Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
protjeran
Re: Diablo 3
AFARON kaže...

Toliko o tome da su barbariani najbolji za farmanje xp-a.

svaka klasa ima za brzo leveliranje samo kaj ljudima je teško malo proučit Diablo

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta je sa patchom, jel dolazi danas ?

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sepultribe kaže...

svaka klasa ima za brzo leveliranje samo kaj ljudima je teško malo proučit Diablo

Točno to,sa svakom klasom možeš kupiti 100M+ exp po satu samotreba prilagoditi build za exp.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene netko mora naučit kako se dobiva preko 50m exp na sat jer ja po satu dobijem pišljivih 35m max -.-'

Stvarno ne znam šta radim krivo -.-''

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Čim netko primjeti da je došao patch nek javi u temu :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Da došao je novi patch i naravno odmah sam napravio update, ali kad ga instaliram i uđem u igru, te kad se logiram napiše mi da je izašao novi patch i da će resetirati igru, te instalirati patch. Naravno kada mi resetira u launcher kaže da mi je igra update-ana i tako stalno u krug. Pa tko je tu lud. Mamu im Blizzard-ovsku.

{#}

P.S. Niti restart kompa ne pomaže. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 16:44 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

imaš US client a kod njih dan prije dođe nego u europu, tako ćeš se morati strpjeti do sutra ili skinuti EU client da ti se to nedogađa u budućnosti

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

meni nije nista doslo jos nikakav update imam eu client

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Da došao je novi patch i naravno odmah sam napravio update, ali kad ga instaliram i uđem u igru, te kad se logiram napiše mi da je izašao novi patch i da će resetirati igru, te instalirati patch. Naravno kada mi resetira u launcher kaže da mi je igra update-ana i tako stalno u krug. Pa tko je tu lud. Mamu im Blizzard-ovsku.

{#}

P.S. Niti restart kompa ne pomaže. {#}

nije došao patch, je u americi, na US client koji očito imaš, EU dolazi sutra

15 godina
MaxonUniversal kaže...

imaš US client a kod njih dan prije dođe nego u europu, tako ćeš se morati strpjeti do sutra ili skinuti EU client da ti se to nedogađa u budućnosti

Da imam US client. Pa ne možeš vjerovat, za poludit. Katastrofa. Zašto mi uopće da da skinem igru preko US clienta ako po IP adresi vidi da sam iz Europe. Totalna glupost.

14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Sepultribe kaže...

Točno to,sa svakom klasom možeš kupiti 100M+ exp po satu samotreba prilagoditi build za exp.

Ako govorimo o speed farmingu (~100m xp/h), DH ima strafe build, Monk tempest rush, Barb Sprint/wotb, Wiz blizzard. Ali WD bas i nema - zbilja ne znam kako WD moze postici 100m xp/h?

BTW mala digresija, uz jako jako dobar gear (strafe, perma vault i 200k+ dps sa SoJ unbuffed ( bez archery/stedy/ss )), DH postize najvecu brzinu farmanja, tj. 80% speed + skok (vault) kroz prazan prostor gdje nema mobova (naravno, podrazumijeva se dovoljan DPS da strafe pobije mobove u jednom prolazu, izmedju dva skoka dok je brzina 80%). Monk ima 59% a Barb 70%, ako se ne varam. Uz to, Barb mora zastati da napravi attack, dok Monk (tempest) i DH (strafe) prolaze kroz mobove bez zaustavljanja.

Nisam siguran za %speed kod Blizz wiza.

edit - prije nego mi mrzitelji DH-a :) krenu stiskat TD, radije argumentirajte suprotno :) . Evo jos jedan DH strafe video

(btw ovo je mp1 na videu, ne mp0. Ako se ne varam, tip zavrsi Alkazier na mp0 za oko 5 min).

MasterOfDisaster kaže...

Ti.

Na ovom i official forumima je to objasnjeno bar zilijon puta. Instalirao si client za jednu regiju, a server ti je na drugoj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:16 (mcf).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Imao sam i ja US client i instalirao EU nakon šta sam ovaj obrisao i sad imam isti problem kao ti. Ma to svaki patch nešto moraju za*ebat. Nikakvog problema mi nije bilo do danas -.-'' Baš retardirano...

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

To te ja pitam!

Eto, i meni da se desi duplić!

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

MasterOfDisaster kaže...

Ti.

Na ovom i official forumima je to objasnjeno bar zilijon puta. Instalirao si client za jednu regiju, a server ti je na drugoj.

Gle kupio sam igru čim je izašla i nisam mogao dočekati DVD iz Infomarka jer su imali neki zastoj pa su mi mailom poslali ključ. Kad sam odišao na Blizzardove stranice da skinem igru automatski me je uputio na US stranice i od tamo mi skinuo igru (nisam znao da postoji neka šema US i EU serveri, to sam tek kasnije saznao), tako da ja ne znam tko je tu lud, ali ja nisam, a ti malo naučio pravila bontona.

LP

17 godina
1.Lovac kaže...

Imao sam i ja US client i instalirao EU nakon šta sam ovaj obrisao i sad imam isti problem kao ti. Ma to svaki patch nešto moraju za*ebat. Nikakvog problema mi nije bilo do danas -.-'' Baš retardirano...

A kakav problem imas kada patcha za EU jos nema? Evo ovaj trenutak sam se logirao u igru i nema jos nikakvog updatea i sve radi po starom.

14 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

nema sutra patcha jedino na američkom severu{#} ....... u 3 mjeseca kako sam na 100 paragonu nije mi dropal nijedan item vrijedan od 5 milja {#}.... i tako ja krenul na monk girl, igram tempest rush bild za brzo levelanje alkaizerovu rutu  .... s njom  sam sad tek 21 paragon i legende mi bolje dropaju za popizzdit {#} .....

Zabref da vidiš kako to izgleda i ako te zanima kaj samo pitaj ;)

http://www.xfire.com/videos/5e24c9

Bome krasno to ide ...Pogotovo mi se svida sto se ne ostaje bez spirita ... ;) Nice nice ...

15 godina
neaktivan
Eld kaže...
1.Lovac kaže...

A kakav problem imas kada patcha za EU jos nema? Evo ovaj trenutak sam se logirao u igru i nema jos nikakvog updatea i sve radi po starom.

Ma updatalo mi se opet nešto i opet ne mogu uć u igru, ista spika ko i prije kad sam imao US client -.-' 
Bilo kako bilo, nije bitno jer ionako neću igrat D3 do patcha pošto imam ispite ;)

14 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Pa tko je tu lud. Mamu im Blizzard-ovsku.

Ti.

Gle kupio sam igru čim je izašla i nisam mogao dočekati DVD iz Infomarka jer su imali neki zastoj pa su mi mailom poslali ključ. Kad sam odišao na Blizzardove stranice da skinem igru automatski me je uputio na US stranice i od tamo mi skinuo igru (nisam znao da postoji neka šema US i EU serveri, to sam tek kasnije saznao), tako da ja ne znam tko je tu lud, ali ja nisam, a ti malo naučio pravila bontona.

LP

Cekaj, ti prozivas neciju majku i nazivas ludim jer si svojom greskom skinuo krivi patch client (lijepo pise kod downloada download US i download EU client), a mene optuzujes za krsenje bontona? :) [eot]

ontopic: Za EU se patch deploya nocas, tako da bi sutra ujutro trebao biti igriv. Ne kupujte vrijedne amulete nocas, od sutra se craftaju :)

Edit - @sepultribe - dobra muzika :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:58 (mcf).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi jel se može kako folowera odučiti spelove i onda mu stavit druge spelove ???

SKUŽIO...HVALA :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:52 (skylore).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mcf kaže...

Cekaj, ti prozivas neciju majku i nazivas ludim jer si svojom greskom skinuo krivi patch (lijepo pise kod downloada download US i download EU client), a mene optuzujes za krsenje bontona? :) [eot]

ontopic: Za EU se patch deploya nocas, tako da bi sutra ujutro trebao biti igriv. Ne kupujte vrijedne amulete nocas, od sutra se craftaju :)

E točno tak, čovjek skine krivi client i onda mu je Blizzard kriv što on ne zna čitati. Pa i meni je prvo ponudio US klijent pa ga nisam išao skidat nego sam skinuo EU.

A što se tiče exp, za 100M+ kod WD-a moraš imat visok DPS, ali se može. I ovaj DH je užasno spori, ja sam išao 2 puta brža sa svojim WD-om dok sam dizao paragon level. Od passiva koristiš Grave injustice, a za aktivne skilove ti je važan Fetish Army sa runom Fetish Ambush i Hex sa runom Angry Chicken. S obzirom da se igra niski MP još se može korsiti za passiv Pierce of Veil.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:56 (formula1live).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi ja sam jedan veliko noob za diablo pa bi trebo vašu pomoć.... šta bi vi prvo mjenjali na ovom DH ... http://eu.battle.net/d3/en/profile/DonZubo-2170/hero/20190219 ... nemam baš neki buget na raspolaganju oko 1M ....ali bio bi vam zahvalan ako bi mi dali neke prijedloge bolje opreme :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

A što se tiče exp, za 100M+ kod WD-a moraš imat visok DPS, ali se može. I ovaj DH je užasno spori, ja sam išao 2 puta brža sa svojim WD-om dok sam dizao paragon level. Od passiva koristiš Grave injustice, a za aktivne skilove ti je važan Fetish Army sa runom Fetish Ambush i Hex sa runom Angry Chicken. S obzirom da se igra niski MP još se može korsiti za passiv Pierce of Veil.

Tnx, nisam znao da WD moze probiti 100M cap. To mi je sljedeci char, meni odokativno najzabavniji... a pig hexanje u pvp-u neprocjenljivo.

14 godina
neaktivan
skylore kaže...

Ljudi ja sam jedan veliko noob za diablo pa bi trebo vašu pomoć.... šta bi vi prvo mjenjali na ovom DH ... http://eu.battle.net/d3/en/profile/DonZubo-2170/hero/20190219 ... nemam baš neki buget na raspolaganju oko 1M ....ali bio bi vam zahvalan ako bi mi dali neke prijedloge bolje opreme :D

Nat boots (~500-600k prva cijena, +7cc, 12% speed), Innas belt  (~300) i Innas pants (+130dex, 12% speed). Ne treba ti toliko all res za sada, radije digni dps i discipline.

15 godina
neaktivan
Vrijeme izlaska patcha eu client?
Samobor je lepa varoš :))
13 godina
odjavljen
geek_boy1 kaže...
Vrijeme izlaska patcha eu client?

Pa trebalo bi kao i svaka nadogradnja, u noći sa utorka na srijedu.

14 godina
protjeran
mcf kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Pa tko je tu lud. Mamu im Blizzard-ovsku.

Ti.

LP

Cekaj, ti prozivas neciju majku i nazivas ludim jer si svojom greskom skinuo krivi patch client (lijepo pise kod downloada download US i download EU client), a mene optuzujes za krsenje bontona? :) [eot]

svi su mu krivi al on je napametniji a nije si niti znao instalirat igru i još tome govori o bontonu {#}

@mcf čim brža mjuza tim brže monk girl ide {#}

16 godina
odjavljen

Koji to amuleti stižu sutra?

:)
15 godina
neaktivan

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 18:49 (EraserHead).
14 godina
neaktivan

A new Rare recipe has been added to the Jeweler for an Amulet

This amulet will have the following characteristics:

iLevel 63
6 Affixes
Account-bound
Similar to the Hellfire Ring, it will have four variants, each guaranteeing a fixed core stat which will have the highest range available in the game

Tonči kaže...

Koji to amuleti stižu sutra?

16 godina
odjavljen

A materijali? Koji? Isti kao za ring? Vidim da ih je kraftao OVER NINE THOUSAND prije nego je dobio neki da mu diže 3k DPS-a...

:)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice