Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

A materijali? Koji? Isti kao za ring? Vidim da ih je kraftao OVER NINE THOUSAND prije nego je dobio neki da mu diže 3k DPS-a...

Bit će i Demonic Essence (dropat će od elite-a). Taj DE je potreban za kreirati nove amulete. Također je i DE account bound - tako da će za ove amulete, tj. sastavne dijelove trebati farmati. Recepti bi se navodno mogli i prodati/kupiti na AH.

Bar tako kažu preliminary PTR 1.0.7. patch notes:

http://eu.battle.net/d3/en/blog/7029170/public-test-realm-patch-107-notes-updated-130-01-02-2013#crafting

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 20:31 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

i rukavice će doć, samo ne znam koliko ih se isplati radit, amulet mi se za sada čini najpametnijim izborom...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

A materijali? Koji? Isti kao za ring? Vidim da ih je kraftao OVER NINE THOUSAND prije nego je dobio neki da mu diže 3k DPS-a...

Ja na PTR-u craftao jedan neck "of Vitality". Ispalo ovo dolje u slici.

Isto i slika materijala za chest (verzija "of Strength") i za neck.

creafte amulet of Vitality creafte amulet of Vitality
If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
odjavljen

Što je ovaj treći element za kraftanje?

:)
17 godina
Tonči kaže...

Je'l ti mene imaš na Ignore listi?

Pa Demonic Essence, novi account bound crafting materijal.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma to se obojica zovete na T pa te preskače slučajno :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Tonči kaže...

Je'l ti mene imaš na Ignore listi?

Pa Demonic Essence, novi account bound crafting materijal.

Joj, oprosti, slabo vidim više monitor. Danima ne spavam jer shippamo projekt pa već i ne vidim.

Thx.

13 godina
odjavljen
Diablo 3

@Tonči , haha, gdje si do vraga našao tu pjesmu

Tek sam sad primjetio da su vjerojatnost padanja DE smanjili. Neznam zašto kad je sam DE vezan za account i ne može se prodavati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 23:04 (formula1live).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
formula1live kaže...

Tek sam sad primjetio da su vjerojatnost padanja DE smanjili. Neznam zašto kad je sam DE vezan za account i ne može se prodavati.

Koju pjesmu? :)

15 godina
Tonči kaže...
formula1live kaže...

Koju pjesmu? :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako uc u Brawling ??

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Munk kaže...

Kako uc u Brawling ??

Imaš lika koji stoji blizu portala u "bazama" (zove se Nek ako se ne varam). Moraš razgovarati s njim i onda odabereš opciju da ideš u Arenu.

EDIT: jesam bio glup pa išao Jeweler-a naučit design-u, mogao sam uzeti koju milju za design... Vidi drugu sliku. Šta čovjeku napravi automatika (ako se ne zna recept, idi ga odmah nauči...). Ako je koga zanimalo, MP1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 11:48 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko mogu dobit za ovo, koju cijenu da stavim na AH, pošto mom barbi ne koristi prodajem.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 13:00 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 13:03 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GoodAngel kaže...

3311 golda ili brimstone to ti ništa ne vrijedi ili probaj prodat za neku sići 100k

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja sam upravo spalio 50M na recepte :D Ovaj novi DE, pada, nema ga od salvagea, jelda?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Ja sam upravo spalio 50M na recepte :D Ovaj novi DE, pada, nema ga od salvagea, jelda?

DE pada, imam ih 8, ak se ne varam. I nema ga od Salvage-a.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jos se igra Diablo?

Nisam ga instalirao od 1.04, a i POE mi je nekak interesantniji.

Sta ima novog? Jel se isplati instalirat nazad igru?

Jel se isplati prodat igru i jel se moze dobit sta love nazad?Jel ima novih stvari, jel jos uvijek 1-2 builda koja funkcioniraju  a ostalo 100 milja golda a da bi radilo?

Ak igra ne valja i dalje di bi covjek to prodo? Svi likovi su mi u Infernu, neki su par paragona gore...

Prodat i po kolko il ostavit i nadat se da ce napravit addon koji ce igru konacno napravit interesantnom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EpicFailGuy kaže...

Jos se igra Diablo?

Nisam ga instalirao od 1.04, a i POE mi je nekak interesantniji.

Sta ima novog? Jel se isplati instalirat nazad igru?

Jel se isplati prodat igru i jel se moze dobit sta love nazad?Jel ima novih stvari, jel jos uvijek 1-2 builda koja funkcioniraju  a ostalo 100 milja golda a da bi radilo?

Ak igra ne valja i dalje di bi covjek to prodo? Svi likovi su mi u Infernu, neki su par paragona gore...

Prodat i po kolko il ostavit i nadat se da ce napravit addon koji ce igru konacno napravit interesantnom?

Već sam ti rekao da ti je nick fantastičan? :D Jer zaista jest.

1. Da, igra se. 2. PoE je smeće. 3. Ne isplati se; igre su trošak, osim ako igraš za nagrade na turnirima. 4. Ne isplati se prodati, teško dobiješ 50% cijene za polovne stvari. 5. Funkcioniraju razni. 6. Ne kužim ovo sa 100M golda. 6. Nema addona za D3.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja imam taj 1 DE i jel se to može kako prodat i koliko vrijedi??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

DE je acc bound.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nemojte kupovat designe dns ih prodajte za par dana ce bit jeftinije 3000puta prodo dns 2 plana za amulet of dex. cijena u 30min pala za 100k (prvi 1,5mil ,drugi 1,4)

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam danas igrao nekih sat vremena 15 DE našao, u warrior's rest najbolje padaju, na MP5 sam igrao

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tonči kaže...

{#} nekužim zakaj kad padaju ko ludi na mp 10, i još tome sad ne dela Ah da se ti recepti prodaju kad nekaj vrijede

16 godina
odjavljen
Sepultribe kaže...
Tonči kaže...

{#} nekužim zakaj kad padaju ko ludi na mp 10, i još tome sad ne dela Ah da se ti recepti prodaju kad nekaj vrijede

Kako misliš?

Btw, imam 2 milijarde golda, sasvim mi je ok uštedjeti vrijeme za recepte ako imam matse. Već imam 18 DE i 8 stoneova.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Moram rec da mi se zbilja svida ovaj izbor monster powera na publicu,nemoram skupljat ekipu da bi farmali uvjek nekoga ima,sad smo rijesili cijeli act 3 na mp5 i zbilja je zabavno.Danas sam skupio 3 rec,za amulet(str,vit,int) 2 za rukavice jednog za bracers,32 DE i imam 82 brimstona za sad,treba skupit malo golda i onda cu kraftat jedno 100 amuleta pa da vidimo mozda bude lude srece.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tonči kaže...
Sepultribe kaže...
Tonči kaže...

Kako misliš?

Btw, imam 2 milijarde golda, sasvim mi je ok uštedjeti vrijeme za recepte ako imam matse. Već imam 18 DE i 8 stoneova.

gle ako imaš tolke golde onda te kužim .... al inače kad več farmaš DE odeš ubit samo goma i eto plan , svakih 12 min ili nekad  manje zavisi od epackova  imaš novi plan , i tako moraš farmat DE da možeš kraftat

17 godina
XSX kaže...

Moram rec da mi se zbilja svida ovaj izbor monster powera na publicu,nemoram skupljat ekipu da bi farmali uvjek nekoga ima,sad smo rijesili cijeli act 3 na mp5 i zbilja je zabavno.Danas sam skupio 3 rec,za amulet(str,vit,int) 2 za rukavice jednog za bracers,32 DE i imam 82 brimstona za sad,treba skupit malo golda i onda cu kraftat jedno 100 amuleta pa da vidimo mozda bude lude srece.

Tebi su onda dobro dropali recepti. Meni ih je masu dropalo ali nijedan jedini za ove nove stvarcice. A DE je uredu drop, nakupilo se nekih 60-ak.

14 godina
Diablo 3

Gledam ovaj video DH sa strafe .... ludo.... Da li se ispalti sa 120k DPS preći na taj build?

Ima tko link na taj build?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darko1983 kaže...

Gledam ovaj video DH sa strafe .... ludo.... Da li se ispalti sa 120k DPS preći na taj build?

Ima tko link na taj build?

Ovo je moj trenutni strafe build, igram MP1 s njim:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/11811852

U strafe-u imam malo preko 100K DPS, kada ga složim s Calamity-em i drugim prstenom/kacigom onda imam preko 150K DPS. Tek toliko da vidiš koja je razlika. Kad igram s nekim onda umjesto Perfectionist imam Tactical Advantage da brže prolazimo. Ovaj Crossbow sam uzeo za nekih 500K golda, jer ima veliki DPS a manji Attack Speed, samo zato jer kada imaš veći AS onda prebrzo pržiš Hatred pa moraš čekati da se opet napuni, ili se vraćati po Health globe-ove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 14:49 (TomoR).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice