- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko mogu dobit za ovo čudo ? i usput jel možda nekome treba :)
Hmm možda meni treba :P ajd me dodaj na RealID pa se dogovorimo, Sythus#2908 mi je battle tag.
Nemojte se ljutit na ovo noob pitanje. Moze li mi ko reci kako slikate samo taj dio msm samo okvir od itema pomocu nekog proggrama ili? hvala unaprijed.
Ja napravim screenshot normalno i onda to otvorim sa Paintom i izrežem sliku... nikakva mudrost, minuta posla!
to sam i mislia tako. jel ti samo izrezes u item i saveas i to je to?
Da!
Opet ništa osim hrpa legendary, ova sjekira mi se čini najbolja, koliko bih mogao dobiti za nju?
2627 golda.
1. meni nebi odgovarao kako god okreneš..
2. javi se kad ga prodaš
EDIT:
zanimljiv mi je isto trend koji viđam dosta i po trade chatu.. onak item sa 30 nekog lijevog resa i dex-om, to je odmah za monka i vrijedi masu milijuna.. monk koji se fura na OWE će radije navući veći res na drugim jeftinim piecovima pa onda na par piecova gdje se dobije pošten DPS ići na skroz bez res-a, a proći jeftinije za bojli DPS..
Prodato za 90 m na ah :)
SS or didnt happen
Da ste na mom mjestu, šta bi napravili sa onim mojim dropanim IK armorom?
Prodali za prave pare? Za golde? ili nešto treće?
Opet ništa osim hrpa legendary, ova sjekira mi se čini najbolja, koliko bih mogao dobiti za nju?
Da joj je 500 DPS-a više, vrijedila bi 50, a za 600-700 više, pola milijarde+ golda. Dakle, potencijal ima ako naraste.. :D
Da ste na mom mjestu, šta bi napravili sa onim mojim dropanim IK armorom?
Prodali za prave pare? Za golde? ili nešto treće?
Ako ćeš za golde, nađi nekog na forumu (našem ili battle.net), da ne gubiš onih 15%, samo pronađi "pravu" vrijednost, golde uvijek možeš prodat €, a možeš uložiti dio u opremu a ostatak prodat.
Zapravo ti to ovisi o razlogu zbog kojeg igraš (igra ili "posao sa strane"), a i o tome koliko još planiraš igrati, ako misliš da ćeš još dosta dugo, bolje uložiti.
Ja igram pomalo kad uhvatim vremena s DH, i ovo je moj gear, uglavnom složio sam si skilove, inače otkriće frenda.
Prije sam koristio manticore i pucao na crit damage, ali od kada koristim ovo, zakon je. Slabije umirem, pucam na attack speed.
A ovaj windforce je zmaj, koristim ga za brze runove na mp0
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/20119266
Razmišljam o prodaji diabla.
Koliko bi vrijedio account sa wizardom na 60lvl, 10 paragon, solidna oprema za farmanje. Barb 60lvl21prg, oprema sa kojom se može igrat 6mp. Witch doctor 60lvl1prg početna oprema za inferno.
15 milja golda.
Pun stash raznih gluposti.
Onako odakativnom metodom nek mi netko kaže da vidim jel vrijedi šta.
200kn - 250kn ako dobiješ super, nije da se ljudi otimaju za kupnju diabla.
Igranost je jako pala
Ja sam sebi cd key nabavio za 300kn, uvijek bih radije napravio to, nego kupio polovni i mislio se hoće me netko zezuti.
200kn - 250kn ako dobiješ super, nije da se ljudi otimaju za kupnju diabla.
Igranost je jako pala
Ja sam sebi cd key nabavio za 300kn, uvijek bih radije napravio to, nego kupio polovni i mislio se hoće me netko zezuti.
Pa podosta da, od hrpe frendova ingame, samo šačica ih igra.
A ovo drugo, razumijem te, kao i sam, ali zbilja ukoliko budem prodavao pobrinut ću se da to prodam bez ikakvog problema i sa čovjekom sve riješim kako spada.
Hvala na info, pogledat ću još malo cijene na njuškalu.
A ovo drugo, razumijem te, kao i sam, ali zbilja ukoliko budem prodavao pobrinut ću se da to prodam bez ikakvog problema i sa čovjekom sve riješim kako spada.
nemoj biti lud , prodaj nekom strancu preko paypala dobit češ više nego na njuškalu
nemoj biti lud , prodaj nekom strancu preko paypala dobit češ više nego na njuškalu
Di da nađem strance? Jel se smije stavljat trade po ofišl forumima ne?
Znam da to stranci više cijene, samo ne znam di da to prodam.
stavi na ofišl forum ako hočeš pobrati ban :)
stavi na ofišl forum ako hočeš pobrati ban :)
Ma znam, zato sam samo pitao da sigurno potvrdim.ALi velim ako netko zna forum ili stranicu di se time trejda bit ću zahvalan, hvala.
Hvala, budem probao.
Jel ovo ista vrijedi?
Kontam da je truba... al ne kuzim se bas u DH...
prije 1.0.5 su dosta vrijedili, ovakav prije je bio 15-20m. a sad mozda ces dobiti 1-2m golda
Jel ovo ista vrijedi?
Kontam da je truba... al ne kuzim se bas u DH...
Mislim da bi mogao dobiti oko 2M-3M, ja igram s windforce, i super mi je, ali imam boljeg od toga ;) I platio sam ga oko 4M
SS or didnt happen
http://i.imgur.com/Jylep.jpg?1 :)
procjena molim
+ Visok Strenght, visok CHD
- Nema life steal, mal DPS
Nemožeš puno zaradit.
@Crweni
lol čestitam