Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

WTS Lada Niva 1600, 1986 g, 1600 cm3, 240 000 km, fast&cheap!!!

hahaha, jedan se kralj čak i zapalio, mempo za auto ahahah

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Smirite se,takve stvari (nestajanje itema i love) su se događale i prije i sve je riješeno za nekoliko dana. Stoga strpite se.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 17:29 (formula1live).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Diablo 3
formula1live kaže...

Smirite se,takve stvari (nestajanje itema i love) su se događale i prije i sve je riješeno za nekoliko dana. Stoga strpite se.{#}

evo AH je bila nedostupna jedno pola sata i mislim da su riješili problem.. nadam se :)

14 godina
protjeran
Diablo 3

da riješili su problem Ah-a sve se vratilo {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

da riješili su problem Ah-a sve se vratilo {#}

Eh meni jos ne, 3 dana mi stoji za item da je purchased a od itema i golda ni traga ni glasa (rekli su mi da ce doci kroz par dana no...)

12 godina
neaktivan
Diablo 3

tišina cjeli dan na forumu izgleda da niko od nas nije našao neki drop od par bilijuna :P

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

1.kupio sam account preko njuskala, kako da sad prebacim na svoju mail adresu i dali je moguce to?

2.dali je potrebno reinstalirat igru posto sam skinuo s torrenta collectors edition a imam account od standard?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 18:51 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jednostavno skini sa battle.net eu client i on ce ti sam sve skinuti, nikakvi torrenti. zadnjih par dana drop nece nikako, nista ne pada osim legenda spirit of stone ( ali njega mucki zaobidem i kazem neces razbojnice).

1 0 hvala 0
14 godina
MaxonUniversal kaže...

jednostavno skini sa battle.net eu client i on ce ti sam sve skinuti, nikakvi torrenti. zadnjih par dana drop nece nikako, nista ne pada osim legenda spirit of stone ( ali njega mucki zaobidem i kazem neces razbojnice).

a kako prebacit sad podatke na svoj mail i to, na svoj postojeci profil??

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Ja sam danas dobio ik chest, a prekjucjer onaj wd majanuma carving knife sa socketom...sve skupa oko 100 milja :)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

odlicno! toshak je takav knife prodao za 250m golda. drzim se one, 7 debelih pa 7 mršavih krava tj dana

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 19:16 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam dobio prvi ''dobar'' item,prodao sam ga za 9 mil(zannimusa chest),to je mnogo za mene posto sam tek poceo igrat,zavrsio sam cijeli inferno jucer,mogu mp1 vec farmat,diabla sam ubio i na mp2 vec(cisto sam probavao)

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...
MaxonUniversal kaže...

Ja sam danas dobio ik chest, a prekjucjer onaj wd majanuma carving knife sa socketom...sve skupa oko 100 milja :)

Meni je drop kolicinski vise nego ok, po 4-5 legenda a zalomi se i pokoji set item ali sve je smece smecasto smece nad najgorim smecem. Samo skupljam brimstone a jos ga nisam koristio.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

a pada ko ludo i meni, na mp6 sa max mf, većinom itemi koje ne bi dao pasu da se igra s njima po kući:)...srećom, uleti i koji dobar.

@maxon

hebga dps je bio puno nizak za 250m, srećom bio je s rupom, pa sam dobio lijepe novce za njega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 20:23 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo rezultat jednog kratkog runa Act1, Mp4, MF466. I sada dosta Diabla3 za ovu godinu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 20:25 (Eld).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koji ti je route za act1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Koji ti je route za act1?

Weeping hollow, kripte i Fields of misery dok ne nadjem kljucara. I to u zadnje vrijeme samo ponekad kada hocu koji portal sloziti cisto promjene radi. Inace samo Act3, najbolji je za exp pointse po mom misljenju. Ali paragoni sve teze idu, danas sam 83. napunio. Ne znam da li je bilo neke promjene sa patchevima ali prije je od paragona do paragona bilo fixno cca 1,4M vise a sada sam primijetio da je sa svakim paragonom sve vise. Za 83. mi je trebalo 190M a za 84. mi treba 197M.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko ja znam ovako je od početka :

http://www.diablo3farming.com/wp-content/uploads/2012/08/Diablo-3-paragon-level-experience-chart.jpg

...znači na 78om lvl je tek pola xD

btw ja sam na 83-om lvlu

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 21:25 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Da to je to. Isti smo paragon. Ja planiram do proljeca 100. :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Zadnjih 17 ko prvih 72 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam 21. paragon, ima li nade za mene :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jako mi se svida ovo,isprobo sam i zadovoljan sam,ruta se po meni malo duze cisti od Alkaizerove ali je punooo vise xpa u igri

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 22:24 (XSX).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

SRETNA NOVA GODINA!!!!  Želim vam puno zdravlja, sriće i veselja i nadam se da će vam se sve lijepe želje i ovogodišnji ciljevi ostvarit :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Puno narančastih i zelenih u 2013 želim :-)

Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Sretna Vam Nova, neka vam obitelji budu zdrave i loot dobar!

Moj PC  
4 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Također sretna nova godina svima da vam se ispuni sve sto jos nije!!!!{#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

1 0 hvala 2
12 godina
Diablo 3

SRETNA NOVA!!! Želim da vam goblin baci ovo što je meni i frendu jučer bacio {#}

3 1 hvala 0
17 godina

Pridruzujem se lijepim zeljama i (jos) uspjesnijem farmanju i u ovoj godini!

17 godina
Diablo 3

Moze jedan lagani chk dolje navedenog gospodina amuleta :)

Trazil sam po ah-u ali nista...jbg mozda jos mamurluk od jucer :)

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

Moze jedan lagani chk dolje navedenog gospodina amuleta :)

Trazil sam po ah-u ali nista...jbg mozda jos mamurluk od jucer :)

mislim da nevredi puno nema ni average damage ni crit chance

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice