Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.646.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

mahh ja sam isto razmišljao o tom ringu, ali u kombi kakvu bi ja htjeo samo za probu ga ekipa cijeni po desetke milja, tako da tnx but no tnx {#}

bum si ga piknul jednom ako izleti za neku siću vrhunski da mogu malo testirati..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Moram s ovim utuć Diabla (pa makar na normal) {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Reflect damage&horde&monk&cyclone&mp8+ FTW

nemoguće...

Kako su shebali monka u 1.05 {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

na koji način?

jedino što mi pada na pamet je nerf STI-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Reflect je dobar, imaj dosta LOH-a i na konju si.

Troll level: sensei
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Tonči

on igra sa skornom..

@EraserHead

gle za veće mp-ove moraš nabaviti hrpu regena kako god okreneš.. nadalje ne možeš očekivati da ćeš igrati sa istim skillovima kao i na nižim mp-ima.

baš sam ti malo gledao toona, imaš odličan gear.. BTW probaj umjesto sweeping winda SSS - fulminating onslaught ili blinding flash.. IMO cyclone je za buildove za visokim attack speedom

druga opcija, uloži u solidan shenlongs set za početak i nabavi još malo loh-a..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Može on onda nabit LS ili LRegen umjesto LoH-a, čak je i jeftinije.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma imam već na skornu 6% life steala, ali jednostavno je prespor, i to se znatno osjeti na MP9,10...mada mi je dps 200k (buffan).

Mogu mp10 i sam i u grupi, pogotovo kada me barb buffa...ali kako već rekoh kada dođu reflect dmg&molten samo kite.

Prebacujem se na DW, mogo bi na shenlogse ili na echoing fury kao main hand, sa ls, ali je brutalno skup.

AS mi je sa shenlogsicama koje mi nine dao da probam 2.70 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 21:02 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

MP9 i 10 sa samo 6% life steala? Ma da. Treba ti mnogo više. Dok ne možeš bilo koju elitu ubiti bez da umreš, moraš spuštati težine ili popravljati gear.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

MP9 i 10 sa samo 6% life steala? Ma da. Treba ti mnogo više. Dok ne možeš bilo koju elitu ubiti bez da umreš, moraš spuštati težine ili popravljati gear.

Pa nije isto 6% LS na 50,100 ili 200k dmg:)

...ali svejedno upravu si, protiv reflecta na mp10 kod mog monka jedino funkcionira kite, a to nije to...treba još malo u life regen

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 21:57 (EraserHead).
16 godina
odjavljen

Pa koliko imaš DPS-a? Moraš zbog reflecta moći preživjeti i dio vlastitih udaraca.

16 godina
Diablo 3

Pogledao sam na auction house no nigdje item s sličnim statsima, koliko cjenite ovo?

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da je 1H, vrijedio bi barem 2 milijarde golda. S obzirom da je 2H, 3024 golda :)

Zašto: nema socket, nema primarne statistike, spor je. Skorn (vrlo popularan) se može naći već za par milijuna s 1300 DPS-a, ali zato ima i primarne statistike i socket za bonus dmg.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 22:45 (Tonči).
16 godina
Diablo 3

ok, thx na mišljenju. Na auctionu je {#}

edit: mislim na onoj prvo procjeni od niti 50m, a ne 3k {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 22:51 (acca).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Samo ti drži na AH, ako ćeš svaki dan :P - To ne vrijedi ništa, nažalost. Btw prva "procjena" je bila "niti 50M" u odnosu na onih 2 milijarde, ne da toliko vrijedi. Promijenio sam u realnu cifru da se ne sramotiš na tržnici :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 22:53 (Tonči).
16 godina
Diablo 3

ma dobro, ja sam pogledao AH i itemi s puno lošim statsima se nude za mnogo više cifre, ništa ako se ne proda za koji dan stavit cu bid 3 milja pa neka ode

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam takodjer misljenja da ti to uopste neces prodat priko milje. Sad volija bi da sam falija i da ti lipo zaradis

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

I ja sam isprobao...

Mijenjanje ringa se uopće ne isplati, kod mene, koji sam slabiji od Tončia, ide sporije nego sa normalnom opremom, a ništa specijalno se ne događa tako da mi je to sasvim sve jedno.

Možda će ovi ringovi nešto vrijedit kad dođe PVP, tj. vrijedit će sigurno, al otom potom...

Kao sto rekoh, ako imas slabiji gear, ne isplati se. Kada skupis bolji gear i krenes 1-2 shootat trash AoE, isplati se. Za borbu protiv ubersa ti se isplati i sada, samo nisi probao. I kakve veze PVP ima veze sa tim ringom? Sto se tice vrijednosti, top SoJ se cesto prodaju za 100-150eur, baci pogled na forume ili RMAH bidove.

@Tonci - 10k dps bonusa nije malo ako uzmes u obzir uber mp9-10 fightove koji znaju trajati po 20 min. Meni osobno je dobitak oko ~20k dps vs elite, sto mi u praksi znaci ~8 min za mp2 Alkazier run umjesto ~10 (-> ~20% vise xp i ~20% vise sanse za leg/set drop, sto nije malo).

12 godina
neaktivan
Diablo 3

bok svima, srry kaj upadam ko padobranac, proguglao sam sve moguce u vezi ove jednako dobre koliko i frustrirajuce igre (zadnje sto sam dosao je na neki HR forum). Zelim samo znati da li nisam jedini kojem igra random steka, odnosno random lag spikes (ping s 80 na 800-1000) + specificni rubberbanding (vracanje u nazad) na DHu.

bnet 
pc:

e8400, 4GB ram, ATi 4870

Ovo je moj lik, trenutno se bavim s DH-om, od WDa sam odustao davnih dana, al mi je trebalo 200 sati da odustanem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491

trenutno se bavim  s farmanjem paragon levela,  trenutno sam na MP0 jer mi je zabavno unistavat sve u jednom hitu + veliki movement speed
(ruta je standardna, core -> damned lvl1 -> arreat lvl2 -> keep lvl2 -> fields of slaugther)

toliko od mene, sry jos jednom. vidio sam da ste napisali neki da imate problema, ali me zanima da li je ovako kako je meni jer i mrzim i volim ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 0:56 (bokkkie).

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

još jedan legolas lol

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Jel ima zivih koji ovo jos igraju... Ja prodajem svoj account, pa ako netko zeli kupit, neka mi se javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
acca kaže...

ma dobro, ja sam pogledao AH i itemi s puno lošim statsima se nude za mnogo više cifre, ništa ako se ne proda za koji dan stavit cu bid 3 milja pa neka ode

ma dobit ces vise od 3 milje, item je nelos dok se ne nabavi kvalitetniji skorn. Ako se mene pita vrijedi jedno 8 (zbog life steala)

15 godina
Tonči kaže...

Da je 1H, vrijedio bi barem 2 milijarde golda. S obzirom da je 2H, 3024 golda :)

Zašto: nema socket, nema primarne statistike, spor je. Skorn (vrlo popularan) se može naći već za par milijuna s 1300 DPS-a, ali zato ima i primarne statistike i socket za bonus dmg.

Moglo bi ovo vrijediti mnogo vise nego sto mislite. Pogledaj koliki crit chance ima, kao skorn (zbog toga je skorn i popularan). Zatim ima i life steal. A o dmg da ne pricam. Da ima socket vrijedio bi bar 2 milijarde, a ovako...neznam

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 8:46 (AFARON).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ma bez dodatnog socketa je inferioran Skornu, a Skorn je bezobrazno jeftin sada. Nazalost, nema sto puno dobiti. Da barem ima baznog stata nekih 200-300...

Inace, ti lag spajkovi su normalni za WiFi, ako slucajno ne koristite zicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bokkkie kaže...

bok svima, srry kaj upadam ko padobranac, proguglao sam sve moguce u vezi ove jednako dobre koliko i frustrirajuce igre (zadnje sto sam dosao je na neki HR forum). Zelim samo znati da li nisam jedini kojem igra random steka, odnosno random lag spikes (ping s 80 na 800-1000) + specificni rubberbanding (vracanje u nazad) na DHu.

bnet 
pc:

e8400, 4GB ram, ATi 4870

Ovo je moj lik, trenutno se bavim s DH-om, od WDa sam odustao davnih dana, al mi je trebalo 200 sati da odustanem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491

trenutno se bavim  s farmanjem paragon levela,  trenutno sam na MP0 jer mi je zabavno unistavat sve u jednom hitu + veliki movement speed
(ruta je standardna, core -> damned lvl1 -> arreat lvl2 -> keep lvl2 -> fields of slaugther)

toliko od mene, sry jos jednom. vidio sam da ste napisali neki da imate problema, ali me zanima da li je ovako kako je meni jer i mrzim i volim ovu igru.

Koliko sam vidio, na bnetu si, ja sam imo tih problema puno sa njima od pocetka mog igranja Diabla 3. Dogadalo se to da igra stane na 2-3 sec i krene i latencija ode na 500+, takoder koji put bi se izaslo iz igre i morao bi igru ponovo kreirat. 

Nakon vremena mi je dosadilp pa sam ih neprestano zvao te su mi u nekoliko puta dolazili doma, mijenjali su mi spliter, pa onda kabel i cini se da je to rijesilo problem. Ne kazem da je kod tebe to problem, probaj si proguglat malo Diablo 3 stuttering postove, ima dosta ljudi koji sugeriraju neke tweekove. Ukoliko to ne pomogne zovi si Bnet i nek ti oni pregledaju malo vezu, ako ne pomogne opet i tako dalje. Da te pitam jel imas mozda problema sa internetom kod drugih stvari, tipa jel ti se dogada brejk kod surfanja, kod igranja drugih online igri, imas li i telefon preko njih jel ti zna on koji put stekat(osobu sa kojom razgovars cujes ali ona tebe ne).

13 godina
neaktivan
Diablo 3
Barbari sto mislite o skornu?Cini mi se spor,ali s skornom koji ima cca 1450 dps-a,oko 175 % crita+ 100 crita zbog socketa,Attack speed i 300+ snage imam puno visi dps nego npr s 2 1000+ dps one handera s nesto crita, snagom i socketom.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

To ti je dps na papiru, ovisi koji spec igras, recimo ww barbu je dosta tesko se vrtit stalno i imat furya za to. Problem je u tome sto je brzina napada sa njim puno manja i to se vidi. Mozda netko ko ima skorn da ti ga posudi pa si vidi jer nije on za svaciji stil igre. Hota build je po meni dosta dobar sa skornom jer kad zveknes po mobovima manje vise padaju u 1-2 suta max.Ja sam osobno na svome probao Skorn i nije mi pasao jer mi se za farmanje mp1 u actu3 i povecalo vrijeme potrebno za run zavrsit.Vjerojatno netko ko se igrao sa Skornom ce ti rec malo bolje informacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

To ti je dps na papiru, ovisi koji spec igras, recimo ww barbu je dosta tesko se vrtit stalno i imat furya za to. Problem je u tome sto je brzina napada sa njim puno manja i to se vidi. Mozda netko ko ima skorn da ti ga posudi pa si vidi jer nije on za svaciji stil igre. Hota build je po meni dosta dobar sa skornom jer kad zveknes po mobovima manje vise padaju u 1-2 suta max.Ja sam osobno na svome probao Skorn i nije mi pasao jer mi se za farmanje mp1 u actu3 i povecalo vrijeme potrebno za run zavrsit.Vjerojatno netko ko se igrao sa Skornom ce ti rec malo bolje informacije.

Igram ww build s skornom i imam preko 220 000 dpsa.
16 godina
odjavljen

Skorn i sva 2H oruzja su za stil borbe koji ne ovisi o brzini. Life Steal+ visoki DPS + Rend + Cleave = epic win za Skorn Barbariana. Klepnes Rendom koji ima Blood Lust (mislim da je to ime, ovako na pamet) i imas opak Life nazad uz Steal, a radis veliki dmg. Mozes ici i na Bash, ali onda je malo sporije, to je vise za bosseve. Problem Skorna za WW je u brzini i regenu Furyja. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 13:07 (Tonči).
15 godina
Nickname1 kaže...
Barbari sto mislite o skornu?Cini mi se spor,ali s skornom koji ima cca 1450 dps-a,oko 175 % crita+ 100 crita zbog socketa,Attack speed i 300+ snage imam puno visi dps nego npr s 2 1000+ dps one handera s nesto crita, snagom i socketom.

Skorn je cisti win, jer neces nikad za manje para toliko nabit dps. Ja ga koristim sa ww buildom (bez berserkera, nemogu to odrzavat zbog 'sporoće' udaranja skorna), ali istina, nemogu igrati nista ispod MP3-4 jer vecinu mobova oneshotam i nemogu napunit fury. DPS mi je 180k sa battle rage, 150k unbuffed, a mislim da bi mi trebalo oko pola milijarde da kupim dva 1-handera da mi dps ostane na ovome. Skorn sam platio 50miliona, medjutim ima i jeftinijih ali malo slabijih. Skornovi sa str su najskuplji (kao i vecina itema), dok su npr. skornovi sa intelligencom smjesno jeftini, mislim da nije vise od 5-10mil ovakav kao moj, samo int umjesto str.

Jedino ako planiras igrati MP0-1-2 onda je bolje uzeti bilo kakva 2 1-handera, ionako brzo padaju mobovi netreba ti preveliki DPS.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice