Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.641.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
kanzyani kaže...

jel netko rijesio problem sms verifikacije ?

sta god stavim na rmah kaze da upisem kod kojeg salju sms-om, al nista mi ne dolazi na mob..

vip

otvorio sam ticket, izmjenio par poruka, al na kraju kazu da je to do mobilnog operatera. da se javim vipu ili ?

jel imao netko ovakvih problema ?

da ja sam na vip-u i ne radi mi gaddem{#}

Potpis
12 godina
neaktivan
paci kaže...
kanzyani kaže...

jel netko rijesio problem sms verifikacije ?

sta god stavim na rmah kaze da upisem kod kojeg salju sms-om, al nista mi ne dolazi na mob..

vip

otvorio sam ticket, izmjenio par poruka, al na kraju kazu da je to do mobilnog operatera. da se javim vipu ili ?

jel imao netko ovakvih problema ?

da ja sam na vip-u i ne radi mi gaddem{#}

jel imas pretplatu ili si na bonove ?

ili opcenito preko vipa ne stize sms verifikacija ?

nakon nekoliko dana prepucavanja sa nekolicinom GMa uspjeli su mi resetirat sms protect tako da sad mogu ponovo unjet broj moba, ali ako vip ne radi nesto cu smislit..

jesi kontaktirao vip u vezi toga, mozda ipak mogu nesto napravit ?

ovo me stvarno zanima jer se nakupilo itema koje je moguce jako dobro prodat :)

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
XSX kaže...

Pozdrav evo da se i ja ukljucim,Diablo igram nekih 90 sati tek (nekih 2 tjedna),izabrao sam DH za klasu,mislim da imam solidan gear,samo imam malo problema sa farmanjem kljuceva za infernal masinu :D nikako da poberem jos 2 kljuca.Sve u  svemu da ne duljim ovo je moj lik http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/21656381

I u 90 sati si nalevelao lika na 60+18 i opremio ga u legendary opremu? Da... lol. {#}

Ja sam u 16sati došao do lvl 60, uz frendovu pomoć i imam oko 100sati igranja i imam windforce i dva manticora jedaan s dva soketa, oko 1050DPS, jedan s jednim sličan dps. Dobio sam jučer vile ward s 200strenght, 95vit, 75all res i prodao sam za 40mil, i našao sam još desetak legendarnih itema od kojih su par bili iskoristivi i na AH sam od njih dobio oko 70-80mil
I sad sam lvl 23 paragon

http://www.demonoid.me/users/franjo15
12 godina
neaktivan

Sacuvaj za mene jedan manticore s 2 rupe :D salim se xD uglavnom je moguce uz malo pomoci levelanje je jako brzo.

15 godina
Diablo 3

Netko je prije 24 sata postao bogatiji u diablu za 100€ zahvaljujući glupom blizzardu -.-''

Al živi se i uči na greškama :D

Drago mi je da sam nekog obradovao. Dobio sam bar 5m golda :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Tonči kaže...
XSX kaže...

Pozdrav evo da se i ja ukljucim,Diablo igram nekih 90 sati tek (nekih 2 tjedna),izabrao sam DH za klasu,mislim da imam solidan gear,samo imam malo problema sa farmanjem kljuceva za infernal masinu :D nikako da poberem jos 2 kljuca.Sve u  svemu da ne duljim ovo je moj lik http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/21656381

I u 90 sati si nalevelao lika na 60+18 i opremio ga u legendary opremu? Da... lol. {#}

Ja sam u 16sati došao do lvl 60, uz frendovu pomoć i imam oko 100sati igranja i imam windforce i dva manticora jedaan s dva soketa, oko 1050DPS, jedan s jednim sličan dps. Dobio sam jučer vile ward s 200strenght, 95vit, 75all res i prodao sam za 40mil, i našao sam još desetak legendarnih itema od kojih su par bili iskoristivi i na AH sam od njih dobio oko 70-80mil
I sad sam lvl 23 paragon

dobro sta farmate vi? al ozbiljno, koji grad? koji MP? kolki vam je Magic F? imam vec 200sati igre i jedino posteno sta mi je palo je witching hour koi sam dao za 50M.... sve ostalo bezveze... 

onaj koji jesam
12 godina
neaktivan
shimeface kaže...
Franjo15 kaže...
Tonči kaže...
XSX kaže...

I sad sam lvl 23 paragon

dobro sta farmate vi? al ozbiljno, koji grad? koji MP? kolki vam je Magic F? imam vec 200sati igre i jedino posteno sta mi je palo je witching hour koi sam dao za 50M.... sve ostalo bezveze... 

po onome koliko sam skuzio, mp nije uopce bitan za drop, gledaj da imas na gearu+paragon preko 250 mf, i bitnije sto duze igrat bez stalnog skakanja u igru..

probaj a3 od prvog questa do kraja, bez mp, ili eventualno mp1-2 zbog veceg xpa..

danas 2 full act3 runa, u prvom 5 legendarnih, u 2. 3 - mp0 !

vecina je nje-sra ali sigurno od 10 ce past jedan ok, nego da se nadas jedan pa da bude end game..

btw, upravo sam naletio na jos scamera, pokusavao mi prodat witching hour za 8 milja, idem probat sta me kosta..

i lik u zadnjoj sekundi promjeni na isti takav samo statovi su 0..

pazite dok trguujete, samo preko trade prozora, i koristite desni klik iz baga ako prodajete, ako kupujete dok lik stisne ok, provjerite prije item nego vi stisnete ok.. puno ljudi tu popusi...

15 godina
neaktivan
kanzyani kaže...{#}

btw, upravo sam naletio na jos scamera, pokusavao mi prodat witching hour za 8 milja, idem probat sta me kosta..

i lik u zadnjoj sekundi promjeni na isti takav samo statovi su 0..

pazite dok trguujete, samo preko trade prozora, i koristite desni klik iz baga ako prodajete, ako kupujete dok lik stisne ok, provjerite prije item nego vi stisnete ok.. puno ljudi tu popusi...

mahh bilo je za očekivati da će igra biti puna scammera.. blizz je odradio jako loš posao IMO.. kao neki početnici

evo ja ne stignem baš igrati zadnjih dana, ali se ulogiram da vidim AH.. imam 3 invitea od goldspammera, ali kad stistnem "report spam" izbaci mi grešku ROFL...

onda dupe-ovi, trade-window exploitovi.. way to go blizz, čekam šta je iduće {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
protjeran
Diablo 3

Pas mater dosao i taj dan xD

Dobro ionako diablo neigram a ruski accaunt je tesko prodati pa sam ga mislio izbrisati!

Evo dolje tekst,ima jos toga ali evo ovo je glavno xD

Greetings,

* * * NOTICE OF DIABLO III ACCOUNT CLOSURE * * *

Following a very thorough investigation, we have identified a number of Battle.net accounts -- including the account associated with this email address -- that have been involved with using third-party programs to circumvent the language restrictions on language-locked versions of Diablo III. This is a violation of our Terms of Use and in-game policies (http://www.battle.net/support/article/300722). As such, we’ve deactivated the Diablo III game account on these Battle.net accounts.

A deactivated Diablo III game account is no longer accessible, and any Diablo III characters or items associated with the account are also no longer accessible.

Any open real-money bids or auctions at the time of the account deactivation have been cancelled, and open bids will be refunded to the original method of payment. Please allow 5-10 days for processing depending on the availability of your financial institution. Any bids or auctions completed prior to the account deactivation will not be refunded or reversed.

Account Action: Diablo III Game Account Deactivation
   Offense: Unapproved Third-Party Software

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Masterpiece kaže...

Pas mater dosao i taj dan xD

Dobro ionako diablo neigram a ruski accaunt je tesko prodati pa sam ga mislio izbrisati!

Evo dolje tekst,ima jos toga ali evo ovo je glavno xD

Greetings,

* * * NOTICE OF DIABLO III ACCOUNT CLOSURE * * *

Following a very thorough investigation, we have identified a number of Battle.net accounts -- including the account associated with this email address -- that have been involved with using third-party programs to circumvent the language restrictions on language-locked versions of Diablo III. This is a violation of our Terms of Use and in-game policies (http://www.battle.net/support/article/300722). As such, we’ve deactivated the Diablo III game account on these Battle.net accounts.

A deactivated Diablo III game account is no longer accessible, and any Diablo III characters or items associated with the account are also no longer accessible.

Any open real-money bids or auctions at the time of the account deactivation have been cancelled, and open bids will be refunded to the original method of payment. Please allow 5-10 days for processing depending on the availability of your financial institution. Any bids or auctions completed prior to the account deactivation will not be refunded or reversed.

Account Action: Diablo III Game Account Deactivation
   Offense: Unapproved Third-Party Software

Sasvim očekivano. Ruska verzija je oduvijek namijenjena Rusiji i specijalno definirane cijene. Da su to dopustili, čine budalama sve one koji su legalno kupili igru u svojim regijama, tako da ne čudi ovaj potez.

Troll level: sensei
14 godina
Diablo 3

Imam ja manticore 2 socketa. 950 dps. 175 dex, 80 CD ili tu negdje.

Koliko to vrijedi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Netko je prije 24 sata postao bogatiji u diablu za 100€ zahvaljujući glupom blizzardu -.-''

Koja je priča s tobom i onim IK armorom? Što se dogodilo?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko vam treba da dobijete neki pošteni rare item? I što uopće spada pod pošteni item koji se može prodat (mislim na gold auction house)?

Cijeli dan jučer mi nije apsolutno ništa vrijedno palo.

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Koliko to vrijedi?

probaj sto vise, al iskreno ja to nebi platio vise od 7-8M

da ima +50 ili vise DPSa iso bi preko 20 milijuna

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 12:16 (shimeface).
12 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Koliko to vrijedi?

ako ima toliko dexa, 30-40 kk

btw, jel moze netko napisat kome radi sms verifikacija za RMAH, na kojoj je mrezi i da li je pretplata ili bonovi ???

12 godina
neaktivan

Ako netko ima multiplus card od Todorica :D radit ce mu

15 godina
Dala kaže...
1.Lovac kaže...

Prodalo mi je za 5M umjesto za 550M -.-'' sjeba me blizzard...

Al nebitno, sran*a se događaju, već sam prešao preko toga :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Dala kaže...
1.Lovac kaže...

Kako ti je Blizzard kriv?

16 godina
neaktivan
Meni se cini kao problem s upisivanjem odgovarajuce kolicine nula.

Ni prvi ni zadnji, svejedno mi te zao Lovac da ti se to desilo.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Diablo 3

Ma bilo, pa prošlo. Drugi put ću pazit ja šta pišem, iako čisto sumnjam da je do mene greška.

Drago mi je šta sam nekog usrećio :D

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Meni su sad svi likovi od 44-50 (pa ako mogu kupim iteme koji imaju lvl requirement -16).

Uglavnom, kupio ovo sada za 3000 golda, lol. Dogurat će me valjda do Inferna...

OK cijena? OK cijena?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XSX kaže...

Sacuvaj za mene jedan manticore s 2 rupe :D salim se xD uglavnom je moguce uz malo pomoci levelanje je jako brzo.

Prodao sam manticore, za 20m, bolji mi je windforce, ima life steal, i to super radi, na mp6 mogu igrati s njime da ne crkajem previse, a s manticorom uzas.

Uglavnom MF nemam nikakav, igram samo brze runove, Act 3, keepove sve, rakis, most, i core ako mi se da, i samo na brzinu da idem, i nije da padaju stalno, ali dolaze. Na vecim mp mi je neisplativo, dok ubijem puno vremena i malo monstera ubijem.

14 godina
protjeran

nije tebe blizzard zjebi nego si se sam , pazi kad stavljaš na Ah koji iznos stavljaš a i mogao si ga povuči iz Ah-a jer nije odma vidljiv na Ah-u , uvijek možeš prekinut aukciju prije nego se item vidi na Ah-u , nemaš sreče al kaj sad bude toga još ako igraš aktivno ;):)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ljudovi...

Ovako: studiram u Sloveniji, i imam frenda koji prodaje original diablo 3, original kutija, sve u boxu, folija, sve original.. on je uzeo preko firme dosta komada. Inače ovdje cijena 60 eura, što je nekih 430kn. On daje za 35 eura (265kn).

Već sam uzeo za 2 čovjeka s pc eksperta, imam ovdje kraj sebe 2 igre, i mogu vam reći,, original zapakirano u foliji još i sve.

Ja vam mogu uzeti, ima još dosta komada.

Idem doma sljedeći petak, i odmah vam u petak mogu poslati poštom, ili si sami dođete kod mene. Ako je poštom, još 20kn više uplatite što je oko 290kn.. Kod nas je vidim još uvijek 450kn.

Ako ima zainteresiranih, javite se u PM! 

- d(-_-)b -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

uspio kupiti na 1:12

Neko se i ovdje gadno za...bo.

mamiću odlazi
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imas srece :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 2:30 (sfcBarracuda).
12 godina
protjeran
toshak kaže...

Oh da...ja sam lošijeg (sa 7 crit chancea i manjim blovkom) prodao za 40 milijuna. Ovo je top end item

16 godina
odjavljen
toshak kaže...

Ma kakvi, to je najbolji shield i taj je dosta dobar.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

jel igra tko od vas hardcore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel neko sad raspoložen za uberse (mp 4,5)?  Imam 3 mašine, ajd još netko sa mašinom da napravim prvi hellfire ring :)

moj profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ivan-2881/hero/93805

Ivan#2881

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:23 (archeron).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice