Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3

Stavio sam 3-6 h kao neki prosjek ali moram reci da mi je znalo dropati 2 komada i u razmaku od 15 sekundi i po 3 komada u jednom runu. Evo bas jutros jedan set ring i jedan legendary.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 11:59 (Eld).
15 godina
neaktivan
Dala kaže...

Od kada igram D3 pala su mi samo 2 legendarija (hamburger i neko smeće od noža cca lvl 35) i 0 set piecesa! Sada sam 60 (6) lvl barb.

Zanima me koliko često vama padne legendari ili set piece item? Dali je to samo loša sreća ili što? MIslim da imam prosječan MF i igram u zadnje vrijeme po cca 1.5h dnevno na NV 5 naravno.

Eto i lika da možete vidjet otprilike MF ako vas zanima. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Slow-2408/hero/8939315

Dakle koliko često vama padaju legendarni/set pieces?. Molim glasajte i probajte bit realni.

Baš me zanima...

Edit: paragon 5->6, dodao glasanje...

pa kako ti mislis da ti padaju dobri itemi lvl si 60 i 6 paragon ja sam na tom prije dva dana nisam ni pomislia na legendary item a kamoli set. Na tom lvlu mi jos nisu niti padali svi rare itemi lvl 63. Sad sam lvl 60(9) i evo jucer i danas ukupno mi pala 2 legendary i jedan set item naravno sranje. Al igrat igrat igrat i samo nabijat paragon lvl pa ces vidit kako ce kasnie sve padat lakse moj rodjak koji je 60(40) lvl po danu kad igra dobije 3-4  legendary naravno nekad sranje nekad dobro.Ispravite me ako grijesim.

I httio bih pitati sta trebam unaprijediti http://eu.battle.net/d3/en/profile/blazer8-1230/hero/10307347 uzimte u obzir da sam sa tim monkom dosa lvl 60 tocno u nedilju.I hvala canu odavde sto mi je dao ove fistove pomogli su mi.Hvala svaki savjet za mene nooba je dobro dosa. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 12:03 (buterino).
17 godina
Diablo 3

Meni jučer na nightmare Demon Hunteru dropalo dva legendary-a unutar 30 minuta, ali ukupno ih imam valjda 7-8 komada (znam da nije relevantno za lvl 60 + paragon), ali samo dodatno ističe sreću i drop rate u ovoj igri.

Recimo, žao mi što mi nije izbacilo ni jedan recept (osim za Staff of Herding koji sam farmao) do sada. Pa makar bio i beskoristan ili za niže lvl-e neg su moji (svih 5 je sada na Act 2/3 nightmare lvl 44+). Svi imaju magic find  oko 30-50%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Buterino hvala na pojašnjenju.

Zato sam i stavio poll da dobijem neku povratnu informaciju.

Iako se u biti ne slažem s tobom ;). Paragon lvl ti dižu MF za 3%? Dakle razlika sa paragon 6 na 9 ili na 15 nije velika....

Tj nebi trebala bit presudna da ti tako RIJETKO nešto padne.

13 godina
odjavljen
Hedrick kaže...
Tonči kaže...

Mogu. On nema 180k, neko preko 300k DPS-a: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Horn-2835/hero/3811493

Nije mu ni problem nabit toliki DPS kad ima 3 komada opreme na kojima ima all res. Ne znan kako preživljava.

E to i mene zanima, ja imam 700allres pa na mobovima sa reflect dmg umirem u roku od 1-2 sekunda na višim lvl MP-a makar imam 3 lifesteala i oni mene niti ne napadnu (sam sebe ubijem). Čak i dodatnih 550loha ne pomaže.

16 godina
Eld kaže...

Stavio sam 3-6 h kao neki prosjek ali moram reci da mi je znalo dropati 2 komada i u razmaku od 15 sekundi i po 3 komada u jednom runu. Evo bas jutros jedan set ring i jedan legendary.

Koji si lvl i koji MP igraš? Standardni MF gear ili nešto nabrijano?

15 godina
neaktivan
Dala kaže...

Buterino hvala na pojašnjenju.

Zato sam i stavio poll da dobijem neku povratnu informaciju.

Iako se u biti ne slažem s tobom ;). Paragon lvl ti dižu MF za 3%? Dakle razlika sa paragon 6 na 9 ili na 15 nije velika....

Tj nebi trebala bit presudna da ti tako RIJETKO nešto padne.

ne kazem ja da je to razlika sta ja iman 9 pa cu dobivat puno vise nego samo kazem da vidis kako ides sve veci lvl da ce bit tih itema samo ako mozes nadji si kacigu sa socketom kupi si gem star ili jos jaci ako mozes i zabij u glavu i eto ice jos brze ja sam stavia star samo da sto prije dizem te paragon lvle.(iako i to bas ne daje puno)

15 godina
Tonči kaže...
nine kaže...

ne igram DH-a, ali rukavice i belt bi definitivno prvo mijenjao.. mislim da te nebi trebalo puno koštati, a mogao bi podosta dobiti

@Tonči

jel moš postati svog uber frenda monka, baš me zanima čime je nagurao 180k dps-a i kako sve ostalo izgleda {#}

Mogu. On nema 180k, neko preko 300k DPS-a: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Horn-2835/hero/3811493

Inače, DPS nije toliko bitan. Ja sada igram full-tank stun Wizarda sa ~200k, umjesto s 300k DPS-a. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Trachemys-2397/hero/793232

Manje kajtam što mi odgovara na laptopu bez miša (manje se moram kretati kursorom), više trošim bočica, znam umrijeti kod gadnih afiksa, ali lakše je na touchpadu. Kad nabavim miš za Mac koji radi kako treba i želim, vraćam se na 300k DPS-a i ofenzivni build.

Ovaj monk, po opremi tesko da ima preko 200k, to mora da mu je ostao neki buff aktivan dok je izlazio zadnji put iz igre.

A i ti imas premocnu opremu za tako malo igranja, mora da ti je neko poklonio pola stvari ili si kupio vrecu golda od nekog hehe. Ali nemora znacit..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
Dala kaže...
Eld kaže...

Koji si lvl i koji MP igraš? Standardni MF gear ili nešto nabrijano?

Monk, paragon 60, ukupno 450 MF-a na MP4 koji farmam. Imam opreme za i cap MF ali si onda nesto smanjujem all res a i mislim da nema potrebe za cap MF-om. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zeepday-2714/hero/6865730

15 godina
Diablo 3

NIkad mi ništa nije palo na pod da vrijedi neke pare i onda me jučer pos*re sreća i padne mi ovaj lijepi IK oklopćić :D

Nisam mogao vjerovat cijene na AH! Stvarno mi je dropalo jedan od boljih IK chestova :D
A mp3 sa 2 NV :D i to na act2...

PS Igram jučer u partiu sa 2 prijatelja i jednom padne 1 leg. a drugom 4 -.-''

Usput jel ima tko problem osim mene da ne može uć u party i igrat s drugima. Jedino mogu igrat ako ja invitam, ne mogu se ni spojit na nekog, sve mi se smrzne i jedino mogu igru ugasit

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

meni od 1.05 patcha igra zna nekad blesirat.....grafika zna flasheve neke bacat....igram dh i nekad osjetno kasne naredbe to osjetim na vault-u jer kasni i krepam a full discipline.....a i ovako zna zaledit ako odem recimo jest i vratim se....zaledi se i restart moram.....

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Diablo 3

tu ti je link pa si pogledaj kaj su napisali iz blizz.. za to da nemožeš igrat s prijateljima

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847637099?page=4#74

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

NIkad mi ništa nije palo na pod da vrijedi neke pare i onda me jučer pos*re sreća i padne mi ovaj lijepi IK oklopćić :D

Nisam mogao vjerovat cijene na AH! Stvarno mi je dropalo jedan od boljih IK chestova :D
A mp3 sa 2 NV :D i to na act2...

PS Igram jučer u partiu sa 2 prijatelja i jednom padne 1 leg. a drugom 4 -.-''

Usput jel ima tko problem osim mene da ne može uć u party i igrat s drugima. Jedino mogu igrat ako ja invitam, ne mogu se ni spojit na nekog, sve mi se smrzne i jedino mogu igru ugasit

Izgleda da je jucer bio IK dan. Meni je isto dropao ali sa vise str a manje vit. Stavio sam ga na RMAH na par dana pa ako ne ode za eure morao bi za solidne golde.

16 godina
odjavljen

Afarone, on u praksi ima zaista ogroman DPS, igramo MP10 i on brže ubija od mene. Ja sam sad promijenio build u 360k DPS-a (bez buffa je 303k), no profili kasne. Inače ne igram samo Wizarda, nego i Barbariana na ovom i prvog Barbariana kojeg sam igrao oko 400h na drugom accountu koji smo igrali skupa (power leveling) više nas. Više od pola opreme je kupljeno, nešto je palo, poput amuleta i novog main handa (Echoing). Inače, ne patim od neke želje za igranjem samo s dropanim i smatram to besmislenim. Intenzivno koristim AH i RMAH na kojem se može i dobro zaraditi.

Troll level: sensei
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Tonči

mislim da ti frend ispuca blazing wreath i blinding flash (3 sec uber buff) prije nego se odlogira?.. ima nerealno velik DPS za monka..

inače ono što veliš da brže ubija od tebe.. to je normalno za monkeya, zato što tu ima puno stvari koje se ne vidie u čistoj brojki DPS-a... (cyclone, mantra itd..)

što se tiče all resa (@Afaron) ima ga on sasvim dosta jer koristi OWE.. mene više čudi što nema ni malo lpss-a i loh-a (ima loh-a možda 300).

jasno da kad brzo ubijaš da ti manje survivabilityja treba, ali na mp10 nema brzog ubijanja.. ni sa milijun DPS-a nebi padali dovoljno brzo jer imaju po desetke milja HP-a {#} jedini način da on igra mp10 je da tonči hoda s njim i chain-freeza mobove {#}

sve to na stranu, jako dobar gear bez obzira na sve, pogotovo IAS mu je imba.

EDIT: evo i dokaza da je nabuffan prije odlogiravanja.. imam plan za takav DPS uz svoj loh, lpss i all res bez OWE ... samo mi treba još vremena

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 16:32 (nine).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

sta mislite ? koliko ovo vredi ?

http://i.imgur.com/KjKXx.jpg?1

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 16:44 (Crweni).

0 0 hvala 0
17 godina

I meni je plan do nekih 100k DPS-a. Buffanih nebuffanih nebitno mi je. Naravno kako @nine kaze uz zadrzavanje all resa loh-a i ostalih pi.darija. Btw @nine koliko si platio onaj par rukavica? Jesi uvrebao povoljno ili si se izuo za njih?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

fist of legend sam promjenio za 15m prije 2 tj. ili tak, prošli su mi imali manje chd-a, a relentless assault 25m prije 3-4 dana za 25m (prošli nije uopće imao chd)... to mi je sada privremeni dps boost jer mi se neda ulagati 150-200m za socketane po komadu sa kojima bi bio zadovoljan.. nekako si hoću ostatak geara utegnuti pa ću onda šlag na tortu socketane fistove.

ako si mislio općenito, prošle koje sam imao sam prodao za smiješnu cifru.. zajedno oko 12m (a bolje da ne pričam koliko sam ih platio kada sam počeo igrati)

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 16:57 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ak je ko za ubere nekam me doda (http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/) imam 3 mašine pa ak mi ko moze pomoci...Ja igram na mp3 al mozemo i vise ak ima neko velik demiđ da me pokriva

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

pozz..Evo prijatelj i ima problem,malo san prolista po forumi i vidin da se niko jos ne zali na to...pa ovako..

1.Ne moze primat "wisper"poruke od ekipe...

2.ne moze ulazit u tuje igre,cak ni kad ga inv,samo mozemo mi u njegovu igu uci.

Mislimo da mu neko je... po acc-u,ili je mozde samo tehnicki problem...

Što uciniti?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne bih znao, ne igram Monka i nisam dalje od lvl 25, ali čuj, igra i sam jer je često ingame sam na MP10. U grupi mi je jako koristan, jer dok zaista ja mogu freezati mobove, elite znaju biti prilično gadne i lako se oslobode, bace lasere i sl. što je vrlo bolno.

Troll level: sensei
17 godina
Diablo 3

Evo, nemam ni ja još prsten. Imam 3 mašine u packu. Pa isto tak, ako neko želi farmati ili ići po prstenje, nek me doda.

MaestroS #2745

Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaestroS-2745/hero/4064209

Trenutno je barbar u farming gearu za public farm. :-)

P.S. Gear na wizzu je za prodaju, pa ko želi, nek se javi. ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 18:23 (MariusEight).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nemojte se ljutit na ovo noob pitanje. Moze li mi ko reci kako slikate samo taj dio msm samo okvir od itema pomocu nekog proggrama ili? hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina

napravi print screen....i slike ti sprema u my documents -> diablo 3 folder....nadi sliku, izrezi sta trebas i napravi novi paint ili sta vec i zaljepi sliku.....

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
buterino kaže...

Nemojte se ljutit na ovo noob pitanje. Moze li mi ko reci kako slikate samo taj dio msm samo okvir od itema pomocu nekog proggrama ili? hvala unaprijed.

Ja napravim screenshot normalno i onda to otvorim sa Paintom i izrežem sliku... nikakva mudrost, minuta posla!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
16 godina
Yovitssa kaže...
buterino kaže...

Ja napravim screenshot normalno i onda to otvorim sa Paintom i izrežem sliku... nikakva mudrost, minuta posla!

mozda ga buni sto spremi automatski sliku u folder......a neke igre samo kopira screen i moras sam zaljepiti u novi dokument

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
protjeran
buterino kaže...

ne print scr i slika ti je u my doc.. diablo folderu i onda s micros.. ofice izrežeš sliku da se samo vidi item

14 godina
protjeran
Squall Dvopek kaže...

pozz..Evo prijatelj i ima problem,malo san prolista po forumi i vidin da se niko jos ne zali na to...pa ovako..

1.Ne moze primat "wisper"poruke od ekipe...

2.ne moze ulazit u tuje igre,cak ni kad ga inv,samo mozemo mi u njegovu igu uci.

Mislimo da mu neko je... po acc-u,ili je mozde samo tehnicki problem...

Što uciniti?

ništa čeka se da blizz skuži kaj im se događa , za sad smo na čekanju , od ovog patcha 1.0.5 igra se ponaša ko da je u otvorenoj beti

15 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
buterino kaže...

to sam i mislia tako. jel ti samo izrezes u item i saveas i to je to?

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ovaj problem ja imam i ne kuzim u cemu je stos...Nikako se ne mogu nikome spojit u igru i blago me to zivcira, a ne kuzim otkad je ovakvo sranje...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice