Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ged kaže...

Tesko je reci ovako, ne znamo ostale statse, klasu i sto ti predstavlja problem.

Al' ajmo reci da se ove prvo skoro sigurno isplate, 5.5k HP bi trebalo davati vise EHP nego 0.5 protectiona. A mozda su i ove druge dobre, ako farmas neki niski mp0 za loot i xp i ne treba ti skoro nikakav protection.

iz aviona se vidi da je DH.

i da, ostali statsi nedostaju....Armor/HP/AR/DPS.

osobno: nastavio bi craftat.

gubitak od 0,5% se odnosi na rzliku u armoru a AR je izignoriran, tako da je gubitak veci od 0.5%....

To naravno smeta ovisno o play-style-u.....

---ako zelis primit nesto damage-a a da nisi oneshotan....onda bi to moglo predstavljat problem,

---al ak igras glass-cannon...."who-cares" za protection...

rule-of-thumb: nastoj drzat omjer armora i resista u omjeru 10:1 u korist armora.

15 godina
Diablo 3

Kada craftate shoulderse za barbara, najbolji potencijal imaju one sa vitality: 300 str/330 vit, dok one sa strength mogu rollati najvise: 330 str/200 vit. Naravno savrsene je skoro nemoguce dobiti, ali zanimljiv podatak.. Za ostale klase je bolje dex/int jer one mogu rollati sa 400 dex/int.

Da se dalje ne pravim pametan, to sam procitao u ovom zanimljivom clanku o craftanju:

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-crafting-strategy-the-new-archon-items#more-182981

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Test user kaže...
Ged kaže...

iz aviona se vidi da je DH.

i da, ostali statsi nedostaju....Armor/HP/AR/DPS.

osobno: nastavio bi craftat.

gubitak od 0,5% se odnosi na rzliku u armoru a AR je izignoriran, tako da je gubitak veci od 0.5%....

To naravno smeta ovisno o play-style-u.....

---ako zelis primit nesto damage-a a da nisi oneshotan....onda bi to moglo predstavljat problem,

---al ak igras glass-cannon...."who-cares" za protection...

rule-of-thumb: nastoj drzat omjer armora i resista u omjeru 10:1 u korist armora.

Ne bas iz aviona, ali iz skilova... to vec da. :D

Razlika u AR je ispod 20, dakle zanemariva. 5.5k HP mu je skoro sigurno vise EHP nego 250 armora i 20 AR (a dobiva i nesto sitno dodgea), dok 7.5k DPS-a sigurno nije za baciti.

Da, naravno da se daju iskraftati i bolji shouldersi, ali mislim da mozes ove nositi bez ikakvog zaljenja.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
13 godina
Diablo 3

a da li se isplati metnuti ovaj zlatni prsten umjesto ovog set itema , iako daje 9k dmg. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 0:49 (duxyebj).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo prepuštam nekom DH da ti odgovori. Nisam pametan... Set ili rare, stvarno ne znam :(

Nego pogledajte mi Barbara i Monka :D
Main lik mi je barbar i s njim igram, planiram slijedeće kupit lacuni sa chc pošto mi toga fali, imam jedne super rare, al prespor bi mi bio barbar onda čini mi se... Imam i Innas hlače, al ove sam nekidan stavio i evo još vidim da su na meni :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Ovo prepuštam nekom DH da ti odgovori. Nisam pametan... Set ili rare, stvarno ne znam :(

Nego pogledajte mi Barbara i Monka :D
Main lik mi je barbar i s njim igram, planiram slijedeće kupit lacuni sa chc pošto mi toga fali, imam jedne super rare, al prespor bi mi bio barbar onda čini mi se... Imam i Innas hlače, al ove sam nekidan stavio i evo još vidim da su na meni :P

Odlican monk, moj je upola slabiji od tvog :D

E da vidim belt ima 8% holy dmg . Ja imam lijevo i desno u socketu light dmg. gdje se tocno doda tih 8%.?

12 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

a da li se isplati metnuti ovaj zlatni prsten umjesto ovog set itema , iako daje 9k dmg. 

Ovo isto zavisi koji MP igraš, ja osobno nebi micao Natalya ring.  Sve zavisi koliki ti je sad DMG ali znaš da gubiš 20 discipline ako makneš taj natalya ring.  Da moram birati između tih 9 k ili 20 disciplinebez razmišljanja se opredjeljujem za ovo drugo.

I daj stavi link na profil da vidimo kakav ti je cijeli lik, oprema jer ako imaš neki 180k dps ovih 9k ti ništa ne znači naspram 20 discipline

Evo ti moj link ispod , ja sam svoj natalya ring uzeo za stvarno smješnu lovu samo treba znati posložit postavke u tražilicu ( hvala Ludara kaj si mi telcu to prosvjetlio)  :)

https://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/8914404

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 1:12 (Grozota).
15 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

Ne, jer ti u omjeru ringova ne kalkulira bonus iz natinog seta tj. ako bi uzeo taj ring izgubio bi 7%cc , to je oko 15ak k dmga... 9-15= -6

My global position systems are vocally addressed
16 godina
EraserHead kaže...
duxyebj kaže...

Ne, jer ti u omjeru ringova ne kalkulira bonus iz natinog seta tj. ako bi uzeo taj ring izgubio bi 7%cc , to je oko 15ak k dmga... 9-15= -6

Ne, ne bi jer ima 4 komada u setu. Izgubio bi 20 discipline.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Aha, onda ok, nisam mu vidio profil...obično svi imaju 2 nate uparene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EraserHead kaže...

Da, nitko ne koristi baš cijeli set.

15 godina
neaktivan
Dlaka kaže...
EraserHead kaže...

Pa većina dhova koje ja znam ima nat boots i ring, innin chest i mempo(uglavnom bez cc-a).

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 9:36 (EraserHead).
12 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Dlaka kaže...
EraserHead kaže...

Pa većina dhova koje ja znam ima nat boots i ring, innin chest i mempo(uglavnom bez cc-a).

Zavisi i od stile igre. Ja nosim 4 dijela Nat. seta jer mi ovih extra 20 discipline dođe bolje od recimo dodatnih 30k dmg-a.   Bez straha da će mi disciplina nestati mogu i po 10ak puta za redom biti u gloomu okružen elitima i samo deri. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
neaktivan
Grozota kaže...
duxyebj kaže...

Ovo isto zavisi koji MP igraš, ja osobno nebi micao Natalya ring.  Sve zavisi koliki ti je sad DMG ali znaš da gubiš 20 discipline ako makneš taj natalya ring.  Da moram birati između tih 9 k ili 20 disciplinebez razmišljanja se opredjeljujem za ovo drugo.

I daj stavi link na profil da vidimo kakav ti je cijeli lik, oprema jer ako imaš neki 180k dps ovih 9k ti ništa ne znači naspram 20 discipline

Evo ti moj link ispod , ja sam svoj natalya ring uzeo za stvarno smješnu lovu samo treba znati posložit postavke u tražilicu ( hvala Ludara kaj si mi telcu to prosvjetlio)  :)

ljepo si slozio lika.....

imam jos par savjeta za tebe al to cete kostat pivu-dvije....

14 godina
neaktivan
Grozota kaže...
EraserHead kaže...
Dlaka kaže...
EraserHead kaže...

Zavisi i od stile igre. Ja nosim 4 dijela Nat. seta jer mi ovih extra 20 discipline dođe bolje od recimo dodatnih 30k dmg-a.   Bez straha da će mi disciplina nestati mogu i po 10ak puta za redom biti u gloomu okružen elitima i samo deri. 

a jesi li se igrao s vengenca pasivom i kombo gloom/shadow power?

hebeno radi......

17 godina
neaktivan
Diablo 3

gle šta mi palo noćas na infernu MP 15 :)

Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Mislim da bolje od ovoga ne dropa =)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dr Phill kaže...

Stavi na RMAH

17 godina
neaktivan
AFARON kaže...
dr Phill kaže...

Stavi na RMAH

stavit ću na ebay,ima ih još u izradi :)

15 godina
dr Phill kaže...
AFARON kaže...
dr Phill kaže...

Stavi na RMAH

A to si bas ti kraftao? Svaka cast. Blacksmith lvl 20 :)

12 godina
neaktivan
Diablo 3

stavan je diablo 3 je meni jedan od naj igara.za mene od 10 godin to je zakon prije nekoliko dana san skinija i dvicu {#}

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
AFARON kaže...
dr Phill kaže...
AFARON kaže...
dr Phill kaže...

Stavi na RMAH

A to si bas ti kraftao? Svaka cast. Blacksmith lvl 20 :)

sam craftam :)

14 godina
neaktivan
dr Phill kaže...

napravi mempo ili andarial visage i 'mam kupujem....

14 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Nadam se da nisi previse platio taj WH belt. Isti DMG/VIT bi dobio sa ~165 dex Innas belt (uz hlace koje imas), a ti se nadju vec od 15-20M (OK, speed bonus nije los za Manticore, mada ce i dalje biti spor :) ). 

Sto se tice craftanja, ne znam zasto lupate @Godu TD-ove, kad je u pravu. Cijene gloves/shoulders/amu/bracers su pale tri puta u odnosu na pre-patch, i jos padaju kako ljudi kraftaju. Naravno, i dalje ima na AH itema listanih za 2B, i dalje tu i tamo netko ima srece sa prodajom (netko je postao wiz gloves sale za 170M), ali u principu ne prodaje se skoro nista osim za nikakve cijene... jedino su (top cc) Lacunice donekle zadrzale cijenu, radi speed bonusa za one koji ne koriste Innas pants.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Phill legendo :D
Ovo će Ameri kupovat ko ludi :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zato i radim :),išlo bi to i ovdje al ljudi nemaju para,ameri uzimaju ovakvu masku za 160$  samo tako,ovdje ispod 500kn ne može a ekipi je to ipak puno,ručni je to rad i puno truda uloženo a na kraju na zidu može visit vječno a možeš je i u maškare prošetat,a možeš i ....

14 godina
neaktivan
dr Phill kaže...

zato i radim :),išlo bi to i ovdje al ljudi nemaju para,ameri uzimaju ovakvu masku za 160$  samo tako,ovdje ispod 500kn ne može a ekipi je to ipak puno,ručni je to rad i puno truda uloženo a na kraju na zidu može visit vječno a možeš je i u maškare prošetat,a možeš i ....

Koji je tocno materijal sjekira? Kovano zeljezo? :) Moze cijena na pm ? Tnx.

14 godina
neaktivan
Grozota kaže...
duxyebj kaže...

Uf heben DML....

Koja je cijena bila? 

Ili je to bia drop?

Inace kako to da ti Manticore nema dex? :o

13 godina
Diablo 3

Moze jedno malo i priglupo pitanje.

Kako funkcionira ovaj nowi Brawling?

Da li mora biti public game i da li svako posebno trebao otici kod onog lika i zatraziti brawling ili se svi iz partyja prebacuju tamo?

Nisam jos probao pa da vidim otprilike kakvi su mi HC likovi u usporedbi sa ostalim slicnih levela.

p.s da li je bolje kraftati ove nove stvari of Vitality i nadati se dobrom rollu osnovog atributa. Jucer kraftam amulet of strenght i dobijem 220 str i 340 dexa ???

0 0 hvala 0
13 godina
Grozota kaže...
duxyebj kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/duxye-2432/hero/25057316

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 14:48 (duxyebj).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice