicinu f2p korejaca.. no i dalje imam dojam da si se ozbiljno bavio samo wow-om.

@sepultribe

talk to the hand {#}

@lovac

ne igra ti on tenkove.. nakon hrpe prolivenih suza u wot temi kaže da je prešao na warthunder {#}{#}

Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nine nemoj zabušavat na poslu {#} i kani se piz.darija

PTR anyone? impressions?

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice